Pijem Bromergon već 2 mjeseca, sad mi je PRL 80, znači ispod crte, a još imam takav iscjedak i to baš 7 dana prije menge. Htjeli smo mi na IVF već prošli mjesec, ali dr. nam ga ne želi napravit, ne znam kako onda...
Printable View
martinstoss, nije to jedini dr koji postoji, uvijek možete otići po drugo ili treće mišljenje, i negdje drugdje ići u postupak, ali jedino je upitno da li ste u mogućnosti promijeniti grad.
Martinstoss...:love2: žao mi je...ja sam biokemijsku imala prirodno prije par mjeseci..prva beta 23,druga 9,75...
Artisan,:love2: u nove pobjede...
..meni danas 9dpo...i :cekam: betu....
Ma,da, imaš pravo! Eto, hvala Bogu, pa nam financije nisu baš veliki problem. Već smo zvali prošli mjesec u jednu priv.kliniku u ZGu, bili su baš ljubazni i puni razumijevanja, ali smo ipak bili odlučili još jednom probat u Citu. MM je baš jutros otišao poslovno u ZG, pa će usput i do njih. Ja sam im danas poslala mail s našim cjelokupnim stanjem. Nema odmora, radi se, radi... :-)
Sretno, tina! Želim ti da ti čekanje što brže prođe i da ti uspije ovaj put!
Ako netko ima iskustva s Poliklinikom IVF ili zna koja je najbolja u ZGu neka mi, pliiiiiz, pošalje pp.
Što nam je sa Tikki dugo se ne javlja?
Ma čitam ja vas, samo mi je na poslu takva gužva cijelo vrijeme da uopće se stignem pisati. Inače, nakon 2 neuspjela AIH mislim da je naša priča sa inseminacijama gotova. Prošli tjedan smo podigli lijekove za IVF i sad čekam M pa da budem pikalica :)
Baš mi je žao što nikako da nekom ovaj AIH uspije... mislim znam da su male šanse, ali baš da nitko nije sretnica ona 1/10...
Joj, tikki, slažem se s tobom, barem jedna da nam malo podigne moral.. Ti bar možeš na IVF, moj dr. bi mene mučio sa AIHom do kraja godine i poslao bi me u ludaru...Zato ću ja zapalit za moj najdraži Zagreb! Jedva čekam! :-D
..ja nisam mogla izdržat i na 12 dpo napravila test i pojavila se blijeda crtica....na 14 dpo ću vadit betu...
tina, pa to je super, pravo osvježenje! Možeš ti vadit betu već sutra, pa nas iznenadi. :-) :-*
..mislim da ću pričekat do utorka..na 14 dpo...sutra imam nešto što ne mogu odgoditi...
tina2701, držim fige, držim fige:):)
tikki, otkada si na listi, tj. koji si bila broj? MI smo od 1. 2. o.g. i broj 40.
I sad mi je sinulo da bih ovako mogla dočekati i 40.-tu.
Očito me trese proljetna "veselica"...
Sretno svima i ne dajmo se...
Maslina, kod nas u Petrovoj nema brojeva. Ti si na SD, ako se dobro sjećam? mi smo bili naručeni za IVF krajem 11mj. a u međuvremenu smo išli na AIH.
Tina, držim fige za utorak, da te obraduje velika beta!
Tikki, da, ja sam na SD-u. Krajem tjedna bih trebala na drugi AIH. Od prvoga ništa:-)
Ježić, očito nam s AIH-om krate vrijeme i isprobavaju metodu app (ako prođe, prođe), ali premalo je beta od takvih postupaka.
Ipak, čini mi se da sam sve bolje pripremljena - pijem ciklu, a kupila sam i trakice da se i sama uvjerim kad je ovulacija.
Da ježić, mi smo odmah dobili termin za IVF krajem 11 početkom 12, a dok čekamo termin išli smo na AIH (mislim da u bolnici moraju probati prvo s aih prije nekih "ozbiljnih" postupaka osim ako je diagnoza takva da je potpuno očito da AIH nema smisla.
Tikki, za 11.mj ove godine? Ne kuzim, cemu toliko cekanje i kada ste dobili taj termin? Kod kojeg ste dr?
Tikki, ja isto ne razumijem zašto toliko dugo čekanje. Ja isto nemam neku dijagnozu koja bi odmah zahtijevala IVF. Kao što u potpisu vidiš, ja ću svoj zadnji AIH odraditi u 5. mjesecu, a svi su bili jedan za drugim. I ako ne uspije, u 5. mjesecu se odmah dogovaramo za IVF. Mislim da te previše zavlače.
tina, jesi li vadila betu????
Martinstoss, tek sad vidim ove tvoje prve dvije bete, 1.20, hm, što to znači? Nisu li se i tu jajašce i spermić susreli!?
Tina ???
[QUOTE=tikki;1869843]Ma čitam ja vas, samo mi je na poslu takva gužva cijelo vrijeme da uopće se stignem pisati. Inače, nakon 2 neuspjela AIH mislim da je naša priča sa inseminacijama gotova. Prošli tjedan smo podigli lijekove za IVF i sad čekam M pa da budem pikalica :)
Cure, mislim da ste malo krivo skužile moje postove na ovoj str. Dakle mi smo u 11. Mj 2010 dobili termin za 4/2011, u međuvremenu smo probali Aih. Dakle, ja bi za koji dan trebala biti pikalica :)
Koliko sam ja skužila ježić se interesirala da kada smo se mi naručili za IVF.
Tikki, čestitam na skorašnjem postupku, nadam se da ti je taj dobitni! Čime se pikaš, koji ti je protokol?
koliko ja znam tek kad je beta veća od 5 je biokemijska.
Slažem se s Kitty.
Kitty, što se događa kod tebe??
meni sutra 3dc. nadam se da će sve biti ok da krenemo u novi AIH
Hvala, cure! ruža82, i ja se nadam da će ti bit sve ok i držim fige! Btw, meni je danas 6. dc i nakon ove biokemijske sam krvarila 5 dana, ali sve nekako jadno i slabo, a bole me (.)(.) kao da mi je pms, jel imala koja slična iskustva?
kod mene ga bilo svega i svačega. sad nakon 2 mj. pauze od kako mi je krenuo ciklus osjećam da je sve došlo u nekakav red (nadam se, a sutra ćemo na uzv vidjeti)
šta je s tinom??
Pa, tina se ne javlja, ne znam. Imala je već nekidan blijedu crticu na testu, danas je trebala vadit betu. Nadam se da je sve ok i da će nas obradovati.
A tikki, sad mi je sve jasno. Krivo smo se razumijele. Sretno s pikanjem uskoro!
martinstoss, sve do ß 5 su tragovi štoperice, tek iznad 5 se računa kao biokemijska.
ružo, pa zar ti ideš na još jedan AIH!? Pa zar nije bilo dosta? Meni je sutra isto 3dc i ponovno sam klomifenka.
Dr. mi je rekao da ćemo probati još jer kao da ja ostajem trudna al samo još nešto malo fali, da on nebi žurio na IVF ako možemo uspijeti s AIH-om.
ježić, nadam se da će nam ovi AIH-ovi biti dobitni
Da, ružo, vjerojatno je tvoj doktor u pravu. Kod tebe se stanica uspije oploditi.
Kod mene, čak ni to.
Ipak, nadam se da ćemo ovaj put obje imati bolje rezultate! Sretno!
ježić, ruža82, sretno sa AIHom!
tikki, tebi sretno s pikanjem!
maca papučarica, kitty, kad ste vi u postupku?
tina-a, javi se-e!!!
Martinstoss, ja sam već u "postupku", preživjela hsg, nalaz uredan i peglamo dalje po ciljanima dok nam ne dojadi.
Ništa od inseminacije za mene, kaže dr da mi s obzirom na dobar spermiogram mm šanse za začeće nisu ništa veće nego sa ciljanim, tako da me ne bi s time davio.
Naoružana strpljenjem krećem u nove pobjede, nadam se povoljnom učinku hsg-a pa da i ja dobijem pozitivnu betu u kojem od narednih mjeseci.
Kako si ti, jesi napravila borbeni plan za dalje?
tina malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od mene
ja sam kupila lh trakice po prvi put, i mjerim bt sada u ovom ciklusu, pa možda uspijemo nešto prije sljedećeg AIH, u kućnoj radinosti:-)
..vidim da ste me čekale jučer..nisam jučer vadila betu nego danas...sad u 13 idem po nalaz bete...frka me....al šta bude bit će...
Tina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za veliku i lijepu betu, ustvari za beturinu!
maca papučarica, evo mm i ja idemo u utorak u ZG na razgovor prvo sa Šimunićem, a onda s Lučingerom. Lučinger me zvao na mob.nakon što je vidio moj mail, jooooooooooooooooj kako divno i fino razgovara... Na AIH više neću, pa taman i da mi netko plati, a kaže Luči da oni prakticiraju IVF nakon 2-3 neuspjela AIHa. Isto se nadam da će nam prije uspjet prirodno, možda baš sad u Zagrebu, malo promjena sredine i klime...a taman će mi bit ti dani, valjda, ne znam, jer mi je ciklus malo izbucan od ove biokemijske. Želim ti puno sreće i da ovaj put naciljate "u sridu"!
tina, sretno, mislimo na tebe! Javi odmah rezultate. Držim fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
artisan, želim ti kao i sebi da ti uspije prirodno, a ako ne možda se vidimo u 5. mjesecu u IVF centru! :-D
Hvala, draga. Ma imam ja i nešto alkarske krvi, valjda ću pogoditi u sridu više!:mrgreen:
I ja tebi od :heart: želim da ubrzo napravite jednog malog purgera/purgericu!
~~~~~~~~~~~~ za prirodnjake dok čekate, a i za potpomognute ma kome god trebale!