joj visnjice bas sam si me razveselila kad sam procitala tvoj post.
kako ti je roza napisala, odradi potrebne preglede i u akciju. a ja ti saljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam jako-jako-jako brzo prijavis +.
roza sta sam se nasmijala . nek je s bebicom sve dobro i nek sve ide kako treba.
zrinkič bas sam ljubomorna sta si uspila vidit Tibi i njene bebice.uff i ja bi ju volila vidit, ma sve Vas. al eto, nadam se da cemo ja i tibi sljedeco lito uspit popi kavu.![]()

nema sumnje nikako, gledale smo u piša 10ak minuta, još mi ga je i iscrtala po monitoru, govori žena, evo jedan veliki lijepi pravi pišo

tamo možemo fino u hladu ćakulati, djeca se igraju! naravno može i bilo gdje drugdje, ovo mi je palo na pamet kao dobro mjesto!
Ne mogu vam opisati kakav je to bio prvi susret. Bila sam u spinalnoj i kad su ih izvadili plakala sam za vrijeme cijele operacije od sreće. Dali su mi ih da ih izljubim, čovjek dok to ne doživi, ne zna da se može roditi takva ljubav na prvi pogled.
ali ništa zato,ima puno zemlje u pepelani,tribat će ti čvrsta muška ruka 
ali su leukociti niski, mislim unutar normale, tako da kao ne bi se trebala previše brinuti, al svejedno idem na briseve u ponedjeljak, a to sam tako htjela izbjeći. Već mi tlak skaće od pomisli na stol, širenje nogu i one štapiće za briseve....uf! Vidjet ćemo kakva je urinokultura, trebala bi bit gotova za 2 dana, ma iskreno sva sam jadna zbog toga, ali se nadam da ipak nije ništa u rodnici.