Ma mislila sam po sastavu jel mislis da je ok?
Printable View
Ma mislila sam po sastavu jel mislis da je ok?
Ivana s draga moja ne znam ti konkretno za ove al meni to zvuci super. Ajd ako probas javi kakve su ti. I super su ti planovi za Hendrixa. :-)
upravo s Vijeca roditelja, jos su djeca danas super kakvi su roditelji :lool:
Ajme sta sam ja ovo duplala?! Zavirim ti sutra.sad padam s nogu..moram djecu u krpe.
Ivana radim BR. Pase mi. Sva sam vam svega. Forme oblika snage. Pa pomalo. Poslije cu vidjeti. Al jos imam punooooo.
ujutro imam odradit 3 sastanka i jedan navečer u 7 :predaja:
Ukoliko i bude kiša sutra, nakon ova 3 jutarnja odoh u svoju brzu šetnju, taman se pokrila vrećom za smeće :gaah:
Spajka :sp: za monitor!
Ivana s rastop za planove s tm :heart:.
Mini je l ti šetnja dodje kao cardio ili onako za biti na svježem zraku? Dobar cardio se može i kući odradit, da bas kapa s tebe. Ako je to, onda s kišobranom možeš u šetnju.
Rahela čim sam vidjela broj ponavljanja za svaku vježbu bilo mi je dovoljno! Ti si super sa dvije runde, moj amrap bi bio jedna duga runda :lool:.
Vježbala sam 7 dana zaredom, sama se sebi divim :lool:. Znam da neću stići za vikend pa moram i sutra. Danas po rasporedu MMA power i core kinetics, čitav sat!
Sad sam umorna da su mi sve agresivne misli otupile. Inače, trebala sam dobit juče, i jesam nešto, smedjari samo na papiru, nervozna sam, napuhana ko žaba, čekam da procurim. Stvarno rijetko plačem, ali eto danas mi je i to bilo došlo, onako bez razloga, i na ljutnju i tugu.
Cure gdje nam je Plima?
Willow nadam se da ti je bolje :love2:, i znaš fališ ovdje sa onim svojim linkovima.
jla, kao cardio i kao psihoterapija. kad se vratim natrag doma ili u ured, točno mi bride svi mišići nogu i guzice. spas! doma cardio nekako nemam volje odradit, vježbanje i snaga ajde, ali taj cardio uvijek odrađujem na zraku, bicikl ili hodanje. meni je prosječan broj koraka dnevno oko 15000 idealan.
A ništa onda dok ne nabavis kabanicu :mrgreen:.
kad vam sutra svima na viber šibnem sliku sa vrećom za smeće, ko prava beskućnica :lol:
Spajka :lol: za monitor. Work in progress, kako procitah na drugoj temi.
Rahela, ja i kad ne vjezbam ne dobivam bas kile. Sad se vec i brinem da premalo jedem a previse potrosim vjezbom.
J-la grlim :love:
I bravo za 7 dana uzastopnog vjezbanja :klap:
rahela, bravo za zwow, super je to i u 12 minuta, ja sam radila 10 minuta pa sam napravila manji broj ponavljanja (ne bilježim nego radim dok ona radi i kad je ona gotova nastavljam na novu vježbu), bilo bi bolje da sam radila ko ti :)
zwow 11 sam jučer krenula, ali mi se nije svidio, napravila sam nešto drugo po svom izboru tad, a ovome sam odlučila da se ne vraćam
Tang, tako sam ja prije radila, prtim nju, pa usporim i pređem na iduću vježbu s njom
pa sam skužila da nije to to i da je bolje da ja to radim svojim tempom, ali taj broj ponavljanja, pa nek je i dulje
idem sad vidit jedanajsticu, jer ako e odradim ovaj tren, ni neću
ti si mlada još, kod tebe je sve drugačije nego kod nas :lool:
zgodna naša Sani :heart:
danas ću trčanje
može kišiti, može južiti, mogu lokve plivati ja idem
ivanas baš ste tm I ti ekipa, super!
frizura nije nova, samo sam malo bila na osvježavanju vrhova
spjalice lol na monitor, tako bih i ja garant!
rahela palace gore za prestanak pušenja
Mini pohvala za napredak!
Optimist tibetanci su odlične vježbe stvarno preporučam
još ako se radi veći broj ponavljanja,to je sasvim solidna vježba za početak
ja je radim godinama zbog bolova u kralježnici i vratu
tangerina!:-D
Rahela, :-P
Moram aktivirati girju od 16 kg, stedim se s 8 :lol:
Zwow-ovi su dosta teski. I ona je u biti jako brza. Znam da mi to u vecini workouta predstavlja problem.
I kod Boba ima odredjeni broj ponavljanja u kratkom vremenskom intervalu.
Flopi, ovakav kompliment, i jos ovako rano...nemam rijeci, hvala :-*
Tvoja zurka je mrak. Bas ti pristaje.
I btw.malcice sam ljubomorna na sve vas koje furate te super cool frizure jer ja ne mogu..nit imam kosu za to nit talenta za odrzavanje.
Joooj, ivanu i njenog muza nisam komentirala...a jako su slatki.
Rahela i Tang bravo za zwowove!!!
J-la,svaka cast za 7 dana i to jos skoro po sat vremena! I ja sam u pms-u pa znam kako ti je :hug:
Jutros MMA strenght, i onih milijun sklekova, jos mi ramena drhte.
Veliko dijete bolesno, ulovil je ona moja viroza, nocas povracanje, posteljine i tak to. Ostala doma i ostavila malce, bit ce nam zabavno!
Sani pa kad je istina, troje djece a tijelo isklesano
nije to hvala bez pokrića :kiss:
i meni se sviđa moja frizura a to je rijetko da sam ja zadovoljna s onim na glavi
sad je samo malo održavam dok ne krene opet u rep
najviše volim kad mi je lice otkriveno
rahela bravo za volju!
j-la 7 dana u koamdu, još k tome što svaki dan putuješ koje km na posao i s posla :naklon:
pregledala, idem odradit
samo ima greškicu, dolje u popisu vježbi joj piše zadnja vježba 20 ponavljanja, a ona ih radi 10. dobro da sam gledala video, umrla bi da sam išla raditi
sad tek postam
odradila
uspjela sam 4 runde + 2 pike umpa
ludilo su mi ti pike jumpovi, baš mi trebaju takve vježbe za vježbanje handstanda
ja mrzim kad su oni brzi, a ja ko ona baba iz crtica koja mase stapom. ali sretna sam kad se s vremenom ubrzam. npr oni 10 burpee, a ja 2 i jos plazim jezikom po podu. ja ne radim s zuskom, ali nije ona iznimka. uglavnom ja isto vjezbam svojim tempom, a u ovim programima koje ja vjezbam uvijek kazu work on your own pace.
mini 15000 koraka, vauuuu, moje dnevni prosjek je oko 11000. cim ti mjeris? ja sa vivofitom i zna bas zezat, za brzi hod.
razmisaljm o novoj investiciji. valjda me lupa proljece. sad bi zeljela vivosmart HR+. Danci kakvo je to cudo? jel to ima smisla? jer ima GPS pa mi nece valjda uskracivati teskom mukom skupljene koracice. bas mi se zamjerio. narpavila sam 4 km a glupa sprava kaze 1.97 km :gaah: , pa ajd ti spajka hodaj jos. naime ovaj mjesec sam odlucila da cu svaki dan napraviti koliko on zamisli koraka. i jos me podkrada.
nesto ovih dana nisam s tehnikom na Ti. covjek bi pomislio da se ne doticem elektonike i strojeva nikad u zivotu :lool:
flopi ajd sibni i meni tvoju frizuru. ja sam se odlucila osisati na kratko. to cu u 3. mjesecu
Spajka, sprava zna kakav si potencijal pa te zato laze. Da izvuce tvoj maksimum :-)
Zato se to zovu pametne naprave.
Spajka i tehnologija :lol:
A stvarno nije u redu da te tako besramno potkrada.
Mb, ti imas isti ili neki drugi model? Nisam bas upucena u te narukvice. Za vivosmart mogu reci da je jako lijep :-)
odradila još 10 min vijače
uspjela sam doći do 38 ponavljanja high knees
idući put moram do 50
spajka, pa uzmi neki forrerunner, sad ćeš ionako postat trkačica, pa ti to baš treba :mrgreen:
rahela ti si luda, pa da onda stvarno moram trcat :durise:
Spajalice, imam neku s health aplikaciju koja mi je dosla s mobitelom :lol: ali sluzi svrsi
Primirila se kisa, samo tu i tamo koja kap. Cekam klijente br1.
Cure s kakvim gurjama vjezbate? Ja imam od 8kg, jel to premalo na moje gabarite?
pa ako ja kazem da je 8 kg malo, onda zbilja je. a cini mi se da si ti u znatno boljoj formi od mene. no isto tako je pitanje sto ti radis s girjom?
ja imam felericnu lijevu ruku pa cp ne radim, ali mislim da bi ga mogla s 8 raditi bez problema. mozda danas i isprobam. za deadlift 8 je zbilja smijesna. gobelt ovisi u kojoj si formu.
TGU ja ne radim s girjom, iskreno strah me. ako ga naparavim radim s utegom od 5 kg. imam panicni strah kad pogledam u tu zeleznu kuglu iznad glave. mozda iracionalni ali tu je.
Mini ja radim s 12, 8 bi mi bilo samo za jednorucne vjezbe.
Ivana s, ja imam fitbit, ne znam kakvi je vivosmart.
Ja nikad ne radim sa zuzkom. Pogledam vjezbe pa radim, onako me ona pozuruje a to ne volim jer zaboravim na formu onda.
Premalo je 8. Ja danas izvlacim 16. Pazi mene, a dosad sam bjezala od nje.
I isprljat patike, nedopustivo!! :lool:
Ivana s, vibre za curku ~~~~~. Bar ćete se danas fino družiti skupa.
Jesi bilježila koliko si sklekova napravila? Ako si 10 po svakom spuštanju moglo ti se nabrati 100. Meni je težak onaj sphings, kad ide s koljena spustim se koliko mogu, ali sa kad ide s prstiju tad modificiram, ali ne kao ona cura u videu.
Grlim te sestro po PMS-u :love2:.
Flopi :-*
Biljezim u tekicu, kupujem girju kapitalku. Hvala, cure!
J-la :mrgreen: sestro
Ivana s nadan se da ce malena brzo ozdravit!
Ja kompletno ignoriram onu Kaylinu stopericu. Bitnije mi je odradit vjezbu nego gledat koliko kasnim za njezinim ludim tempom.
Ivana, vibre za malenu. I sve cure bravo za odvježbano.I da ne pada kiša. I da možemo lijepo trčat!
Meni danas vaganje, mislim da je oko -2 kg, ali pisat ću točne mjere. Jučer su me špotali jer tu i tamo prošvercam čašu vina u dijetu koju su propisali.
Budući da u srijedu nisam išla na trkački trening (druženje s mm-om:-) i davanja krvi), onda sam jučer žicala u teretani da mi daju neki dobar trkački trening. Pa sam dobila nabrijani intervalni trening, trčala sam u jednom trenutku minutu na 4:37 min/km (13 km/h na traci). Mislila sam da ću pasti!
Poslije naravno ruke i ramena, pusti deadliftovi i vježbe sa trakom, pa mostovi pod opterećenjem, pa me ubila na kraju sa trbušnjacima.
I onda dođem kući, a mala mi složila "potragu sa blagom" koja uključuje i punktove sa vježbanjem (marinci, uže, sklekovi).
Nisam je imala srca odbiti, ali sam joj zato vratila :-)
Ivana, vibre da curka brzo ozdravi!
Kjb, super ste se zabavili! Domisljato dijete imas.
Bravo za trening!
j-la, rasturas te treninge. Mogu te zamisliti za par godina kao amaterku u borbama. :-) To je tak kad ti sjedne neki program kako treba.
Ja odsad radim po tom principu da drzim svoj pace jer ovako mi se cini da vise gubim nego dobivam.
Sani, upravo tako, ono nema smisla ofrlje odradit vježbe samo da bi stigla na vrijeme. Pogotovo u početku. Kad se stekne kondicija, onda možemo pokušati opet uz njihov zadani pace.
klijenti se nisu pojavili (ženskica je pred porod, možda je i u rađaoni :lol: )
sastanak br 2 obavljen
sunce se nadzire. idem se presvuć i u svoj đir.
pitanje za Lili
jel su kompresijske hlače ovo? http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?actio...etail&id=46364