Jooj, tocekice puno puta sam ja sebi bila sumnjiva :lool:
Tocnije, svaki ciklus :ludazena:
Printable View
Jutreko! Ja cu caj!
Ja nikad nis ne osjetim. Ak i osjetim ne pripisujem to O jer se desava bilo kad kroz ciklus!
Curke ~~~~~~~~~~~~ za uspjesno pokrivanje i da se iz tih bolova izrodi mrvica!
Ja lagano opet padam u bed. Pokusavam ovaj ciklus upotrijebiti metodu poz.razmisljanje privlaci poz. energiju. Al tesko mi se uvjeravat da sam trudna kad nikakve promjene na sebi ne osjetim...
Jucer smo preskocili keksanje. Danas nastavljamo. Do sad smo bili vrijedni SDD.
Jagodicaste puse saljem!
Jutro! Ja sam za čaj, hvala! :)
Mene O boli, ako me uopće boli, tak da me steže u jajniku, samo na jednoj strani.
A koliko dugo pokušavate? Vidim da vi sve baš ciljano :) Ja nisam nikad koristila trakice, prva beba nam je došla brzinom svjetlosti od trenutka otkad smo je poželjeli. Sad je, naravno, sve drugačije.
sarasvati, mi nismo nikad ciljano. Mislim, kad osjetim ili po kalendaru vidim da je ovulacija, onda smo ajmo reć aktivniji, ali ne tempiramo...zapravo tempo nam je više manje cijeli ciklus isti :-)
Meni nije kao menstrualna bol uopće, nego baš bolna nadutost dolje. Kao da mi je sve nabubreno, napuhnuto, osjetljivo. I odnos mi tad bude bolan ako je grublji, ali nekako dobro bolan :D I osjetim onako munjevito probadanje u jednom jajniku više puta kroz dan.
Mi pokušavamo od početka 2016., al ništa baš ciljano, samo pratim plodne dane, ali mi bebimo uvijek skoro svaki dan. Ne koristim trakice, ne mjerim temperaturu...Ništa od toga.
Ja sam tako naduta bila, upravo kao i pred M zato i usporedjujem sa menstrualnom boli.
Evo primjerice jucer smo se slucajno u podne keksnuli jer smo eto u prolazu se "pogledali" :lool: a navecer od te osjetljivosti, nadutosti ne bi mi palo na pamet da se keksam. Danas opet sve po starom i nista ne boli.
I da, imam i feeling kao ds tisuce vjetrova moram ispustiti :oops:
Curke u petak stigla M.
Dakle danas je 5dc .
opet ništa!!!!:roll:
Siskica :ghug:
Evo tocno jucer gledam tvoje ime u ljubicama i mislim si da pitam il da ne pitam...
November mi isto ko i vi. Od pocetka 2016. Ne pratim za sad nista. Pila sam folnu prva 3mj. u uvjerenju da cu ostati trudna do kraja bocice hahaha.
Sad ce nasi bebaci, samo sto nisu!
♥ Lista za: 11.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :sing:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~27.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice: 8-)
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 24.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~20.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 16.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Jagodice - nemoj da ja tebe moram po guzi :oklagija:
Čemu padanje u bed? Još bi shvatila da je pred M bez simptoma ali na 16.dc? Bez brige samo... pokrivajte i to je to...
I držim fige da upali ovaj mjesec :*
Ja ovu drugu trudnoću nisam prethodno posebno osjetila. Sad je deset mjeseci iza nas, kao i November, od početka 2016 se ne štitimo. I ništa sve do blighted ovum.
Jagodice ja u prvoj trudnoci isto nisam nista osjetila, al sam pisala testove od 5dpo pa sve do 11dpo kad je prvi put pokazao sjenicu ...
Mona sto kaze tvoja bazalna? Ima li kakvih naznaka?
Narancice - moja bazalna je bila niska, pa sam na svoju ruku od 17.dc počela uzimati Duphaston, jednu dnevno do 26.dc pa da bar M dođe na vrijeme... Ne znam, otpisala sam ciklus.
A ni ne znam jel bila O, ovaj mjesec nisam išla na UZV, baš me briga... poludit ću svakako...
Dobro je, duphic ne moze stetiti. Ja sam ga pila u trudnoci... jel mjeris i dalje bazalnu? Nije uopce skocila niti malo?
Cure, meni mozete pisati 6 dc, od 10 bum piskila trakice pa bumo vidli.
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Narancice - da, ne može štetiti osim ako nije bila ovulacije, onda moze utjecati na to hoće li ovulacije biti. A ne znam, danas me opet na momente jajnici pikaju... a ne pokrivamo vec 4-5 dana, nikako uloviti vremena.
Bok cure. Danas vam nisam stigla tipkati. Dobila sam macica na poklon. Pravi rođendanski poklon. :) Macic je dugodlaki, mix perzijskog. Sutra ujutro moram na fm pa bas da vidimo sta ce mi sada reci.
Idem citati sta ste natipkale...
Chiara super za mačića, ~~~~`~~~~~~~~~~~~za dobre vjesti ns folikulometriji.
Ja sam u fazi čekanja pa nemam kaj pametno za pisat.
E,da upisala sam engleski da malo usavršim znanje, sve više mi treba a godine ne korištenja su uzele danak.
Cure, imate neki savjet za jako obilno krvarenje? Svakih sat, sat i pol moram mijenjat tampon. Ako ležim, lakše je ali čim se ustanem, ne stignem do wc-a nego sve počne curit po pločicama i parketu. Da ne kažem da kupaona u tim trenutcima izgleda ko scena iz CSI-a. Svakih ajmo reć 6 mjeseci imam takvu menstruaciju, gin kaže da je to sve normalno...
Meni jr tako svaki put 1 i 2 dan, kad idem na posao imam 3 higijenska i opet zna procurit.
CHIARA kasnim ali želim ti puuno svega dobroga i onaj najljepši dar :-)
( ja sam svojeg prvog malca dobila malo prije svog rodjendana...) a i micek je predivan dar :-) koje je boje?
anaja meni pomaže mooncup u takvim danima...
Jutrooo!
probaj s menstrualnom čašicom, meni promijenila život. važno je odabrati pravu veličinu - može primiti puno krvi, a možeš ju prazniti koliko često trebaš, a može biti u tebi koliko treba - i cijeli dan ili noć - nema sindroma toksičnog šoka. nema ni mikro ogrebotina kao kod tampona, nema nespretnosti i mirisa kao kod uloška. super stvar.
(ja pokušavam zatrudnit i pratim vas iz prikrajka)
Ja sam si nabavila čašicu i ok mi ju je staviti, ali nisam na ti s vađenjem.
Oprostite ali meni je ta čaša baš koma.
evo noćas sam napravila "pelenu" od 2 noćna uloška + tampon, ispalo je ok, bar nisam po plahtama. Sad sam baš guglala tu čašicu, mislim da ću ju nabavit za noć. Čini mi se nespretno vani to koristiti?
Hvala Zelena vilo. Za lijepe zelje nikad nije kasno. Micek je sivo-bijeli dugodlaki.
Anaja ja oduvijek imam obilne i bolne menstruacije i muku mucim s tim. Isto stavljam i tampon i nocni ulozak da mi ne propusti. Casicu nisam probala. Mislim da bi mi i to moglo propustiti, pogotovo ako ne namjestim dobro.
Mami bravo za engleski. Dobro je usavrsavati se pa se mozda i ukaze kakva bolja poslovna prilika.
Tocekica kako si ti?
Skoro sam zaboravila napisati za fm. Kaze mpo da je na zadnjem pregledu vjerovatno bila O, sudeci po sluzi i svemu ostalom, ali posto imam cistu da cemo to jos malo popratiti pa da dođem jos u utorak pa cemo onda cekati M. :cekam:
Ja sam ti bolje. Svi oko mene su bolesni, tako da je sigurno u pitanju kruženje viroze.
♥ Lista za: 12.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~28.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :preskaceuze:
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 17.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Kod vađenja čučni ili digni jednu nogu (meni je čučanj bolji) i pazi da je palac (kad primiš čašicu palcem i kažiprstom) ispred stidne kosti - nelagoda kod vađenja može nastati ako rub čašice prijeđe preko stidne kosti. Svačije tijelo je drugačije i treba par pokušaja da skužiš što i kako jer nije nešto na što si naviknut.
Meni je ona baš praktična vani, na kampiranju i u javnim wc-ima - samo je stvar da si stvoriš novu rutinu. A glavna je poanta da može biti unutra i više od 12 sati pa se rijetko događa uopće da se moraš njome baviti vani.
Sigurno neće pasati svima, ja nisam mogla podnijeti tampone, pa sam bila osuđena na uloške dok nisam čašice otkrila, prije kojih 10 godina. Od onda jedini bed mi je što često zaboravim da imam menstruaciju XD
NIsam baš on topic pa se mičem, sretno svim čekalicama ili nečekalicama :)
Bokic!!
Mona, budes izvaljala gluposti iz mene? Hahaha!
Neces poludit ;) kaj te ne ubije ojaca te!
Chiara jaoooo maca mala! Kak se zove?
E curke kad mi pisete da niste male simptoma trudnoce to mi najdraze! Ja cu garant biti takva jer nemam ni simpome M ni pms nikad (nemojte me ubit sad)
Ma lako za mene, znate da sam ja u bedu pol sata pa m
Bokic!!
Mona, budes izvaljala gluposti iz mene? Hahaha!
Neces poludit ;) kaj te ne ubije ojaca te!
Chiara jaoooo maca mala! Kak se zove?
E curke kad mi pisete da niste male simptoma trudnoce to mi najdraze! Ja cu garant biti takva jer nemam ni simpome M ni pms nikad (nemojte me ubit sad)
Ma lako za mene, znate da sam ja u bedu pol sata pa me pusti :lol:
Jucer smo bebili nakon dva dana stanke! Koljena sam zdrapala skoro na plahti :lol:
Bas se ufur'o ovaj moj hahaha.
Ja i dalje sebi brijem film kak je ovaj ciklus dobitni i eto cekam mucnine da krenu (i dok ovo tipkam razmisljam dal sam za Vrapce ili Jankomir)
A kad si pogledam trbuh...koda je onaj u Srpnju bio dobitni a ne ovaj :lool:
E da i piskim malo vise. Ali neeeee nisam se nahladila jer se otkrijem po noci dok se ne grije, to je sve od trudnoce u nastajanju ;)
P.S. Napokon sam nasla di vratiti potpis!
Jagodice potpiiis :lool:
Moja bazalna uredno skocila, sve po skolski - sve pokriveno!
Sad u Bozje ruke. Danas 2dpo :fige:
Jagodice - hahaha vrištim na tvoju poruku, bas si me nasmijala :)
Ne zato kaj si optimistična zbog ciklusa nego sve ostalo Haha
Narancice - odlično za bazalnu, to je super znak. Znak dobre ovulacije i progesterona...
Tocekica - jao koliko ja vec cekam vec sam 3 pita mogla sve pročitati i predomišljao se Hehe ali ja sam takav pesimist da se opce ne zelim veseliti jos i nadati :/
Drago mi je da vas nasmijem curke :lool:
I ja sam citala o rodilistima itd.
E da, samo da znate kaze mi jedan moj izvor da joj je prvi simptom bila prehlada! Aha!! Znaci ja opce nisam prehladena nego trudna!!
Samo ne znam onda kad bum isla po test dal da i decku jednog uzmem....on je taman ozdravio..
Jagodice, broj postova ti je taman bio 666 :lol: Morala sam prokomentirati :mrgreen:
Ja sam bukmarkala apsolutno sve: kolica, as, robicu, krevetić...sve sve sve. Već sam MMu naglasila da kad i ako ikad budem trudna idem i na vođenje trudnoće i na porod kod Podobnika. Još mi samo plan poroda fali :lol: e da... i trudnoća :raspa:
Jedan ciklus sam popiškila 20 testova za trudnoću jer sam bila uvjerena da je to to. Mislim da ako jednog lijepog dana popiškim plus, da ću garantirano past u nesvjest. Ajme a kad se sjetim prvog ciklusa koji se nismo pazili. Ja sam valjda sve simptome imala - čak se sjećam da sam i ribu namirisala i krastavce tamanila :facepalm:
Ja isto imam kolica izabrana, cak sam tu trgovinu kontaktirala da vidim rade li dostavu u drugu drzavu:mrgreen:
Imala sam ciklusa kad sam bila 200% uvjerena da je to to, i onda hladan tus. Pa depra sljedecih tjedan dana! Kad se toga sjetim najezim se. A opet, svaki novi ciklus se borim sama sa sobom, srce bi se veselilo a razum ne da.:roll: