Pm....jel se dobro posusio test? Nikakve sjene?
Ja ne znam stavljati fotke tu...ako ti znas slobodno stavi.
Kad je tebi kao oficielno beta za vaditi?
Printable View
Ma nista LaraLana, bas nista, od sjene ni s... za 5 dana bih trebala betu. Probat cu jos jednom test kroz par dana, mada ne vjerujem u poz ishod.
Drzim palceve za flare i Ljube!
Mardu cestitam na pozitivnom testicu i nadam se da ce ti i beta sutra potvrditi dobre vijesti! Radujem se s tobom. Sunshine610 draga drzi se, ali mozda jos postoji nada ako si rano radila test, nista nije gotovo dok beta ne pokaze svoje
I ja sam se nekako najvise nadala ovaj put, tim vise je i razocaranje vece. Prvi put, od svih dosadasnjih ivfa, imala sam neke znakove, taj pritisak, koji se i opet sad javlja, pa i temp prije nikad nije bila, i jos je imam. Pa eto, opet nista. Sve se mislim, mozda se mrvica i pokusala implantirati pa ju je tijelo odbacivalo i otuda svi ti simptomi... i to sam negdje procitala ovih dana da moze biti, pogotovo kod 40+ zena, a ta sam. Mm nemam snage ni reci, nek bar on se nada jos koji dan. Njega ce to shrvati i vise nego mene. Bas sam vam se izjadala i oprostite ako sam vas ubedirala, ali bas mi je drago za Mardu, i navijam za flare i ljube555. Probat cu jos jednom za 2 dana, eto kad vec imamo taj test...
Mardu, super za plus, koliko dana ti je prošlo od boostera? Ja imam loše iskustvo, napravila sam test prerano od boostera, tipa 6ti dan, imala sam plus dva dana zaredom, otišla vadit betu, iznosila 37, i za dva dana pala na 15,5. Dakle i dan danas smatram da se nije radilo o biokem., nego čisti hcg od boostera. Tad sam bila na početku mpo puta, nisam znala da boosteri ostaju u organizmu 7 do 10 dana, a nekad i do 14. Ne želim te plašit, ali molim te ako si rano radila test, ponavljaj da vidiš je li tamni.
Dino84 očito je da se jedna blastica podijelila, pa primila. Koliko sam shvatila prvo je bila 38, pa za dva dana 28? Da, zapravo moguće je jer inače beta bi trebala i pravilno duplo padati, bar je tako kod mene bilo. Tvoja priča nam svima daje nadu, nadam se da ćeš javiti čudo sutra!! Išla bih na tvom mjestu odmah opet na uzv.
Djevojko ja se ne mogu sloziti s tobom ako se radi o boosteru od 1500 i.j.!!!!
Ja osobno sam primila booster na 7 dnt trodnevnih embrija i isla betu na 12 dnt vaditi sto znaci 5-ti dan od boostera i iznosila je 2.1!!!!!
Tako da to kod tebe je sigurno bila biokemijska ako je se radilo o boosteru od 1500 i.j sto u 99 posto slucajeva se i daje taj booster.
Sunshine nista ne predbacuj sebi, ti znas da si sa svoje strane ucinila sve sto mozes i vise. Glavu gore i cekaj betu
Libra, slažem se za 1.500 i.j. da je dovoljno 5 do 7 dana, ali ja se fkt ne sjećam, mislim da sam primila 5.000 i.j. Ima tome 4 godine, pogledam u papirima. Anyway, ja mrzim te boostere.
Sunshine610 meni su tvoji simptomi jako obećavajući, ponovi test za dva dana, ipak je 10 dnt prilično rano...
Djevojka pa do kud mi koje smo primile stop od 10 000 i.j. stigle cekajuci da to izadje ako jednom boosteru treba 7-10 dana!! Tko god ti je to rekao ti je krivo rekao.
Moj mpo dr je rekao da stop od 10 000 i.j. izadje iz organizma za 9-10 dana pa me je samo napomenuo da bas prerano ne radim test tipa 6 ili 7 dan od dvodnevnih.
Beta kada pada pada svakako....kako kod koga. Nekad vise a nekad manje nema pravila al duplo ne pada ka sto se recimo dupla kad raste.
Mardu samo opusteno ❤
Ok, nema potrebe za uzrujavanjem, podijelila sam svoje iskustvo s boosterima, nije pametno raditi test prerano od boostera, minimum 7 dana, to je činjenica. A to koliko treba da izađe iz organizma, to je definitivno pitanje organizma. Nismo svi isti.
Anyways, Mardu, nisam te mislila uzrujavati, zaboravi na moje iskustvo! Sretno i neka bude školski do kraja!
LaraLana :heart::heart::heart:
Sunshine, naravno da ces probati s jos jednim testom i obavezno izvaditi betu...jer dok beta ne pokaze drugacije, ima nade... i neka si se izjadala,zato smo tu da se zajedno tjesimo i veselimo :heart:
Evo sad idem baciti onaj test od danas popodne, i vidim slabasnu sjenu na drugoj crti. danas se nije vidjela, ma bas nista, ali sad kad se osusio, valjda, vidi se nesto. Ma i tako cu raditi za 2 dana, radit cu i betu u petak, ali me zanima - da li je netko imao ovakvih iskustava?
i Mardu - ne brigaj se, ja mislim da ti ne bi i drugi dan pokazalo plus. Da taj booster izlazi iz tijela, danas te linije skoro pa nebi bilo, ili bi bila puno slabija. :heart:
Meni je sad zadnji put bilo tako. Nakon šta se test osušio, vidjela mi se sjena sjenine sjene. I na tu sjenu, beta mi je bila 38. Test je bio Gravignost mini. Mada na testu piše da ga se ne očitava nakon 10 min, kod mene je pokazao točno.
Ćeš raditi test ponovno ili čekaš betu?
Evo curke i mene, valjda od uzbuđenja sam se digla u 6.30. Pišnila jesam i čini mi se da bi moglo nešto biti. :heart: (pazila sam na vrijeme očitavanja)
Vidi se druga crta al još je dosta svijetla, pa sam jakoooo oprezna. Dosta sam se opekla sa testićima tako da, ponovit sutra i ako bude ovako ić vadit betu.
Sunshine držim fige :heart:
Stavila bi i slikicu al ne znam kako :D
Jutro... Test negativan... 26dc... Iscjedak i dalje traje, simptoma nula bodova da bi stigla M a i T... Sada ti znaj..ja mislim da nista od T...temp.i dalje povisena
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Mardu sretno danas, javi nam veliku betu!!!
Flare čestitam!
Cure držim fige da se nastavi sretan niz!
Bravo Flare, joj srece! :-D :heart:
napravili digitalni pokazuje 1-2 tjedna :heart::heart::heart::heart:
Draga Ljube555 :shykiss: znam da zvuci stereotipno, ali ne tuguj, jer bit ce drugih mjeseci, sansi i trudnoca... A tko zna mozda jos i nije sve izgubljeno i za ovaj mjesec. Tu smo za tebe.
ju cu sutra ujutro pisnuti. Mada sam jucer sve isplakala, i vec se pomirila sa sudbom kletom, i vec u glavi mozgam sto dalje. ipak, ona, ukazana linija nakon nekoliko sati, i znam da je to nevazece, ali ipak jos imam neku slabasnu nadu.
Mardu, javi betu cim saznas!
Flare kako lijepe vijesti, cestitam!
Ljube555 zao mi je... Ali mozda je jos rano