isplati se, ja kupila dobar je... evo već se pere...
Printable View
Ja isto kupila grudnjak (na lanistu, ima ih ohoho), ali nekakva cudna velicina.
Kupila sam 85C, inace nosim E/F ali sam uspjela sve potrpati u ovaj.
Materijal je bas fin, vjerujem da ce biti ugodan. Jedino mi fali cvrstoca, sto je imam u drugim sportskim grudnjacima.
Kupila sam za probu i uze za preskakanje,...i kako izravnati uze?
to je problem kad se kupuje "od oka", a bezveze mi je kupiti ih nekoliko različitih veličina pa vraćati
možda da uže nekako zavežeš za noge stolica i rastegneš
kupila sportski grudnjak, stvarno je OK, doduše kupila sam malo veći jer ga namjeravam ga koristiti i za dojenje...
ja sam mislila da su danas ženska pidžama pa sam zato išla u lidl
pa sam usput uzela taj grudnja
inače nosim 85B od lisce
ovaj ima puno veće košarice, mislim da ću morat vatu gurati u njih:roll:
Uh, baš mi je žao što mi Lidl uopće nije blizu, a treba mi sportski grudnjak!
Namjerava li možda netko još ići danas pa da mi kupi?
Dogovorimo se sve na pp!
ja probala (izvadila iz kutije i zakopčala preko majice, nekima bilo smješno al moram probat) 75B inače nosim Liscu i Triumpf 75D i stane sve u 75B :)
Cure, kakvih su boja ti sportski grudnjaci?
u lidlu uglavnom kupujemo slatkiše...i imaju odlične knedle sa šljivama!!! :)
Monax, hvala :) !
Evo ponavljam svoju molbu:
baš mi je žao što mi Lidl uopće nije blizu, a treba mi sportski grudnjak!
Namjerava li možda netko još ići danas pa da mi kupi :) ?
Dogovorimo se sve na pp!
unatoč tome što sam Lidlov obožavatelj, mlinci iz Lidla su se pokazali ljepljivi :-(
šećer u lidlu 7.99 kn
:-o:-o
To znači da će uskoro po toj cijeni biti svugdje.
u mercatoru je šećer isto 7,99 kn :roll:
I u Konzumu.....
ali lidl slovi kao "jeftin" :-x ... treba mu uzet tu "titulu".
Šta će ti šećer uopće, znaš da nije zdrav, a ipak ga kupuješ, ccccc, vidiš da zapravo rade u tvom interesu.
..a zašto više nema onih limenki lososa???:-(
a zašto nema spekulasa s bademom, staklenki s graškom, smrznutog povrća (brokula, prokulica, karfiol, mrkva), štrudle, itd... navlakuše, samo što su trajale malo duže nego što smo navikli - pa ih nismo prepoznali.
no vidi se kako poprimaju "domaći" mentalitet... primjer - "povoljna" staklenka XXL s čokoladnim namazom, a kad preračunaš - ispadne da samo kupiš veće pakovanje, a cijena po kili je zapravo ista.
jučer sam ljude koji su gledali nivea cijene - poslala u bipu :mrgreen: . fino im rekla za kupon, a oni meni gdje se nalazi bipa :klap: .
jel je to samo meni il se nemože na lidl.hr ???
piše mi
HTTP/1.1 New Session Failed
ja idem na ovo, i otvara:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr/hs.xsl/6848.htm
ok, hvala...preko ovoga mi otvara....
imam preko google chroma sejvano lidl.hr i uvijek idem preko toga i otvara...neznam šta je sad
O nema lidl više ni rice pudinga , smrznutog kukuruza , pšeničnog griza , svježih kolača , izbor odjeće za djecu iznad br 134 je nikakav ,
plahte koje sam kupovala po 39.99 sad su 69.99 i tako...sve mi se manje sviđa i sve rjeđe zalazim tamo.
i mene je lidl razočarao i gotovo da više uopće ne idem tamo (samo ako je nešto jako povoljno i trudim se ne kupiti ništa više od toga)mic po mic su dignuli cijene i to me baš ljuti (posebno jer su u EU puno povoljniji)
ja sam se skroz prebacila na kupnju na pazaru.
sve nesto preko mjere poskupilo: valjda ravnaju cijene
ja danas kupila spavaćicu i piđamu-one s miki mausom
ajme koja gužva-a bila sam ujutro u 8. to svi čapaju kao daj je besplatno...
ja sam samo radi te pidžame išla u lidl
u 8h više nije bilo ništa
zapravo lažem, bile su 2 spavaćice XS i jedna pidžama, hlače 46/48, a gornji dio 32/34
i ni jedan komplet donjeg rublja za veće curice više nije bio
lidl i ja se nismo nikad baš voljeli, sada ćemo se voljeti još manje
ma joj..to je jedino kaj me tamo tako nervira da nije istina. A uvijek piše "u količinama za kučanstvo". ne kužim onda zašto dozvoljavaju kupovinu pojedincima (koji se, na svoje oči vidjela, nacrtaju u 7 i spremni čekaju s kolicima na juriš) u količini primjerenoj pedeseteročlanom kućanstvu :-/
ja sam tek nedavno otkrila da imam lidl u blizini. I u prošloj akciji sam uspjela kupiti donji veš za svoju curu - uopće nisam bila taj prvi dan, nego koji dan poslije (mislim u subotu) - očito ponovno izvade robu i kupila sam jedan komplet za probu. Iako ih je bilo dvije ili čak tri vrste u veličini 134 ili sličnoj. U stvari, gaćice mi nisu niti trebale jer moja nosi HM boxerice, ali potkošuljom sam jako zadovoljna. Pogotovo kaj su u HM te ćveće potkošulje za cure bile koma.ž
Ali zato se nisam uspjela u američkim danima dočepati sundeeja i klince iznenaditi
organska jaja, organski krumpir, fair trade kava i fair trade secer
jel bio ko u Prečkom?