Stranica 273 od 310 PrviPrvi ... 173223263271272273274275283 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,601 do 13,650 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

@Djevojka sa sela i @Dino84

Citam na netu, plod 2mm odgovara pocetku 5tt, na kraju 5tt je 4-5mm, sto bi odgovaralo otprilike- transfer je bio 16.10., zar ne Dino84? Mozda plod kasni u velicini par dana zbog tog krvarenja, menstrualnog od 1.11. To ce sve vjerojatno dobro zavrsit, bilo je jos dosta slicnih prica.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

katka
    Za svakoga nadjes prave rijeci!! Uzivaj u trudnoci...zasluzila si
    Nek bude uredna i skolska.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Drage cure, jutros sam popiškila plusić! nije baš jako taman, ali je tu...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mardu
    Bravoooooooo, veselim se i srce mi lupaaaa kao da je kod mene plusić <3

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj flare prvotno napisa Vidi poruku
    Mardu
    Bravoooooooo, veselim se i srce mi lupaaaa kao da je kod mene plusić <3
    Hvala flare, presretna sam, ali i oprezna dok ne vidim betu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mardu prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala flare, presretna sam, ali i oprezna dok ne vidim betu.
    Samo pomalo i hrabro bit će sve u redu.
    Kod mene jučer doslovno mrvica roskasta i to jednim brisanjem. Poslije ništa, stavljala poslije utrice i hvala Bogu ništa.
    Malo sam se prepala da je početak M.
    Nadam se da nije.
    Nisam još pišnila test, neću danas još. trodnevni su, 10dnt.
    Sinoć sam pomislila da će me viroza pa sam izmjerila 37,3 temp, al sam se smirila i zaspala sinoć oko 8 i pol.

Danas u zoru oko 5 išla pipi al nisam imala hrabrosti pišnit test

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drage cure, jutros sam popiškila plusić! nije baš jako taman, ali je tu...
    Ajde konacno vise nakon cijele zbrke jucer :/
    Cestitam

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Samo pomalo i hrabro bit će sve u redu.
    Kod mene jučer doslovno mrvica roskasta i to jednim brisanjem. Poslije ništa, stavljala poslije utrice i hvala Bogu ništa.
    Malo sam se prepala da je početak M.
    Nadam se da nije.
    Nisam još pišnila test, neću danas još. trodnevni su, 10dnt.
    Sinoć sam pomislila da će me viroza pa sam izmjerila 37,3 temp, al sam se smirila i zaspala sinoć oko 8 i pol.

Danas u zoru oko 5 išla pipi al nisam imala hrabrosti pišnit test
    Mogla si komotno. Ja sam s dvodnevnim imala lijepo pozitivan test na 10 dnt.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Sunshine610 prvotno napisa Vidi poruku
    Flare - mi smo na istom 9dnt, i takodjer 3-dnevni zameci. Citala sam da je kod tih 11ti dan najranije za test. Ja mislim da cu isto u pon, ili utorak, a tako me strah. Svi simptomi ne moraju bas nista znaciti. Ovih dana sam se nacitala raznih prica i simptoma, i na nasim, i stranim forumima i stranicama, i jednostavno - nema pravila, simptomi imaju svakakve uzroke, a ne mora bit nista. Evo, meni su se danas tijekom dana svi simptomi smirili, cak mi ni dojke vise nisu onako napuhane. Vise neznam sto da mislim...

Mardu - cekamo tvoj novi test, pa da slavlje i sluzbeno pocne!
    Draga meni su ti se takodjer 9 dnt svi simptomi smirili da sam pomislila nista od toga al me je testic na 10 dnt ugodno iznenadio.
    Zelim ti isto....sretno

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla si komotno. Ja sam s dvodnevnim imala lijepo pozitivan test na 10 dnt.
    Onda budem sutra. Do sada sam već 5 puta piškila pa bolje s prvim jutarnjim.
    Uh, kako je ovo stresan period. Poslije transfera jedva čekaš da idu dani što prije, a kad se bliži vrijeme bete i mogućeg piškanja po testovima sve više želim da vrijeme ne ide

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Onda budem sutra. Do sada sam već 5 puta piškila pa bolje s prvim jutarnjim.
    Uh, kako je ovo stresan period. Poslije transfera jedva čekaš da idu dani što prije, a kad se bliži vrijeme bete i mogućeg piškanja po testovima sve više želim da vrijeme ne ide
    Kako zelis al ako se odlucis za danas onda je dovoljno 3 sata da ne piskis pa tako da znas, i naravno da ta 3 sata ne pijes nista.
    Ja sam npr.htjela sto prije znati jesam ili nisam trudna i tako sam to nekako u glavi poslozila kakav god ishod da bude. Kako je katka vec pisala da mirna glava cuda radi i vrlo je bitno u ovim trenutcima dok cekas.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 18.11.2018. at 08:57

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bravo Mardu, sutra nam moraš javit veliku betu!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kako zelis al ako se odlucis za danas onda je dovoljno 3 sata da ne piskis pa tako da znas, i naravno da ta 3 sata ne pijes nista.
    Ja sam npr.htjela sto prije znati jesam ili nisam trudna i tako sam to nekako u glavi poslozila kakav god ishod da bude. Kako je katka vec pisala da mirna glava cuda radi i vrlo je bitno u ovim trenutcima dok cekas.
    Hvalaaaa na potpori i savjetima

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ajde konacno vise nakon cijele zbrke jucer :/
    Cestitam
    Hvalaaaa

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Mardu, sutra nam moraš javit veliku betu!!!!
    Hvala, nadam se da hoću!

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mardu, čestitam i vjerujem da će i beta biti velika!

Što se tiče moje situacije, prirodna trudnoća je potpuno isključena. Postoji jedino mogućnost da je ona druga beta, koja je kao padala, bila greška u laboratoriju. Ili da je bila kasna implantacija pa da sve kasni. Ili ne znam sama više.

Sutra ću izvaditi još jednom betu pa možda budem pametnija.
    Posljednje uređivanje od dino84 : 18.11.2018. at 09:40

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Mardu bravo draga, cestitke za sada, i navijamo za betu! Nemam riječi, a mogu misliti kako se ti sada osječas

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mardu bravo draga, cestitke za sada, i navijamo za betu! Nemam riječi, a mogu misliti kako se ti sada osječas
    Draga ti nisi još pišnila?

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku

Što se tiče moje situacije, prirodna trudnoća je potpuno isključena. Postoji jedino mogućnost da je ona druga beta, koja je kao padala, bila greška u laboratoriju. Ili da je bila kasna implantacija pa da sve kasni. Ili ne znam sama više.

Hvala!! ti si u stvarno posebnoj situaciji i vjerujem da ti je jako tesko. Sutrasnja beta ce ti sve razjasniti, a ja se nadam da ce biti lijepa brojka i da ce ova prica imati najljepsi moguci zavrsetak.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Hvalaaa naravno da sam sretna, ali cekam sutra betu da potvrdi pa da odahnem !

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Sad cekamo vas dvije da nam danas (?) ili sutra javite lijepe vijesti...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku

Draga Dino,
    kad ti je sljedeći UZ? U ovakvoj situaciji, uz nalaz puno je važniji od nalaza bete...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sad cekamo vas dvije da nam danas (?) ili sutra javite lijepe vijesti...
    Dao Bog

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

nisam jos. Mislim sa da ipak, kako LaraLana savjetuje, danas 3 sata zadrzavam mokracu, iako ce to biti tesko, i nista ne pijem za to vrijeme, pa da ipak pisnem? Moram prvo poslati mm u ljekarnu.

A ti?
    Posljednje uređivanje od Sunshine610 : 18.11.2018. at 10:47

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Dao Bog
    Danas nam je 10dnt, jao, trenutak istine sve je blizi...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nisam jos. Mislim sa da ipak, kako LaraLana savjetuje, danas 3 sata zadrzavam mokracu, iako ce to biti tesko, i nista ne pijem za to vrijeme, pa da ipak pisnem? Moram prvo poslati mm u ljekarnu.

A ti?
    u 10 sam zadnji put piškila, pokušat ću do 1 izdržati pa možda ići napraviti. strah me je,iskreno.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pazite koje testove kupujete!!!!!!!
    Pisalo se vec koji su pouzdani. CB izbjegavajte.....jedino digitalni s tjednima al on je najskuplji koji ima pa nema potrebe!!! Radije kupite dva Geratherma ili Cyclo testa.
    Cyclo test isto imaju dva razlicita pa pazite. Ljubicasti i zeleni. Jedan je 10 miu a drugi 25 miu osjetljivost al po boji vam sad ne znam reci pa obratite pozornost.

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Dino,
    kad ti je sljedeći UZ? U ovakvoj situaciji, uz nalaz puno je važniji od nalaza bete...
    Sutra javljam betu MPO dr. pa ću vidjeti šta on kaže za dalje. Otići ću makar privatno na uzv. Samo ne znam kada da idem. Ja bi otišla već sutra, ali ne znam da li je prerano.
    Posljednje uređivanje od dino84 : 18.11.2018. at 11:26

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dino ines je u pravu. Uzv u ovom trenu je puno vazniji jer embrij na pocetku trudnoce raste brzinom munje. Ja bi otisla iskreno sutra na uzv i ako je sve ok trebao bi pokazati rast jer ce to vec biti 3 dana razlike od uzv na kojem si bila pa za dalje onda vidi s dr. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Pazite koje testove kupujete!!!!!!!
    Pisalo se vec koji su pouzdani. CB izbjegavajte.....jedino digitalni s tjednima al on je najskuplji koji ima pa nema potrebe!!! Radije kupite dva Geratherma ili Cyclo testa.
    Cyclo test isto imaju dva razlicita pa pazite. Ljubicasti i zeleni. Jedan je 10 miu a drugi 25 miu osjetljivost al po boji vam sad ne znam reci pa obratite pozornost.
    Ovaj od 10 je osjetljiviji? Kupili cyclo 10

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ovaj od 10 je osjetljiviji? Kupili cyclo 10
    Tako je!!! Jel ljubicasta kutija ili? Koja je cijena da cure znaju!?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Tako je!!! Jel ljubicasta kutija ili? Koja je cijena da cure znaju!?
    Da, ljubicasta kutija, 10miu, kosta u farmaciji 46.50kn

U totalnoj sam banani, moji simptomi su puf- nestali, cak ni cicke - nula bodova, ispuhale se i ne bole ni malo. sve manje imam nade i place mi se od muke... nesto dolje osjetim kao neko zatezanje, ali to je na psihickoj bazi, od pustog osluskivanja. uvjeravam se da je sve ok i da idemo hrabro dalje. jedino imam temp 37.4, glava me rastura od jutra, i uhvatila me prokleta krizobolja, s kojom i inace imam problema kad ne plivam, a nisam sad cijeli mjesec radi ivf. neznam uopce sto smijem popit za bolove obzirom na fragmin, i progesterone koje uzimam.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sad cemo ti biti dosadni vise s tim al i krizobolja je simptom. Paracetamol za sada samo smijes popiti.

Ja cu skicati svako malo pa ti kako i kada se odlucis za test al ti saljem pozitivne vibracije ~~~~~~~~~~~~

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nema grceva, ni napuhnotosti, prsa ispuhana ..temp.i dalje ista i iscjedak takoder...

I svako malo imam osjecaj da sam dobila M i svako malo hodam viditi u wc a na zadnje samo taj iscjedak...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Proslu trudnocu test sam radila 26dc i jedva jedva pokazala se druga crtica a 27dc beta bila 58.. pa neznam dal bi probala sutra napraviti test ali strah je veliki... Ali nekako sam sigurna da O bila negdje oko 12dc posto bila sam napuhnuta ko balon od 8dc do 11dc a poslije sve bilo dobro bez icega a 14dc krenuo taj iscjedak koji jednostavno traje i traje...toga nisam imala prije inace to dobro pratim i uvijek prije M imam suho razdoblje...

Imam jedan posto nade a 99% da nista od t

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Da, ljubicasta kutija, 10miu, kosta u farmaciji 46.50kn

U totalnoj sam banani, moji simptomi su puf- nestali, cak ni cicke - nula bodova, ispuhale se i ne bole ni malo. sve manje imam nade i place mi se od muke... nesto dolje osjetim kao neko zatezanje, ali to je na psihickoj bazi, od pustog osluskivanja. uvjeravam se da je sve ok i da idemo hrabro dalje. jedino imam temp 37.4, glava me rastura od jutra, i uhvatila me prokleta krizobolja, s kojom i inace imam problema kad ne plivam, a nisam sad cijeli mjesec radi ivf. neznam uopce sto smijem popit za bolove obzirom na fragmin, i progesterone koje uzimam.
    Draga znam kako ti je, jer isto prolazimo, i znam da to zvuči bzvze al pokušaj se smiriti. Lezi, odspavaj, prošeći, bilo šta,ako možeš.... meni je isto bilo tamo od 5-7dnt mislila sam da ću prolupati, ali doslovno. Ja čitavo vrijeme nemam ništa od simptoma pa pokušavam i trudim se bit pozitivna i jesam...
    ajde duboko diši i ako ne želiš nemoj raditi test. Kad budeš spremna napravi ga ili jednostavno pričekaj do bete.

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

curke drage, vi ste divne, i ovo nema nigdje koliko si mi tu podrske i razumijevanja, ljubavi i savjeta saljemo.

Ljube - drzimo sve moguce palceve da se uhvatilo

flare - tebi saljem, kao i ti meni - da izdrzis, mira i na kraju veliki plus. Hoces raditi danas test?

LaraLana - beskrajno ti hvala, a sa mardu, i Dino84 - sad uzivajte u svojim trudnocama, i tko zna, mozda vam se i mi pridruzimo za koji dan.

i Dino84, ne brigaj, bit ce to ok, tebi plod od 2mm bas odgovara pocetku 5tt, sto je super obzirom na tvoj transfer 16.10. i 5-dnevno krvarenje 1.11. a sad ces na sljedecem uzv vidjeti koliko je narastao. Svejedno, ja bih na tvom mjestu itekako bila optimist, jer ova beturina znaci da se mrvica posteno razmahala.

Ja mozda i napravim za oko 14:30, zadrzavam urin i ne pijem od 11:15 nista.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Sunshine, flare, Ljube ja nisam imala nikakvih simptoma,barem ne ovih uobicajenih....tako da... vec smo sve vidjele da ti simptomi ne igraju nikakvu ulogu, osim da nas izlude dok ih osluskujemo. Stvarno vam drzim najvece fige i ~~~~~~~~~~ da budu plusići.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sunshine, flare, Ljube ja nisam imala nikakvih simptoma,barem ne ovih uobicajenih....tako da... vec smo sve vidjele da ti simptomi ne igraju nikakvu ulogu, osim da nas izlude dok ih osluskujemo. Stvarno vam drzim najvece fige i ~~~~~~~~~~ da budu plusići. [emoji813]
    Hvala, draga

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Meni cyclo neg.. opet razocaranje. Probat cu jos jednom kroz 2-3 dana, danas mi je i tak 10dnt, mozda je bila kasna implantacija. Svejedno sam izgubila nadu...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Meni cyclo neg.. opet razocaranje. Probat cu jos jednom kroz 2-3 dana, danas mi je i tak 10dnt, mozda je bila kasna implantacija. Svejedno sam izgubila nadu...
    Pm....jel se dobro posusio test? Nikakve sjene?
    Ja ne znam stavljati fotke tu...ako ti znas slobodno stavi.
    Kad je tebi kao oficielno beta za vaditi?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Ma nista LaraLana, bas nista, od sjene ni s... za 5 dana bih trebala betu. Probat cu jos jednom test kroz par dana, mada ne vjerujem u poz ishod.

Drzim palceve za flare i Ljube!

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Ma nista LaraLana, bas nista, od sjene ni s... za 5 dana bih trebala betu. Probat cu jos jednom test kroz par dana, mada ne vjerujem u poz ishod.

Drzim palceve za flare i Ljube!
    Draga Sunshine, a tako sam bila sigurna u tvoj + ali nemoj jos odustati, ponovi test opet za 2 dana.... ja nekako vjerujem da ce situacika biti drugacija.

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Mardu cestitam na pozitivnom testicu i nadam se da ce ti i beta sutra potvrditi dobre vijesti! Radujem se s tobom. Sunshine610 draga drzi se, ali mozda jos postoji nada ako si rano radila test, nista nije gotovo dok beta ne pokaze svoje

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

I ja sam se nekako najvise nadala ovaj put, tim vise je i razocaranje vece. Prvi put, od svih dosadasnjih ivfa, imala sam neke znakove, taj pritisak, koji se i opet sad javlja, pa i temp prije nikad nije bila, i jos je imam. Pa eto, opet nista. Sve se mislim, mozda se mrvica i pokusala implantirati pa ju je tijelo odbacivalo i otuda svi ti simptomi... i to sam negdje procitala ovih dana da moze biti, pogotovo kod 40+ zena, a ta sam. Mm nemam snage ni reci, nek bar on se nada jos koji dan. Njega ce to shrvati i vise nego mene. Bas sam vam se izjadala i oprostite ako sam vas ubedirala, ali bas mi je drago za Mardu, i navijam za flare i ljube555. Probat cu jos jednom za 2 dana, eto kad vec imamo taj test...
    Posljednje uređivanje od Sunshine610 : 18.11.2018. at 15:32

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Mardu, super za plus, koliko dana ti je prošlo od boostera? Ja imam loše iskustvo, napravila sam test prerano od boostera, tipa 6ti dan, imala sam plus dva dana zaredom, otišla vadit betu, iznosila 37, i za dva dana pala na 15,5. Dakle i dan danas smatram da se nije radilo o biokem., nego čisti hcg od boostera. Tad sam bila na početku mpo puta, nisam znala da boosteri ostaju u organizmu 7 do 10 dana, a nekad i do 14. Ne želim te plašit, ali molim te ako si rano radila test, ponavljaj da vidiš je li tamni.

Dino84 očito je da se jedna blastica podijelila, pa primila. Koliko sam shvatila prvo je bila 38, pa za dva dana 28? Da, zapravo moguće je jer inače beta bi trebala i pravilno duplo padati, bar je tako kod mene bilo. Tvoja priča nam svima daje nadu, nadam se da ćeš javiti čudo sutra!! Išla bih na tvom mjestu odmah opet na uzv.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Djevojko ja se ne mogu sloziti s tobom ako se radi o boosteru od 1500 i.j.!!!!
    Ja osobno sam primila booster na 7 dnt trodnevnih embrija i isla betu na 12 dnt vaditi sto znaci 5-ti dan od boostera i iznosila je 2.1!!!!!
    Tako da to kod tebe je sigurno bila biokemijska ako je se radilo o boosteru od 1500 i.j sto u 99 posto slucajeva se i daje taj booster.

Datum pristupanja
    Sep 2018

Početno

Sunshine nista ne predbacuj sebi, ti znas da si sa svoje strane ucinila sve sto mozes i vise. Glavu gore i cekaj betu

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Libra, slažem se za 1.500 i.j. da je dovoljno 5 do 7 dana, ali ja se fkt ne sjećam, mislim da sam primila 5.000 i.j. Ima tome 4 godine, pogledam u papirima. Anyway, ja mrzim te boostere.

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Sunshine610 meni su tvoji simptomi jako obećavajući, ponovi test za dva dana, ipak je 10 dnt prilično rano...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •