otisli![]()
ostalo mi 15 tableta CILEST antibebi pilula, rok 2013. pa ako kome treba......
Posljednje uređivanje od nataša : 09.10.2012. at 16:30
Imam i ja 18 kom cilesta ako netko treba.
Poklanjam kutiju klomifena,rok trajanja 01/2016
pozdrav! ima li netko da mu je ostalo Suprefact-a spreja za nos? imam jednu dozu a procitala sam da traje oko tjedan dana, a lijecnik mi je rekao da ga koristim dok on ne kaze stop. pa ne znam koliko je to....![]()
Nedostaje mi 5 tabletica femare za slijedeći postupak, pa ako je nekome ostalo...
Imam dvije injekcije Fragmina 2500, ako nekome treba!![]()
Ostalo mi je 19 lh trakica One Step 20 miU/ml, poklonila bih ali im je rok valjanosti do 11/2012.
a tek sam sad vidla da ne možeš još primati privatne poruke. Fali ti još par postića.
Jel bi mogla ja udomiti tvoje lh trakice, ako već nisu našle novog vlasnika?
Puno hvala![]()
Možeš li me kontaktirati na mail?
kristina.grgic@gmail.com
molim te ako nisi poklonila da mi se javis..ja ih trazim,anitkomi se ne javlja..molim te da mi se javis,jako mi trebaju, hitno mi je,molim te na lumar2@net.hr
Sorry melanie ali sam se već dogovorila sa bab
Nedostajat će mi par komada Merinala/Menopura za slijedeći postupak. Molim vas, ako je nekome ostalo.
folacin 5 mg, ostala 21 tbl. od 30, područje zagreba, kome treba neka se javi na pp.
imam 9 gonala, rok 05.2013.g. zainteresirani pp
jesi otišli gonali? meni bi trebalo.. tnx
Izgleda da prodaje?
Cure tu je zabranjena prodaja...samo poklanjanje. Prodaju imate na Beti...
Iz pravila foruma:
- Kupnja/prodaja izvan forumske burze – bodova 5, trajanje 3 mjesec(i)
Iz prvog posta ove teme:
Kupovina i prodaja lijekova nije dozvoljena i svaki takav post će se brisati.
Kupovina i prodaja nije dozvoljena niti putem pp-a te će se svaki takav prijavljeni post sankcionirati.
Još bi samo falilo da nam ukinu temu...
da prodavala je
pa je dobila ban, na 10 dana
cure, već ste upozorene, ali još SAMO jednom ponavljam. PRODAJA LIJEKOVA NIJE DOPUŠTENA
molim sve poštene cure koje preko ppova saznaju da se neki lijekovi prodaju, da to i prijave, jer, uopće se ne šalim, zaključat ćemo ovu temu pa više nećete moć ni poklanjat lijekove. to bi stvarno bila šteta
a one koje prodaju lijekove, nek to rade negdje drugdje
hvala
Tražim gonal ako je kome ostalo. Javiti se putem pp. Hvala!
Estrofem otisao ostao klomifen i dufhaston
srecha, novi korisnici nemaju opciju privatnih poruka, ostavi neki mail za kontakt ili ce ti se ovdje javit neko ko poklanja
Pozdrav,
spremam se za postupak, pa prikupljam lijekove za stimulaciju. Koristiću menopur,puregon, cetrotide, ovitrele i femaru, pa ako neko ima viška, bila bih zahvalna.
Možete li mi reći šta se od toga mora držati u frižideru?
Ne znam mogu li ovo pitanje postaviti na ovoj temi, ali interesuje me koliko koštaju menopur,puregon, cetrotide, ovitrele i femaru po apotekama, odosno po kojim cijenama ih vi kupujete?
Primjeri
Menopur
Ljekarna Mandis Pharm (Savski gaj): 148,90 kn
Ljekarna na Laništu (ne znam koja): 155,68 kn
Ljekarna Filipović (Zagorska): 139,00 kn
Decapeptyl
Ljekarna Mandis Pharm (Savski gaj): 53,00 kn
Ljekarna na Laništu (ne znam koja): 52,68 kn
Ljekarna Filipović (Zagorska): 50,00 kn