Sumskovoce jel ima kakvih novosti, kad ideš vadit betu?
Sretno, sretno, sretno!!!!Javi nam!!!
Printable View
Sumskovoce jel ima kakvih novosti, kad ideš vadit betu?
Sretno, sretno, sretno!!!!Javi nam!!!
bebice nema još novosti, čekam betu 16/5 i nadam se. Danas mi je 15dnt, nema M (hvala Bogu), grčevi se smanjili a (.)(.) mrvicu povećale. Osim toga baš i ništa drugoga (ničeg vrijednog spomena) i tako dani prolaze i što više prolaze ja se više nadam....
Kod tebe? Bila na 2. UZV?
Šta ima kod nas u KBC Ri? Uvijek je gužva kad dođem, a tako se malo piše ovdje....
Sumsko meni ovo miriše na jaako dobro!
Ajde super ja sam već nakon 15dnt vadila betu, a ako nisi još dobila M, to bi moglo bit to!!!Joj baš se veselim!!
Bila sam na 2. UZV sve je ok srce kuca i za 4 tj. opet na pregled al sad kod svog dr.!
Pa ja sam bila naručena u 12 sati jer Vlašić onda počinje primat al sam došla 20-tak minuta prije da budem među prvima i tako je i bilo!Drugi su išli po redu kako su došli, nisu prozivali!
A da testić napraviš?Ja ne bi izdržala :)
Sumskovoce bome i meni se cini da si ti fino trudna:)
Od svega ti se najvise divim na ustrajnosti da ne napravis test, meni takva disciplina izgleda kao SF, osobito 15 dnt, wow!!
Ja eto, ne mogu docekat niti da ti objavis svoje vijesti a kamoli da sam ja u pitanju heheh
Bas je zamro ovaj rijecki topic, da... sve su nam sad trudnice i mame pa ih nema:)
Ja idem u petak na ponovne konzultacije.
Da vidimo sto cemo i da li ista kontrolirati tijekom ljeta pa da odmah nakon godisnjih dodjem s nalazima i ako je sve OK da samo pokupim terapiju za novu stimulaciju. Mislim da cu prvi put u zivotu prizeljkivati da ljeto cim prije zavrsi :D
Da se i ja javim malo, moja m je stigla napokon nakon 10 dana kašnjenja i sutra zovem da mi kaži kada da dođem na prvu folikulometriju.
Šumskovoće pa ti si mi uljepšala dan kad sam ovo sve pročitala.!!!!
Mislim da je potrebno znati činjenice kakve jesu u IVF-u, uspješnost s tri jajne stanice je ovisno o godinama izm. 6-21%, bez obzira u što Vas Vaši liječnici uvjeravali! To se odnosi na broj stanica po ciklusu, dakle upotrebljavane u jednom ciklusu a ne one neoplođeno zamrznute!!!
dob žene: 18-34 godine; 35-37 godina 38-39 godina 40+ godina
3 j.s. 21% 18% 12% 6%
15 j.s. 40% 41% 26% 17%
http://forum.roda.hr/threads/65387-Z...jajnih-stanica
Evo da vam se javim s velikom novosti. Bila ja na utz kod dr. V. 13.05. i mislim si u čekaonici kud baš na petak 13.! Probudila sam se taj dan sa strahom da će mi dr. reći kako u meni nema ništa da je sve prošlo ća. Nervoza, napetost, na wc-u sam bila četri puta. Na pregledu kaže dr. kako je sve uredu i da pričekam utz. Prvo mi je radio klasični utz i mijenjao je face, ja sveviše u panici, zatim mi pokaže moju dugo očekivanu srečicu koja mi maše ručicama, ali ipak će mi napraviti i vaginalni utz da nešto bolje vidi. I prve 2-3 min. znoji se dr. ,u sobi je bilo vruće ali mi nije bilo svejedno. I kaže dr. imamo dvije, šta dvije? pitam ja, pa ploda! kaže dr. i kada je sam sebe čuo počeo je govoriti Ali ja sam vama vratio 1 blasticu jeli tako?, Da dr. vratili ste 1! Neznaš tko je bio u većem šoku da li ja ili dr.
Na kraju je ispalo da se moja JEDNA blastica podijelila i da nosim jednojajčane blizance!
Još uvijek ne mogu doći k sebi, ali mi se sve više sviđa novonastala situacija.
Pozdrav moje suborke i želim vam puno sreće i zdravlja, a srčeka bu došla!
Hrabrice Čestitam, zaista, zaista prekrasno!!!!!!!!!!
Hrabrice čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo!!Sad se lijepo čuvaj i miruj i uživaj!!!!
Sumskovoce jel ima kakvih novosti kod tebe?
Hrabrice čestitam od srca. Rasplakala si me.
Hrabrica29 krasna vijest.cestitam!!!!!!!!!!
Thanx cure!
Hrabrica :-D:-D2 x čestitam od :heart:!!!!
Ajme Hrabrice kakav scenarij!! Čestitam na twinsima i želim ti urednu trudnoću!
hrabrice,predivno :-D :-D čestitam na dva srčeka !!!želim ti školsku trudnoću do kraja...
jeeeeeeeeeeeee šumskoooooo :-D:-D:-D:-D:-D
Pinky ti si prava proročica...sjajno si prorekla i ispunilo se...makar kad sam tek uzela nalaz mislila sam da piše 1094...kad ono 11094 :o sjela sam na klupu i buljila....čak me neka teta pitala da li sam dobro... sad smo u laganom šoku MM i ja...popodne UZV...javim novosti... :*
Sumsko, bravo! To se čekalo!
I tu da poskočim za ovu veeeeeeeeeliku betu! Bravo! :-D:-D:-D
jeeeee šumsko koja beta!!!!!!!
Ajme Šumsko koja beta!!!!! :-D :-D .... ma to su garant još jedni riječki blizančeki :) Čestitam!!
Bravo Šumskooo:-D
Hrabrice, scenarij ti je prekrasan! Čestitam na twinsićima! (krenula je i suza jedna - radosnica) :heart::heart:
Sumskovoce, za tebe nisam ni sumnjala jedino sam se zablesavila čitajući na mobu brojke 11094, ne 1094, ma ne 1194, ma neeeeeeeeeeeeeeee 11094!!! Bravo!!! To se zove beturina! :-D:-D:-D
Ajme sad tek vidim!!!!!!
Sumskovoce to se zove beta bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitam, to su blizanci sto posto!!!!!
Baš sam sretna!!!!!!
Bravo, bravo, bravo!!!
Sumskovoce to se zove prava tetabeta. Sigurno su blizanci. Čestitam od srca!:-D:-D:-
Jao kakve divne vijesti ovdje čitam, Rijeka ja postala zaakon...novopečenim trudničicama čestitke od srca!
Sumskovoce čestitam od srca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zaljubljen::zaljubljen:
:klap::klap:
ŠUMSKOOOOOOOOOOOO i bravo za našu riječku ekipu.....................
a kad mislite na kavu? a?
pa prošlo je dosta od zadnjeg puta a imamo i novih trudnica za čestitati!? a imamo i novih pikalica za 05/2011!!!
ajde neka neko pametniji od mene otvori novu temu :)
Hvala od :heart: mojim dragim suborkama!
U pravu ste proročice moje, jučerašnji uzv pokazao dvije gestacijske vrećice, podjednako velike i slijedeći pon idemo opet na uzv da vidimo kako :heart: :heart: kucaju....
Rijeka je postala zakon - možda nas čitaju naši doktori, sestre i bilogica - pa im onvom prilikom šaljem riječi hvale i puno komplimenata i veliko veliko HVALA
Znala sam, znala da su :heart::heart:
Ajme kako sam sretan!!!:-D:-D:-
Još jednom čestitam!
I sad fino uživaj i odmaraj!
Cure, može mala pomoć. Nije me pola godine bilo na KBC-u a ovaj tjedan moram doći uzeti ljekove. Kad mi je najbolje doći - ujutro ili kasnije, jesu velike gužve? :)
Sumskovoce :-D:-D WOW :heart::heart: čestitam, predobre vjesti, sada uživaj!!
Evo i ja sam uskoro pikalica! Decapeptyl je ''in the fridge'' Menopur spreman i samo čekam m danas ili sutra po mojoj procjeni. Tako da me ovo prekrasne rezultate iz Rijeke jaako vesele i znam da sam na dobrom mjestu...makar nisam ja sretnica ali ako ništa drugo nada se lagano vrača..
Imali još pikalica?? Javite se cure...
Sara 38, meni su rekli da mogu doći svaki da do 14.00 sati po ljekove. Došla sam tamo oko 11,30 i čekaona potpuno prazna, to nikad nisam vidjela. Kažem MM vidi i samo mi smo ostali, haha.