Nisu ga zadržali ali smo 5h proveli tam.Narucili ga na pregled za 3 dana. Jedva cekam doci kuci i uvaljat se sa mm gledat serije
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Nisu ga zadržali ali smo 5h proveli tam.Narucili ga na pregled za 3 dana. Jedva cekam doci kuci i uvaljat se sa mm gledat serije
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
kjb meni je to grozno...ja sam imala slično iskustvo...ono, ekipi je fakat dosadno u životu...
Kris tebe baš idu hitne u zadnje vrijeme...
bravo djevojke za otčano!
ja uopće nisam imala u planu vježbati ovaj vikend, a fakat me ide!
petak, subota, danas...
3x:
25 čučnjeva
30 sec planks
15 pulsirajućih čučnjeva
12 mountain climbers
10 sklekova
10 iskoraka naprijed
25 sec hollow body
20 butt kicks
2x 25 swing
ovaj tjedan radim, taman da napravim neke zaostatke i pripremim template za slijedeću godinu i onda GO iza NG!
Boxice i ja na GO iza NG, nadam se mirnom radnom tjednu
super treninge si smislila, nego kako popamtiš baš sve te brojeve s obzirom da nisu neki okrugli!!!
Dijana bravo za povratničkih 7km , uživaj na koncertu !!
Cure,
kad uhvatite vremena pročitajte ovaj članak, meni se jako svidio. I svjesna sam da sam među rijetkim sretnicima koji su uspjeli zadržati dijete u sebi.
http://www.24sata.hr/blogbuster/joie...tojanja-504897
obavezno pogledajte savjete na dnu.
samo na brzinu da se javim,sretan Božić svima vježbačice drage!
ja od prekjučer nisam ni mob uzela u ruke a ni palila laptop,baš mi dobro došlo....puna mi kuća bila,nas 13 za objedom 2 dana za redom tako da su mi dani protekli u pripremama..jest da je svatko donio po nešto sa sobom od sljedova ali sam se svejedno satrala...ne znam što mi bi,nisam ni lani trudna potaracala toliko kolača ko' ova 2 dana...ako prođem bez candide bit će dobro...
vježbala u petak i maloprije,uredno po rasporedu....sve se mislim da mi je narikto 2 dn resta za vikend gledajući u kalendar,ccc....
sutra idem po prvi put sjest za biciklu,držite fige da ne slomim nešto....
LN,odo se družit s MMom....
Skulirana dobro si ti to izorganizirala. Svaka cast
Nego sigurna sam da na ovoj temi ima jos sretnica s djetetom u sebi: da vas cujem outajte se
Najsmjesnije je kako se ljudi spoje: moj muz brine brige, a ja berem onu travu i kuham je![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.12.2016. at 23:53
Lili evo me! Sretna sa svakim novim jutrom i smisljanjima sto bi mogli danas, kako zaobici odrasle obaveze u smislu dacse pravim da su djecje, nabrijana kao vjeverica da sto prije zapocnem saa danom.
malo me cudi da pritom nemam bas puno maste, no sve sto radim mi je velikka zabava i uzivancija.
danas cu s malom napraviti vojnicki poligon u dvoristu, usput i ja malo provjezbati, jel'te![]()
Boxice, dijana, skuli - bravo za trcanje i vjezbanje
lili, ajde da ste uzivali na trcanju, i bas mi je zao za bullying u briselu. Nisi bas puno pisala o tome pa sam i pretpostavila da ti nije bilo ugodno.
vi koje radite blago vam se da ste se makle od kolaca. Ja gdje god pogledam ono zdjela/tanjur s kolacima. Zato sam ja kulerski u 10 navecer jela grejp.
kris, zao mi za hitnu, malo ga sad vise gledajte
Posljednje uređivanje od kjb : 27.12.2016. at 07:42
Skulirana, kad si ono rekla da se moras izmjerit i fotkat? Bas me zanimaju rezultati
Dijana bravo za 7 km!
Boxice bravo za trening!
Lili, nisam otvorila link, na mob sam. Ja bome brinem dosta, prije ce bit da je mm dijete kod nas
Jucer 12km, pace 6. Bilo mi je tesko trcat nakon sve one hrane dan prije
Poslije smo bili u izlasku, legla u 3![]()
Naravno da radim danas![]()
Dijo, kako je bilo na koncertu? Zavidim!
Bravo vrijedne trkacice! Ja se tu u Zagorju uvatila malo trckarat, vise isprobajem nego nesto ozbiljmo trcim. Jucer jedan km - prvi put isprobala Garmin u trkui sad se sve mislim da iza Nove Godine umjesto cardia iz p90 odem tri puta tjedno na trcanje. Mislim da mi je to skroz izvedivo. Malisan kad je nahranjen i naspavan moze bez problema ostat s nekim drugim sat, sat i pol. Samo jos nosam sigurna bi li ili ne bi. A mami me!
Poslije tog trckaranja sam jos napravila neki trening 3×po 30 sec: sklekovi (bar 20 sec radim zenske, squats, lunges, side plank (jedva 15 sec izdrzala) i v crunches.
Kris, ~~~~~~~~~ za svekra. Nadam se da je grlo bolje.
Zs, mb, summer, boxice i j-la, bravo za odvjezbano!
I ovdje kolaci di god se okrenem. Kjb ja se najela naranci za vecerual u nekon trenutku otisla popit vode u kuhinju pa se usput najela i prirucnih kolaca.
Lili, mojr dijete u sebi je naraslo davno; md, rekla bi, ima tinejdjera u sebi :D
tooo kjb ti si moja curabravoo!!!
A ovo sto se dogodilo u Briselu, ma radi se o jednoj specif.etnickoj skupini, a da sam pisala znam da to ne bih mogla izbjeci a nisam htjela da ispadne da diskriminiram. Imam jedno zastrasujuce iskustvo s istom skupinom dok sam zivjela u Francuskoj tako da izbjegavam o tome pisati.ne volim se ni sjetit.
Mb bravoooo za 12ku i izlazak!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.12.2016. at 09:12
kjb, ja ponijela kolače na posao.A stvarno ih ima, 6 vrsta sam zbuksala u dva dana.
lili, super je članak, postrojavam se; jedino me "omete" 8 sati na poslu, plus potreba za ranim dizanjem; kućni poslovi kao veliki žderač vremena, i tako, prilično mi to pojede entuzijazam.
Ali psihološki definitivno spadam u tu grupu; jesmo strijelci ili nismo. I ja sam naravno udana za svog totalnog antipoda.
mb, odlično, još nakon blagdanskog natrpavanja, super, super.
skuli, sretno s biciklom!
Ajme lili! A prilično sam sigurna da si izbjegavala problematične kvartove..
Jadroza tinejdzera u tebi
Nego da sta ces probat s trcanjem, uzivat ces jer si vec prije osjetila sto to znaci samo treba malo vremena da se vratis u trk.formu i onda si na konju
Ja sam zato odmah na Bozic potrpala te suhe kolace u posudu i odnijela kod svekrve.
meni su vise pasali oni kremastiji od banane i kod moje mame meni omilje i s kuhanim jabukama al to je vise ko da jedes kompot nego kolac.ja ga obozavam.
A sad na posao , 1.put nakon 10ak godina da radim izmedju Bozica i NG.ajde da vidim i to cudo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.12.2016. at 09:17
Jadro, pa bilo je tako-tako,prebučno, i reflektor upičen ravno u moju glavu.. Nisam ja baš za te mega-koncerte, iako je bilo predivnih pjesama, odnosno stvarno odličnih izvođača.
Plus, mala mi je sve živce pojela, nije imala strpljenja ni pet minuta, vrtirep samo takav.
Išli smo jer je velika nastupala u zboru, pa smo je poslije gledali na tv-u (vratili program), bome ju je kamera dobro upratila!
Odi svakako na trčanje; svako vježbanje ima svoje benefite, ali trčanje je baš onako za dušu. Ja si pustim svoju omiljenu playlistu i guštam.
skinula sam besplatan vodič za vježbanje kod kuće od H. Pavković (ex sportašica) pa vježbam po njemu...
stavila sam negdje link na to...
ima tjedni plan (pon, uto, četv i petak se radi, srijeda,subota i nedjelja je rest) no ja si prilagodim kako mi paše
tj idem po redu neovisno koji je dan...
girje sam dodatno ubacila (to nije po programu) sad kad sam ju dobila od MM-a
nevjerojatno kako se samo spojimo, bit će da je do balansa..
a naravno da jesam, a prije par godina smo ozbiljno razmišljali o preseljenju naše obitelji u jednu zapadnoeur.zemlju, no svakim danom sam sretnija što smo ostali ovdje bez obzira na ekon.-društv.situaciju kod nas. Onu bezbrižnost dok hodaš gradom danju i noću ne može ti nitko platiti, kao ni sigurnost naše djece. A nisam strašljiv tip majke mi
Boxice ajd pls stavi taj link na one linkove za vježbanje da sad ne pretražujem.
i moram priznat, vezano uz onaj moj link, tebe vidim kao "još uvijek dijete"![]()
https://gallery.mailchimp.com/69a58c..._kod_kuc_e.pdf
evo ovdje, a stavila sam i na linkove...
ne stignem sad čitati tvoj tekst, budem danas...
hvala punooooo draga, mislim da sma to vidjela negdje na fejsu.
i ja sam prvo pomislila na koncert balasevica
ajme nesto me zeza u dnu ledja vec par dana, kad se nekako okrenem osjetim probadanje, mislim da je zivac neki![]()
planirala sam danas neku snagu vjezbat ali sad ne znam dok me to boli![]()
Nisam čitala onaj tekst sto je Lili linkala, mrsko mi s moba. Ali mogu koju na tu temu. Ja sam tu podvojena ličnost. O nekim stvarima se brinem, u ekstremu da nisam normalna, dok se u drugim stvarima ekstremno ne brinem uopste. Ali više prevladava ovaj zabrinuti tip.
MB je l se bol negdje širi? U svakom slučaju, pričekaj dok se to malo ne smiri. Ja sam dead liftom zeznula donji dio leđa, baš me bilo ukocilo. Tad sam samo yogu i pilates.
Kjb to je meni strašno, u rangu mi je sa pobjesnjelim psima koji me ganjaju.
Jadro super za trčanje.
Juče ništa osim hodanja po šoping centru, tražila jaknu. U Zari mi se jedna svidjela ali nije bila na sniženju pa čekam da je snize.
Danas malu vodim zubaru, pa doktoru da je malo pregleda, već dugo kašlje. Pa ja po uputnicu. U četvrtak idem na kolordopler štitne, nije mi svejedno. Stalno mislim na to i grč mi je u želucu.
Večeras se nadam vježbanju.
J-la nadam se da ce zubar i pregled stitnjace proc dobro.
Ne siri se bol al dugo nisam vjezbala s girjom ili utezima pa ne znam cime sam ovo "zasluzila"
j-la bit će dobro, ~~~~~~
javi nam se povratno.
MB,
ma dovoljno da čovjek napravi jedan potez krivo i evo belaja, samo da brzo prođe ~~~
svima bolesnima i ozlijedjenima ~~~~~~~~~~~
ja sam mozda ovako kao j-la
o nekim stvarima ne brinem, o nekima previse
ne znam bi li mogla reci da imam dijete u sebi - ali ovako kao jadranka teenagericu definitivno da
u svakom slucaju, mislim da me smisao za salu ne napusta, stvarno nisam depresivan i mucaljiv tip
radujem se vjezbanju veceras, stvarno se puno bolje osjecam kad redovito vjezbam
napokon time zavrsavam prvi dio strongera i prelazim na novih pet treninga
Posljednje uređivanje od summer : 27.12.2016. at 12:08
Na Balasevicu je bilo vrhunski
Zar uopce moze biti drugacije?
Bravo svim vrijednicama!!!
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 27.12.2016. at 13:26
ja shvatila da je to Flopica kupila, ili sam u krivu ( sad vidim da sam ipak u krivu)
i hajte da pitam
ima li Dehatlon nekih popusta u sijećnju ili da se ne nadam tome?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 27.12.2016. at 18:03
Jelena stvarno ti ne znam za Decathlon. Al uvijek nesto ima na snizenju.vjerujwm da su poceli danas kao i avi ostali u RH.
MC je napokon kod mene. Zvali su me danas da moraju otkazati narudzbu do 1mj...nemaju na lageru...na kraju sam ju kupila u bio&bio.
Bravo za koncert, Balasevica se uvijek isplati poslusati.
jos se nekako oporavljam, sinoc me uhvatio kasalj, godinu dana nisam zakasljala i nikako zaspati. Posljedica jest da sam bas umorna :/
Opet sam skratila kosu
Sada ju mogu poceti opet pustati haha
Bravo za odvjezbano!
Zubar prošao super, dobila je diplomu za hrabrost. Ono kad je lupila zube, eto jedan je posivio, pa sam je vodila da to zubarka malo pogleda. Mala je super bila.
Pedijatar kaže da ima bronhitis pa je dobila sirup.
Al smo se danas našetale, oko dva sata samo hodanja.
I umjesto da odmaram, uradim speed 3. Bila sam užasna, stvarno mi se nije vježbalo. Držim se one da se natjeram kad mi je najmrze, eto pravilo mi je danas užas.
odradila stronger soldier, 36 min
gotova cetiri tjedna, nikad sporije, uf
u prosjeku triput tjedno, sad mi se to cini malo![]()
Summer bravo!!!
j-la svasta si ti danas odradila i jos speed na kraju, svaka cast!
Ja sam malo preuređivala interijer a na kraju odradila ovo na preporuku nase Zhang. Odlicno je, ali na pola puta sam se bacila na sklekove na koljenima.
Jadranka bravo za trcanje, vec vidim da ces uskoro biti u klubu trkacica, super!!!
javim kad se Abeceda pojavi kod nas - ako se pojavi
a to sve ovisi donese li autor na ogled u knjižnice, pa se onda odlučuje hoće li se kupiti ili ne
nije da moje kolegice idu po knjižarama i naručuju/kupuju knjige, nego autori (ili nakladnici) donesu knjigu na ogled, pa ovisno o tematici se nabavlja
i sad sam tek završila čitanje svega
dakle kod nas je božić prošao u prejedačkom tonu
na badnjak kod šogora - krenuli s jelom u 13, završili s fritulama u 19.30 - između toga cijelo vrijeme se jelo
na božić ručak kod nas (12 ljudi) - krenuli u 13, završili u 19
na štefanje smo bili doma na ručku (konačno sami), ali popodne opet u gostima i opet hrane u 5 slijedova + 4 torte, rafijoli i ostale bakanalije
detalje menua bolje da vam ne pišem, nego samo da spomenem da ja nit sam kuhala, nit kolače pekla
jedino što sam napravila je gingerbread kućicu da se klinci vesele
vježbala sam jedan dan prije sve toga onaj trening od zhang i umrla, a nisam 3. krug ni do kraja uspjela napraviti i još sam imodificirala gdje god sam stigla
trčala nisam ništa, kad je bilo hladno nije me ni vuklo, ali ovih zadnjih par dana mi je baš krivo, ali baš ne stignem (tj. nema tko čuvat klinčadiju)
svima čestitam sve ročkase i imendane sa kašnjenjem, ali lijepe želje uvijek vrijede
i vibram za sve bubance i ove što po hitnim ambulantama hodočaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kris super za MC malo ce ti trebat da se usemis, skratis po potrebi onaj vrsak al bit ce ti ok.vidjet ces.
j-la super j-la utrpa svasta u dan + vjezbanje
rahela zaboli me trbuh od spomena sve te hrane.Ja sutra sistematski nakon svega sto se pojelo zablagdane.Nasli su nam prave termine bitno da su napomenuli 3-4dana prije jest laganiju hranu.![]()
baaaaa daaaaan svima
uljetih prijaviti muža na terenu, dva treninga dnevno i prvi ispadnuti zubić moje prvorođene
svima čestitke na otreniranome i želje za brzi oporavak
Posljednje uređivanje od QueenBee : 28.12.2016. at 11:50
Prijavak trcanja 7 km, prosjek 5:50, bas zadovoljna. Popodne namakanje u termama. Izmedju gutanje knhige Sjena vjetra, obuzela me.
zivot je lijep![]()
Kjb
da zivot je tako lijepi trebali bi to osvijestit sto cesce.Samo tako dalje nastavi.kombinacija ti je super:knjiga trcanje terme..
Ja iako na poslu uzivam, muz hendla djecu, eno ih na Sljemenu a ja cu za 2 dana na GO...
QB super za treninge, ide to tebi odlicno!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.12.2016. at 13:17
Sretan Božić svima!
Bravo vježbačice i trkačice!
Ja zabušavam.
Na Balašu je bilo divno. Nikako drukčije ni ne može biti!
Želi napraviti tradiciju da svake god. dođe u Zg na Štefanje. Nadam se da će uspjeti.
ovo dragi Bog ne bi razumio a kamoli izrealizirao:
16min na 5:30/km + 2x2min na 5:00/km + 4x1min na 4:50/km + 8x30'' na 4:40/km + 10min na 5:35/km - između brzih intervala trči se 5:35/km isti vremenski interval
današnji trening koji bih trebala odradit samostalno, evo upravo se presvlačim na poslu pa ću trkom doma
al dao nam je trener i drugu opciju ako pada snijeg, ne pada snijeg al nešto sipipa ću tu drugu opciju jer mi je nerazumljiv ovako napisan trening, nisam robot da mogu sve to kalkulirat dok trčim
![]()
Lili lol, pa stvarno moraš biti robot da to sve popamtiš i izvedeš!
Mi nikad nismo imali trening na minute, samo km i brzine. Ja redovno trčim ove dane samo izbjegavam snagu, ne da mi se.
Jedva čekam preći na laganiju hranu, usporena sam od viška šečera i masti.
MB, pitala si za mjere..sve stagnira osim što je biceps narasto za 0,5cm...s obzirom da na ruci nemam sala znam da je to do mišića,ostalo se tješim da je igra izmjene u volumenu mišića i sala LOL...napisala sam treneru da sam sretna što opseg struka nije porastao, neću reć da nisam kao malo zatezala metar,LOL...
Boxica,u mene identičan raspored,srijeda i vikend rest i to mi taman paše....
preživjela pokušaj vožnje bicikle,nije li znakovito to što je jučer prvi dan nakon 14dn pala kiša,baš kad sam ja krenula učit?
sic mi je preuzak i tvrd pa mi otpala i guzica i manda, em što je mountain bike pa sam i nagnuta prema naprijed,cijela sam se ukočila i stisla...za početak mi je odvidao pedale pa vježbam balans....jutros smo kupili širi i deblji sic ( za city bicke) pa će mi sada valjda biti lakše....našla sam video gdje je neka baba naučila za jedno popodne pa ću valjda i ja za još koji dan...
Kris,javi kako ti paše MC,moj čeka li čeka u kutiji,evo skoro godinu dana mali ima a još nisam dobila...nije da mi fali...
a na tu temu,Lili vještice, pobjeglo nam ima 10tak dana,MM kaže:a nema veze,ionako dojiš....
kolači? mi ćemo po prvi put morat opet pravit za NG,pojelo se skoro sve...a inače se motaju po kući do veljače....
ja si sada puštam omiljene pjesme dok vježbam pa se malo i isplešem u pauzama,u početku mi je bilo čudno bez vođenog treninga a sad ko' da oduvijek ovako radim uz glazbu...
Skulirana,
vidi se da uzivas u svojim treninzima,to je tako lijepo. I bravo za biceps!
Plima nemamo inace ovakko komplicirano al fartleke i dionice trcimo.
Ja sam po ovom ljigi migi vremenu trcala s posla doma i malo produzila 8km na 5:33 ma ko nova novcijata sam usla u stan. Kad tamo sestra sogi klinci svi, gleda me sestra i crkava od smijeha ja rumena, svjeza sva u sportskom s buffom i jos odradila snagu pred njima a ono kad sam vec znojna malo girje utega planka hip thrusts i sl.![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.12.2016. at 19:08
lili, pa trener ga je zbilja zakomplicirao, dobro si odlučila.
Ja se danas konačno otputila dr. i sutra me čeka jutro u Traumi, jer rame očigledno neće baš samo tako ozdravit..
Da nije sve tako crno, nevjerojatno ali istinito, vratili smo naš ukradeni bic..lik prošao s našim bicom kraj mm-a..
I da,lili, kako se uopće uspiju potrefiti baš takvi zadani pejsovi na baš to vrijeme?
Posljednje uređivanje od Dijana : 28.12.2016. at 19:49