Zwow #59, nisam mogla vise nista ne raditi nakon puste hrane.
Printable View
Zwow #59, nisam mogla vise nista ne raditi nakon puste hrane.
Fenomenalan Badnji dan i dobar Bozic. Jos bolji kraj, narucila sam si mooncup, na abrakadabri je snizen, pa da i ja probam to cudo.
Dobro jutro vrijednice moje: onima koje su se otele iz kandzi ica i pica i isle vjezbati poseban naklon.
Kod mene je bio bozicni rucak, seka s obitelji, tako da sam se dosta naradila. Kako trcanje ipak zahtjeva pauzu od jela, he, he, onih 16 km cu napraviti kad ustanem iz kreveta. Moram prisilno lezati jer se kod svekija duuuugo spava. Idem vas malo pazljivije procitati da vidim tko je sta dobio. Vidim i kod vas sportski, super je to, ne mozes omanut. Svjetleca traka mi se cini super! A vasa slatka djecica! Moja malena je bila uvjerena da sam ja djedu bozicnjaku super i da ce i meni donijeti poklon, pa se nije uzrujavala oko darivanja.
Super pokloni, posebno ovi sto su ih djecica napravila :)
Ja sam dobila super jako svijetlo za biciklu da se mogu ic provozat navecer kad svi pozaspu.
Ivana s bravo za trening! Ja sam malo trckarala, dva kruga oko skolskog igralista, cisto da se prisjetim kako to izgleda. Planiram danas ponovo - al mozda dodam koji krug :)
Kjb :lol:
I moj jos vjeruje u djeda mraza. I stalno se cudi kako je on to bio toliko dobar da je dobio poklone u jedne i druge bake i doma i od rodjaka... :)
A od nas je na kraju dobio neku kutiju s gomilom pribora za crtanje + knjiga s idejama za crtanje, lijeljenje, rezanje. Odusevljen je bio. Odma prionuo na posao :)
Jadro super za trcanje i poklone. Ja najvise volim takve koji te odmahh obuzmu.
Ne mogu se ne osvrnuti na smrt Georga Michaela, pogotovo sto smo ga se toliko u autu jucer napjevali. Jos jednoj legendi zbogom
Ajme pojma nisam imala.od cega je umro? :-(
Ja upravo jedem, malo sam.se kasno digla, valjda mi nece tesko pasti kad budem trcala u 9h.
Kris bas cu danas trcat s moon cupom a full mi ide.Javim.jel izdrzao tu duzinu.
krasne poklone ste dobile curke!!!
Super su vam pokloni!
Jadro moja još ne konta tako kao tvoj, ali je prilično iznenađena količinom poklona :lool:.
Juče ujutro pyramid, pa na Božić kod mojih. Jela sam juče kao da mi je zadnji dan :lool:. Nije to toliko puno po jednom obroku, koliko mi je sve puno strpano u jedan dan.
Bas javi. A inace izdrzi normalan dan?Ono, nema da procuri negdje itd?
Umro je od srcanog, neces ti ironije.Obicno kada napisu da je celebirty umro od srca, citas: predoziranje
Grlo me razvaljuje, nije da toliko boli koliko mi se nakuplja one odvratne sluzi, glas mi je kao u okorjelog pusaca ili u najgorem slucaju Bryan Adamsa.
MM je to sexy, dok sam ovako promukla :bedak:
bravo za sve koje su vjezbale jucer :klap:
ja planiram danas. sinoc sam zaspala u 20 h!! e da bi se probudila oko 1 i gledala tv do 4 ipo :drama:
maza jos vjeruje u djeda mraza, bar tako kaze :)
Joj cure bilo je krasno, sunce cijelo vrijeme, pravo zimsko svjeze jutro, predivno :heart:
Istrcali mi jutros 16km :trci: pejs 5:35 od Jaruna nasipom do Borovja i natrag.:-D
Kris nije mi nista procurilo, iako ie meni fakat 2.dc ono bas potop al 3.dc mi vec menga prestaje pomalo.uglavnom ja sam stavila i dnevni ulozak za svaki slucaj.Obicno tako radim taj 2.dc.
isto imam jako osjetlji u bikini zonu i moon cup mi je preporod.
I moja jos vjeruje u db-a, onako iskreno djecje..i u zubic vilu..
Danas na fitnessu podesivi utezi 10 kg na akciji za 139, predivni, sline mi cure..dugo ih gledam, a rame mi u banani.
Jos cete me navuc na taj mc..
MC je zakon! Iako ja uvijek imam dnevni ulozak uz njega ali pravi preporod.
Lili bravo za 16km! Vas dvije forcasice imate isti program, cini mi se u zadnje vrijeme?
Idem se obuci pa lagano 5 km uzivati u suncu. Btw. bile me gluteusi od jucer, nisam dugo radila iskorake izgleda.
Evo i ja se javljam sa svojih 16 km - ivana, kilometri su isti, ali pace se razlikuje:-) uglavnom 12 km je islo super, a onda su me neki slavonski lole krenuli sarmirat, pa autom naprijed, nazad... uglavnom bas sam se uzrujala, pao mi tlak, pukla ko kokica. Jedva dohramala do kuce.
Sad me opet muz nece pustit samu jedno vrijeme; to nije lose za njega, morat ce trcat sa mnom....
Ajme kjb, baš bed!
Ja prijavljujem boravak na hitnoj. Svekru nije dobro par dana, mucno mu je i tak. I meni danas sine da je on srcani bolesnik. Odmah smo ga otfurali i odmah su ga uzeli u obradu. Ali obrada traje...
Danas nish od trcanja, valjda ce i grlo biti bolje za koji dan.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
uh, kris, kjb, .....
ja sam se fino odmorila i naspavala ovih par dana
danas sam odradila stronger ignition, 32 min plyometrics
sad planiram u kino i setnju gradom s djecom
radim ovaj tjedan, ali bi tempo trebao biti laganiji...
a bit ce i par druzenja kojima se bas radujem
Ajme kjb bas su debili, kuzim te skroz tako su se meni zaljepili neki klinci u Briselu i nije mi uooce bilo ugodno. Odahnula sam kad sam ih rastjerala a jos je i bila noc.
ivana v3c ti j3 kjb rekla mi ti trcimo po istom programu samo nam se razlikuju treninzi po brzini, broju dionica i sl.ovisno kako koja grupa.
Kris uh ..
mi na rucku kod mojih pa cemo poslije na Bozicnu predstavu kod nas u kvartu sa zivim.jaslicama (domace zivotinje ). Bas se veselim, uvijek to lijepo organiziraju i bude bas lijepo.
Prijavljujem povratnickih 7 km, 5.57. Divna vecer, samo u majici, ni kape ni rukavica. Sad tus i odoh na koncert.
Svima ugodnu vecer zelim.
Nisu ga zadržali ali smo 5h proveli tam.Narucili ga na pregled za 3 dana. Jedva cekam doci kuci i uvaljat se sa mm gledat serije
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
kjb meni je to grozno...ja sam imala slično iskustvo...ono, ekipi je fakat dosadno u životu... :roll:
Kris tebe baš idu hitne u zadnje vrijeme...
bravo djevojke za otčano!
ja uopće nisam imala u planu vježbati ovaj vikend, a fakat me ide!
petak, subota, danas...
3x:
25 čučnjeva
30 sec planks
15 pulsirajućih čučnjeva
12 mountain climbers
10 sklekova
10 iskoraka naprijed
25 sec hollow body
20 butt kicks
2x 25 swing
ovaj tjedan radim, taman da napravim neke zaostatke i pripremim template za slijedeću godinu i onda GO iza NG!
Boxice i ja na GO iza NG, nadam se mirnom radnom tjednu :-)
super treninge si smislila, nego kako popamtiš baš sve te brojeve s obzirom da nisu neki okrugli!!!
Dijana bravo za povratničkih 7km , uživaj na koncertu !!
Cure,
kad uhvatite vremena pročitajte ovaj članak, meni se jako svidio. I svjesna sam da sam među rijetkim sretnicima koji su uspjeli zadržati dijete u sebi.
http://www.24sata.hr/blogbuster/joie...tojanja-504897
obavezno pogledajte savjete na dnu.
samo na brzinu da se javim,sretan Božić svima vježbačice drage!
ja od prekjučer nisam ni mob uzela u ruke a ni palila laptop,baš mi dobro došlo....puna mi kuća bila,nas 13 za objedom 2 dana za redom tako da su mi dani protekli u pripremama..jest da je svatko donio po nešto sa sobom od sljedova ali sam se svejedno satrala...ne znam što mi bi,nisam ni lani trudna potaracala toliko kolača ko' ova 2 dana...ako prođem bez candide bit će dobro...
vježbala u petak i maloprije,uredno po rasporedu....sve se mislim da mi je narikto 2 dn resta za vikend gledajući u kalendar,ccc....
sutra idem po prvi put sjest za biciklu,držite fige da ne slomim nešto....
LN,odo se družit s MMom....
Skulirana dobro si ti to izorganizirala. Svaka cast :naklon:
Nego sigurna sam da na ovoj temi ima jos sretnica s djetetom u sebi: da vas cujem outajte se :mrgreen:
Najsmjesnije je kako se ljudi spoje: moj muz brine brige, a ja berem onu travu i kuham je :lool:
Lili evo me! Sretna sa svakim novim jutrom i smisljanjima sto bi mogli danas, kako zaobici odrasle obaveze u smislu dacse pravim da su djecje, nabrijana kao vjeverica da sto prije zapocnem saa danom.
malo me cudi da pritom nemam bas puno maste, no sve sto radim mi je velikka zabava i uzivancija.
danas cu s malom napraviti vojnicki poligon u dvoristu, usput i ja malo provjezbati, jel'te:-)
Boxice, dijana, skuli - bravo za trcanje i vjezbanje
lili, ajde da ste uzivali na trcanju, i bas mi je zao za bullying u briselu. Nisi bas puno pisala o tome pa sam i pretpostavila da ti nije bilo ugodno.
vi koje radite blago vam se da ste se makle od kolaca. Ja gdje god pogledam ono zdjela/tanjur s kolacima. Zato sam ja kulerski u 10 navecer jela grejp.
kris, zao mi za hitnu, malo ga sad vise gledajte
Skulirana, kad si ono rekla da se moras izmjerit i fotkat? Bas me zanimaju rezultati :)
Dijana bravo za 7 km!
Boxice bravo za trening!
Lili, nisam otvorila link, na mob sam. Ja bome brinem dosta, prije ce bit da je mm dijete kod nas :lool:
Jucer 12km, pace 6. Bilo mi je tesko trcat nakon sve one hrane dan prije :drama:
Poslije smo bili u izlasku, legla u 3 :drama:
Naravno da radim danas :drama:
Dijo, kako je bilo na koncertu? Zavidim! :)
Bravo vrijedne trkacice! Ja se tu u Zagorju uvatila malo trckarat, vise isprobajem nego nesto ozbiljmo trcim. Jucer jedan km - prvi put isprobala Garmin u trku :) i sad se sve mislim da iza Nove Godine umjesto cardia iz p90 odem tri puta tjedno na trcanje. Mislim da mi je to skroz izvedivo. Malisan kad je nahranjen i naspavan moze bez problema ostat s nekim drugim sat, sat i pol. Samo jos nosam sigurna bi li ili ne bi. A mami me!
Poslije tog trckaranja sam jos napravila neki trening 3×po 30 sec: sklekovi (bar 20 sec radim zenske ;), squats, lunges, side plank (jedva 15 sec izdrzala) i v crunches.
Kris, ~~~~~~~~~ za svekra. Nadam se da je grlo bolje.
Zs, mb, summer, boxice i j-la, bravo za odvjezbano!
I ovdje kolaci di god se okrenem. Kjb ja se najela naranci za veceru :) al u nekon trenutku otisla popit vode u kuhinju pa se usput najela i prirucnih kolaca.
Lili, mojr dijete u sebi je naraslo davno; md, rekla bi, ima tinejdjera u sebi :D
tooo kjb ti si moja cura :klap: bravoo!!!
A ovo sto se dogodilo u Briselu, ma radi se o jednoj specif.etnickoj skupini, a da sam pisala znam da to ne bih mogla izbjeci a nisam htjela da ispadne da diskriminiram. Imam jedno zastrasujuce iskustvo s istom skupinom dok sam zivjela u Francuskoj tako da izbjegavam o tome pisati.ne volim se ni sjetit.
Mb bravoooo za 12ku i izlazak!
kjb, ja ponijela kolače na posao. :mrgreen: A stvarno ih ima, 6 vrsta sam zbuksala u dva dana.
lili, super je članak, postrojavam se; jedino me "omete" 8 sati na poslu, plus potreba za ranim dizanjem; kućni poslovi kao veliki žderač vremena, i tako, prilično mi to pojede entuzijazam.
Ali psihološki definitivno spadam u tu grupu; jesmo strijelci ili nismo :mrgreen:. I ja sam naravno udana za svog totalnog antipoda.:mrgreen:
mb, odlično, još nakon blagdanskog natrpavanja, super, super.
skuli, sretno s biciklom!
Ajme lili! A prilično sam sigurna da si izbjegavala problematične kvartove..
Jadro :lool:za tinejdzera u tebi :-)
Nego da sta ces probat s trcanjem, uzivat ces jer si vec prije osjetila sto to znaci samo treba malo vremena da se vratis u trk.formu i onda si na konju :-)
Ja sam zato odmah na Bozic potrpala te suhe kolace u posudu i odnijela kod svekrve.
meni su vise pasali oni kremastiji od banane i kod moje mame meni omilje i s kuhanim jabukama al to je vise ko da jedes kompot nego kolac.ja ga obozavam.
A sad na posao , 1.put nakon 10ak godina da radim izmedju Bozica i NG.ajde da vidim i to cudo.
Dok ja otipkam na mobu, novi postovi..
Jadro, pa bilo je tako-tako,prebučno, i reflektor upičen ravno u moju glavu. :mrgreen:. Nisam ja baš za te mega-koncerte, iako je bilo predivnih pjesama, odnosno stvarno odličnih izvođača.
Plus, mala mi je sve živce pojela, nije imala strpljenja ni pet minuta, vrtirep samo takav.
Išli smo jer je velika nastupala u zboru, pa smo je poslije gledali na tv-u (vratili program), bome ju je kamera dobro upratila!
Odi svakako na trčanje; svako vježbanje ima svoje benefite, ali trčanje je baš onako za dušu. Ja si pustim svoju omiljenu playlistu i guštam.
Ja mislia da si ti bila na Balasevicu :D
skinula sam besplatan vodič za vježbanje kod kuće od H. Pavković (ex sportašica) pa vježbam po njemu...
stavila sam negdje link na to...
ima tjedni plan (pon, uto, četv i petak se radi, srijeda,subota i nedjelja je rest) no ja si prilagodim kako mi paše
tj idem po redu neovisno koji je dan...
girje sam dodatno ubacila (to nije po programu) sad kad sam ju dobila od MM-a
:lool: nevjerojatno kako se samo spojimo, bit će da je do balansa..
a naravno da jesam, a prije par godina smo ozbiljno razmišljali o preseljenju naše obitelji u jednu zapadnoeur.zemlju, no svakim danom sam sretnija što smo ostali ovdje bez obzira na ekon.-društv.situaciju kod nas. Onu bezbrižnost dok hodaš gradom danju i noću ne može ti nitko platiti, kao ni sigurnost naše djece. A nisam strašljiv tip majke mi :mrgreen:
Boxice ajd pls stavi taj link na one linkove za vježbanje da sad ne pretražujem.
i moram priznat, vezano uz onaj moj link, tebe vidim kao "još uvijek dijete" :-)