Tinkam o nekom proljetnom PM-u. To bi značilo da ove godine ne zimujem, nema prekida trčanja ko zadnje 3. A ni trener i trenerica ne daju. Vele da su zimske pripreme najbolje. :trci:
Danas mamim trkače tortom. Bit će velik odaziv. :lol:
Printable View
Tinkam o nekom proljetnom PM-u. To bi značilo da ove godine ne zimujem, nema prekida trčanja ko zadnje 3. A ni trener i trenerica ne daju. Vele da su zimske pripreme najbolje. :trci:
Danas mamim trkače tortom. Bit će velik odaziv. :lol:
Nera tako triba! Meni je zimi puno lakse trcat nego po vrucinama!
Sad si me zamislila s tim uzbrdicama na Krki, razmisljam kuda bi mogla ic trasa :unsure:
Mi smo s dicom zadnji put isli pjehe kroz sumu do Krke, dosta je ravan put i dovoljno sirok ali tu ima samo neka 3-4 km u jednom pravcu :unsure:
Ej Nera
Obavezno u Ka idemo opet štafetno da dođemo na postolje :-)
Super mi je kako ti se još više omililo trčanje uz legedarnog Dragu.
A čuj na Krki sigurno nije ravno i ne ide se na pb al zato srce ima da stane od ljepote :heart:
MB, kad kod tebe ne zebe rit! Nemaš ti minuse! Mi i ispod -10 tribamo trčat! :lol:
Pise na stranicama, vecim dijelom ravno osim nizbrdice/uzbrdice kod kanjona Krke.
Nera je nema minusa. Mada, lani je bilo, trcala sam na -2. Al kad je bura bome udje led u kosti.
ola zene
jao, koji tjedan
jucer sam napokon bila na jazzu, nakon tjedan i pol
a zasluzujem neku medalju samo sto sam otisla
drugi dan periode, glavobolja rastura od jutra, tezak dan na poslu, usla u stan u 17:35, a jazz balet u 18
ali sam otisla i uzivala, glavobolja skoro prosla, posteno se istegla, samo mislim da ce opet upala svega zivog
i neka ce :lol:
joj, tako mi treba vikend, i po mogucnosti nezagadjen poslom
bravo za sve odradjeno!
danas cu vidjeti, ili rest ili malo gammu, ovisno kad cu doma
Ma jok, zajednički frend okuplja ekipu, on obje nagovara na štafetu. A ja vidla da moš, a uz karlovačke ljepote neš ni skužit da je 10 prozujalo. Malo se podsjeti s opisom mog prvog cenera. :heart:
Poslije wingsa, to je najljepša utrka!
Ovo mi se čini dobro https://www.beachbody.com/product/fi...hop-workout.do
A kako je zima, moći ću izgurati ovo 45 minuta :mrgreen:
MB nama je trener rekao da staza nije za pb, ravna je većim dijelom al je spominjao neku oveću uzbrdicu. ne očekujem da će bit prevalovita al opet mora biti malo fore-dole. :-)
ja nisam ni otišla na služb.stranicu nego čim je spajka poslala link, ja se fino prijavila. A baš sam pametna možda će bit neka grupna klipska prijava s popustom na startninu. No dobro, onda uplatim treneru. Bar još nisam uplatila :lool:
večeras u planu Cross fit nakon što se muž vrati s košarke, yeah baš se veselim.
Lili ja sigurno necu ganjat nikakvi PB a ni inace nisam toliko natjecateljski raspolozena pa mi nije prebitno jel uzbrdo, nizbrdo ili ravno :lool:
veselim se trcanju, druzenju i prirodi :)
J-la zvuci zanimljivo, negdi sam citala o tome nesto mislim :unsure:
I meni se svidja ta Krka! :)
ma e znam pa neću ni ja jurcat tamo nego tako kad nam trener kaže (nije za pb) to je šifra da je zahtjevnija staza :mrgreen:
j-la izgleda fora
Ja sam danas umrla na treningu. Umrla !
Zagrijavanje -traka -12 minuta brzog hodanja uz podizanje nagiba do maksimale
razgibavanje
podizanje sipke s utegom od 5 kg sa dvije ruke ( sipka stoji sa jednim krajem na podu, dize se drugi kraj na kojem je uteg)
Podizanje sipke ( bez utega) jednom rukom uz rotaciju u kuku 10x svaka ruka
svinganje 15 x ( zaboravih tezinu)
iskoraci na klupicu s bugarskom vrecom 7 x svakom nogom
Plitki cucnjevi s girjom 15x , odmor 10 sekundi , 15 x puta
Prebacivanje nogu preko lopte sjedeci na klupici ( trbusnjaci) 3x 10 komada
sklekovi ( moderirani, ne mogu jos prave) 2x 6 komada
bacanje medicinke u pod uz skok 2x 10 ponavljnja
marinci 6 kom
I tako 3 x uz odmor 2 minute izmedu serija i bez odmora izmedu stanica.
ajme sirisu doces ka stakica, al jaka stakica
Imam i nove tajce. Prvi put u zivotu.
sad mi je jasno zasto mlade cure krpuju ergonomske tajce.
Guza mi izgleda u njima fenomenalno.:mrgreen:
Sirius, ti si postala opaka vježbačica! :-D
Sirius wow :naklon:
Koje tajice si kupila :mrgreen: stalno zelim neke nove a nesmin :škartoc:
Jadranka ajde i ti s nama na Krku :klap:
Lili, ma skuzila sam sta si tila rec, meni je svaka staza za PM zahtjevna pa ono :lool:
sirius bravo!
Nera bravo za tvoju trku! :-D
spajka to sve ležerno, a sve joj super ide, baš si mi neka mila :heart::lool:
prijavak
jutarnja yoga s adrien 40 min., neka odlična, slučajno sam nabasala ne znam ni kako se zove...
popodne šumskih 6 km
sutra ću samo odmarati
subota girja
nedjelja dužina
nista od vjezbanja veceras
ali sam bila s dragom prijateljicom na kavi, cakuli i palacinkama i odvjezbala sam psihu, to je neki psiho-stretching bio :heart:
sad zavrsavam nesto, pijem caj od koprive :), slusam dobru glazbu i brzo se mislim baciti u horizontalu
spremna za petak!
sirius, wow!
sirius bravoooo!!! :klap: :klap:
I ja sam sinoć na CF imala posla s medicinkom. Uopće ne znam ponovit sve te vježbe koje odradimo. More toga.
Bilo je isto super.
Sinoć sam vas se sjetila. Otišla sam prvi put na jogu. I u nekom trenutku je instruktor rekao "a sad u plank", a ja sam pomislila "konačno ću se malo odmorit". Nisu ni te joge što su nekad bile...
marta :lool:
ako si se odmorila u planku onda je ruka konacno dobro?
super, dosla si do faze razgibavanja. jos malo. drago mi je.
E, to je razlog zašto i ja idem na jogu izvan kuće - da sam doma, nikad nisam disciplinirana da provježbam sve što treba. Ovak, kad uplatim za taj mjesec, potrošena lova mi je motivacija, pa odvučem guz*cu kad god stignem i ipak odvježbam. Prije (od srednje škole) sam se isto doma rastezala, dok su djeca bila mala nisam radila ništ, a kad je mlađi napunio 3 godine krenula sam višemanje redovito. Meni je to psihoterapija... Kad preskočim, a dogodi se (imam stare roditelje izvan Zg, pa fizički ne stignem) točno osjećam posljedice, bez obzira što to nije velika količina vježbanja.
Mogu se dosta dobro rastegnuti, ali ne mogu napraviti sve asane. Štajaznam ne mogu napraviti plug do kraja (nikad nisam mogla) zbog viška kila, hehehe...O stoju na glavi i sličnim perverzijama i ne razmišljam.
jucer CF i kavica s nasom zhang <3
danas ce bit rest day jer nema sanse da stignem ista
Ja lagano trčkaram.
Hahahah, Nera, ja svaki put kad dodjem na ovaj topic i procitam dodje mi da napisem isto sto si ti sad napisala.
Radim i jogu, i BAS mi prija. 13 godina nosanja tudje tezine, dojenja, zajednickog spavanja i u poslednje vreme intenzivnog nosenja velike dvogodisnjakinje radjenje joge dovodi pod 'moras' jer stvarno ne znam kako bi telo izdrzalo.
Nego danas sam bolesna, kasljem dosta, a dan mi je za dugi run, pa sve pregovaram koliko dugo mogu da idem da trcim, jer ja bih dugo a ne znam sta kasalj ima na to reci.
Pa krenes kli kli pa koliko ide. A opet nije staza zec da ce utec.
I to sto kazes :D Evo uskoro cu, svi su ukucani poustajali, danas kod nas praznik.