10 km danas :)
10 km danas :)
ajme kako ti zavidim :drama:
mene ovaj WFH baš iscrpljuje, imam osjećaj da se rastegao kao žvaka po cijelom danu a sada i vikendu
radim od podne i po danas, ustala sam se ručati, po vodu i wc
procjenjujem da imam još bar 2 sata posla večeras, ako ne zapnem istražujući nešto što ne znam
ne znam hoće li mi onda biti kasno za onu jogu
al s druge strane, kad mi je teško, mantram u sebi da sam sretna jer još imam posao, jer svoju plaću zaradim radom a ne samo "namještenjem" (ne znam zašto, meni taj dio da je plaća pošteno zarađena doista puno znači, baš crpim neku satisfakciju iz toga), da smo zdravi itd itd
al isto bih htjela malo ležati i gledati La casa de papel! :heart: bar nedjeljom!
Ja se javljam da prijavim da sam uredno vjezbala- al dok smo bili na selu samo bodyweight- cak sam napravila i 300 reps 18 koji traje preko 40 minuta i fakat je dobar- izgleda tezi nego sto je. Sad sam se vratila i kbellu pa cu redovito prijavljivati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas popodne po suncu recovery 7 km :trci:
Jutros dizanje u 6h jer me puno posla i obveza čekalo danas (i još me čeka).
Trk :trci: u 6:30h - 12,6km (11,3 na 5:08 + 1,3km rastrk) #obožavateljica brojki :mrgreen:
Nisam stala cijeli dan, al tu energiju koju mi je dao jutarnji trk, to je neprocjenjivo :zaljubljen: išla sam po prvi put novom rutom, nije loša uopće.Nema ljudi, baš mi se svidjelo.
Betty, nadam se da si uspjela odraditi sto si trebala.
Ovo danas https://www.lovingfit.com/exercises-...rules-workout/
Sani, probaj ga, pregenijalan je. Dugo mi neki trening nije tako sjeo.
I bravo svima za treninge!
sasa super!
bravo svima, bas ste vrijedne!
prijavak - jucer wo 12, a rano jutros 6 km
Pozdrav iz svijeta fizicki challenged osoba. Kako sam zbog covida morala odustat od redovnog vikend planinarenja, u stanu su mi kao fizicka aktivnost ostale samo med. vjezbe - 2x tjedno imam skype termin s fizio, al odradim i sama svaki dan tipa 40 min tih vjezbi. Hodala sam jedan dan po stanu innabila 6000 koraka, al malo dosadno. Zato sam se po prvi put u valjda 20 god usudila zajahat muzev orbitrek bez opterecenja, da probam nac zamjenu za nekakav kardio u nedostatku gorja. Pazljivo sam dizala da vidim hoce li se kuk bunit. Zasad se ne buni. Ja trceeem :)! Sad mi je to hajlajt dana, a konda rapidno raste. Kako sam doma i jedem sad kuhano i iz opg-ova, uspila sam skinit 2 kg s kojima se od bozica borim. Jos mi se pomaljuje izrast, kad ono - nije ful sijed, vise je tamniji :). Evo, da uletim malo na lilin topic s pozitivom. Ulovi i mene nervoza i tuga svakih par dana, al sad nema stvarno druge nego zivit dan po dan, bolje 2 po 2 tjedna, stalno su kriticna iduca 2 tjedna, pa nam je to postala mjera za vrijeme.
Prijavljujem lifted butt 15x
Prvi put radila swingove sa 16icom, ne znam broji li se to kao beast :mrgreen:
Ali ja sam zavrsila crvena i znojna tako da ja sam zadovoljna
Bravoo ina33, super da si našla neku zamjenu i da kuk dobro podnosi :klap: a fino si i smršavila.
Samo tako dalje i javljaj nam se :kiss:
Zhang, jesam, oko 22 sam zavrsila, natocila si gin&tonic (s narancom, cherry blossom tonicom i ruzom) i pogledala par epizoda Officea (malo mi fali moj jednako disfunkcionalni office)
Ina, ako te zanima yoga, ona aplikacija down dog je sada besplatna. Fora je.
Odradila 15min fat burn #8, idem sad jos moju eleonoru "excell- inhel" :heart:
Ajme Tang, to je totalno beast kbell! Svaka cast! Ja sam napravila summer shred 35 i yogu!
Moj izrast je potpuno sijed.
Tang, tebe ne boli dupe od onih jump lungeva? Ja danas umirem. I OPET sam imala i reverse burpije i jump lungeve i curtsy lumgeve i opet ce mi dupe umirati sutra
Hvala sasa, to mi je totalni boost za samopozdanje :) gledala sam jutros taj tvoj summer shred, izgleda ogroman i opak
Betty, ne bole me vise, samo sutradan su me boljeli i to ne previse. Jucer sam planirala ovaj lifted butt ali su druge aktivnosti uletile i postalo je prekasno.
Loool na reverse burpeeje, bas si ukleta, cini mi se da su u manjini workouta ali u zadnje vrijeme bas u svakom
I eleonora mi je radila guzu :cry: :coffee:
Betty, ne očajavaj, imat ćeš divnu guzu ovo ljeto kad je upitno hoćemo li je izvest na plažu :mrgreen:
Bravo cure :klap:
Tang za 16kg :naklon:
Danas trening sta je trenerica poslala :uteg: i setnja nekih 4 km.
Drž te mi fige danas po 1.put sam složila on line trening koji radim kao trenerica za svoje curke vježbačice preko Zooma.
Malo mi trema, al valjda dobro prodje.to su kratki treninzi 20ak i nešto minuta. Al svejedno sam uzbudjena.:-)
Hvalaa Peterlin.
Evo me odradila s curkama, bome sam ih stisnula i ja sam se oznojila, 11 vježbi na 40'/20' (2serije) držala sam se tajminga u sekundu. Radile i s utezima, šta tko ima doma nas 7. Ja imam sve, šta treba i ne treba :looo:
Prije malo zagrijavanja, poslije malo istezanja, 30min fakat super treninga. Nitko nije pričao :mrgreen: samo ja jer sam vodila i objašnjavala.a i ja bi radije šutila jer puno je teže kontrolirat disanje dok vježbaš i pričaš.
Baš je bilo :dancingfever:
Mogu napisat ako netko hoće probat. Čisti trening je 22min.
KB workout #17 i nakon toga shoulder mobility s Dylanom Wernerom.
Odlično mi je bilo i jedno i drugo.
Danas sam sve obrnula jer oslobađam večer za filmsko druženje s djecom (Mandalorian i Maleficent 2)
Tang i rahela, ako niste radile, napravite ovaj KB, baš je super, kratko i izvedivo
i pitanje, s kojom girjom radite press? ja imam 12 (imam i 16, al mi ne pada na pamet radit press s njom) i lijeva ruka mi je slabija pa uvijek počnem njome. Uglavnom, ovdje je bilo 5x clean/press/squat. Prva tri pressa mogu napraviti, na četvrtom sam već wobbly. Na desnoj mi je peti wobbly.
Je li bolje napraviti press "sa zaletom" (ono, malo iz čučnja) ili pauzirati pa napraviti čisti press? Zhang?
Ovo sa cucnjem se zove push press, mozes si pomoci kad postanes wobbly da izguras ponavljanja do kraja ili da povecas kilaze s kojima radis.
I kad radis press, fokusiraj se na to da stisnes kvadove, core i mozes i saku druge ruke (s kojom ne radis). Probaj bas pa javi jel osjetis razliku. Ali ono, bas se sva stisni.
Ja press radim sa najcesce sa 12. Nekad sam i sa 16, ali sad (od kad ne idem u teretanu) nisam probavala, bas bih trebala.
Danas cu kasnije ponoviti jedan lower od neki dan. Tati ga je radila nakon jucerasnjeg uppera, a i taj mi se jako svidio, dovoljno da ga ponovim..
Ovaj https://www.lovingfit.com/exercises-...alive-workout/
Ja ti press radim sa osmicom, a i to često jedva
Nisu mi jača strana
Za danas sam svakako planirala core i upper, pa sam našla ovaj koji mi izgleda ok
https://zuzkalight.com/zgym/upper-body-abs-basics-1/
Ne treba pull up bar! :mrgreen:
stisnem se, sjećam se te fore još s onog seminara na kojem smo bile skupa
tada nisam mogla press sa 12, odnosno tada sam naučila sa tim stiskanjem
mislim da je samo stvar istreniranosti, kao kad možeš napraviti jedan pull up pa dva itd.
dakle da push pressam kada ostanem bez snage i moram odraditi do kraja?
S 8 lijevom rukom jedva mogu. Pri tome se molim svemu da mi ne tresne u glavu.
Ali meni je lijeva ruka sva nikakva. I ne moze se tu previse napraviti. Kriva je.
Desnom mogu i s 12 par njih.
Svaki dan odradim sto je na rasporedu za BR. I fakat sam zahrdjala sva.
Press radim s 8icom
Nekad davno sa 12
Sad se ne usudim još, ali se nadam da ću doć do toga
Ja sam odradila jutros body crush #5 super butt 300
Super mi je trening, već sad osjećam gujicu
I onda sam još njen stretching za front splits odradila
neki dan sam stala na vagu, pa me malo prehitilo, pa ću probat pojačati treninge i smanjit žderilo
Sutra bih mogla ovaj tvoj kb
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Hahahhaa betty, nisam se sjećala, sad mi nekako izgleda poznato :lool:
Al mislim da cu ga ponovit, bas mi se radi core
I mozda uzmem skakat preko vijace vani malo
Nista od mog upper core plana za danas, samo vijača s djecom u dvorištu
Genijalno kako brzo to napreduje, kad sam je prije par dana uzela zapinjala sam nakon 5-6 skokova.
Sad mi je sin štopao pa znam da mi za 60 skokova treba 30 sekundi, znači mogu skakat intervale bez sata
Ja sam danas summer shred 21 i yogu! Ja press sa lijevom koja je spigana od frakture radim s 8, a s desnom ili 8 ili 12.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tang, ni ja danas nisam odradila trening.
Posao se oduzio i prilicno mi je isrpljujujce zadnjih par dana.
Danas sam u jednom trenu uzela malu samlicu i sjela na terasu na sunce i nisam znala bih li uzivala ili se rasplakala pa sam se vratila nazad na posao :lool:
A pomogla je i 'noga u dupe' od jedne drage prijateljice :heart:
Nakon posla sam vec bila gladna, a muz pojeo rucak, mislio je da je sve njegovo. :mrgreen:
I dodatno, jutros je bio na placu i nakupovao za iducih 2 tjedna pa sam sve to pripremala za skrinju (ja u skrinju spremam vec narezano i nasoljeno meso pa onda samo vadim i nemam naknadnog posla).
Kad sam vidjela u kakvom sam stanju nakon posla i sto me jos ceka u kuhinji, odustala sam od treninga. Proglasavam rest day. A i cheat bi mogao biti. Noc je jos mlada, a ovih dana totalno zivimo na rubu :lol:
Ajme zhang utješi se svim raspoloživim sredstvima!
Zhang zasluzujes odmor :kiss:
Danas 5 km, po betonu :mrgreen:
Koje olaksanje nakon trcanja po makadamu :lool:
Beba mogu mislit uf...divota!!
Jesi riješila išta za Garmin?
I ja sam jutros bila malo trčkarat, kad kažem malo mislim 2 ipo kilometra :mrgreen:
Planiram i vježbat danas, ne znam da li jogu ili možda bolje nešto skakutavo, jer očekujem menstruaciju sutra, pa će tad vjerojatno bit joga, corpse pose ponajviše
Tang, napravi ovaj moj KB od jucer, nije skakutav, a izazovan je