Stranica 27 od 56 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Chiara - Sretan ročkas ako je danas
    Želim ti da idući slaviš sa bebicom doma, hehe

Jagodice - evo pale su dvije majice ipak
    Vidim da si spremna za ovulaciju, držim fige. Nadam se da su ti se ruke smirile :D

Anaja - dobro došla kod nas, nadam se da ćeš i brzo otići
    Držim fige da Spermiogram bude super, jer to je već pola puta... ali ako i nije i za to postoji rješenje

sarasvati - hvala, može čaj :D Javi koji ti je dan ciklusa pa te stavim na listu...

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Jutro cure!

Chiara sretan rođendan!!!!!! <3

Nove curke dobro nam došle i čim prije ošle!

Anka baš mi je žao za spermiogram...Bemu miša :@

Ja sam ok, bolilo me cijeli vikend, na kraju sam bila uvjerena da je neka upalica mjehura, nemam pojma evo, i temperatura mi je bila povišena, 37.7. Ne znam.

Danas ni traga boli ni temperaturi. A osjećala sam se za vikend kao da me vlak pregazio, samo bi spavala, sve mi je bilo teško. Možda iscrpljenost.

Mi smo ipak pokrili dobrano ovaj ciklus, i do kraja ćemo pokrivati.

Inače pijem zasad stolisnik + vrkutu od čajeva, i ponekad ubacim kadulju, majčinu dušicu, i tako te neke biljne al to više za gušt. Od tabletica pijem razne vitamine i vrkutu. Zato sam rekla da se prebacujem samo na čajeve. NJih pijem i volim iovako, zašto ne spojiti ugodno s korisnim..

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hej, cure! Hvala na kavi/čaju. CHIARA sretan rođendan . Ja sam prehlađena od četvrtka i baš me drži . Jučer sam planirala keks (romantiko, di si nestala?) ali i mm drži viroza, tak da smo se samo onesvijestili nakon što su nam klinci zaspali.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku

Narancice evo i kod mene dole mokro, sklisko...moj dragi bi se stvarno mogo popiknut i uletit kak inace na tvu kazu!
    Ocemo ja i ti skupa jedno vocno odbrojavanje?
    Ahhahha moj se popiknuo sinoc, skoro sam mu slala camac za spasavanje (stalno mjenjam gacice :shy: )
    Onda sutra racunamo 1dpo?
    Danas sam bila u trgovini, gledam ja lh testove - gledaju oni mene. I odlucim da ih necu kupiti, necu se stresirati, kak bude bude, jer ionak ne mogu nista promjeniti sad.

Chiara sretan rodjendaaaaan, da iduci slavis sa bebacem

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure!

Danas ni traga boli ni temperaturi. A osjećala sam se za vikend kao da me vlak pregazio, samo bi spavala, sve mi je bilo teško. Možda iscrpljenost.
    a možda i ...https://www.fertilityfriend.com/cour...php?p=1;17;0;0

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

ja pišem ali ne vidim da je objavljeno? Uglavnom, cure puno hvala na dobrodošlici! Chiara, sretan rođendan Ja sam jučer i prekjučer imala nekakvog crvenkasto smeđeg iscjetka, sad ga nema ali očekujem m kroz koji dan.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Chiara zelim ti SRETAN RODENDAAAAN!
    Uzivaj! Popapaj torte za mene!

November sumnjiva si mi....just sayin'

Narancice mi pokrivamo ovaj ciklus svaki drugi dan pa se STVARNO nadam.

Mona nekak sam bila uvjerena da mi je O ranije jer u ove dane smo uvijek pokrivali i nikad nis...
    Vidim na moja pitanja o usisavacu si se oglusila hahaha.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cureeeeeeeeeeeeeeeeeeee ali danas mi je tek 20.dc, a za vikend je bio 18. i 19., pa zar bi već imala simptome? Odbijam vjerovati.

Al baš sam se osjećala bolesno, sigurna sam bila da će me gripetina satrati, kad ono ništa, 2 dana i puf gotovo. Bez grlobolje, bez nosa, bez ičeg, samo umor glavobolja i temperatura. I janici i maternica 10 brojeva preveliki za moje tijelo haha.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 10.10.2016

(Ne)čekalice:

šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
    Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~26.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~ 23.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 15.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~4.dc

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

November mozda je O bila ranije, tipa 12dc? A mozda je bila tek sad pa se poklopila s nekom mini-prehladom?
    Pricekaj jos bar 5-6 dana pa pisni jednog jeftinog

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cure hvala vam na cestitkama. Posto ste popile kavu i caj, nosim vam tortu i sokić pa se posluzite.
    Anaja dobrodosla.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Možeeeeee torta!!! Nisam ljubitelj slatkog, al sad bi mogla mrknuti jedno 2 komada :D

Nemam pojma kad mi je i je li bila ovulacija. Ovulacijsku specifičnu bol koju imam svaki mjesec sam imala danima, a iscjedak je stalno bio isti. Pf. Glupi ciklus neki.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

ChiarY sretan rođendan.
    Meni je o bila jučer, baš me bolilo a lh je prekjučer ful pozitiva. Pokriveni i sad u Božje ruke.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mami hvala. da vam se ulovi i da nas za 2 tjedna razveselis sa plusicem.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cure, dali bi mogle opisati ovulacijsku bol? Nikako si to ne mogu predociti, jer mene uvijek u dane O nesto boli a ja to pripisujem grcenju crijeva i nadutosti.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jutro cure, da vam i ja jednom skuham kavu Narančice, kod mene je znak ovulacije žiganje u jajniku, eto to mi je najčešće jedini znak. Nemam neki iscjedak drugačiji nego inače. Danas 1.dan ciklusa, ali super, jer dugo već nisam imala ovako jasne znakove da dolazi.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro, kavica!
    Al kuham i čaj,tko je za?

Narabčice menr je bolilo s desne strane onako na momente baš jako, ko grč a cijelo vrijeme sam osjetila taj dio.
    Jel od o, ja pretpostavljam da je jer mi je dan prije bila ful pozitivna lh.
    Do prošlog mjeseca uopće nisam osjećala ništa niti me je ikad bolilo.
    E sad jel ovo bila o ili nešto drugo ne znam, vjerovat ću da je o.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Tako je sinoc mene, kao jaki menstrualni bolovi i to je trajalo cca 2 sata i onda sam zaspala. Ujutro se probudila i kao da nista nije bilo. Cak me i rodnica i sve dolje boljelo, onako kao sto November kaze, kao da je maternica postala za broj veca

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala na kavi/čaju. Narancico i November, jako ste mi sumnjive-mislim da će biti novih odbrojavanja . Ja se jučer nisam stigla(zaspala) .

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - mene O boli isto kao stezanje jajnika... Onak koda pulsira, ali nije mi bol kao menstruacijska... Baš osjetim razliku, O boli onak sa strane, jedne ili druge. Tj boli kada folikul raste...
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 11.10.2016. at 10:14

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na kavi/čaju. Narancico i November, jako ste mi sumnjive-mislim da će biti novih odbrojavanja . Ja se jučer nisam stigla(zaspala) .
    Jooj, tocekice puno puta sam ja sebi bila sumnjiva
    Tocnije, svaki ciklus :ludazena:

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutreko! Ja cu caj!

Ja nikad nis ne osjetim. Ak i osjetim ne pripisujem to O jer se desava bilo kad kroz ciklus!

Curke ~~~~~~~~~~~~ za uspjesno pokrivanje i da se iz tih bolova izrodi mrvica!

Ja lagano opet padam u bed. Pokusavam ovaj ciklus upotrijebiti metodu poz.razmisljanje privlaci poz. energiju. Al tesko mi se uvjeravat da sam trudna kad nikakve promjene na sebi ne osjetim...
    Jucer smo preskocili keksanje. Danas nastavljamo. Do sad smo bili vrijedni SDD.

Jagodicaste puse saljem!

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jutro! Ja sam za čaj, hvala!

Mene O boli, ako me uopće boli, tak da me steže u jajniku, samo na jednoj strani.

A koliko dugo pokušavate? Vidim da vi sve baš ciljano Ja nisam nikad koristila trakice, prva beba nam je došla brzinom svjetlosti od trenutka otkad smo je poželjeli. Sad je, naravno, sve drugačije.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

sarasvati, mi nismo nikad ciljano. Mislim, kad osjetim ili po kalendaru vidim da je ovulacija, onda smo ajmo reć aktivniji, ali ne tempiramo...zapravo tempo nam je više manje cijeli ciklus isti

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Meni nije kao menstrualna bol uopće, nego baš bolna nadutost dolje. Kao da mi je sve nabubreno, napuhnuto, osjetljivo. I odnos mi tad bude bolan ako je grublji, ali nekako dobro bolan :D I osjetim onako munjevito probadanje u jednom jajniku više puta kroz dan.

Mi pokušavamo od početka 2016., al ništa baš ciljano, samo pratim plodne dane, ali mi bebimo uvijek skoro svaki dan. Ne koristim trakice, ne mjerim temperaturu...Ništa od toga.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj November prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije kao menstrualna bol uopće, nego baš bolna nadutost dolje. Kao da mi je sve nabubreno, napuhnuto, osjetljivo. I odnos mi tad bude bolan ako je grublji, ali nekako dobro bolan :D I osjetim onako munjevito probadanje u jednom jajniku više puta kroz dan.
    Ja sam tako naduta bila, upravo kao i pred M zato i usporedjujem sa menstrualnom boli.
    Evo primjerice jucer smo se slucajno u podne keksnuli jer smo eto u prolazu se "pogledali" a navecer od te osjetljivosti, nadutosti ne bi mi palo na pamet da se keksam. Danas opet sve po starom i nista ne boli.
    I da, imam i feeling kao ds tisuce vjetrova moram ispustiti

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Curke u petak stigla M.
    Dakle danas je 5dc .

opet ništa!!!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Siskica
    Evo tocno jucer gledam tvoje ime u ljubicama i mislim si da pitam il da ne pitam...

November mi isto ko i vi. Od pocetka 2016. Ne pratim za sad nista. Pila sam folnu prva 3mj. u uvjerenju da cu ostati trudna do kraja bocice hahaha.
    Sad ce nasi bebaci, samo sto nisu!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 11.10.2016

(Ne)čekalice:

Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
    anka91~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~27.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc

Odbrojavalice:

angiebanangie~~~~~~~~~~~ 24.dc
    Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
    November~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    Narancica~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    iva_777~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
    Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 16.dc
    mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
    Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    mono111~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - nemoj da ja tebe moram po guzi
    Čemu padanje u bed? Još bi shvatila da je pred M bez simptoma ali na 16.dc? Bez brige samo... pokrivajte i to je to...
    I držim fige da upali ovaj mjesec

sarasvati avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja ovu drugu trudnoću nisam prethodno posebno osjetila. Sad je deset mjeseci iza nas, kao i November, od početka 2016 se ne štitimo. I ništa sve do blighted ovum.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice ja u prvoj trudnoci isto nisam nista osjetila, al sam pisala testove od 5dpo pa sve do 11dpo kad je prvi put pokazao sjenicu ...

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mona sto kaze tvoja bazalna? Ima li kakvih naznaka?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - moja bazalna je bila niska, pa sam na svoju ruku od 17.dc počela uzimati Duphaston, jednu dnevno do 26.dc pa da bar M dođe na vrijeme... Ne znam, otpisala sam ciklus.
    A ni ne znam jel bila O, ovaj mjesec nisam išla na UZV, baš me briga... poludit ću svakako...
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 11.10.2016. at 13:53

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobro je, duphic ne moze stetiti. Ja sam ga pila u trudnoci... jel mjeris i dalje bazalnu? Nije uopce skocila niti malo?
    Posljednje uređivanje od Narancica000 : 11.10.2016. at 14:56

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, meni mozete pisati 6 dc, od 10 bum piskila trakice pa bumo vidli.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancice - da, ne može štetiti osim ako nije bila ovulacije, onda moze utjecati na to hoće li ovulacije biti. A ne znam, danas me opet na momente jajnici pikaju... a ne pokrivamo vec 4-5 dana, nikako uloviti vremena.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Bok cure. Danas vam nisam stigla tipkati. Dobila sam macica na poklon. Pravi rođendanski poklon. Macic je dugodlaki, mix perzijskog. Sutra ujutro moram na fm pa bas da vidimo sta ce mi sada reci.
    Idem citati sta ste natipkale...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Chiara super za mačića, ~~~~`~~~~~~~~~~~~za dobre vjesti ns folikulometriji.

Ja sam u fazi čekanja pa nemam kaj pametno za pisat.
    E,da upisala sam engleski da malo usavršim znanje, sve više mi treba a godine ne korištenja su uzele danak.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Cure, imate neki savjet za jako obilno krvarenje? Svakih sat, sat i pol moram mijenjat tampon. Ako ležim, lakše je ali čim se ustanem, ne stignem do wc-a nego sve počne curit po pločicama i parketu. Da ne kažem da kupaona u tim trenutcima izgleda ko scena iz CSI-a. Svakih ajmo reć 6 mjeseci imam takvu menstruaciju, gin kaže da je to sve normalno...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni jr tako svaki put 1 i 2 dan, kad idem na posao imam 3 higijenska i opet zna procurit.

Zelena vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

CHIARA kasnim ali želim ti puuno svega dobroga i onaj najljepši dar
    ( ja sam svojeg prvog malca dobila malo prije svog rodjendana...) a i micek je predivan dar koje je boje?

anaja meni pomaže mooncup u takvim danima...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj anaja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, imate neki savjet za jako obilno krvarenje? Svakih sat, sat i pol moram mijenjat tampon. Ako ležim, lakše je ali čim se ustanem, ne stignem do wc-a nego sve počne curit po pločicama i parketu. Da ne kažem da kupaona u tim trenutcima izgleda ko scena iz CSI-a. Svakih ajmo reć 6 mjeseci imam takvu menstruaciju, gin kaže da je to sve normalno...
    probaj s menstrualnom čašicom, meni promijenila život. važno je odabrati pravu veličinu - može primiti puno krvi, a možeš ju prazniti koliko često trebaš, a može biti u tebi koliko treba - i cijeli dan ili noć - nema sindroma toksičnog šoka. nema ni mikro ogrebotina kao kod tampona, nema nespretnosti i mirisa kao kod uloška. super stvar.

(ja pokušavam zatrudnit i pratim vas iz prikrajka)

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam si nabavila čašicu i ok mi ju je staviti, ali nisam na ti s vađenjem.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Oprostite ali meni je ta čaša baš koma.

anaja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

evo noćas sam napravila "pelenu" od 2 noćna uloška + tampon, ispalo je ok, bar nisam po plahtama. Sad sam baš guglala tu čašicu, mislim da ću ju nabavit za noć. Čini mi se nespretno vani to koristiti?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Zelena vila prvotno napisa Vidi poruku
    CHIARA kasnim ali želim ti puuno svega dobroga i onaj najljepši dar
    ( ja sam svojeg prvog malca dobila malo prije svog rodjendana...) a i micek je predivan dar koje je boje?

anaja meni pomaže mooncup u takvim danima...
    Hvala Zelena vilo. Za lijepe zelje nikad nije kasno. Micek je sivo-bijeli dugodlaki.
    Anaja ja oduvijek imam obilne i bolne menstruacije i muku mucim s tim. Isto stavljam i tampon i nocni ulozak da mi ne propusti. Casicu nisam probala. Mislim da bi mi i to moglo propustiti, pogotovo ako ne namjestim dobro.
    Mami bravo za engleski. Dobro je usavrsavati se pa se mozda i ukaze kakva bolja poslovna prilika.
    Tocekica kako si ti?
    Skoro sam zaboravila napisati za fm. Kaze mpo da je na zadnjem pregledu vjerovatno bila O, sudeci po sluzi i svemu ostalom, ali posto imam cistu da cemo to jos malo popratiti pa da dođem jos u utorak pa cemo onda cekati M.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam ti bolje. Svi oko mene su bolesni, tako da je sigurno u pitanju kruženje viroze.
    Posljednje uređivanje od tocekica : 12.10.2016. at 12:22

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lista za: 12.10.2016

(Ne)čekalice:

anka91~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
    Suncokret1983~~~~~~~~~~~28.dc
    Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
    angiebanangie~~~~~~~~~~~ 25.dc

Odbrojavalice: