nana, meni trebaju samo tri tabletice klomifena
Printable View
nana 0501, meni trebaju tri tabletice klomifena
imas pp za klomifen
podizem traze se 4 merionala ili menopura a poklanja se 3kartice klomifena
trazim test na trudnocu i lh trakicu,pa makar jednu,hvala <3
Traži se Duphaston na području grada Zagreba. Dobre duše neka se jave: joantravolta91@gmail.com
Lyndinette se traže. Itko? :)
Iimam još merionala ako neko potražuje...
imam elevit kutiju +karticu, pa ako kome treba nek se javi, i također folacin- nekih par kutija.
drage curke idem uskoro u mb pa skupljam što se skupit da dal ima neko viška gonal f ????da mi pripomogne hvala
možda neki ne znaju da je na forumu udruge Beta moguće kupovati/prodavati lijekove pa možda lakše nađete što trebate, jer se ovdje se samo poklanjaju http://www.beta.hr/forum/viewforum.php?f=25
Dobivamo pritužbe da se preko pp-a nude lijekovi na prodaju te da se neke nove korisnice i korisnici registriraju ovdje s neutralnom porukom da nude lijekove, a kasnije se kroz pp ispostavi da ih prodaju.
Podsjećamo da na forumu prodaja lijekova nije dozvoljena te će se prijavljene korisnice i korisnici sankcionirati, a ako se takva praksa nastavi učestalo, bit ćemo prisiljeni zatvoriti ovu temu - što bi nam bilo jako žao jer znamo koliko svima nama ponekad pomaže.
Hvala, nadam se da ćete ovo uvažiti te da će svi oni koji žele prodati svoje lijekove, potražiti drugi način za to.
dodala ovo iz prethodnog posta i u prvi post
poklanjam duphaston, 35 tableta , rok 1.2013
otisli :)
treba mi utrogestan....... ima li ko?
ostalo mi 15 tableta CILEST antibebi pilula, rok 2013. pa ako kome treba......
Imam i ja 18 kom cilesta ako netko treba.
Trebam duphaston, ako netko ima, a ne treba mu...
Poklanjam kutiju klomifena,rok trajanja 01/2016
ima li možda tko folacina viška?
pozdrav! ima li netko da mu je ostalo Suprefact-a spreja za nos? imam jednu dozu a procitala sam da traje oko tjedan dana, a lijecnik mi je rekao da ga koristim dok on ne kaze stop. pa ne znam koliko je to....:-(
imam ja.. pošalji adresu na pp
I ja sm ri probala slat pa ti pun box
očiščen inbox
Nedostaje mi 5 tabletica femare za slijedeći postupak, pa ako je nekome ostalo...
Imam dvije injekcije Fragmina 2500, ako nekome treba! :)
Ostalo mi je 19 lh trakica One Step 20 miU/ml, poklonila bih ali im je rok valjanosti do 11/2012.