Veliki pozdrav svima!Zaista će nas biti ovih dana u Pragu.Nama danas 3. dan stimulacije a za 8. dan ciklusa planiran ultrazvuk u Pronatalu.Idemo nešto ranije, tako mi se čini sigurnije.Svima želim uspjeh od srca, čuvajte se!
Veliki pozdrav svima!Zaista će nas biti ovih dana u Pragu.Nama danas 3. dan stimulacije a za 8. dan ciklusa planiran ultrazvuk u Pronatalu.Idemo nešto ranije, tako mi se čini sigurnije.Svima želim uspjeh od srca, čuvajte se!
Sretno medeni!!
Ja 26.pijem svoj zadnji Logest.
Svima![]()
Kako mi se sviđa kad vidim da vas je tako puno u postupcima! Jedva čekam vaše visoke bete, pa da skačemo i vrištimo od sreće
Sretno cure od![]()
Missixti i alma hvala na informacijama
Vidim da nas je sve više u akciji nadam se da će i rezultati biti "pozitivni"
Ja sam na Estrofemu 2 dan, nadam se da će na UZV sve biti OK te da za cca 2 tjedna putujem u Prag![]()
A ja na regulaciji ciklusa i oblijeva me znoj
od hormona
Danas nisam bila u stanju disati.
Možemo li mi "hormonke" po ovom kiametu
isposlovati kakvo bolovanje?
Jutro,curke,jos jedan vreli dan je pred nama!
Simicv na plus 35 mislim da to ipak nije od hormona.Ali da glava moze opako boliti od kombinacije jednog i drugog,e moze,ja zivi primjer.
Kia mi onda nekako priblizno u isto vrijeme hodocastimo Prag.Vjerovatno putujemo 11.9. a ovo u mom potpisu rujan 11,znaci 9.mjesec 2011 a sasvim se slucajno poklopilo i sa danom putovanja,hehhe.Ili je to samo moja intuicija opet bila na djelu.
ivica_k, super zvuči 6. sreća, navijamo iz sve snage......
nego, jel bi hrabri na zg druženje na 100 stupnjeva? kia? simicv, jel preveliki kiamet za to?
za naše 4 pfc betačekalice~~~~~~~~~~
milivoji, oće li cura?
Posljednje uređivanje od mare41 : 24.08.2011. at 09:34
Milivoji mda,jeste kupili zvecku??
Mare dobar dodatak potpisu-Ajmo bebe!!!!
Kakva je situacija sa Hop?
i hop je vrijedna čekalica, jedna od 4, javit će se
Može ekipa teferić al uveče, kada splasne koji
stupanj celzijusa.
Eto, ja već otvorila limenku Staropramena![]()
cura je srameća, prava čehinjica
danas 39+3 nema nikakvih naznaka...sutra je kontrola pa ćemo vidjeti...
veliki pozdrav praškoj ekspediciji i da nam se vratite sa malim suvenirima![]()
Milivoji malo jace zvec,zvec!!Mogu misliti da ste nestrpljivi da vam to malo
bice stubokom promijeni zivot( po ovim vrucinama jos!).Cekamo s tobom nasu malu sramezecu
curicu!![]()
Eto drage čehinje, ja čekam , kako naša draga mare kaže.
Eto kratki sažetak, imala sam 9 folikula, doktorica je ispunktirala 8 i od toga 8 jajnih stanica 6MII I 2GV i od toga 5 embrija, 2 stavljena , tri su zaleđena.
Svima curama koje su čekalice i koje se spremaju i naravno koje su trenutno u našem gradu, sve najbolje od srca !
Kada sam operirala adnekse na odjelu su slušali srce jedne bebe.
To je lupalo tako jako da sam se prepala!
Kao da si na čagi a ne u bolnici. Ful techno!
Medeni i ivica_k sretno!!!! i uspješno u Pragu..
ja strpljivo čekam....imam bolove kao da trebam dobiti pa sam se ustrtarila ali pročitah negdje da je to normalno pa se vratih u normalu...pozzz
kod mene danas isto pms započeo, neću se unaprijed predavat, do srijede se nadam a ako m preskoči srijedu nadamo se i dalje![]()
Venddy zaista mislis pms?Koji ti je dan od transfera inace?Vjerujemo u tebe.
venddy osjeti rano pms, ko i ja, al ponavljam draga, već sam par puta pisala, što mi je dr reko za taj osjet pms-a: to osjetimo progesteron, ne pms kao takav, držite nam se sve 4!!!!!
Mora biti to sto Mare kaze,u svakom slucaju bolje da se pojavi i traje taj "pms" nego da sav osjet slicnoga bude pa nestane cca 7-8 dnt.
Kod mene ovo potonje nije dobar znak.
danas mi 8 dnt 3d embrija. Kako sam već prošla i pozitivnu betu i na žalost negativnu nekoliko puta, čini mi se po simptomima da sam puno bliža još jednoj 0. A ništa, čekam srijedu i nadam se i da dalje da će me m preskočit narednih 9 mjeseci
Ajmo malo optimizma
Moramo biti pozitivne u mislima, vjera ima moć. Tako
ste mi tužnjikave, a sve se potajno nadamo uspjehu. I vi čekalice.
Na kraju će biti sve u redu.
Ova godina je bila jako uspjesna za vecinu nas koji smo bili u Pragu tako da se to nece prekinut![]()
venndy i ostale cure, glavu gore, simptomi kao pms mogu značiti i da se beba prima! ja sam imala takve simptome i sve ok, pozitivna beta.
dakle uzmite to kao dobar znak!
svima puno sreće!
Da, tu smo negdje. Valjda ću znat datum poslije UZV-a, a njega bi trebala odraditi 2.9.
Curke kako je vama, mene će ova vrućina ubit. Neznam koje su nuspojave Estrofema, ali zadnjih dana se baš loše osjećam. Osim toga muku mućim s anksioznosti koja je posljedica (između ostalog) i ove naše borbe za bebača pa pokušavam smanjit AD na minimum jer mislim da neću moć izdržat eventualnu trudnoću bez njih. Sva sam u brizi, moja dr, me uvjerava da je Zoloft OK u trudnoći, a ja se svejedno bojim. Pokušavamgurat sa 1/2 tablete dnevno. Ima li tko kakvih iskustava ili savjet ?
Znaš da ne smiješ prekinuti terapiju.
Pogotovo kada dodaješ hormone u
tijelo koji također utječu na psihičko stanje.
Početi ćeš tražiti nadomjestak, nesvjesno, i unijeti
puno gore, neprovjerene otrove. Drži se onoga što
su ti liječnici propisali.
Sela, opasno se bližiš postupku, ha??? Intuicija ti je super, taman putuješ dan prije mog ročkasa! Vibram iz petnih žila za uspijeh!!!
I svim ostalim Pražankama i Pražanima želim uspijeha do neba, da ne zafali!
Milivoji, sretno iščekivanje dana!!!
Svima šaljem![]()
Citam ja skoro svaki dan sa svojom princezicom kaj se tu dešava. Svima puno srece i barem jednog takvog zvrka ko sto je noja žabica
Milivoji ima šta, mi nestrpljivo cekamo, nama pomogla zvecka il ljuti gulaš koji sam pojela vecer prije!
tu smo još u komadu...u ponedjeljak hospitalizacija ak ne prije
~~~~~~~~~~za praške akcije
amaria pusa malom ricastom![]()
Marijakr uzivaj u svojoj najdrazoj ljepotici!
Milivoji vasa princezica nece pa nece,bas joj je lijepo samo sa mamicom,;ne zna kako je i tatica
nestrpljivo ocekuje tamo negdje u vanjskom svijetu!
Sneki kokice,jeeee,mi kucamo na praska vrata-hvala na ljepim zeljama..Pratimo i tvoju temicu i nestrpljivo ocekujemo
svaki vas korak koji vas vodi ka uspjehu!
Svim Cehinjama i Cesima,a moram spomenuti cekalice bete,Meki,Venddy,Andjeo i Hop-sve hiiigh i naaaj!!!
[QUOTE=mare41;1947160]nego, jel bi hrabri na zg druženje na 100 stupnjeva? kia? simicv, jel preveliki kiamet za to?
QUOTE]
Vise kiameta nema,a nasoj uvrijezenoj organizatorici ceskih kava je vjerovatno puna kapa pokusaja,pa eto samo jedan mali podsjetnik
da bi ja rado-srijeda,cetvrtak next vik,moze li jos neka?
Bubzi jel nas citas?Dodji.
Tlatincici special invitation i naklon.
Kapa je prazna, a trenutno nam je život u pokušajima, pa i onim pivskim, podjećam i ovdje na ovo druženje: http://forum.roda.hr/threads/67429-F...rijedu-31.08.-................ a ako ne, nama onda stoji četvrtak. Sela, zadnja kontra popijena? Idemo u akcijuuuuuu? Milivoji, navijamo s vama, i naravno mislimo na naše 4 čekalice i ~~~~~~.
Mare jeeeste,danas drugi dan bez kontre,cekam 1dc i zaista se veselim kavi i vidjenju.Ova forumska je zapazena,ali imam lagani
feeling da bih se izgubila medju puno curki,a i imam kompleks doci na Kadauninu kavu a zna se ko mi je potpisnik i sluzbeni dr.
Sela, e jesi me nasmijala, nadam se da će nas moderatorica upozoriti što začetavamo, samo ti dođi, a ako će trebat skrij se u moje naručje od strašne kadaune
i njene drage male curice
Kud ću prije u aneđele, oni nemaju djecu, a ja još nisam gotova s pokušajima dobivanja istih. Dogovorit ćemo se za srijedu i/ili četvrtak.
Hej drage, ja bi rado na kavicu da sam malo bliže...
Noćas sam osjetila tolike kontrakcije da su me probudile iz sna. Nisu baš bile ni kratke ni lagane. Uplašena sam jaaaaako da to moje tijelo odbacuje embrije. Nisam više mogla spavati i cijelo jutro sam jako tužna i uplašena.
Danas nam je 5 dnt i bojim se...
Milivoji mislimo na vas, ostale čekalice bete i koječega ~~~~~~~~~~~~
anđeo, Sela i ja smo ti već pisale da je to može biti implantacija (neću reći garant jer nisam to nikad osjetila). Zaista su simptomi trudnoće različiti-od toga da svakakvih simptoma ima ili da ih uopće nema ili da ih ne kužimo pa nagađamo (đurđa, kiss), al ta 2 tjedna čekanja su jako stresna, želim ti da ti što prije prođu i da završetak čekanja bude najsretniji!
Praške čekalice, kako se osjećate? Kod mene više ništa ne boli, samo povremeno osjećaj nelagode iščekivanja m i to je to.
Pa ja sam dobrooo...i što mi je čudno uopće nisam tako nervozna,nestrpljiva i živčana..a inače sam tempirana bomba.!imam povremene bolove ali ništa strašno,jučer sam se uplašila jer se nešto pojavilo na ulošku pa sam malo bila u bedu ali me sestričina koja je isto prošla što i svi mi na ovom forumu umirila,kaže da je to vjerojatno samo implantacijsko...nadam se da je u pravu...venddy jesi li i ti imala nešto slično?pozzz
ja nisam imala ništa takvo, ni onaj put kad sam bila trudna nisam imala nikakvo krvarenje. Ali puno naših trudnica jeste pa se nadam da je i kod tebe to slučaj i da će biti lijepa beta u pitanju![]()
3 noćenja za 2 osobe u Hotelu Clarion Congress****!možda će nekome značiti,imate na Kolektivi kupon,pa pogledajte
http://forum.roda.hr/threads/67504-m...57#post1950757
drage naše čehinje kao što vidite stigla je KARLAAAAAA
sretni smo neizmjerno i sve vas volimo...
neka se ova naša čarolija prospe po ovom forumu i donese još puno čuda kao naše
HVALA PFC timu...kupili ste dio naših srca![]()
ajmeeee milivoji čestitam...odoh sad u prave čestitare!!!