Neće željkica još premda mi se čini da se malecki malo spustio hm hm.
Butterfly spala knjiga na dva slova!![]()
Neće željkica još premda mi se čini da se malecki malo spustio hm hm.
Butterfly spala knjiga na dva slova!![]()
Muma,cestitam!!!
Bome si me iznenadila![]()
Ma kako je Muma legenda istisla zadak u 20 minuta!
(Ginger, evo, i to smo sad vidjeli)
butterfly, jel ti pao kamen sa srca? Sad za inat obori rekord, navijamo za 15!!
eto ne pomaže ni spavanje tek u pol12
mislim ja o našim novim babinjačama, nadam se da Bleubella ide danas doma a Muma da je već lijepo uspostavila dojenje
Yes... mi danas idemo domaaaajedva cekam 13h
Dodje mi nocas doktorica sa odjela i pita me zasto ne spavam dok i beba spava, a ja joj odgovorim da ne mogu spavati i da zelim gledati i maziti bebu. Ona se nasmije i kaze mi kako je komentirala sa sestrama sa odjela da vec dugo nisu imali ovako veselu i euforicnu rodilju
Gdje nam je Muma... ja cijelu noc cekam izvještaj![]()
jutro!
butterfly ako ćeš ti za 15 min ja ću za 13-14 min bar min manje neželim se ni ja mučit! inače kako si jel te šta boli?
Ja sutra imam pregled pa ćemo vidit šta se događa!
Bluebella ide kući super![]()
Bleubella super kaj idete danas doma, bravo
i ja jedva čekam Mumin izvještaj
Kako vrijeme brzo prolazi-Bluebella već ide doma sa svojim malim frajerom! Bit će to krasan prosinac i Božić kod vas![]()
Curke,Muma vas sve puno pozdravlja i zahvaljuje se na čestitkama!
Detalje bude pisala kad dođe doma iz bolnice,trenutno nema neta.Čuvaju se,maze i polako papaju! <3
stigli mi domatak mi je nestvarno da je tu s nama.... prekrasan osjećaj i prevelika sreća.
željkica i butterfly.. sad odbrojavamo do vašeg dana, nastavite niz brzih poroda.
imam jedan mali savjet za nešto korisno u torbi za bolnicu. ja sam si u dm-u kupila vodu za lice u spreju (Evian dođe 9,90kn), super mi je došlo na porodu da me dragi malo osjveži, a poslije za ranu od reza da ne moram nakon svakog odlaska na wc se tuširati, samo sam malo s tim našpricala i lagano prebrisala (peckalo me ako bi urin došao do rane).
kak sad muma nema neta u bolnici a kad je ležala u bolnici javljala se... daj žužy malo detalja, znamo da ih imaškad izlazi iz bolnice?
Bluebella,jao ljepote male tamnokose ! <3
Muma nema neta sad,dok je prije bila ležala u bolnici,imala je jer je ipak dugo bila tamo pa da si malo skrati vrijeme..sad joj ne treba kad ne bude dugo.Neznam točno kad idu doma,nadam se da jako brzo jer domeka je najljepše!
Blueballa joooo peslatki mali miš. Papa, dojiš ? Kako to ide, je teško ? Je lijepo napokon doma, ja mislim da neću skidat pogled sa bebe kad se rodi! Jesi ga zamišljala takvog?
znam,znam opet ja s pitanjima!!!
Uživajte u toplini doma svoga, želim Vam lijepu i mirnu prvu zajedničku noć! Neka lijepo nana u svom krevetiću!!!
Bbella Maks je pravi medenjak!
uživajte u svom smotuljku!
butterfly baš si me lijepo nasmijala sa svojim pitanjima,neka,neka svaka info je dobro došla....
želim ti ekspresan porod od nekih recimo 12 min.da malo dignemo ljestvicu
sretno sutra na kontroli,javi se sa lijepim novostima!
cure moje uzivajte! puse!
dojim, a mali papa samo takočim pomiriše cicu odmah zijeva i namješta se
ide nam super, nije teško, treba malo više volje ispočetka i sad me počelo boliti kad povučer prva dva tri cuga.... mažem bradavice purelanom pa nisu popucale. iako, sestre na odjelu mi nisu dale da mažem bradavice unaprijed. al nisam se dala, kad bradavice popucaju onda je kasno.
a bila sam totalno u šoku kad sam ga vidjela. nisam se zaljubila na prvi pogled, pitala sam doktoricu šta je to i smijala se. dragi je slikao i ono sad kad gledam unazad ne vjerujem da sam se ustala u 5h ujutro i išla u trudovima prati kosu i fenirati ju na okruglu četku pramen po pramen. na slikama mi kosa izgleda kao iz salona
i iako sam bila protiv da me dragi slika u porodu i kad beba izađe van, sad su mi te slike predivne.
ja i dalje ne mogu vjerovati da je to moj sin.... i naravno, meni i dragom je kao i svakom roditelju najljepši na svijetu![]()
meni je porod ostao kao predivno iskustvo. danas dok sam se šetala hodnikom, provirila sam u rodilište i kad sam vidjela svoj boks suze su mi došle na lice.
Bluebella,mališan je pre,pre,premedeni <3 Podsjeća me na moju curku s tom velikom crnom kosom.![]()
Juuutrooooo
Ja budna vec sat i pol, za popi....
A malena ima tulum i stuca uz to![]()
eto i mene za dobrojutro čajek
baš sam fino prelađena, začepljen nos, groznica na usnici, kihanje i suhi kašalj, al sve je to meni niš dok mi ne dohvati krajnike, nadam se da ni neće
Danas moram do porezne po PKkarticu , uopće ne znam zakaj, poslali mi mail da im treba na poslu bez ikakvog objašnjenja, ja nisam imala nikakvih promjena u zadnjih 4 godina. Mislila sam ih zvati i pitati zakaj al opet znam da nema razloga se raspravljati, tako da ću to ići oko 10-11 kada popusti gužva u tramvajima a i probati ću isturiti trbuh pa možda dobijem preko reda
Bleubella predivan je mali, predivan friz, a tek rukica u nekoj zamišljenoj fazi. Sada čekamo izvještaj iz prvo noći kod kuće
Nama su na tečaju o dojenju pričali da je za dojenje najvažnije da beba dobro uhvati bradavicu i onda ništa ne smije boliti. I da na početku početaka vuče ali nejde ništa tek nakon 2-3 povlačenja se otpušta mlijeko i da na početku dojenja to može mamu lagano boliti
jutro!
linalena i meni izbila groznica na usnici i to na dva mjesta,a nisam prehlađena,osječam se ko nakaza..ne znam jel mi imunitet tak oslabljen ili kaj,pijem elevit,šumeći vitamin c i magnezij,kaj bi trebala još nekaj?
cure,sretno danas na pregledima..da ste bar malo otvorene i spremne za expresne porode...kak je počelo do ljeta kad ja dojdem na red,to bu gotovo za 5 minuta.
joj cure, i ja sam neka virozna...
a nos mi je zastopan, s manjim prekidima, jos od 8.mjeseca (od ambrozije) i vec mi je pun kufer
cure mi svako malo iz vrtica donesu neko veselje
najnovije, uz smrkavost, je konjuktivitis grrrrrr
cure na pregledu ~~~~~~~~~
jutros mi je mali jako aktivan i to nekako popreko, valjda se okrenuo, no brine me jer me na momente ulovi neki pikavi osjećaj u maternici, ili je to mjehur?? To je jako slabo i recimo veličine šake iznad stidne kosti. A opet možda kako se mali okrenuo se sada maternica mora priviknuti
Inače nakon bauljanja do pol 6 vratili se u krevet pokazati tati kako je mami, pa je on otišao na posao a ja začorila do maloprije. Al eto već stavila juneću juhicu u pretis, pa za jedno sat i pol odem to na poreznu a poslije završim.
Pitanje za one koje su imale hematom u ranoj trudnoci.Naime prosli tj bio nam je 6+5tt sam primjetila smeckasto brljavljenje i naravno odmah odjurila do dr, i na UZV smo vidjeli da je jedna mrvica nestala ( bio je transfer 2 mrvica ) i ostao je kao neki hematomcic,druga mrva je dobro sa uriednim otkucajima srca.Utrogestane sam 2 dana pila i smirilo se,da bi jutros na 7+2tt opet primjetila brljavljenje.Jeli moguci da se hematom vec 5 dana cijedi?
Tinka moguce je da cijedi i duze, ne izadje sve odjednom pa moze trajati danima.. samo miruj cim vise i nastavi s utrogestanima...
Jao ali igra zivaca za poluditi! Citam da neke cure uzimaju Duphastone kod krvarenja,to nije potrebno kad uzimam Utrogestane?!
Nije potrebno, to je oboje progesteron a utrogestan je jaci i bolje djeluje vaginalno, bar tako kazu...
Znam da ti kida zivce ali samo polako, mirovanje je jedino sto mozes.. ja sam krvarila i smedje i frisku krv i eto mirovanje i mirovanje i za sad je sve ok.. drzim fige da i kod tebe bude tako..
butterfly101 5.12
željkica 11.12
corinaII 14.01
Ginger 22.1. (al si želi 20.1)
innu 27.01.
đurđa76 18.2. blizanci
Vrci 19.2. (po doku 18.2)
nov@ 19.2
boss 3. 3.
sybylle 5.3. blizanci možda urane
zima77 6.3
linalena 12.3
lovekd 17.3.
snupi 18.03.
mima235 19.03.
tigrical 31.03
tonkica 05.04.
Nove cure ajde se dopišite, ako imate termine ili bar ono cca, da se mi malo podignemo gore![]()
joj,ja sam još daleko,2.7....sigurno ima cura prje mene
linalena pobogu, nemoj tako podebljavati, usrat cemo se id straha
Tinka, meni su se hematomi u prve dvije trudnoce cjedili tjednima...
I dok je god to trajalo, progesteron sam uzimala oralno
I miruj dok se to ne rijesi
Ja sam isto jaaako daleko s terminom 05.07.... Sutra pregled, simptomi nikakvi a na 9+2 sam.. uzaasno me paranoje hvataju i jedva cekam sutra vidjeti svoje malo cudo da je sve ok i da raste...
mislila sam da sam najmlađa po terminu 28.06 2014.(a po rodnom listu bolje da šutim) ali ima i poslije mene ali eto sve je to tu u 7 dana jejja i ibrec
ma proće to brzo no sikiriki ....![]()
ja sam blizu tebe,ni ja nemam baš nekih simptoma,osim malo mučnina,nemam baš apetit,cmizdrim na neke glupe stvari na televiziji,čas sam super volje,ćas bi se svađala..sreća kaj sam sama doma pa nemam s kim,jedino se derem na mačke...meni pregled tek 18,di je još to,ja bi već ovaj tjedan
pozdrav bareki, meni se nije dalo prije dici iz kreveta jer se ova mala vrpolji ujutro sve u 16, pa je ne zelim prekinuti, trenutno jedemo palentu. Bb Maks je prekrasan!
Nekak nam se lista smanjuje , nove tete javiti nasoj profi Lini da stavi i vase termine na listu!
Da ne čekamo linu, najmanji problem je napraviti listu
butterfly101 5.12
željkica 11.12
corinaII 14.01
innu 27.01.
đurđa76 18.2. blizanci
Vrci 19.2.
nov@ 19.2
boss 3. 3.
zima77 6.3
linalena 12.3
lovekd 17.3.
snupi 18.03.
mima235 19.03.
tigrical 31.03
tonkica 05.04.
bebi 28.06.
lberc 02.07.
jejja 05.07.
jooooj ja sam malo nazadna.. he he..
BluBella od srca cestitke na Maxu!!!!! Prekrasan je!!! Uzivajte i nek bude ziv i zdrav!!!
Mumaaaaaaaa ajme tvom se Lovru malo zurilo... Samo nek je sve uredu... Cestitam!!
Ostalim curama puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u miru docekate svoje termine..![]()
bbella avatar ti je cukrić!
Mi danas punimo 23 tjedan. Vrijeme mi jako brzo leti...
Nije me dugo bilo, ali lijepih vijesti ovdje
Kao prvo Bbella čestitke draga, a mali je anđeo preeesladaaakkkkkk
Muma također čestitke,a sinu puse za dobrodošlicu
Vi koje ste sada na redu sretno i učinite to ekspresno, naravno i bezbolnoŽeljkice i Leptirice još malooooo!!
meni danas 10+3, mučnine malo popuštaju ali stvarno je grozno!Sutra se idemo pogledati na zvukić
sve koje ste danas na pregledu sretno i čekamo lijepe vijesti!
E, ovakve priče volimo!Maksić je prekrasan, pravi frajer s tom gustom, tamnom kosom. Uživajte u njemu!
Linalena, Ginger, Iberc-brzo ozdravite! Da možete adekvatno uživati u predbožićnom odbrojavanju.
Jeja, Iberc, Bebi- sve smo mi bile na dnu liste kad smo stigle ovdje. A sad mi se čini da se ni okrenula nisam, a već 6mj prošlo, a gornji dio liste sve kraći i kraći...Tako će biti i vama.
Sad s veseljem čekamo Sv.Nikolu-Butterfly i Željkica bi mogle dobiti najbolji poklon![]()
Aaaa i mene pišite na listu , oko 20.06
Evo da vidim jel moguns tableta....
butterfly101 5.12
željkica 11.12
corinaII 14.01
innu 27.01.
đurđa76 18.2. blizanci
Vrci 19.2.
nov@ 19.2
boss 3. 3.
zima77 6.3
linalena 12.3
lovekd 17.3.
snupi 18.03.
mima235 19.03.
tigrical 31.03
tonkica 05.04.
Ignis oko 20.06.
bebi 28.06.
lberc 02.07.
jejja 05.07.
Posljednje uređivanje od Vrci : 02.12.2013. at 12:10
Evo nam vesele liste s novim trudnicama![]()
A ja sam već nestrpljiva evi me 3 na listi jedva cekam i uopće me nije strah poroda ali me je strah dojenja ( kako će to ići i koliko će boliti)
Blubella ja jutros išla u Dm-a kupiti tu evian vodicu za lice i košta 30kn.
evooo samo da se i tu javim meni je danas 18 dan od transfera i BETA JE 2885 meni je ovo vauuuu moram vadit za dva dana tj prekosutra da vidimo samo el se pravilno dupla![]()