Stranica 268 od 310 PrviPrvi ... 168218258266267268269270278 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,351 do 13,400 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Mardu prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je žao, ali nema predaje... sad malo odmori i skupi snage za dalje. Sretno!
    Ma naravno, nema predaje ! Dali mislite da posto su mi rekli da pauziram jedan ciklus bez da su me pregledali dali moram na uzv kod svoje gin da vidi dal je ostala cista ili da cekam tih mj dana pa idem opet na 3dc. Cisto pitam da ne ispadne da ne pukne ni tad pa opet pauza [emoji23]

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Pretpostavljam da bi oni savjetovali pregled da je potrebno, ali mozes poci za svaki slučaj pa da budes mirna. I ja sam sad napravila pauzu 1 ciklus, iako mi je doktor rekao i da mogu odma na fet ako zelim.
    Posljednje uređivanje od Mardu : 02.10.2018. at 18:47

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Pretpostavljam da bi oni savjetovali pregled da je potrebno, ali mozes poci za svaki slučaj pa da budes mirna. I ja sam sad napravila pauzu 1 ciklus, iako mi je doktor rekao i da mogu odma na fet ako zelim.
    A bila si na stimuliranom ivfu ili?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    A bila si na stimuliranom ivfu ili?

Da,bila sam na stimuliranom... možda su meni rekli da mogu odma jer idem na fet pa necu opet trebati stimulaciju, a mozda to sve ovisi o doktoru jer sam čitala po forumu da su neki isli odma, a neki cekali

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Da,bila sam na stimuliranom... možda su meni rekli da mogu odma jer idem na fet pa necu opet trebati stimulaciju, a mozda to sve ovisi o doktoru jer sam čitala po forumu da su neki isli odma, a neki cekali
    U kojoj si klinici?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Cure jucer imala fet,sad ono najgore,cekanje.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Nemasekirancije, u Cita sam.
    Posljednje uređivanje od Mardu : 03.10.2018. at 08:54

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Zvjezdica* prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jucer imala fet,sad ono najgore,cekanje.
    Kad je doktor rekao da vadis betu? Drzim fige da bude uspješno!

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Pozdrav,da li je neka od vas imala bolove u maternici na početku trudnice,ja sam u 4-oj nedelji i imam bolove u maternici...da li je to opasno...?

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Kad je doktor rekao da vadis betu? Drzim fige da bude uspješno!
    Hvala,ma tek 23.10 ali bit ce svakako test ranije☺

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

moja beta 12dpt3dn <1,2

prvi put je za probu...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Iki25, ja sam imala i jos uvijek imam bolove u maternici, jajnicima, krizima. Tupa bol, probadanje, grcevi, pa kao da stize menga, pa ovako pa onako...sve je to ok. Ako bolovi nisu bas jaki i ako nema krvarenja, ok je.
    S tim da ako si bila u stimulaciji i jajnici su ti uvecani, trudnoca ce dodatno pogorsati bol (mene su jajnici rasturali al onako posteno).
    Ja sam u 7.tjednu, danas 6+5. Necu na uzv prije cetvrtka.
    Osjecam se ok, cice me izluduju, piskim bez prestanka, i spavam svako malo.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav, danas smo vidjeli ja sam 6+2 danas. Nemam nikakve simptome, na pocetku me bolilo vjer.kad se ugnjezdavalo, al sad nista. Samo su mi jajnici jos nateceni od stimulacije..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Iki25, ja sam imala i jos uvijek imam bolove u maternici, jajnicima, krizima. Tupa bol, probadanje, grcevi, pa kao da stize menga, pa ovako pa onako...sve je to ok. Ako bolovi nisu bas jaki i ako nema krvarenja, ok je.
    S tim da ako si bila u stimulaciji i jajnici su ti uvecani, trudnoca ce dodatno pogorsati bol (mene su jajnici rasturali al onako posteno).
    Svaka cast na strpljivosti! Najbitnije da si ok i da nema stresnih trenutaka..
    Sretno dalje

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, danas smo vidjeli ja sam 6+2 danas. Nemam nikakve simptome, na pocetku me bolilo vjer.kad se ugnjezdavalo, al sad nista. Samo su mi jajnici jos nateceni od stimulacije..
    Cestitam!! Zelim skolsku trudnocu do kraja!

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Pozdrav, danas smo vidjeli [emoji813] ja sam 6+2 danas. Nemam nikakve simptome, na pocetku me bolilo vjer.kad se ugnjezdavalo, al sad nista. Samo su mi jajnici jos nateceni od stimulacije..
    Cestitam [emoji8]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav, danas smo vidjeli [emoji813] ja sam 6+2 danas. Nemam nikakve simptome, na pocetku me bolilo vjer.kad se ugnjezdavalo, al sad nista. Samo su mi jajnici jos nateceni od stimulacije..
    Cestitam!!!!

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj vidina prvotno napisa Vidi poruku
    moja beta 12dpt3dn <1,2

prvi put je za probu...
    Draga, znam kako ti je...isti scenarij je i kod mene bio. Al idemo sad opet,nema odustajanja

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam!!!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Čestitam!!!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Čestitam!!!
    November, htjela sam jos napisati,ali sam pritisla odgovori i otislo samo cestitam pretpostavljam da covjeku nista ne pada tesko kad zna koji je cilj

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno Nova čekalica

Pozdrav svima, ja sam nova na ovoj temi i opcenito na forumu, čitam vase postove danima, i sad sam odlucila da vam se pridruzim nakon sto sam postala cekalica bete(nadam se pozitivne).Iskreno bas se i ne snalazim na forumu i sad sam isla na odgovor ispod posta od Mardu, ne znam kako napisati post bez da idem na odg( ajme sigurno zvucim tupavo

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

....da nastavim, napisala sam podugacak post i vidim da pola nema. Uglavnom 27.09 smo imali transfer, nas prvi ivf, i sad cekanje do bete koja je tek 18.10.
    Sto se tice simptoma znam da nista ne znam, i ima ih i nema, ono vjecno pitanje da li je to samo pms ili je znak trudnoce ili je pak to od crinone gela.
    Svu srecu zelim sadasnjim i buducim cekalicama.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Shoshana, tako se i odgovara. Nisi ništa pogrešno napravila. Sad sretno u čekanju bete...

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga shoshana, zelim ti veliku betu. Kad su ti rekli da je vadiš?

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Sretnooooooo [emoji123][emoji7]

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Hvala ti Mardu takoder i tebi da sljedeci postupak bude uspjesan, rekli su 18.10 ali ja cu vjerojatno sutra, ili u ponedjeljak ako izdrzim do tada pišnuti testic. Nadam se da nije prerano 10,11 dnt 3dn embrija!?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Hvala ja sam radila 12. dan test i bio je negativan. Za svaki slucaj sam izvadila i betu 14. dan i ona je pokazala isto,tako da mislim da bi mogla 11. dan napraviti. Jesi li primila inkekciju nakon transfera, ako jesi,moras pricekati tjedan dana jer ti od nje moze biti lazno pozitivan test.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Nisam primila nista poslije stoperice, napravila jutros test i negativan je, sad ako je prerano(nadam se da je zato negativan), mogu napraviti jos jedan u utorak kad ce biti 12dnt, ili cekam vjesticu koja bi/ne bi trebala doci 11.10! Ovo je prvi postupak pa kao ne nadam se previše, mada me je ovaj minus jutros pogodio.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Pozdrav svim curama starim i novim otkada me nije bilo.
    Morala sam se vratiti da vidim ima li kakvih novosti kod cura koje su mi puno pomogle prije par mjesec.
    Sjećam se November i Katke,Astorie i tako mi drago vidjeti da ima lijepih vijesti kod vas.
    Ja sam od jučer ušla u 21 tjedan, i samo sam htjela dati podršku svim novim curama koje su u postupcima a i ovima koje su trudne.
    November što se tiče ultrazvuka, vjerojatno ćeš svaki iscekivati i dani će biti ko godina. Bar je meni tako, sve do sada je bilo u redu ali najradije bi svaki tjedan otišla na pregled, jednostavno sam stalno u nekom strahu,a znam da ne bi smjela.
    Svima vam od srca želim sreću, i da što prije dođete do svog cilja,bez velikih muka i razočaranja.
    Oprostite na dugom postu, baš mi je falio ovaj podforum.

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Anni333 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim curama starim i novim otkada me nije bilo.
    Morala sam se vratiti da vidim ima li kakvih novosti kod cura koje su mi puno pomogle prije par mjesec.
    Sjećam se November i Katke,Astorie i tako mi drago vidjeti da ima lijepih vijesti kod vas.
    Ja sam od jučer ušla u 21 tjedan, i samo sam htjela dati podršku svim novim curama koje su u postupcima a i ovima koje su trudne.
    November što se tiče ultrazvuka, vjerojatno ćeš svaki iscekivati i dani će biti ko godina. Bar je meni tako, sve do sada je bilo u redu ali najradije bi svaki tjedan otišla na pregled, jednostavno sam stalno u nekom strahu,a znam da ne bi smjela.
    Svima vam od srca želim sreću, i da što prije dođete do svog cilja,bez velikih muka i razočaranja.
    Oprostite na dugom postu, baš mi je falio ovaj podforum.
    Hvaka ti draga! Treba nam malo lijepih rijeci i pozitive..barem meni toga fali zadnjih dana!

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Sta bi trebalo znaciti ako se smanji M? Znaci 2 dana mi je islo normalno, a vec jucer par kapi. Danas za sad nista. Tako je i prosli mjesec bilo slabo.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Shoshana prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam primila nista poslije stoperice, napravila jutros test i negativan je, sad ako je prerano(nadam se da je zato negativan), mogu napraviti jos jedan u utorak kad ce biti 12dnt, ili cekam vjesticu koja bi/ne bi trebala doci 11.10! Ovo je prvi postupak pa kao ne nadam se previše, mada me je ovaj minus jutros pogodio.
    Najbolje ti je poći izvaditi betu u utorak pa da si mirna.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    Sta bi trebalo znaciti ako se smanji M? Znaci 2 dana mi je islo normalno, a vec jucer par kapi. Danas za sad nista. Tako je i prosli mjesec bilo slabo.

Meni je prva M nakon postupka trajala 8 dana, ali samo je 3 dana bas bilo dosta, a onda kasnije samo malo...tako da ti stvarno ne znam

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Meni je prva M nakon postupka trajala 8 dana, ali samo je 3 dana bas bilo dosta, a onda kasnije samo malo...tako da ti stvarno ne znam
    Mah previse razmisljamo o svemu lol

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dođoh vam se samo javiti....čestitke novim trudnicama, a poljupce šaljem svim hrabricama koje se još bore, pogotovo ovima s minusima i negativnim betama...
    Mi smo danas 8+6 i opet danas imam uzv koji jedva čekam da se uvjerim da je sve u redu. Simptoma ni dalje nema, osim bolnih grudi i puno mokrenja. Nakon drame sa krvarenjem prije par tjedana hvala Bogu nije se ponovilo i nadamo se da ni neće. Jedva čekam danas vidjeti mrvu ponovo...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Srecno draga, javljaj kako je prosao uzv!

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Dođoh vam se samo javiti....čestitke novim trudnicama, a poljupce šaljem svim hrabricama koje se još bore, pogotovo ovima s minusima i negativnim betama...
    Mi smo danas 8+6 i opet danas imam uzv koji jedva čekam da se uvjerim da je sve u redu. Simptoma ni dalje nema, osim bolnih grudi i puno mokrenja. Nakon drame sa krvarenjem prije par tjedana hvala Bogu nije se ponovilo i nadamo se da ni neće. Jedva čekam danas vidjeti mrvu ponovo...
    Sretno javi nam [emoji8]

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Katka, sretno dalje i hvala na podršci

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Katka, kako prosao uzv???

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hej cure...sve je super. To je vec pravi djecak od 2,1 cm (ne znam zasto, imam osjecaj da je decko). Sve je super, rukice, nogice, srceko...Boze, fala ti ❤️

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej cure...sve je super. To je vec pravi djecak od 2,1 cm (ne znam zasto, imam osjecaj da je decko). Sve je super, rukice, nogice, srceko...Boze, fala ti ❤️
    Odlicno draga Katka!
    Ja sam bila uvjerena da nam stize curica , ali sad na UZV nam je dr.rekla da joj se cini da je djecak..
    Cekamo Harmony da vidimo dali me moj osjecaj vara

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Cure, da javim i na ovoj temi... Jučer sam vadila betu nakon ICSI na 17dt i iznosi samo 58,3. Znam da nije dobro i da se vjerojatno radi o biokemijskoj. Zanima me, pošto moram ponavljati betu još 2 puta, a sutra je četvrtak (ne mogu ponovo u subotu) da je vadim opet u petak i ponedjeljak? Doktorica je rekla da treba pratiti njen rast ili pad svaka dva dana!?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da javim i na ovoj temi... Jučer sam vadila betu nakon ICSI na 17dt i iznosi samo 58,3. Znam da nije dobro i da se vjerojatno radi o biokemijskoj. Zanima me, pošto moram ponavljati betu još 2 puta, a sutra je četvrtak (ne mogu ponovo u subotu) da je vadim opet u petak i ponedjeljak? Doktorica je rekla da treba pratiti njen rast ili pad svaka dva dana!?
    Nazalost, i meni se cini da si u pravu i da je vrlo moguca biokemijska. Jako bih voljela da sam u krivu...
    U svakom slucaju, najbolje je ponavljanje u istom labu na cca 48 sati. Vec prva kad je ponovis ce reci svoje. A nakon toga eventualno mozes ponoviti i u ponedjeljak ako ti vec dr. trazi dva ponavljanja ili da nadjes privatni lab koji radi subotom...zao mi je draga.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bas mi je zao, ali cini s3 da beta nije dobra..
    Ja bi ponovila sutra, bit ce ti stvari jasnije..

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Hej cure...sve je super. To je vec pravi djecak od 2,1 cm (ne znam zasto, imam osjecaj da je decko). Sve je super, rukice, nogice, srceko...Boze, fala ti [emoji3590]
    Cestitam
    Zao mi je draga jos jednom. Drzim ti figeee jako!!! Drzi se [emoji7]

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Vaki, jesi vadila betu?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Vaki koliko znam kad se radi ICSI metoda onda je rast bete sporiji. Držim fige!

Katka divne vijesti, samo neka tako lijepo nastavi rast bebica. ❤️

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo, stigli su mi nalazi. Očekivano, beta je u padu, a ja od utorka u rasulu.
    Cure, sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Evo, stigli su mi nalazi. Očekivano, beta je u padu, a ja od utorka u rasulu.
    Cure, sretno!
    Draga vaki, baš mi je žao...drži se i hrabro dalje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •