moja beta 12dpt3dn <1,2
prvi put je za probu... :)
Printable View
moja beta 12dpt3dn <1,2
prvi put je za probu... :)
Iki25, ja sam imala i jos uvijek imam bolove u maternici, jajnicima, krizima. Tupa bol, probadanje, grcevi, pa kao da stize menga, pa ovako pa onako...sve je to ok. Ako bolovi nisu bas jaki i ako nema krvarenja, ok je.
S tim da ako si bila u stimulaciji i jajnici su ti uvecani, trudnoca ce dodatno pogorsati bol (mene su jajnici rasturali al onako posteno).
Ja sam u 7.tjednu, danas 6+5. Necu na uzv prije cetvrtka.
Osjecam se ok, cice me izluduju, piskim bez prestanka, i spavam svako malo.
Pozdrav, danas smo vidjeli :heart: ja sam 6+2 danas. Nemam nikakve simptome, na pocetku me bolilo vjer.kad se ugnjezdavalo, al sad nista. Samo su mi jajnici jos nateceni od stimulacije..
Pozdrav svima, ja sam nova na ovoj temi i opcenito na forumu, čitam vase postove danima, i sad sam odlucila da vam se pridruzim nakon sto sam postala cekalica bete(nadam se pozitivne).Iskreno bas se i ne snalazim na forumu i sad sam isla na odgovor ispod posta od Mardu, ne znam kako napisati post bez da idem na odg( ajme sigurno zvucim tupavo
....da nastavim, napisala sam podugacak post i vidim da pola nema. Uglavnom 27.09 smo imali transfer, nas prvi ivf, i sad cekanje do bete koja je tek 18.10.
Sto se tice simptoma znam da nista ne znam, i ima ih i nema, ono vjecno pitanje da li je to samo pms ili je znak trudnoce ili je pak to od crinone gela.
Svu srecu zelim sadasnjim i buducim cekalicama.
Shoshana, tako se i odgovara. Nisi ništa pogrešno napravila. Sad sretno u čekanju bete...
Draga shoshana, zelim ti veliku betu. Kad su ti rekli da je vadiš?
Sretnooooooo [emoji123][emoji7]
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Hvala ti Mardu takoder i tebi da sljedeci postupak bude uspjesan, rekli su 18.10 ali ja cu vjerojatno sutra, ili u ponedjeljak ako izdrzim do tada pišnuti testic. Nadam se da nije prerano 10,11 dnt 3dn embrija!?
Hvala:) ja sam radila 12. dan test i bio je negativan. Za svaki slucaj sam izvadila i betu 14. dan i ona je pokazala isto,tako da mislim da bi mogla 11. dan napraviti. Jesi li primila inkekciju nakon transfera, ako jesi,moras pricekati tjedan dana jer ti od nje moze biti lazno pozitivan test.
Nisam primila nista poslije stoperice, napravila jutros test i negativan je, sad ako je prerano(nadam se da je zato negativan), mogu napraviti jos jedan u utorak kad ce biti 12dnt, ili cekam vjesticu koja bi/ne bi trebala doci 11.10! Ovo je prvi postupak pa kao ne nadam se previše, mada me je ovaj minus jutros pogodio.
Pozdrav svim curama starim i novim otkada me nije bilo.
Morala sam se vratiti da vidim ima li kakvih novosti kod cura koje su mi puno pomogle prije par mjesec.
Sjećam se November i Katke,Astorie i tako mi drago vidjeti da ima lijepih vijesti kod vas.
Ja sam od jučer ušla u 21 tjedan, i samo sam htjela dati podršku svim novim curama koje su u postupcima a i ovima koje su trudne.
November što se tiče ultrazvuka, vjerojatno ćeš svaki iscekivati i dani će biti ko godina. Bar je meni tako, sve do sada je bilo u redu ali najradije bi svaki tjedan otišla na pregled, jednostavno sam stalno u nekom strahu,a znam da ne bi smjela.
Svima vam od srca želim sreću, i da što prije dođete do svog cilja,bez velikih muka i razočaranja.
Oprostite na dugom postu, baš mi je falio ovaj podforum.
Sta bi trebalo znaciti ako se smanji M? Znaci 2 dana mi je islo normalno, a vec jucer par kapi. Danas za sad nista. Tako je i prosli mjesec bilo slabo.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Dođoh vam se samo javiti....čestitke novim trudnicama, a poljupce šaljem svim hrabricama koje se još bore, pogotovo ovima s minusima i negativnim betama...
Mi smo danas 8+6 i opet danas imam uzv koji jedva čekam da se uvjerim da je sve u redu. Simptoma ni dalje nema, osim bolnih grudi i puno mokrenja. Nakon drame sa krvarenjem prije par tjedana hvala Bogu nije se ponovilo i nadamo se da ni neće. Jedva čekam danas vidjeti mrvu ponovo...
Srecno draga, javljaj kako je prosao uzv! :)
Katka, sretno dalje i hvala na podršci:)
Katka, kako prosao uzv???
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Hej cure...sve je super. To je vec pravi djecak od 2,1 cm (ne znam zasto, imam osjecaj da je decko). Sve je super, rukice, nogice, srceko...Boze, fala ti ❤️
Cure, da javim i na ovoj temi... Jučer sam vadila betu nakon ICSI na 17dt i iznosi samo 58,3. Znam da nije dobro i da se vjerojatno radi o biokemijskoj. Zanima me, pošto moram ponavljati betu još 2 puta, a sutra je četvrtak (ne mogu ponovo u subotu) da je vadim opet u petak i ponedjeljak? Doktorica je rekla da treba pratiti njen rast ili pad svaka dva dana!?
Nazalost, i meni se cini da si u pravu i da je vrlo moguca biokemijska. Jako bih voljela da sam u krivu...
U svakom slucaju, najbolje je ponavljanje u istom labu na cca 48 sati. Vec prva kad je ponovis ce reci svoje. A nakon toga eventualno mozes ponoviti i u ponedjeljak ako ti vec dr. trazi dva ponavljanja ili da nadjes privatni lab koji radi subotom...zao mi je draga.
Vaki, jesi vadila betu?
Vaki koliko znam kad se radi ICSI metoda onda je rast bete sporiji. Držim fige!
Katka divne vijesti, samo neka tako lijepo nastavi rast bebica. ❤️
Evo, stigli su mi nalazi. Očekivano, beta je u padu, a ja od utorka u rasulu.
Cure, sretno!