nisam 300, jučer sam 80 napravila, jutros 30 :mrgreen: prolazila sam kraj nje i nisam mogla odolit :lool:
Printable View
maruska, dogodine ;)
nisam spremna jos :lool:
btw.jutros poslala prijavu i uplatila dubrovacki polumaraton :mrgreen:
a jel ti dolazi opet volja kad kažem da doslovno žderem sve što mi dođe pod ruku a kila ni makac? :mrgreen:
dakle,jučer sam slistila 5 (slovima p-e-t) palačinki,ja koja ih uopće ne volim i ne jedem nego nekad 1-2...
govore da ko fol trudnice trebaju jest za dvoje, a treba im 300kcal više dnevno, a što bi trebali reći onda dojiljama jer nama treba 500kcal više...
ajme,a zamislite trudnu dojilju...:njam:
krenulo me,mali kenja pri svakom podoju,samo pelene mijenjam...jutros sam odradila žustru šetnju sa psom svojom rutom kroz polje s bebačem u slingu....još malo i eto mene u vježbaonici...;)
ooo,vidim moram doć navijat na polumaraton,pa da konačno padne i neka kava na jugu!:klap:
spajka i Danči hvala,prosljedih info!
skuliiii, super da je krenulo dojenje
je, sad kako je veći, sve više papa, pa mora i mama. ja sam dok sam dojila baš bila gladna i dosta sam količinski jela
kako je velika seka reagirala na promjene? a kako kučak? :D
sićan se kad je B bila beba, i sa bratom u velikoj ljubavi, rekla mi je naša Cvijeta "idila traje dok mlađe ne progovori i prohoda", e sad smo u toj fazi (iako B. još nije progovorila ni riječ, to za ovu temu nije bitno, jer zna se otimat s bratom za igračke)
Cure ja od kako pratim faze ciklusa i prilagodavam trening tome nema vise umora niti zida. Ni traga proslomjesecnom umoru i istresiranosti. Danas sam se vise posvetila cardiu i bas je bio dobar trening.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
ne stignem sve čitati
ubrala sam rakiju, palačinke, polumaraton, novu rođendansku ljepoticu i dojenje :lol:
volim rakiju, ponekad i koju palačinku s nutelom, o polumaratonu mogu samo sanjati, girja mi je nova najbolja prijateljica
ne dojim a više ni neću, al dok jesam bilo mi je predivno...
jutros jedan 5. min. za guzu a sad popodne odoh na trčanje! :trci:
e da, jučer i prekjučer sam jela
i plakala
na siromašne, tužnu djecu, potopljene u Egejskom moru, Slavenku Drakulić i njenu donoricu bubrega...
danas sam obrisala suze
i vratila se na lchf :mrgreen:
:samodaprocurim:Anci:
evo mene napokon nazad kod vas :trep:
bila sam tu na proljeće, odvježbala insanity i skoro cijeli BR i onda počela raditi i prestala..
kile su se vratile ali počela sam opet vježbati BR prije dva mjeseca, danas počela treću fazu.. i povremeno ubacim neku yogu i trčanje ali sam dosta spora, za 25min istrčim 3km i 600m
sinoć palačinke za večeru ali polako izbacujem junk iz prehrane
srećo, grlim te :love:
ja sam baš u gužvi, nisam u pms-u ali sam prilično nervozna. nerviraju me učmali, spori i neučinkoviti ljudi :mrgreen:
i inače me nerviraju, ali od petka svašta govorim u facu, malo se i bolje nakon toga osjećam :D
bježim dalje, danas ću neki skakutavi shawnov WO, vjerojatno insanity da se osjećam kao da izbacujem sve one zle UH koje mi je majka uvalila :lool:
flopi :love:
anci :lool:
plima dobrodosla nazad :)
kod mene je teretana danas na rasporedu :)
Skulirana :rock: za dojenje, i meni je drugi put islo puno bolje
mb, bravo za Du!
Pms, mrzim ga. Nikada mi nije bilo tako, prije trudnoca. A nije ga bilo skoro 8 godina, sto zbog trudnoca, sto dojenja
Uzasna nervoza mi je najgori simptom. Vjezbanje pomaze.
Nije to do zagrijavanja i istezanja. To je stara ozljeda koju sam zaradila tako da sam nakon 6mj mirovanja otisla na trcanje od 8km. I zaribala koljena tako da nisam mogla 10 dana po stepenicama bez da proplacem.
Sada me znaju boljeti nakon pauze, zapravo bih stalno trebala biti u tempu trcanja 2x tjedno, onda je ok.
Imam i steznik, pomaze i znam ga staviti. Jedino nikako da kupim i drugi da imam za oba koljena jer me nekad boli jedno, nekad drugo. Pa jucer nisam znala na koju nogu da ga stavim, pa onda nisam niti na jednu :škartoc:
Sad dolaze duzi i topliji dani pa cu i cesce na trcanje i onda ce ovo proci.
MB bravo bravo za prijavu :klap:
Skulirana, svaka cast, vec u setnji :-)
MB :-Dza Du!!!!!!!!
Skilirana, super za dojenje!
Flopi :love2:
Anci, baš si me nasmijala :lol:
Danas rest.
Izgleda da mi imamo sladoled za veceru :lool:
Hahaha, svi smo na junku :lol:
večeras 5 km
odmah bolje
ja nisam danas takla sladoled
i pečem banana bread:vraćamsenapraviput:
Anci samo divani, treba reći tim ljenguzama :mrgreen:
zhang ja sam zaključila da mi je najbolje ne paliti tv
previše je to loših i negativnih informacija
previše
Tv i portale sam zadnjih tjedana dosta pratila i vise puta provjeravala citam li news bar ili "normalne" portale :D no od vikenda ni to!
Mene su nazivcirali ovi u mojoj blizini. Ja, iskreno, nisam streberast tip :mrgreen: no za svaki se sastanak bas pripremim i to ocekujem da rade i drugi. Kad tako radis, onda si brz i ucinkovit. Ako imam problem, ja u glavi imam dva, tri prijedloga kako ih rijesiti. Ne njurgam ko baba da nista ne valja :lool: i onda me to kad vidim kod drugih prilicno izbacuje iz takta.
Dosta o meni, sad o mom treningu :lool:
Danas kava i Zoran Feric i Kalendar Maja u kaficu kraj glazbene skole kao uvod u popodne. Setnja kuci, ne koristim prijevozna sredstva (pola sata hoda i malo slatko lijeno dijete :D).
Onda doma 100 swingova, ne vise tristo jer mi je too much uz ostale vjezbe.
I onda insanity max 30 tabata power, jako jako dobar trening. Kome se da skakati i umirati uz Shawna, neka si to uzme.
Sad se idem nahraniti.
Maminom juhom. Skutom i jos necim.
Flopi, pliz daj recept za banana bread!
Joj ovaj pms nakon trudnica je i meni cini mi se sto put gori. Nervoza na maksimum. A ovaj mibse jos poklopio sa povratkom na posao i rjesavanjem nekih zivotnih pitanja kod kuce i bas mi je bilo tesko. Danas odradila posao, koji kao da nikad nisam napustila, sve me docekalo jednako...fali mi neke motivacije i entuzijazma, al polako. Dosla doma,izmazila se sa djecom, sad odradila zwow30 i 60 trbusnjaka i sad citanje price pa na spavanac. Jer sutra je novi radni dan...hm...
Bravo za sve treninge i junkove, treba i toga s vremena na vrijeme :mrgreen:
Ja sam odradila sat u teretani. A nekako mi se bas nije dalo!
Mb bravo za prijavu!
Zhang kuzim te stare ozljede su gadne al kud si tad trcala nakon tolike pauze 8km ajme....
tigric ici ce to polako....
Anci super je to hodanje po gradu bez auta.
bravo za treninge svima!
Ja prekrsila svoje zlatno pravilo da nikad ne trcim 2 dana zaredom al sad sam morala jer mi je takav tjedan drukcije ne stignem.
Dakle veceras nesto manje od 9km isti tempo ko juce na 19km al bas sam osjecala zamor u nogama jer jedva da je proslo 24sata nakon jucerasnje duzine i bas osjetim po kvadrima. Sutra rest definitivno.mozda malo trbusnjaka...
ja se dosla prijaviti u pms - junk klub
covjece, nadam se da ce krenuti sto prije, jer cu se pretvoriti u slona :nope:
al sam uspjela odraditi lifted butt series #2
cijeli bodyweigt i bas dobar
sutra cu vjv Jillkin wo3 iz bodyshreda :ludo_nevjerna: lol
ne da mi se raditi po dva tjedna po programu, ja cu po jedan
Anci :heart:
tang mraaak poklon
i frend, lol
tigric, uf, bravo
ja se bojim da ce s pocetkom posla biti kraj mom vjezbanju :-(
Lili, odmori
mb, rasturas! super za prijavu
zhang, zabiljezeno
ja sam na linoladi
Sani samo ti je muz tako mladjahan, ili si i ti? :mrgreen:
s tri komada djece, ajme
flopi, nek si ti nama bolje
i daj recept
Znaci, ja sam prosirila repertoar: kobasica, pasteta, majoneza, linolada.
Beat that!!
Totalni masakr. Al kad je bal...
Curke sve ste super treninge odradile.
Ali ovaj put cu komentirati hranu :-)
Dakle, ja bih sve navedeno iz zhanginog posta. Uduplo :-).
Lili tebi bi sutra zbilja dobro dosao rest.
Tigric odlican si trening imala, jos kad tome dodas prvi radni dan..svaka cast.
Ginger rasturas, bravo :-)
Nije samo on mladjahan, ja sam nedavno navrsila 30.
Nemam pojma sto da sutra vjezbam. Danas je bio neplanirani rest.
Ajme sani, 30 godina i troje djece...predobro
Ides, sani! Ne vidim potpis, koliko su stara djeca?
Tigric, svaka cast na vjezbanju prvi radni dan! I to jos koji zwow! Bravo.
Lili, mislim da je sad dosta trcanja :mrgreen:
Ja sam se (al stvarno) prejela skute i brokule :lool:
Zhang :beeeelj:
Imam i ja svoje dane, ali danas nije taj dan :lool:
Kod mene cupavci. Sta cu kad ih volin :facepalm:
Bravo Tigriću za prvi radni dan i zwow!
Kad već prijavljujete....moj PMS tek dolazi, a ja sam večerala pizzu i par čoko keksa.....
Odo đir s bike-om...
Dječica su sedam, pet i godinu i pol :heart:.
Od šest sam budna, napravila sam opet lifted butt 1. A kasnije ću se malo družiti s girjom.
da sam ove pameti bila i moji bi imali toliko u tvojim godinama.
spajka :lool:
ja sam (uskoro) 32 a moji imaju 13 i 9 :mrgreen:
sani svaka cast sta stignes vjezbat s njima 3, jos su mali :heart:
danas sam mislila rest ali zovu promjenu vremena od sutra (buru) pa cu ipak razmislit da danas trcim.
a stas mb kad je mudrost kod mene dosla prekasno.
spajka nebi rekla da je moj slucaj bio odraz mudrosti :mrgreen: :lool:
koliko tvoji imaju?
:lol:
A vidiš kako ti je sad dobro, djeca velika a ti mlada, odlično!
Ja sam jedva čekala da završim faks da mogu rodit, ali me malo zaribao posao pa sam morala odgađat drugo i treće.
Jučer rest, danas se bacam na malo više čučnjeva i slično, pripreme za skijanje. MM me vodi na vikend, samo nas dvoje, još me strah razmišljati o tome da se ne izjalovi :mrgreen: