Stranica 283 od 288 PrviPrvi ... 183233273281282283284285 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,101 do 14,150 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Neće željkica još premda mi se čini da se malecki malo spustio hm hm.

Butterfly spala knjiga na dva slova!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma,cestitam!!!
    Bome si me iznenadila

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma kako je Muma legenda istisla zadak u 20 minuta!
    (Ginger, evo, i to smo sad vidjeli )
    butterfly, jel ti pao kamen sa srca? Sad za inat obori rekord, navijamo za 15!!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

eto ne pomaže ni spavanje tek u pol12

mislim ja o našim novim babinjačama, nadam se da Bleubella ide danas doma a Muma da je već lijepo uspostavila dojenje

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Yes... mi danas idemo domaaaa jedva cekam 13h

Dodje mi nocas doktorica sa odjela i pita me zasto ne spavam dok i beba spava, a ja joj odgovorim da ne mogu spavati i da zelim gledati i maziti bebu. Ona se nasmije i kaze mi kako je komentirala sa sestrama sa odjela da vec dugo nisu imali ovako veselu i euforicnu rodilju

Gdje nam je Muma... ja cijelu noc cekam izvještaj

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

potrudit cu se, dat cu sve od sebe!!!!

Bbella danas domaaaaaa, sad kad se skockas za izlazak bit ces prava "milfaca".

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Eto da, sad smo i to vidjeli (sad sam opet partibrejker, al to je bio samo izgon, ako se ne varam)
    sad ce leptirica sve odraditi za 15

Al bome je Muma legenda, ona onako sva sitna i rjesi zadak ko od sale

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro!
    butterfly ako ćeš ti za 15 min ja ću za 13-14 min bar min manje neželim se ni ja mučit! inače kako si jel te šta boli?
    Ja sutra imam pregled pa ćemo vidit šta se događa!

Bluebella ide kući super

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bleubella super kaj idete danas doma, bravo
    i ja jedva čekam Mumin izvještaj

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Kako vrijeme brzo prolazi-Bluebella već ide doma sa svojim malim frajerom! Bit će to krasan prosinac i Božić kod vas

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Curke,Muma vas sve puno pozdravlja i zahvaljuje se na čestitkama!
    Detalje bude pisala kad dođe doma iz bolnice,trenutno nema neta.Čuvaju se,maze i polako papaju! <3

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

stigli mi doma tak mi je nestvarno da je tu s nama.... prekrasan osjećaj i prevelika sreća.

željkica i butterfly.. sad odbrojavamo do vašeg dana, nastavite niz brzih poroda.
    imam jedan mali savjet za nešto korisno u torbi za bolnicu. ja sam si u dm-u kupila vodu za lice u spreju (Evian dođe 9,90kn), super mi je došlo na porodu da me dragi malo osjveži, a poslije za ranu od reza da ne moram nakon svakog odlaska na wc se tuširati, samo sam malo s tim našpricala i lagano prebrisala (peckalo me ako bi urin došao do rane).

kak sad muma nema neta u bolnici a kad je ležala u bolnici javljala se... daj žužy malo detalja, znamo da ih imaš kad izlazi iz bolnice?

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

a,kak je slatki..a tek kosica

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajme, medenjaka

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bluebella,jao ljepote male tamnokose ! <3
    Muma nema neta sad,dok je prije bila ležala u bolnici,imala je jer je ipak dugo bila tamo pa da si malo skrati vrijeme..sad joj ne treba kad ne bude dugo.Neznam točno kad idu doma,nadam se da jako brzo jer domeka je najljepše!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    jutro!
    butterfly ako ćeš ti za 15 min ja ću za 13-14 min bar min manje neželim se ni ja mučit! inače kako si jel te šta boli?
    Ja sutra imam pregled pa ćemo vidit šta se događa!

Bluebella ide kući super

Ma ja sam ok, nemam nikakvih simptoma da bi mogla rodit!
    Sutra imam i ja opet kontrolu, bašme zanima šta se dešava. Mali je živahan, a ja stalno gladna i stalno mi je vruće!
    Držim fige da bude sve ok i javi sutra kako je kod tebe prošlo....da nebiš rodila prije mene

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Blueballa joooo peslatki mali miš. Papa, dojiš ? Kako to ide, je teško ? Je lijepo napokon doma, ja mislim da neću skidat pogled sa bebe kad se rodi! Jesi ga zamišljala takvog?
    znam,znam opet ja s pitanjima!!!

Uživajte u toplini doma svoga, želim Vam lijepu i mirnu prvu zajedničku noć! Neka lijepo nana u svom krevetiću!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bbella Maks je pravi medenjak!
    uživajte u svom smotuljku!
    butterfly baš si me lijepo nasmijala sa svojim pitanjima,neka,neka svaka info je dobro došla....
    želim ti ekspresan porod od nekih recimo 12 min.da malo dignemo ljestvicu
    sretno sutra na kontroli,javi se sa lijepim novostima!
    cure moje uzivajte! puse!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Blueballa joooo peslatki mali miš. Papa, dojiš ? Kako to ide, je teško ? Je lijepo napokon doma, ja mislim da neću skidat pogled sa bebe kad se rodi! Jesi ga zamišljala takvog?
    znam,znam opet ja s pitanjima!!!

Uživajte u toplini doma svoga, želim Vam lijepu i mirnu prvu zajedničku noć! Neka lijepo nana u svom krevetiću!!!
    dojim, a mali papa samo tako čim pomiriše cicu odmah zijeva i namješta se ide nam super, nije teško, treba malo više volje ispočetka i sad me počelo boliti kad povučer prva dva tri cuga.... mažem bradavice purelanom pa nisu popucale. iako, sestre na odjelu mi nisu dale da mažem bradavice unaprijed. al nisam se dala, kad bradavice popucaju onda je kasno.
    a bila sam totalno u šoku kad sam ga vidjela. nisam se zaljubila na prvi pogled, pitala sam doktoricu šta je to i smijala se. dragi je slikao i ono sad kad gledam unazad ne vjerujem da sam se ustala u 5h ujutro i išla u trudovima prati kosu i fenirati ju na okruglu četku pramen po pramen. na slikama mi kosa izgleda kao iz salona
    i iako sam bila protiv da me dragi slika u porodu i kad beba izađe van, sad su mi te slike predivne.

ja i dalje ne mogu vjerovati da je to moj sin.... i naravno, meni i dragom je kao i svakom roditelju najljepši na svijetu

meni je porod ostao kao predivno iskustvo. danas dok sam se šetala hodnikom, provirila sam u rodilište i kad sam vidjela svoj boks suze su mi došle na lice.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Blueballa

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bluebella,mališan je pre,pre,premedeni <3 Podsjeća me na moju curku s tom velikom crnom kosom.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bluebella koji medenko!
    Preeeedivaaan je!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Juuutrooooo
    Ja budna vec sat i pol, za popi....
    A malena ima tulum i stuca uz to

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

eto i mene za dobrojutro čajek

baš sam fino prelađena, začepljen nos, groznica na usnici, kihanje i suhi kašalj, al sve je to meni niš dok mi ne dohvati krajnike, nadam se da ni neće
    Danas moram do porezne po PKkarticu , uopće ne znam zakaj, poslali mi mail da im treba na poslu bez ikakvog objašnjenja, ja nisam imala nikakvih promjena u zadnjih 4 godina. Mislila sam ih zvati i pitati zakaj al opet znam da nema razloga se raspravljati, tako da ću to ići oko 10-11 kada popusti gužva u tramvajima a i probati ću isturiti trbuh pa možda dobijem preko reda

Bleubella predivan je mali, predivan friz, a tek rukica u nekoj zamišljenoj fazi. Sada čekamo izvještaj iz prvo noći kod kuće

Nama su na tečaju o dojenju pričali da je za dojenje najvažnije da beba dobro uhvati bradavicu i onda ništa ne smije boliti. I da na početku početaka vuče ali nejde ništa tek nakon 2-3 povlačenja se otpušta mlijeko i da na početku dojenja to može mamu lagano boliti

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutro!
    linalena i meni izbila groznica na usnici i to na dva mjesta,a nisam prehlađena,osječam se ko nakaza..ne znam jel mi imunitet tak oslabljen ili kaj,pijem elevit,šumeći vitamin c i magnezij,kaj bi trebala još nekaj?
    cure,sretno danas na pregledima..da ste bar malo otvorene i spremne za expresne porode...kak je počelo do ljeta kad ja dojdem na red,to bu gotovo za 5 minuta.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj cure, i ja sam neka virozna...
    a nos mi je zastopan, s manjim prekidima, jos od 8.mjeseca (od ambrozije) i vec mi je pun kufer
    cure mi svako malo iz vrtica donesu neko veselje
    najnovije, uz smrkavost, je konjuktivitis grrrrrr

cure na pregledu ~~~~~~~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutros mi je mali jako aktivan i to nekako popreko, valjda se okrenuo, no brine me jer me na momente ulovi neki pikavi osjećaj u maternici, ili je to mjehur?? To je jako slabo i recimo veličine šake iznad stidne kosti. A opet možda kako se mali okrenuo se sada maternica mora priviknuti

Inače nakon bauljanja do pol 6 vratili se u krevet pokazati tati kako je mami, pa je on otišao na posao a ja začorila do maloprije. Al eto već stavila juneću juhicu u pretis, pa za jedno sat i pol odem to na poreznu a poslije završim.

Tinka79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pitanje za one koje su imale hematom u ranoj trudnoci.Naime prosli tj bio nam je 6+5tt sam primjetila smeckasto brljavljenje i naravno odmah odjurila do dr, i na UZV smo vidjeli da je jedna mrvica nestala ( bio je transfer 2 mrvica ) i ostao je kao neki hematomcic,druga mrva je dobro sa uriednim otkucajima srca.Utrogestane sam 2 dana pila i smirilo se,da bi jutros na 7+2tt opet primjetila brljavljenje.Jeli moguci da se hematom vec 5 dana cijedi?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tinka moguce je da cijedi i duze, ne izadje sve odjednom pa moze trajati danima.. samo miruj cim vise i nastavi s utrogestanima...

Tinka79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jao ali igra zivaca za poluditi! Citam da neke cure uzimaju Duphastone kod krvarenja,to nije potrebno kad uzimam Utrogestane?!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nije potrebno, to je oboje progesteron a utrogestan je jaci i bolje djeluje vaginalno, bar tako kazu...
    Znam da ti kida zivce ali samo polako, mirovanje je jedino sto mozes.. ja sam krvarila i smedje i frisku krv i eto mirovanje i mirovanje i za sad je sve ok.. drzim fige da i kod tebe bude tako..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

butterfly101 5.12
    željkica 11.12
    corinaII 14.01
    Ginger 22.1. (al si želi 20.1)
    innu 27.01.

đurđa76 18.2. blizanci
    Vrci 19.2. (po doku 18.2)
    nov@ 19.2

boss 3. 3.
    sybylle 5.3. blizanci možda urane
    zima77 6.3
    linalena 12.3
    lovekd 17.3.
    snupi 18.03.
    mima235 19.03.
    tigrical 31.03

tonkica 05.04.

Nove cure ajde se dopišite, ako imate termine ili bar ono cca, da se mi malo podignemo gore

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

joj,ja sam još daleko,2.7....sigurno ima cura prje mene

Tinka79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Nije potrebno, to je oboje progesteron a utrogestan je jaci i bolje djeluje vaginalno, bar tako kazu...
    Znam da ti kida zivce ali samo polako, mirovanje je jedino sto mozes.. ja sam krvarila i smedje i frisku krv i eto mirovanje i mirovanje i za sad je sve ok.. drzim fige da i kod tebe bude tako..
    Znam da bolje djeluje vaginalno ali mi je dr zbog krvarenja i bolje absorbcije utrogestana preporucila da ga uzimam oralno dok se krvarenje ne zaustavi.
    Hvala ti svakako na rijecima utjehe!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

linalena pobogu, nemoj tako podebljavati, usrat cemo se id straha

Tinka, meni su se hematomi u prve dvije trudnoce cjedili tjednima...
    I dok je god to trajalo, progesteron sam uzimala oralno
    I miruj dok se to ne rijesi

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam isto jaaako daleko s terminom 05.07.... Sutra pregled, simptomi nikakvi a na 9+2 sam.. uzaasno me paranoje hvataju i jedva cekam sutra vidjeti svoje malo cudo da je sve ok i da raste...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

mislila sam da sam najmlađa po terminu 28.06 2014.(a po rodnom listu bolje da šutim ) ali ima i poslije mene ali eto sve je to tu u 7 dana jejja i ibrec
    ma proće to brzo no sikiriki ....

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto jaaako daleko s terminom 05.07.... Sutra pregled, simptomi nikakvi a na 9+2 sam.. uzaasno me paranoje hvataju i jedva cekam sutra vidjeti svoje malo cudo da je sve ok i da raste...
    ja sam blizu tebe,ni ja nemam baš nekih simptoma,osim malo mučnina,nemam baš apetit,cmizdrim na neke glupe stvari na televiziji,čas sam super volje,ćas bi se svađala..sreća kaj sam sama doma pa nemam s kim,jedino se derem na mačke...meni pregled tek 18,di je još to,ja bi već ovaj tjedan

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pozdrav bareki, meni se nije dalo prije dici iz kreveta jer se ova mala vrpolji ujutro sve u 16, pa je ne zelim prekinuti, trenutno jedemo palentu. Bb Maks je prekrasan!
    Nekak nam se lista smanjuje , nove tete javiti nasoj profi Lini da stavi i vase termine na listu!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da ne čekamo linu, najmanji problem je napraviti listu

butterfly101 5.12
    željkica 11.12
    corinaII 14.01
    innu 27.01.

đurđa76 18.2. blizanci
    Vrci 19.2.
    nov@ 19.2

boss 3. 3.
    zima77 6.3
    linalena 12.3
    lovekd 17.3.
    snupi 18.03.
    mima235 19.03.
    tigrical 31.03
    tonkica 05.04.
    bebi 28.06.
    lberc 02.07.
    jejja 05.07.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jooooj ja sam malo nazadna.. he he..
    BluBella od srca cestitke na Maxu!!!!! Prekrasan je!!! Uzivajte i nek bude ziv i zdrav!!!

Mumaaaaaaaa ajme tvom se Lovru malo zurilo... Samo nek je sve uredu... Cestitam!!

Ostalim curama puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u miru docekate svoje termine..

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bbella avatar ti je cukrić!

Mi danas punimo 23 tjedan. Vrijeme mi jako brzo leti...

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Nije me dugo bilo, ali lijepih vijesti ovdje
    Kao prvo Bbella čestitke draga, a mali je anđeo preeesladaaakkkkkk
    Muma također čestitke,a sinu puse za dobrodošlicu
    Vi koje ste sada na redu sretno i učinite to ekspresno, naravno i bezbolno Željkice i Leptirice još malooooo!!
    meni danas 10+3, mučnine malo popuštaju ali stvarno je grozno!Sutra se idemo pogledati na zvukić
    sve koje ste danas na pregledu sretno i čekamo lijepe vijesti!

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    dojim, a mali papa samo tako. čim pomiriše cicu odmah zijeva i namješta se. ide nam super, nije teško, treba malo više volje ispočetka i sad me počelo boliti kad povučer prva dva tri cuga.... mažem bradavice purelanom pa nisu popucale. iako, sestre na odjelu mi nisu dale da mažem bradavice unaprijed. al nisam se dala, kad bradavice popucaju onda je kasno.
    a bila sam totalno u šoku kad sam ga vidjela. nisam se zaljubila na prvi pogled, pitala sam doktoricu šta je to i smijala se. dragi je slikao i ono sad kad gledam unazad ne vjerujem da sam se ustala u 5h ujutro i išla u trudovima prati kosu i fenirati ju na okruglu četku pramen po pramen. na slikama mi kosa izgleda kao iz salona
    i iako sam bila protiv da me dragi slika u porodu i kad beba izađe van, sad su mi te slike predivne.

ja i dalje ne mogu vjerovati da je to moj sin.... i naravno, meni i dragom je kao i svakom roditelju najljepši na svijetu

meni je porod ostao kao predivno iskustvo. danas dok sam se šetala hodnikom, provirila sam u rodilište i kad sam vidjela svoj boks suze su mi došle na lice.
    E, ovakve priče volimo! Maksić je prekrasan, pravi frajer s tom gustom, tamnom kosom. Uživajte u njemu!

Linalena, Ginger, Iberc-brzo ozdravite! Da možete adekvatno uživati u predbožićnom odbrojavanju.

Jeja, Iberc, Bebi- sve smo mi bile na dnu liste kad smo stigle ovdje. A sad mi se čini da se ni okrenula nisam, a već 6mj prošlo, a gornji dio liste sve kraći i kraći ...Tako će biti i vama.

Sad s veseljem čekamo Sv.Nikolu-Butterfly i Željkica bi mogle dobiti najbolji poklon

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Aaaa i mene pišite na listu , oko 20.06

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da vidim jel moguns tableta....

butterfly101 5.12
    željkica 11.12
    corinaII 14.01
    innu 27.01.

đurđa76 18.2. blizanci
    Vrci 19.2.
    nov@ 19.2

boss 3. 3.
    zima77 6.3
    linalena 12.3
    lovekd 17.3.
    snupi 18.03.
    mima235 19.03.
    tigrical 31.03
    tonkica 05.04.
    Ignis oko 20.06.
    bebi 28.06.
    lberc 02.07.
    jejja 05.07.
    Posljednje uređivanje od Vrci : 02.12.2013. at 12:10

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo nam vesele liste s novim trudnicama
    A ja sam već nestrpljiva evi me 3 na listi jedva cekam i uopće me nije strah poroda ali me je strah dojenja ( kako će to ići i koliko će boliti)
    Blubella ja jutros išla u Dm-a kupiti tu evian vodicu za lice i košta 30kn.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evooo samo da se i tu javim meni je danas 18 dan od transfera i BETA JE 2885 meni je ovo vauuuu moram vadit za dva dana tj prekosutra da vidimo samo el se pravilno dupla

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    evooo samo da se i tu javim meni je danas 18 dan od transfera i BETA JE 2885 meni je ovo vauuuu moram vadit za dva dana tj prekosutra da vidimo samo el se pravilno dupla
    Analoneta, divno!!! Čestitam, navijamo za Evelin

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •