Aneri, bravo curo, čestitam.
Bravo ANERI ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo sad tu definitvno spadam...danas 1dnt, jučer vraćene dvije blastice i sad slijedi čekanje i nadamo se našim srećicama! beta 21.12. i naravno da će biti prije bar koji dan
aneri čestitke i ovdje od srca!
Bravo inki, aneri, sumskovoce...
Metkovka, zao mi je jako![]()
Aneri čestitam!!! Jesam ti napisala da meni to tvoje grčenje maternice miriši na lijepu betu
Moj jutrašnji test je pokazao ogroman - ... prestala sam s utrićima i sad čekam da baš pošteno prokrvarim. Idemo dalje.
Meni su u Mb rekli da mogu učiniti test 14 dan nt, i ako bude negativan da prestanem sa utrićima i ne moram vaditi ni betu
To sam i ja napravila (danas mi je 14dpt), brljavit sam počela još jučer. Meni stvari nakon postupka uvijek nekako brljave, a da ima nečeg test bi pokazao barem neku maljušnu sijenu.
Drage moje, puno vam hvala na čestitkama i lijepim željama.Kad sam razmišljala kako bih se osjećala u ovakvom jednom trenutku, nisam ni mogla skužit ni približno, kako je to. Ja sam dvjesto puta pogledala papir, da se uvjerim da je to to, ali jednostavno kao da se događa nekom drugom, a ne meni. Valjda treba vremena da se slegnu dojmovi, čas sreća neizmjerna, pa onda opet moram pogledati papir. Tetu u labosu sam zamolila da ide provjeriti da se nije slučajno zabunila
![]()
aneri čestitam!!!
Plan mi je bio par dana mahati po kući s pozitivnim testom, a kad ono... NIŠTA.... samo jedna crta. Isti dan beta 1500. Zato uvijek radim betu!
kinki i aneri....čessssssssssstitaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!
aneri,drago mi je da endometrioza nije puno smetala..puno sreće i dalje curke u vašim trudnoćama
Danas mi je 5 dnt. Sobzirom da se u KBC Rijeka kasno vadi beta (dr. rekao da vadim 20.12.) ja ću je svakako vaditi ranije, samo ne znam kad...14. ili 15.12.
curke, ja sam prokrvarila za vikend, ali to krvarenje nije bilo ništa jače nego inače i još uvijek traje. slabo je, ali traje... tu i tamo još osjećam menstrualne bolove. zvala sam doktora da ga pitam jel to normalno i rekao je da čekam ponedjeljak, pa ako neće biti bolje da dođem k njemu jer možda se nešto ipak primilo pa nije uspjelo i sad imam pobačaj! jel neka od vas bila u sličnoj situaciji? betu sam vadila u ponedjeljak i bila je negativna. znam da se može dulje krvariti, al me brinu ti bolovi koji nisu prisutni stalno nego se javljaju na navrate i nisu jaki (ali ih osjetim...).
ja sam imala tako nakon prvog ivf-a...čudno slabo ali malo duže nego inače krvarenje.to je najvjerojatnije od svih tih hormona i utrića..organizam se oporavlja..ništra strašno..vecinom se mensis promijeni nakon stimulacijskog postupka.mene isto štreca tu i tamo...onako čudnovato bolucka ali ne tako strašno(govorim za prvi mensis nakon ivfa)..u biti nakon ivfa meni je bolje nego inače za slijedece menstruacije..menstruacije me ne bole više uopće.
pobačaj sumnjam da je..pa beta je jako niska...beta bi bila sigurno veca da si imala trudnocu.
ne sekiraj se..možda imas i reakciju jajnika od pikanja i stimulacije....
Evo samo da vam se javim...meni je danas 10dnt, ništa posebno se ne događa, jedino sam 8dnt imala lagane grčeve kao pred M, u više navrata ali su trajali kratko. I to je sve od tzv. simptoma! Odlučila sam da nikakve kućne testove neću raditi, nego strpljivo čekam betu 14. 12.![]()
mirna, hvala, baš si me smirila. ja imam inače jako bolne menstruacije, a sad nisam morala ni pomisliti da bi popila tabletu jer me baš i nije nešto boljelo. brinulo me to slabo krvarenje i slabi bolovi koji se javljaju na navrate, jer me inače znalo boljeti prvi i drugi dan menge i to je to, bolovi su znali prestati. a sad krvarim praktički skoro tjedan dana i bolovi su još tu. Puno hvala!![]()
mary26 meni su uvijek menstruacije nakon neuspjelih postupaka uvijek jako slabašne, više smečkaste nego sviježa krv.
meni je menga poslije ivf obilna ko nikad i jajnici bole, evo danas i juce jajnici bole , probadaju ( 13dc)
Gdje nam je Sumskovoce???
Aneri, čeeeeeeeeeeestiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaammmm!!! Odlična beta!
I meni je menga uvijek obilna što mi je i normalno jer je endometrij zadebljan od hormona, čak mi je poslije Mb stimulacije 2 ciklusa bila jako obilna
Aneri, super beta, i samo neka ako nastavi! Sretno!
kak se računaju ti dani poslije transfera, moj bio u ponedjeljak a danas petak, jel mi to sada 5 ili 4
A s obzirom da su mi vratili 4stanične mrve sve će kod mene biti kasnije, tak da ja simptome očekujem tek za 2 tjedna, a ovo cijelonočno pišanje i lagano probadanje pripusujem utrićima i privlačenju sve moje pažnje na nekoliko točkica u mojem tijelu, jel
ajd pusa svima, i puno puno ~~~~~~~~~
Aneri super čestitam na ljepoj beti!!!!!![]()
Danas 8 dnt. sve nervoznija...
Jučer me cijeli dan probadalo i kao da ću procuriti svaki tren, jutros nema bolova ali užasan proljev....samo da nije koja viroza i to bi mi još trebalo.
Cijelu noć oko sklopila nisam, prava nesanica..odgledala sve što se moglo na televiziji
Linalena i ja često idem na wc i češće mi se piš,piš nego inaće i ja to pripisujem nervozi i utrogestanu
Ja bila vadit drugu betu, nalazi u 13h. Umirem od straha...
kinki, javi odmah da ne cupkamo dugo nakon 1 sat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od mare41 : 10.12.2010. at 10:31
citiram tvoj post, Hakya, jer smo u gotovo identičnoj situaciji - i meni je danas 8dnt i sve sam nervoznija, a vidim i da nam je objema ovo 1.ICSI i još k tome nam je ista situacija što se tiče dijagnoza (i muževe i naše)![]()
Ja nemam osjećaj da ću prokrvariti, ali me već nekoliko noći bude grčevi, i to prilično bolni, isto kao u pms-u. Kad se dignem i odem na wc, nakon nekog vremena prestanu. po danu uglavnom ništa ne boli, Jedva čekam da prođe još 4-5 dana da barem napravim testić
BETA 149 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEE! To je 11. dan nakon transfera! preksinoć je bila 71, znači ipak nisu blizanci ali pravilno se dupla i presretna sam!!!
Bravo Kinki čestitam. Jel još mjeriš temperaturu?![]()
javi svima, znaš da cupkaju po raznoraznim forumima![]()
to kinkušo!!!
bravo aneri!!!
~~~~~~~~~~~~~~~ za lipo duplanje šumsko!!!
Moja beta 56, 14 dan...mala???
Opet nista ne znam.
Bravo Kinki!!!!!!!!!
Ja prijavljujem pozitivan test jutros i betu na 10dnt (vracena jedna blastica i jedna morula) 500,1 IU/L![]()