Antony34,
bilo je dosta nejednakih folikula kod zagreb zagreb pa tak da ovi sto su bili manji vjerojatno je u njima i bilo nezrelih js i zato i ima 5 dobrih za oplodnju.
Zagreb zagreb sretno ;)
Printable View
Sretno da ove tri budu ok. Ja mislim da ce ti sutra reci da ces u ponedjeljak imati transfer. Mislim da je kod njih obicaj transfer treci dan. Javi.
Da, da oligoasthenoterato
I rade icsi
Joooj i ja se nadam da budu ok.
Sutra oko 9 zovem
Bojim se svega...
Javit cu vam
Koja je razlika blastice i morule?
I to dijeljenje, sto točno znaci?
Otp mi je jasno, ali bih voljela priprosto onak laičko objašnjenje moooolim vas
I kako ide transfer?
Koliko se sjecam, na transfer dosjes u 7 h ujutro, poneses spavacicu, bademantil i papuce. Sad se sve to obavlja u novouredjenom prostoru i nema setnji kroz hodnik pred drugim pacijentima.
Uvedu te u salu, stave ti tvoju bebicu u tebe pa onda i tebe i bebicu vrate u sobu da odmoris par sati i potom idete doma :)
:)
:D
Sad kad sam bila na aspiraciju, bila sam u tom novom dijelu stvarno je lijepo, sve bijelo i svjetski izgleda, svi pristupačni, ljubazni i dragi
Stvarno lijepo!
Nemoj se sad zamarati s tim koja je razlika izmedju morule i blastice jer ti savrsena blastica ama bas nista neznaci.
Ima puno trudnoca od dvodnevnih embrija a isto tako i od trodnevnih. Biolog ce ti reci dal se pravilno dijeli.
Sutra ce ti javiti koliko imate oplodjenih i ja drzim fige da ih bude sto vise.
Imaš pravo!! Uvijek tisuće pitanja...a bit će kako mora biti
:*
P. S. Meni su u Petrovoj vratili morulicu, tako da te mozda pozovu vec u pon. :)
Zagreb ja sam se nedavno prebacila u petrovu, svi su preljubazni i nasmješeni, isto sam bila na benfoli prvi put i dobila manje stanica nego inače, od 5 ostale 2, došle do blastociste, jedna bolja i jedna lošija, rađen je icsi, i evo postupak je uspio. Inače ovo mi je 4 postupak (prvi u petrovoj). Samo se opusti, slušaj njih i pitaj ih sve što te zanima, stvarno si daju truda da ti objasne. I sretno!
Curke, a kako da znam da sam stavila utric dovoljno duboko? Plašim se da ne pogriješim..
I zanima me, nakon transfera, kad se obično otprilike događa implantacija?
Sta se tice utrica bitno ti je da malo odlezis poslije. Stavis ih kolko duboko mozes i legnes. A sta se tice implatacije ona se dogada neki peti sesti dan. Nije kod svake isto.
Hvala ti puno, ja sam ležala jutros možda 5min, (nemam na gaćicama za sad isturenog), a sinoć sam stavila pred spavanje. Sad cu dulje onda ležati na popodnevnom. Hvala ;)
I nemoj se sokirati kad ti Utric malo iscuri :mrgreen: Svaka od nas valjda pretrne kad osjeti neko curkanje ;)
Ok hvala ;)
ZZ, jesi zvala?
Hej draga, jesam. Dugo dok sam ih dobila. Bile ste u pravu, sutra je vraćanje !!!
Moram doći ujutro, punog mjehura
:)
Valjda se neću popiškit na stolu...
Javim se sutra kad dođem sebi!
Jel to bolno?
Jupiiiii! Je li se i 3. oplodila?
Nije bolno :)
Ja nisam imala pun mjehur, meni su vracali na prazan, neki lijecnici imaju razlicitu praksu.
Jako mi je drago :heart: Javljaj se, sretno :grli:
Ma neces ;)
Ja sam uvijek jedno pol sata prije transfera bocu od pola litre tekucine popila na dva puta i to je bilo sasvim dovoljno dok dodjes na red. Jer jedno 45 min.do sat vremena ces imati potrebu za mokrenjem od popijene tekucine.
Nije potrebno sad ono litru tekucine popit pa na stolu doslovno nemozes izdrzati od pritiska.
Transfer uopce ne boli...bez brige.
P. S. Koliki ti je AMH?
Zz sretno sutra. Ne boli nista. Kolko ih je na kraju ostalo? Jel su sve tri prezivjele?
Dvije su ostale, ne znam AMH jer mi nije isprintan nego je ostao tamo u komp kod njih, hvala svima!!!
ZagrebZabreb, prilikom transfera liječnica/liječnik tankim kateterom u kojem je tekući medij s embrijima, prolazi kroz anatomski otvor grlića maternice, ulazi u šupljinu maternice i tamo odlaže embrije. Transfer u načelu ne boli i traje vrlo kratko, svega nekoliko minuta. Rjeđe se događa da radi određenih anatomskih abnormalnosti ili bolesnih stanja grlića maternice, embriotransfer je nelagodan ili bolan za pacijenticu i da duže vremena treba za ovu proceduru.
Sretno danas na transferu!
Ovdje je link na brošuru "Neplodost" koju je izdala udruga Roda, u brošuri je puno vrijednih informacija za osobe koje prolaze MPO:
http://www.roda.hr/media/attachments...st_A5_2016.pdf
Evo me, obavljen transfer!!
Ni osjetila!
Dva vraćena, čekam betu za 14 dana
I da, tri put po dva utrica od sad
Pusa!!!
Bravo, sretno :)
Hvala!!!
Samo utrice.
Ništa, samo da su lijepi i ništa drugo
Hej, evo kuham ručak i kako su rekli da radim sve normalno...smijem li i času vina popiti uz jelo? ;) meni je to normalno
Hvala ti!
Ne dižem ništa, još sam doma, pon nisam šetala, al sad svaki dan šećem, u pon idem raditi. Neću dizati dječicu, samo cu ih grliti i maziti i zezat ćemo se i malo učiti, mislim da će mi to dobro doći da prođe tjedan, do bete brže.
Hej, da se malo javim...
Svi pišu (uglavnom) da su napuhnute od utrica, ja nisam!!!! Nije mi ni napuhan ni tvrd trbuh i nemam problem sa zatvorom, čak suprotno, idem po dva puta dnevno?? Umorna sam... Cice jesu bolne onako sa vanjske strane. Ponekad boli kao da cu dobiti taj čas, prekjučer me bolio želudac jako...
valjda je danas 4dpt? Ili 3? Ako je u pon bio transfer?
Nisam osjetila nikakvo ubadanje, probadanje...samo takva bol kao menstrualna, tupa i trajna, traje neko vrijeme pa onda ništa pa opet...i to je to
Pozlatile ti se rijeci...
Hvala!!!
14.dan su rekli
To znaci ponedjeljak ili utorak? Onaj za sisvete?
Sad vidim glupost koju sam napisala, ne iza sisveta nego tjedan prije;)
Cure trebala bi vasu pomoc naime suprug i ja radimo na bebi vec 2 godine skupili smo sve papire i sad trebamo samo otic po uputnicu za petrovu. Pa nas zanima dali se mora narucivati ili samo dodjes s uputnicom i ako se mora naruciti koliko se ceka?