koksi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se javis sa lijepim vjestima
mala laia:klap::klap::klap:
Printable View
koksi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se javis sa lijepim vjestima
mala laia:klap::klap::klap:
mala Laia jeeeeeeeeeee :-D:klap: bravo za Mašu! ma rekla sam ti, cura vam uskoro stiže :zaljubljen:
koksy draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: sigurna sam da ćeš nam doći sa dobrim vjestima!
svima veeeeelika pusa! :love2:
Mala Laia bravo! Brzo će nama Mašica :*
Koksy pucam od smijeha...a ja govorim Anti garant, al garant nema baš Simona u zadnje vrijeme :mrgreen: Vibram za pregled, sigurna sam da je Simon ili Simona :lol: dobila tih 200 grama i da je sve super! :heart:
A ja sam cure oblivena hladnim znojem od straha. CRP mi je povišen, na trakici u urinu nađeno malo leukocita, i sad imam briseve vaditi u ponedjeljak nadam se da nije ništa strašno, al svejedno umirem od straha. Samo da nije neka infekcija i da se ne otvorim...
I daaaaaaa....dobre vijesti!!
Beba je dobila ne samo 200 nego 300 grama, noge, trbuh i glava su narasli koliko su i trebali u tih 10 dana. Doduse, beba je manja, nema jos ni 2 kg ali nije to nista zabrinjavajuce, ima jos mjesec dana da se udeblja. Ali to nije sve! Jos se i napokon okrenula glavom dolje! :-D:-D
Iako sam ja vec bila sigurna da ce ostati na zadak.
Iako pada kisa i odvratno je vrijeme meni je dan predivan :-D
Naravno, spol se i dalje ne vidi, bez obzira sto se okrenula, pupkovina joj je sva medu nogama, ginicka se stvarno trudila ali bilo je nemoguce ista cak i nagadat. Al nema veze, to mi je sad najmanje bitno.
Roza, mislim da cemo mi ipak, ako bude decko, dati mu ime Erik, cura ce svakako biti Dora. Tako da si ti slobodno uzmi Simona :-)
Isteklo mi vrijeme za edit..
mala laia bravo za Mašu! Jel i tebe sad ulovila euforija oko poroda kao i mene?
Bravo za bebolinca!!! Super je ime Erik, al ti i ja mora da imamo dosta toga sličnog, jer je meni druga opcija za curicu bila Erika, nakon Buge.
Super vijesti, bravo za bebače!!! :-D:-D:-D
Samo nek lijepo napreduju!
Mi čekamo trudiće, kaže dr. da može svaki čas, ali mom dečku je lijepo u buši....:-)
Koksy jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :-D ma bravo za malog bebolinca/ku! imena su ti predivna, i tako mi je drago da je sve super! pomazi tu malu bušicu i od mene :zaljubljen:
Rozice puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: sigurna sam da je sve ok, ali vjerujem da ti je frka! drži mi se! :love2:
ajme cure, opet je našim PDF-om zavladala sreća! bebice se rađaju, ili se prave ;-) cure su sve hrabrice, pozitivne i hrabro guraju! tako i treba!
svima vam šaljem veeeeeeelike puse i zagrljaje!
cure moje pa same bebice će nam ubrzo, tako lijepo....
koksyeto vidiš, pa bebica je mali heroj i borac~~~~~~~~~~~~:klap:
mala Laia:klap:brzo će nam Maša!"!!!
Koksy, baš se veselim zbog tvoje bebice, predivne vijesti.
Roza držite se, bit će to sve super.
Bravo Koksy :-D!!Imena su super, posebno Erik!
Mala laia super da je beba dobro :-D:-D!!
Evo da se pohvalim, danas sam uspješno odradila sat u školi, pa jedva čekam s dizajna preć u školu, super mi je zvučalo kad su me zvali profesorice, profesorice :mrgreen:!Gotova sam sa fakultetima i ispitima!
puse svima :*
koksy draga :klap: super za bebaca. bez obzira sta se jos uvik krije, ja ipak mislim da ce Sven dobiti seku Doru. :yes:
roza bit ce sve dobro. ne brini se. uvjerena sam da ce Simon doci vama u zagrljaj 100%.
mala laia jos samo malo i stize curka! :-)
visnjice draga cestitam ti od srca. nek si ti nama i to odradila prije nego dobijes nalipsu titulu u zivotu. :zaljubljen:
svima redom saljem punooo pusa iz tmurnog Splita
višnjao draga moja eto tebe u prosvjetu...a ja bi nekada tako rado pobjegla!:mrgreen:
Bravo draga!
e danas je u st sunčano i prevruće a ja čistim kuću....:yes:
31 :-( ali su leukociti niski, mislim unutar normale, tako da kao ne bi se trebala previše brinuti, al svejedno idem na briseve u ponedjeljak, a to sam tako htjela izbjeći. Već mi tlak skaće od pomisli na stol, širenje nogu i one štapiće za briseve....uf! Vidjet ćemo kakva je urinokultura, trebala bi bit gotova za 2 dana, ma iskreno sva sam jadna zbog toga, ali se nadam da ipak nije ništa u rodnici.
Hvala vam cure na brizi :heart:
Višnjice BRAVO! Čestitam :*
Čestitam na Simonu i Maši lijepo napreduju i za tren će i oni biti tu!
Tibi jedva čekam da vidim još koju slikicu!
Cure ja bih rado došla na okupljanje, ali Zg mi nije baš tako blizu, a nemam baš gdje ni prespavati tak da...mislim da ništa od moga prisustva:-(, a tako bih vas voljela sve upoznati i vidjeti moju Tibi i njene srećice. Tibi je meni bila podrška kad sam dolazila u zg u petrovu i zahvalna sam joj zbog toga do neba!
Višnjice mislim da je sada tvoj red došao :yes:.
Pusa svima!
mi smo neki dan bili u savjetovalištu i teški smo već 6 kg i dugi 60 cm!
koksy baš mi je drago da sad možeš odahnuti i uživati do kraja :zaljubljen:
znači uskoro očekujemo tri poroda : ares, mala laia, koksy :-D
visnja baš mi je drago što si zadovoljna poslom :klap: i ja sam razmišljala o prelasku u prosvjetu ( što bi sa mojom strukom značilo u srednju) ali s ejo predomišljam, trebala bih položiti onu dopunsku grupu predmeta...
roza možda je samo nešto prolazno u điru, nevezano za ginekološki sustav :yes:
Nije niko ali ni ne osjećam da me nešto boli grlo. Doduše imala sam prije jedno 7-8 dana 2 dana užasnu želučanu virozu, povračala, proljev i sve to (pardon na iscrpnom opisu) pa se mislim da nije još od tad malo povišen. Inaće mi varira oko 17, imam povišen jer em sam deblja em sam imala problema sa venama u žviotu (tromboza) pa naginjem višem crp-u. Al nikad nije bio ovako visok. I sad se mislim možda je prije 7 dana bio još viši pa pada, il je nešto pa sad još i raste.
A da osjećam da je nešto loše, ne osjećam, mokraća sve OK, nemam iscjedaka, sve super. Nemam bolove. Ne znam, sva sam zbunjena, prvo što a onda kako?? Čuvam se...previše se čuvam!
roza grozabit će sve ok vidjet ćeš, može biti od te viroze što si imala.
osijek:klap:za malenu, super, prekrasna je.
Ja idem večeras na večericu s mojim mm, da se napokon malo sredim i opustim.Klara kod svekrve.:mrgreen:
Aj drage moje ovdje svega novog :-D,ne stignem bas sve po hvatat jer i sama imam punu torbu problema pa tak ako sam nesta preskocila oprostite :-)
Koksy tak mi je drago sto je mala mrvica super i sto napreduje :-D
Roza ovo i je vrijeme raznih viruscica al u tvom slucaju je sve sigurno ok ne brini bude to dobro radi svog mira uradi sve sto ti padne na pamet od briseva i nalaza jer sami svoje tjelo najbolje poznajemo,super da mrvica napreduje da je sve ok a to je najbitnije :klap:
Svima saljem puno :kiss:
koksy, mala laia, čestitam, bravo:)
Roza, drži se, bit će sve u redu, sigurna sam. Sve mi ovdje mislimo na tebe i šaljemo ti pozitivnu energiju:) Nije nikakvo čudo što se čuvaš nakon svega što si prošla. Mislim da ja svoju iduću trudoću neću iz sobe izać :-(
Koksy, tako mi je drago da je sve u redu!!! Mislim, nisam ni sumnjala, ali znam da je bolje čuti iz usta stručnjaka :)!
Erik je i nama ime sa liste - ali sa Laiom idu u vrtić dva Erika, a i jedna njena igračka slon nosi to ime...
A imamo i prijatelja Simona - upravo se odselio u Nizozemsku...
Roza, držimo fige da svi nalazi dođu uredni! I da te ne izgnjave previše...
Višnja, ja sam isto u dizajnu, a radim u srednjoj školi!!! I polagala sam one razlikovne ispite i svaštanešto, ali jako uživam...već 11 godina :)... Piši ako ti treba što pomoći...
Ajme bil sam jutros na prvom ovogodišnejm kupanju...predivno...8-)
More na prvi tren hladno ali poslije odlično!!!Svi blizu mora odmah na plažu...sutra kiša...Klara nije izlazila iz mora...
ajme klarita, zavidim ti! mi idemo na more onaj tjedan kad su oni silni praznici! jeeeeeeedva čekam! Niino prvo more! :zaljubljen:
puse svima!!!!!!!!!!!!!
koksy odlične vijesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i bravo za ime Dora.... to mi je predivno ime i moja curka se trebala zvati Dora ... :(
Joj itekako!!! I to ne samo mene nego i mm-a!!!
Još sva robica čeka na pranje, stan tek pripremljen za farbanje i razmještaj namještaja, ništa od krupnije opreme nije još kod nas (krevetić, kolica, prematalica...), ali nikada se još nisam osjećala tako opušteno... da i sutra rodim, ne bih oko toga stvarala zbrku... najvažnije mi je da smo svi zajedno!!!
A što se tiče poroda - izvadila sam plan, moram ga još malo preurediti, učiniti osobnim, educirati muža :), ali uzbuđenje je toliko da nekako jedva čekam! Leptirići u trbuhu...
Cure moje samo da brzinski javim da je vađenje briseva prošlo bezbolno i sve je dobro, cerviks zatvoren, doktorica je bila divna, prvo me čekala 10 minuta da se smirim, onda sve tako nježno i lagano obavila da nisam ni osjetila, pa me grlila i tješila. A onda kad sam izašla iz ordinacije dobila sam tako strašan panic attack da se Ante prepao, ridala sam 20 minuta i nisam mogla doći do zraka. Stvarno je teško preživjeti trudnoću nakon svega.
Pusa svima
draga, znam da nije lako.. ali mozes ti to. vec si na pola puta. i vidis da je sve proslo dobro. i svi nazali ce ti biti ok. sigurna sam u to. Špiro ce nam dobit bracu 100% (ili mozda ipak seku ;-) ) :love2:
roza, drži se! šaljem i ja puno vibrica da ti olakšam i da nalazi budu dobri!
Roza ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze!!! :love2:
Rozice draga moja drži nam se! bit će sve ok, sigurna sam! :love2:
do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaze :heart:
Hvala vam, stvarno ste the best! :*
Rozabit će sve ok draga...sve je to normalno, tvoje reakcije....~~~~~~~~~~~~~~~~~~brzo će sve proći :heart:
Roza :love2::heart::*:*
roza sve će biti ok, glavno da se cervix dobro drži, ovo drugo ćeš srediti antibioticama :love2: