lina di je nova lista ... :kiss:
Printable View
lina di je nova lista ... :kiss:
muma nadam se da ce se sto prije i sto lakse zavrsiti
ooooo otišli na plac, pa odmah kuhati i gle novosti
Muma želim ti predivno iskustvo i brzo da nunaš bebonju i da se do Božića ti već oporaviš pa nas pingaš s kolačima i ukrasima
Muma nam je rodila!
Čestitajmo!!
http://forum.roda.hr/threads/83137-M...48#post2527648
Muma nam je mama :-D:-D
Inesz u vz rodilistu posto joj je dvije minute od doma!
Muma :-D aaaaaaa bravoooo :-D
Joooj plaćem od sreće :-D Draga moja čestitam od :heart: !!! :*
BUtterfly pa nije baš da se i meni žuri tako da možeš slobodno prije mene :-) uf šta su ova dva poroda bila expresna ja ću još kraće oborit ću rekord :lol:
Danas moje nećakinje imaju rođ blizanke prava dva mala vragolana ako i mali Lovro bude takav bit će Mumi veselo!:pivo:
čestitam muma:-D
Bravo muma, cestitam :)
ajme, ne vjerujem! Muma, čestitam!!! puse Lovri!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se nastave ekspresni porodi, curke!
Muma draga, cestitam i ovdje! :-D
Zete, dobro mi dosao!!
Tvoja curka bad plese u trbuhu-raduje se tvom dolasku!
Ajme, al su ove zimske bebe ekspresne!
He, he, tako cemo i mi ostale!
Ajme nemogu vas sve pohvatat...sa suzama radosnicama u očima čestitam svim novopečenim mamicama, mojim dragim ženama suborkama, ženama zmajevima...
SRETNO!!!
Ajme, ne mogu vjerovati!!!!! Muma čestitam! Sve j došlo nenadano (još si i neke kolače morala peći:-) ) i prošlo ekspresno! Bravo za vas :-D
S obzirom da je ovo krenulo ovako svaki drugi dan, prekosutra je red na Leptiricu ili Željkicu?? :mrgreen:
Muma čestitam od srca,bome je bilo expresno!!!!
e da,a sad još ovo dvoje da riješimo,ali kako su cure požurile,neki dan baš gledam listu i ja prva poslije mislim četiri podebljane,ali ipak ne bi tako ubrzano,sad nek rode još mislim željkica i prije leptirica pa ćemo napraviti pauzu bar do kraja prvog mjeseca,moji mi mogu doći za rođendan!!!!
uf,išla sad ponovo na listu i vidim da sam tri izostavila,Muma me zbunila
Ginger,Corina i Innu,a onda smo mi
muma,čestitam i ovdje!
Muma, draga, čestitke i ovdje!!!
Kad sam se ulogirala na forum vodila si listu odbrojavalica na Prije začeća. A sad maziš svoju bebicu...:zaljubljen: Prekrasno!
Neće željkica još premda mi se čini da se malecki malo spustio hm hm.:scared:
Butterfly spala knjiga na dva slova!:-)
Muma,cestitam!!!
Bome si me iznenadila:-)
Ma kako je Muma legenda istisla zadak u 20 minuta!
(Ginger, evo, i to smo sad vidjeli :lool:)
butterfly, jel ti pao kamen sa srca? Sad za inat obori rekord, navijamo za 15!!
eto ne pomaže ni spavanje tek u pol12
mislim ja o našim novim babinjačama, nadam se da Bleubella ide danas doma a Muma da je već lijepo uspostavila dojenje
Yes... mi danas idemo domaaaa :-D jedva cekam 13h :-D
Dodje mi nocas doktorica sa odjela i pita me zasto ne spavam dok i beba spava, a ja joj odgovorim da ne mogu spavati i da zelim gledati i maziti bebu. Ona se nasmije i kaze mi kako je komentirala sa sestrama sa odjela da vec dugo nisu imali ovako veselu i euforicnu rodilju :-)
Gdje nam je Muma... ja cijelu noc cekam izvještaj :-)
jutro!
butterfly ako ćeš ti za 15 min ja ću za 13-14 min bar min manje neželim se ni ja mučit! inače kako si jel te šta boli?
Ja sutra imam pregled pa ćemo vidit šta se događa!
Bluebella ide kući super :-D
Bleubella super kaj idete danas doma, bravo :-D:-D:-D
i ja jedva čekam Mumin izvještaj
Kako vrijeme brzo prolazi-Bluebella već ide doma sa svojim malim frajerom! Bit će to krasan prosinac i Božić kod vas :-)
Curke,Muma vas sve puno pozdravlja i zahvaljuje se na čestitkama!
Detalje bude pisala kad dođe doma iz bolnice,trenutno nema neta.Čuvaju se,maze i polako papaju! <3
stigli mi doma :-D tak mi je nestvarno da je tu s nama.... prekrasan osjećaj i prevelika sreća.
željkica i butterfly.. sad odbrojavamo do vašeg dana, nastavite niz brzih poroda.
imam jedan mali savjet za nešto korisno u torbi za bolnicu. ja sam si u dm-u kupila vodu za lice u spreju (Evian dođe 9,90kn), super mi je došlo na porodu da me dragi malo osjveži, a poslije za ranu od reza da ne moram nakon svakog odlaska na wc se tuširati, samo sam malo s tim našpricala i lagano prebrisala (peckalo me ako bi urin došao do rane).
kak sad muma nema neta u bolnici a kad je ležala u bolnici javljala se... daj žužy malo detalja, znamo da ih imaš :) kad izlazi iz bolnice?
a,kak je slatki..a tek kosica :heart:
ajme, medenjaka :zaljubljen:
Bluebella,jao ljepote male tamnokose ! <3
Muma nema neta sad,dok je prije bila ležala u bolnici,imala je jer je ipak dugo bila tamo pa da si malo skrati vrijeme..sad joj ne treba kad ne bude dugo.Neznam točno kad idu doma,nadam se da jako brzo jer domeka je najljepše!
Ma ja sam ok, nemam nikakvih simptoma da bi mogla rodit!
Sutra imam i ja opet kontrolu, bašme zanima šta se dešava. Mali je živahan, a ja stalno gladna i stalno mi je vruće!
Držim fige da bude sve ok i javi sutra kako je kod tebe prošlo....da nebiš rodila prije mene :durise:
Blueballa joooo peslatki mali miš. Papa, dojiš ? Kako to ide, je teško ? Je lijepo napokon doma, ja mislim da neću skidat pogled sa bebe kad se rodi! Jesi ga zamišljala takvog?
znam,znam opet ja s pitanjima!!! :mrgreen:
Uživajte u toplini doma svoga, želim Vam lijepu i mirnu prvu zajedničku noć! Neka lijepo nana u svom krevetiću!!!
Bbella Maks je pravi medenjak! :zaljubljen:
uživajte u svom smotuljku!
butterfly baš si me lijepo nasmijala sa svojim pitanjima,neka,neka svaka info je dobro došla....
želim ti ekspresan porod od nekih recimo 12 min.da malo dignemo ljestvicu :mrgreen::kiss:
sretno sutra na kontroli,javi se sa lijepim novostima!
cure moje uzivajte! puse!
dojim, a mali papa samo tako :) čim pomiriše cicu odmah zijeva i namješta se :) ide nam super, nije teško, treba malo više volje ispočetka i sad me počelo boliti kad povučer prva dva tri cuga.... mažem bradavice purelanom pa nisu popucale. iako, sestre na odjelu mi nisu dale da mažem bradavice unaprijed. al nisam se dala, kad bradavice popucaju onda je kasno.
a bila sam totalno u šoku kad sam ga vidjela. nisam se zaljubila na prvi pogled, pitala sam doktoricu šta je to i smijala se. dragi je slikao i ono sad kad gledam unazad ne vjerujem da sam se ustala u 5h ujutro i išla u trudovima prati kosu i fenirati ju na okruglu četku pramen po pramen. na slikama mi kosa izgleda kao iz salona :lol:
i iako sam bila protiv da me dragi slika u porodu i kad beba izađe van, sad su mi te slike predivne.
ja i dalje ne mogu vjerovati da je to moj sin.... i naravno, meni i dragom je kao i svakom roditelju najljepši na svijetu :zaljubljen:
meni je porod ostao kao predivno iskustvo. danas dok sam se šetala hodnikom, provirila sam u rodilište i kad sam vidjela svoj boks suze su mi došle na lice.