Markeri na spolne bolesti se rade u Zavodu za transfuziju, ne naručuje se. Petrova 3.
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Markeri na spolne bolesti se rade u Zavodu za transfuziju, ne naručuje se. Petrova 3.
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
O super hvala tiznaci samo uputnica i dođem. Jel mozda slučajno znas dal rade samo ujutro ili i popodne?
Rade ti ujutro ako se ne varam do 13h. Tako je bilo dok sam ja isla ako hoces ujutro ti posaljem broj pa nazoves i pitas to ti je najbolje.
Moze super, hvala ti
Trebala bi onda sto ranije da stignem i na posao...
Ja sam bila sad u pon i bila gotova za 15min najviše. Jako brzo ide. Bila sam oko 9.
Prošli put sam bila u 7.mj oko pol 8 i isto tako jako brzo bila gotova.
Odlično, puno mi znače sve te informacije da si napravim neke planove sto i kako.
Hvala cure![]()
Bok curke.
NAkon niza neuspjelih inseminacije krećemo u ivf vode.
Trenutno smo u fazi prikupljanja nalaza, nadam se da će se sve uspjeti srediti do kraja godine.
DR.Pavičić je rekla da čim riješimo sve nalaze odma dobivam ljekove i krećemo. Sestra me trebala upisati na nekvu listu, a kad sam joj dala taj nalaz od dr, ništa nije rekla, osim da nek si uzmem uputnicu d1 i dođem 2-4 dc. JEl se tek onda ide na listu?
Pozdrav cure, moze info, kakva je dr. I.J.
Zrinkica, mislim da je najbolje prvo sto prije sakupili nalaze i nazvati ili otići tamo prije očekivanog ciklusa i pitati jesi li u postupku od 2.dana ili ne. Ako su samo završni nalazi (HIV, hepatitis...) onda sto prije pitati da budeš sigurna jer je to brzo gotovo.
Ja prijavljujem tijek:
Subota uzv 6.dan ciklusa, 4.dan stimulacije- tri folikula desno:15,12,11 i tri lijevo:15,9,9
Danas uzv- 19, 17.5, 15, 15, 12, 12... uglavnom su ova dva lijepa, trolinijski e. i c sluz +++
Vadila estradiol i ništa danas od štoperice (mislili smo možda), sad još dva dana pikica ali smanjenih i srijeda uzv pa ćemo vidjeti.
Molim se Bogu da bude ok i da ne prsnu.
Kako se čini vama koje ste to prošle??
ZagrebZagreb kako je proslo? Jesi dobro?
Draga vauuu. 12 js pa to je odlicno. Sad palceve gore za tulum u labu. Sad samo polako i odmaraj dosta. Javi mi samo sta ce ti reci. SRETNO DRAGA.
Drage moje, imam pitanje
Dobila sam Utrogestan 3 puta po 1
Na papiriću je pisalo vag, a dr ništa nije rekao, ali je prije pričao o tabletama i sad naravno ne znam šta da radim
Možda ipak vaginalni kad je pisalo 3*1vag?
Utrogestan se moze i piti i stavljati vaginalno, ali obicno ide vaginalno.
Ok, tako cu i stavljat onda
Hvala![]()
Utrogestan stavljaš vaginalno, do transfera 3x1, a poslije transfera 3x2. Sretno!
Puno puuuuuuno hvala!!!
Evo me,
Imala sam benfolu od 2.dana, pa bemfolu +cerotide (ili kako se već zove Nikako ne mogu zapamtiti), pa na kraju smanjenu bemfolu + ce... i štopericu 10dan
Današnje stanje: od 12 je 5 bilo zrelo kako treba, od tih 5 dvije su se oplodile i treća možda (ne znam sto to znaci) i sad čekam sutra kad će mi reci kada je transfer.
Sretna sam i Uzbuđena i sva onak luda!!!
Za trecu valjda cekaju da vide dal ce krenuti stopama ove dvije. Mozda joj malo duze treba tak je nama sad bilo s morulom. Samo mi je cudno od 12 samo 5 dobrih. Vazno da se tri dobro razvijaju. Nisu ti rekli kad bi mogao biti transfer?
Ne znam, rekli su ponedjeljak ili srijedu
A ove ostale su bile valjda prezrele ili premalo
Sretno da ove tri budu ok. Ja mislim da ce ti sutra reci da ces u ponedjeljak imati transfer. Mislim da je kod njih obicaj transfer treci dan. Javi.
Da, da oligoasthenoterato
I rade icsi
Joooj i ja se nadam da budu ok.
Sutra oko 9 zovem
Bojim se svega...
Javit cu vam
Koja je razlika blastice i morule?
I to dijeljenje, sto točno znaci?
Otp mi je jasno, ali bih voljela priprosto onak laičko objašnjenje moooolim vas
I kako ide transfer?
Koliko se sjecam, na transfer dosjes u 7 h ujutro, poneses spavacicu, bademantil i papuce. Sad se sve to obavlja u novouredjenom prostoru i nema setnji kroz hodnik pred drugim pacijentima.
Uvedu te u salu, stave ti tvoju bebicu u tebe pa onda i tebe i bebicu vrate u sobu da odmoris par sati i potom idete doma![]()
:D
Sad kad sam bila na aspiraciju, bila sam u tom novom dijelu stvarno je lijepo, sve bijelo i svjetski izgleda, svi pristupačni, ljubazni i dragi
Stvarno lijepo!
Nemoj se sad zamarati s tim koja je razlika izmedju morule i blastice jer ti savrsena blastica ama bas nista neznaci.
Ima puno trudnoca od dvodnevnih embrija a isto tako i od trodnevnih. Biolog ce ti reci dal se pravilno dijeli.
Sutra ce ti javiti koliko imate oplodjenih i ja drzim fige da ih bude sto vise.
Posljednje uređivanje od sanjka : 08.10.2016. at 12:14
Imaš pravo!! Uvijek tisuće pitanja...a bit će kako mora biti
![]()
P. S. Meni su u Petrovoj vratili morulicu, tako da te mozda pozovu vec u pon.![]()
Zagreb ja sam se nedavno prebacila u petrovu, svi su preljubazni i nasmješeni, isto sam bila na benfoli prvi put i dobila manje stanica nego inače, od 5 ostale 2, došle do blastociste, jedna bolja i jedna lošija, rađen je icsi, i evo postupak je uspio. Inače ovo mi je 4 postupak (prvi u petrovoj). Samo se opusti, slušaj njih i pitaj ih sve što te zanima, stvarno si daju truda da ti objasne. I sretno!
Curke, a kako da znam da sam stavila utric dovoljno duboko? Plašim se da ne pogriješim..
I zanima me, nakon transfera, kad se obično otprilike događa implantacija?
Sta se tice utrica bitno ti je da malo odlezis poslije. Stavis ih kolko duboko mozes i legnes. A sta se tice implatacije ona se dogada neki peti sesti dan. Nije kod svake isto.
Hvala ti puno, ja sam ležala jutros možda 5min, (nemam na gaćicama za sad isturenog), a sinoć sam stavila pred spavanje. Sad cu dulje onda ležati na popodnevnom. Hvala![]()
I nemoj se sokirati kad ti Utric malo iscuriSvaka od nas valjda pretrne kad osjeti neko curkanje
![]()
Ok hvala![]()
Hej draga, jesam. Dugo dok sam ih dobila. Bile ste u pravu, sutra je vraćanje !!!
Moram doći ujutro, punog mjehura
Valjda se neću popiškit na stolu...
Javim se sutra kad dođem sebi!
Jel to bolno?