ima u bauhausu
ali ne znam kakav uzorak želiš
i nisu to valjci, već krpice i kožice
moooožda ima i valjak
ja različite uzorke postižem spužvicama i priručnim sredstvima
Printable View
ima u bauhausu
ali ne znam kakav uzorak želiš
i nisu to valjci, već krpice i kožice
moooožda ima i valjak
ja različite uzorke postižem spužvicama i priručnim sredstvima
superiška baš ću opet ići ovih dana pa ću pogledati
i one čuvene samoljepljive pločice :mrgreen:
Blekonja, pogledaju u Hobby art dućanima, zna se naći.
Nekad davno sam ih vidjela u Bauhausu... ali više nisam sigurna kad je to bilo.
ti komarnici su najbolja stvar za koju sam dala novce,
imamo fiksne i nefiksne,
glasam za nefiksne lakše se čiste,
pitanjce, gdje ima za nabavit neke fora police za zid,
asimetrične , ovak nešto http://www.google.hr/imgres?sa=X&biw...r:35,s:0,i:186
ova sa slike ti je Kartellova
https://www.google.com/search?q=kart...&sa=1&tbm=isch
imaš ih u planet moderni u martićevoj
Kako lako sve izgleda nakon tvojih postova.
Za izradu kauca i kutnih, ja sam gledala u Zgb kod Margalica, ali kako nisam kreativna osoba ipak sam kupila gotovi. Ja nemam dar vizualizacije, pa radim uglavnom greske. Tu gresku si financijski nisam mogla dozvoliti.
tenks apri, znaš možda cijenu otprilike ?
Margalići su isto super
jednom ću si kupiti ovo:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
ona od 320 cm dužine, u Italiji je oko 260 eura
ona od 520 cm, oko 450
od 820, manje od 700 eura
pa upišem Kartell scafalle prezzo
i sve dobijem :-P
i još govori i talijanski ;)
pa to ti je uvjet za moju struku
ko i za operno pjevanje
:-p
Govorim talijanski, ali ipak trebam savjet.. Dakle, preuređivat ćemo stan za goste i od dnevnog ćemo napravit dnevni i kuhinju. Unutra je parket, jako očuvan, pa ga ne mislimo micat, i znam da apri uvijek govori da stavlja ljudima parket u kuhinje... Zanima me da li je potrebno prelakirat ga nečim posebnim... s obzirom da u toj kuhinji neću kuhati ja, nego gosti koji nisu dužni poštovat moj parket...
Evo samo da podjelim iskustvo . Da bi dobili dozvolu za adaptaciju i nadogradnju trebalo nam je punih 7 mj. od dana kada smo na općinu predali projekt. Uz napomenu da sam na svakom koraku ( općina i komunalno , osim vodne naknade) zvala redovito da uzmu nas slučaj , a na komunalno sam osobno dolazila 5 puta i vukla sve( od šefa odjela do referenta) za rukav da prije uzmu nas slučaj na obradu. U svakom slučaju racunajte da vam za papire treba minimalno godina dana ( plus vrijeme da arhitekt napravi projekt), o Zagrebu se radi.
sirius, dakle, ništa se nije promijenilo.... mi smo pred 8 godina čekali skoro dvije godine.
Kad smo prvi put došli na općinu pitati što i kako moramo učiniti, tri tete koje su sjedile u sobi su nam ispričale tri različite verzije, onda je ušla četvrta koja nas je izvukla na hodnik i tiho nam objasnila što zapravo moramo učiniti.
Na kraju nas je dopala referentica koja je preko 6 mj bila na bolovanju...
moj prazan zid čeka tu policu već 5 godina ,
od kako smo uselili
Ma sto bi se promijenilo , osim jos većeg kaosa zbog legalizacija.
da samo spominjem da su nam na komunalnom krivo naknadu izracunali , skoro duplo vise , pa sam morala pisati žalbu koju sam morala platiti i jos sad moramo čekati tko zna koliko vremena da nam grad vrati novac.
zakonski rok je 45 dana
ja nisam nikada tako dugo čekala, ali sam se zbog papira i maknula od "velike arhitkture" i prebacila isključivo na interijere
casa, ne znam što da ti kažem
možda da polakiraš brodskim lakom
ili da kupiš u ikei onu prozirnu tanku plastiku i staviš preko (ima mama još mali i odlično izgleda)
A da dignem parket i stavim pločice? Jel' ludo micat baš očuvan parket i stavljat pločice? Meni bi estetski bilo ljepše da je sve parket, ali ako mi se parket digne usred sezone....
e to sama moraš odlučiti
estetika vs. strah od dizanja parketa
Hvala, mislim da ću dizat parket jer da mi se digne 20.7. mislim da bih stvarno bila ljuta na sebe... ( Ao ovako ću vjerojatno zauvijek kad uđem tamo mislit kako bi bilo ljepše da je ostao parket):psiholog:
Casa, to je stan za iznajmljivanje ili za vaše povremene goste?
Iznajmljivanje
Da, onda kužim želju za plocicama.
Mi imamo takav raspored u kući , kuhinja i dnevni jedna prostorija sa izlazom na vrt. Trenutno imamo postavljen jeftini laminat, a kad ćemo preuredivati stavljam parket svuda i to bez specijalnih lakova. Nikad nije bilo toliko vode da bi se bilo sto dizalo u ovih 6 godina na privremenom jeftinom laminatu.
samo neka pojas pločica ne bude uži od 90 cm
da ne izgleda nakaradno
Hvala...
fora su Goo Moo, virnut ćemo malo kad sve namjestimo
gdje da kupim nogice za krevet, visine 25-30cm
najbolje bi mi pasale od punog svjetlog drva (s godovima), ali moze i metalne
gledala sam ikeu, ali njihove su do 20cm (a 20cm su mi kutije visoke koje idu ispod kreveta)
eh da- jeftino!
radimo mali krevet 70x160cm
molim vas, treba mi preporuka majstora koji moze izbusiti rupu na zidu ( za napu).
problem je u tome sto su nam svi vanjski zidovi debeli 80 cm.
majstor koji nam radi kuhinju kaze da nema alat za to.
druga opcija je da napa ide u dimnjak koji se ne koristi. to mi se ne sviđa ( iz estetskih razloga).
@ centar
Imaš pp!
Cure, molim preporuku za nekog dobrog parketara, a da nije skup. Parket već imam pa molim preporuku koji lak kupiti tako da onda striček parketar samo sve to montira, pobrusi i poiakira :)
Fae ekološki (vodeni) lak se pokazao kao vrlo izdržljiv i lako se održava, jedino što je mat. Ako hoćeš visoki sjaj, onako kao prolivena voda, onda jedino dolazi u obzir stari dobri Chromoden. Upravo sam u tim radovima pa sam informirana. Inače, striček parketar mi je odličan (još k tome mlad i zgodan :lol: ), ali toliko rasprodan da nema šanse preuzeti novi posao sljedećih mjesec dana, a ne znam koliko ti je hitno.
Hitno mi i je i nije. Radove bi radila i voljela da su gotovi do kraja mojeg GO - do 23.09. - nije nužno, ali to je nekakav okvirni plan. Uređujem 2 spavaće sobe i u jednu (dječju) bi stavila parket (imam prastari, a nekorišteni parket, još u kutijama zapakiran), a dok ne riješim pod ne mogu ništa drugo :(
Znam da tražim "5 do 12" ali sam u prvotnom planu imala stavljanje laminata i tek me jučer mm podsjetio na taj parket...
Ako nije tajna koliko računa ruke?