Suzzie2 čestitam!!!!!
Anabanana, još je prerano reći, svakako ćeš je morati ponoviti za 2 dana. Vibriram da se udupla.
Printable View
Suzzie2 čestitam!!!!!
Anabanana, još je prerano reći, svakako ćeš je morati ponoviti za 2 dana. Vibriram da se udupla.
cestite svim curama s pozitivnom betom!!!!!!!
ajme cure...pa kolko prekrasnih vijesti i još ljepših ß
Čestitam svima po redu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilna duplanja i najljepše trudnoće
Anabanana i ja sam imala takvu betu isto 14. dan. Želim ti duplanje!
Kinki čestitam!!!!!!! To je predivna beta:-D:-D:-D:-D:-D
Cure boli kao da ću procuriti svaki čas.... luda sam više, cjelo popodne mi se plaće :((((
Što sam mogla i oćekivati pa ovo mi je tek prvi ICSI... kad vidim koliko neke cure puta pokušavaju šta sam mogla oćekivati da će meni iz prve upaliti...
E, nisam ja te sreće....
Hakya, nemoj molim te taj negativan stav kao da je sve gotovo, a nije. Menstrualni bolovi se javljaju u trudnoći, to će ti mnoge trudnice potvrditi. I Kinki je isto tako bila plačljiva, a vidi je sad kako skače od veselja.
suzzie2 pa to je divno!
hakya, dosta cura je ostalo trudno 1 .ivf...nije to aih da su sanse manje..ali treba se naravno sve poklopit i puno srece imat....a ti bolovi zanemari ih, dok nema krvi i dok ne izvadis betu ti si trudna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
anabanana ,samo ti smisljaj imena , nemoj biti tuzna poduplat ce se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anabanana nemoj se bedirati, ne mora značiti da je biokemijska. Ako se podupla bit će sve u redu
Hvala cure na podršci i dobrim vibrama...:-)
valjda mi je danas takvi dan...
evo i mene curke da vam se pridružim...danas sam 2dnt5d-vraćene mi 1blastica i 2 morule...još 8 dana do bete....čekamo skupa....šaljem pozitivne vibrice svim čekalicama i novopečenim trudnicama....:-D:-D:-D
evo i ja brojim 7dt
Jutro, evo uz :coffee::
Jutros ništa ne boli, puno bolje se osjećam za razliku od jućer..
Danas brojim 9 dnt.
Sanjala da sam dobila... koji ružan i krvavi san katastrofa odmah u wc i hvala bogu ništa
Ja uvijek noć prije no što radim test sanjam da je pozitivan, a onda skužim da druga crtica nestaje... e to je bome noćna mora. Nažalost do sad mi se uvijek obistinila ... ali kad tad moram ugledati taj + :)
Svim curama želim da tu drugu crticu za ovaj Božić! :*
Dobro jutro. Ja sam jutros išla ponovo vaditi betu da vidim da li se dupla, i sad opet čekanje.
Kružim oko ove teme i mislim si da li da pišem ili ne...
Danas je 3dnt5d- simptoma nula- osim napuhnutog trbuha još od transfera i povremenog pritiska i probadanja- ali ništa specijalno
Jedino su ludi snovi već krenuli- noćas sam sanjala da je beta pozitivna pa u drugom snu da je negativna- ne nisam opterećena:lol:
aneri za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi2meni je jucer bio 3 dan nakon transfera,sve identicno! a pise da se 3 dan nakon transfera blastica dogada implantacija...Citiraj:
5Kružim oko ove teme i mislim si da li da pišem ili ne...
Danas je 3dnt5d- simptoma nula- osim napuhnutog trbuha još od transfera i povremenog pritiska i probadanja- ali ništa specijalno
Jedino su ludi snovi već krenuli- noćas sam sanjala da je beta pozitivna pa u drugom snu da je negativna- ne nisam opterećena:lol:
aneri za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
O da ti snovi za vrijeme čekanja bete su jedna fantastična stvar. Valjda tek onda saznaš što se sve krije u podsvijesti.:mrgreen:
eej,curke!!!potpisujem gabi 25 i ivanovu-totalno isto stanje,isto mi je danas 3dnt i osim napuhnutosti ništa....zato me jučer sve živo rasturalo-bolilo mo od cicka do dolje...uff...
al mi je lakše kad vidim koliko nas ima i da nisam sama...ko bi preživio to čekanje bete...:-)
Evo samo da javim, sretna brojka je 861 na 13dnt5d:-D:-D:
Idući tjedan uzv da vidimo koliko ih je :heart: ili :heart::heart:
...u sedmom smo tjednu i srce nam kuca...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aneri,još jedanput čestitam!!!
Sad se veseli..i veseli..:-D:-D:-D
~ :zaljubljen: ~~~~~~ za pravilno duplanje
čestitam jupijeeee :-D
i meni je prvi put i isto mi se tako nekakve ideje vrzmaju umom, ali idemo dalje :love2:
ma prekrasnooooooo :-D:-D
Aneri :-D:-D:-D:klap::klap:
evo i mene...danas 3dnt...nikakve posebne promjene stalno piskim i grudi ne mogu dirnuti koliko bole ali to je sve nod utrića...osjećam kao neki pritisak i to je zasad sve...
GABI25 da li ti još ležiš ili si na nogama? meni mm ne da mrdnut poludit ću s njim....više sam nervozna od ležanja i strah me svega...
pozz
aneri, kinki, sumskovoce, suzzie2 još jednom velike čestitke na vašim lipim trudnoćama
gabi25 i ja mogu potpisat tvoje simptome...danas smo 3dnt,a samo šta meni pritisak i bol počela odmah večer nakon tranf. vidila si me drugi dan ujutro boli ko da ću svaki čas procurit. i tako dva dana, a danas ipak malo bolje, osjetim svako toliko al nije tako strašno. snovi još nisu počeli, spavam ko beba i osjećam se poprilično smireno, nadam se da će tako i ostati i dajem svo povjerenje mojim mrvama pa kako bude! a bog će jednom dati...
chiara draga pusicu ti šaljem!
chiara ma ne ležim stalno iako bi mm kao i tvoj to najradije- ne mogu- šećem po kući, malo za kompom, pa malo legnem i tako...
sutra već planiram u šetnju van, na kavu s curama
ovaj pritisak je valjda još od punkcije i od utrića- nema šanse da ovako rano to može biti neki simptom, barem ja tako mislim
loks:love2: chiara:love2:
Meni je danas 7dnt 5d. Od stimptoma ništa...tu i tamo lagana grčenja, ali tako je već par dana...
tigrica, kad će testić? za 2,3 dana? ko će to dočekat:-)
A to čekanje, uf. Navečer se veselim što idem leć, jer jedva čekam novi dan...