Pitanje: gdje mogu naći body revolusion?
Printable View
Pitanje: gdje mogu naći body revolusion?
Neeeee, to ti je englesko-fitneški 8-) i razumiju ga samo Odabrani. ali nije težak za naučit ;-)
jučer sam krepavala i ležala cijeli dan.. nisam ni izazov odradila
danas abs izazov
-elbow plank to side plank
-isometric l-sit
40/25sec 7 rundi
i ZWOW 48
10x break dance push up
10x jump squat
10x leg and butt lift
10x jump squat
Kavofob, bravo za pistol!!
Ja se bas iscrpljeno osjecam, mm je bolestan, ja se drzim, ali mislim da necu vjezbati.
Inace mi vjezbanje uopce nije tlaka, cak nekad jedva cekam :D no sad mi je zlo od pomisli na sportski top.
Daklem, pauza!
Jedino mi je bed sto ce me kavofob presisati :mad:
Pozdrav Sanja i dobro došla :)
Na prvoj stranici ove teme imaš odličan post od spajalice, odgovor na većinu pitanja koje muče početnike. Za BR mi pošalji e-mail adresu u inbox.
Candy, koji to abs izazov radiš?
Anci, odmori se. Uzmi si tjedan dana free, vidjet ćeš da ćeš nakon tih tjedan dana imati puno više snage i entuzijazma. A pistolsi... bum te ja čekala, s lijevom nogom :P :mrgreen:
zshred 15. pa zwow 56. pa mini za lower back. od sutra krecem sa abs izazovom majkemi!
kavofob bravo! ( uvidjas li koliko krivo procjenjujes vlastite sposobnosti? samopouzdanje isto treba trenirati....:pametnjakovićka:)
Sasa, jel ti isto taj od Candy abs izazov? Ima neki link na to?
Što je u tom zshred 15?
Ja sebe još ponekad vidim kao skoro stokilašicu. Jednostavno ne mogu povjerovati da zbilja mogu polupistols. Svakih 5 min napravim još jedan da se uvjerim da zbilja mogu.
ovaj http://www.lovingfit.com/exercises-w...day-challenge/
hehe, tako i ja sad koristim svaku priliku da demonstriram svoje nove moći. Sebi, a u nekim slučajevima i drugima.
Da si malo zabrazdio skužiš kad pripit usred noći ideš frendici pokazivati koje su vježbe super za koji dio tijela pa u parku pokazuješ plank, pistolse, burpeese.... :raspa: :psiholog:
mene pistolsi totalno demotiviraju. Ne mogu odlijepiti dupe od poda kad se spustim dolje. Ni cenat. Ili imam negdje neku blokadu ili nisam otkrila mišiće koji to rade. :lol:
Očito definitivno moram po pripremama.
kavofob kapa dolje...
onako usput ajd pošlji mi link sa svojim napretkom... sličice, nisam ih vidjela
tnx
Candy LOOOOOL
Novi cilj - pistolsi u pijanom stanju :lol: obzirom da dojim, imam vremena dobro ih uvježbati trijezna :mrgreen:
misliš da sam ih mogla?! Prvo sam se prosula (trava je bila mokra :starac:) i onda sam iz valjda petog pokušaja uspjela nekakav jadni pistol squat. :škartoc:
puno novih izazova imamo, vidiš... :mrgreen:
Optimistična, ako sam dobro primijetila, dizanje radi gluteus i kvadriceps, i to i jedan i drugi. Ja kad se dižem, a mogu 7-8 cm sama, onda si malo pomognem odgurujući se od stolice, kad prođe kritični dio, ostatak opet mogu sama. Planiram to izvježbati ovih dana.
Zbunjuje me što po onom tutorialu se prvo vježba dizanje, onda spuštanje. Rekla bih da je dizanje mnogo teže.
Za jačanje gluteusa je super polučučanj, do stolice i od stolice. Ja sam radila samo 2 dana i treći sam već uspjela pistol do dole... ali dupe boli lol
Candy, sva si vražja :lol: Možda se zapijemo jednog dana zajedno. Zamisli pijane vježbačice... ajme majko, kako bi to tek izgledalo kad krenemo jedna drugoj pokazivati :lol:
Da, gluteusi i kvadricepsi, a ni core nije manje važan.
Haha, dogovoreno onda! ajme, ne smijem ni zamišljati :-o bilo bi ozljeda :lol:
dobila inspiraciju i uslikala se. sličice pokazuju napredak u mjesec i pol, razlika se vidi i baš sam zadovoljna.
šaljem na pp
A jeste nastancale stranica...od one smijesne tete koja puse me nije bilo...preko nekoliko stranica....ima jos novih nickova cini mi se? :-D
Ne dajte se poplasit sa kraticama,polovit cete sve nakon par dana...
2 zadnja treninga:
30min AMRAP:
10 burpee-ja;
20 kb swing sa 10kg;
30 iskoraka
ja 12 krugova odradila...
maloprije:
50 cucnjeva,
100kb swing sa 8kg,
150 iskoraka
x 2 kruga
....uzarila se bedraaaa......ali ja moram sve vjezbe u komadu odradit (pa kratki predah da dodjem do zraka izmedju krugova),ako stanem gotova sam....
Pocele su nam se u grupu vracat povratnice sa ljetne pauze,rekla sam da ako imalo usporimo sa treningom radi njih da cu uzet pauzu za odradit doma Insanity pa im se prikljucim kad se one malo vrate u formu....
Anci :lol:
Vidjela sam Optimističnu. Izgleda genijalno! Koja promjena na trbuhu, sumnjam na photoshop :lol:
Ako nastavi s ovim abs izazovom mogao bi i 6 pack uskoro izroniti :yes:
Skulirana, odličan trening. Ajde javi kakav ti je Insanity ako kreneš s njim, ne znam jesi ga već radila ili ne :)
optimistična daj fotke!
Molim na mojim fotkama obratit pažnju i na prkno. Veće je-jelda da je?? :mrgreen: Izgleda ko da ga ipak imam. Malo ali ima.
optimistična, vidi se razlika, baš se vidi. super mi je kako si se stanjila. baš mi je drago kad vidim napredak kod cura koje nemaju puno kila za skinuti, jer je tu puno teže doći do rezultata.
Je, prkno je isto photoshopirano :lol:
Ne mogu vjerovati da je tako drastična razlika u samo mjesec i pol :naklon:
Optimistična, može slikice i meni?
Optimisticna, salji :-)
Optimistična, wow!
Tako i ja želim izgledati kad narastem... :zaljubljen:
Optimistična... može i meni?
:)
Ma e,u mjesec i po? A nisi imala nekog viska?Daaaaj da to vidim,ja 2g skakucem pa nema vele napretka...
I to naraslo prkno? Hmmm,meni se smanjilo...podiglo ali smanjilo...jedino mi se to ne svidja....
Bravo optimisticna! :-D
Super se vidi, pogotovo ove zadnje za koje treba disciplina.
I je, dupe ti se podiglo :-)
Jučer na zumbi - gužva, za razliku od prije ljeta. Očito ima dosta novih vježbačica. I trening savršen. Baš sam bila super hepi poslije, pozitivna energija prštala na sve strane (kao i znoj, u potocima). :-D
optimistična, može i meni slike?
bogmeć ste natipkale poprilično,pokrile sve teme,od pistolsa do vježbanja u pijanom stanju :lol: Moram priznati da ne bi bilo loše organizirati jednom neko druženje cura s ove teme,jel da je dobra ideja?
Ja jučer otrčala 8,40 km,noge su skroz lakše nekako,disanje isto nije problem,osjetim napredak.
Vidim da Roza i još neke cure spominju zumbu,moje dvije frendice nedavno krenule i oduševljene su,kažu da budu mokre nakon treninga.Ja i dalje vrtim film kak ću na pilates kad krenem raditi (a to je još malo,sredinom 11.mj.:cry:)i kombinirat to s trčanjem,ali oopet,tko zna kakva će biti situacija kod kuće,koliko vremena,grižnja savjesti što nisam s curama tijekom dana...
Optimistična,mogu i meni fotke?
I da,još sam nešto htjela podijeliti s vama,zgroženost p...arijama koje trpaju u hranu gdje god stignu.Jučer mi sestra pošalje vrećicu franckovog suhoprženog kikirikija,jer zna da si nekad kupim onaj u ljusci pa to jedem,budući da sam sve one grickalice i gluposti izbacila,ovo mi nekad paše.Kaže ona kao,ma da ovo ti nije masno,nije kao onaj obični kikiriki slani.I sad ja krenem čitati što piše na toj vrećici. Pojačivač okusa mononatrijev glutaminat,modificirani krumpirov škrob,hidrolizirani protein soje, pšenično brašno,pšenični škrob,šećer,ekstrakt kvasca,luk u prahu,kvasac u prahu,aroma,dekstroza,zgušnjivač ksantan guma???wtf!!!u kikirikiju???
Da da daaaaa... tako sam ja sva frustrirana došla jednoj frendici pričati o etiketama na hrani i koliko gluposti ima unutra.... A ona me sluša i jede suhe brusnice (u prozirnoj vrećici). I sva onak u nevjerici kaže "pa nisam ni razmišljala o tome, fakat svašta trpaju. Al evo uzmi ovih, valjda nemaju ništa u sebi osim suhih brusnica". I uzme vrećicu, i iznenadi se da ima etiketa (jer je mislila da nema), i u čudu ostane nakon što pročita da je sastav 50% brusnice (!!!!!!), jbte prozirna vrećica PUNA suhih brusnica se sastoji 50% od brusnica :o Ostatak je sok od bazge, ovo ono bla bla... Nije mogla vjerovati (a ni ja skupa s njom).
Možda to onda neće miševi dok je transportu. :zbunj: Čitaju dekleracije.
Optimistična, mogu ja vidit taj napredak? :)
Meni sve žao što se nisam slikala "prije". :) Nije da sam već u fazi "poslije", al vidim neke rezultate.. već na početku vježbanja.
optimisticna i meni fotke, molim. ja sam od onih koje ne skidaju kile, nego hoce trbuh cvrst i konkavan :mrgreen:. (i mislim da je to fakat teze i teza je motivacija, jer ne vidis tako brzo promjene, kao kad skidas kile)
taman nam opet pocinje bodyfit, ali ja malo pauziram. isla sam pokupiti dijte sa odbojke, te u zurbi sa sto misli u glavi, pala sam preko kofera na sve cetiri. koljena su poplavila,natekla... na srecu nista nije slomljeno. dobila sam neke konjske tablete (strefilo me kad sam citala uputstva), ali stvarno pomazu. danas cu probati neki modificirani trening.
Optimisticna fakat je velika razlika!! Bravo!
Seni radi vjezbe u planku- vjezbas trbuh, a ne opterecujes koljena!
Prijavljujem zwow 56 i 85 i mini.
sasa, ti baš voliš zwow56 :)
ja sam za sad samo nešto polučučnjeva i pistolsa na desnoj (uz asistenciju pri ustajanju). ajme, dupe boli, lajk it :mazohist:
optimistična, slike :)
optimistična, slike ;)
jučer tbc, sve mi bolje ide. ima ona vjezba u kojoj si u položaju za sklek pa moraš dići ruku s poda i dotaknuti rame (druge ruke). To mi već dobro ide :lalalalalala: al broj sklekova stoji. Ne znam kočim li samu sebe ili što (malo sam ne baš pod stresom al ajmo tako reći pa nisam kontaktna (sama sa sobom)).
Prekjučer Focus 25, total body.
Jučer sam vukla glupa kolica za plac s cca 15 kg cca 2 km, i uzbrdo. Znoj me probio, kolica sam strgala na stepenicama, bljgrmrmlj...