Mislim da u DM-u ima isto neka super povoljna varijanta tableta (ima ih više vrsta), ali te nisam probala, a isto ih nema baš uvijek za kupiti.
Ja btw. trošim 1 tabletu dnevno, ponekad (rijetko) dvije.
Mislim da u DM-u ima isto neka super povoljna varijanta tableta (ima ih više vrsta), ali te nisam probala, a isto ih nema baš uvijek za kupiti.
Ja btw. trošim 1 tabletu dnevno, ponekad (rijetko) dvije.
bilo je u kauflandu prošli tjedan calgonit 90 tab. za 66 kn, ali ja nedavno nabavila kutiju pa nisam uzela.
treba samo vrebat, nađe se dobrih akcija.
npr. mlijeko je u Konzumu bilo 6 l za 25 kn, pa sam odmah uzela 6 paketa, ionako kupujem samo trajno a trošimo litru dnevno.
Mi uredno trošimo smrznuti za konzumaciju bez obrade. Odmrzavam u frižideru, NE na sobnoj temp. Ne vidim razloga da ne bi bio ok.Mi pojedemo puno pa mi zamrznuti ide samo u kolače. Nisam nikad probala jesti odmrznuti. Nemam neki točan razlog. Navikla sam sve odmrznuto termički obraditi.
Ako netko zna više o ovoj temi zamrzavanja i odmrzavanja hrane, može li uzeti malo vremena za prosvjetliti nas
Znači, postoji i povoljna Križavačka mljekara, hvala za info. Potražit ću na našem placu. Dolac mi je daleko
Jedino, ima ljudi kojima je okus drukčiji, npr. kruha koji je bio zamrznut. Nama ne smeta.
![]()
može se prevest preko granice paket svj. mlijeka.ne znam zašto ne bi moglo?
žao mi da sam neki dan išla po povrat poreza, pa su mi računi kod njih. vrlo rado bi vam napisala cijene slo lidla.
ISPLATI SE. mi si sa povratom poreza vratimo gorivo..
40 kom W5 all in one je 34,50 kn. Često budu na akciji pa su 10 kn jeftinije. Obične tablete W5 su oko 25 kn 40 komada. Calgonit obični 90 kom je 100 kn. Sve u jedan calgonit je puno skuplji.
I hrskavi musli s čokoladom ili s voćem su 16 kuna. Kvaliteta je super. Ne znam gdje ima jeftinije.
anatom, pogledaj ovdje
www.lidl.si
Posljednje uređivanje od dunja&vita:-))) : 17.03.2011. at 17:49
da li je netko u slo kupovao mlijeko? ponavljam seda li karton mlijeka smije preko granice?
roba nekomercijalne naravi, u vrsti i količini koja nije namijenjena preprodaji, već osobnim potrebama putnika i članova njegove obitelji, oslobađa se plaćanja i carine i PDV-a do vrijednosti 1.000,00 kuna.
ja sam prije kupovala mlijeko (ovak u kartonu/šteki) i nikad mi nisu radili problema. osim toga - nije navedeno kao ograničenje (cigarete, piće, lijekovi...) - prema tome ne vidim zabranu...
brašno u dioni - jeftinije od lidlovog... a u dioni su cijene uvijek do neba!
Pa neko vrijeme se nisu smjeli unositi meso , mlijeko i jaja ( jer bi ih , kao , najprije trebalo poslati na veterinarsku inspekciju ).
Nije to imalo veze s vrijednošću nego s nekim boleščinama tipa kravlje ludilo , ptičja gripa i sl.
Kakva je situacija danas - nemam pojma
i meni se čini da je hrana životinjskog porijekla linitirana i to ne po vrijednosti nego po kg
Danas sam u Dioni vidjela XL Calgonite 90tbl+30 gratis za 99kn (uobicajena cijena), dok je to isto u Konzumu 120kn "na akciji".
da li možda ovo bilo?
http://www.carina.hr/Putnici/PutniciInfo.aspx
nemam vremena sad čitati sve
Količina / kg 10
DRŽAVA Europska unija, Andora, Lihtenštajn, Norveška San Marino, Švicarska, Farski otoci, Grenland, Isla
PROIZVOD
OPASKA
- meso
- mlijeko
- mesni proizvodi
- proizvodi od mlijeka
- ne moraju biti zadovoljeni nikakvi uvjeti
ma ovaj moj šofer vozi iz Crne Gore , pa je možda u tome štos
danas je u Lidlu sportski grudnjak za 50 kn, nisam stigla jutros ali vjerujem da se tako nešto neće do popodne rasprodati.
da li je netko možda kupio ili vidio kako izgleda, da znam da li se isplati tražiti
Sestra je bila jutros, oko 10, već je većina bila rasprodana...
AL ipak je uspjela kupiti jedan koji bude dobar..
Veli da je čisto ok....
Ja isto kupila grudnjak (na lanistu, ima ih ohoho), ali nekakva cudna velicina.
Kupila sam 85C, inace nosim E/F ali sam uspjela sve potrpati u ovaj.
Materijal je bas fin, vjerujem da ce biti ugodan. Jedino mi fali cvrstoca, sto je imam u drugim sportskim grudnjacima.
Kupila sam za probu i uze za preskakanje,...i kako izravnati uze?
to je problem kad se kupuje "od oka", a bezveze mi je kupiti ih nekoliko različitih veličina pa vraćati
možda da uže nekako zavežeš za noge stolica i rastegneš
kupila sportski grudnjak, stvarno je OK, doduše kupila sam malo veći jer ga namjeravam ga koristiti i za dojenje...
ja sam mislila da su danas ženska pidžama pa sam zato išla u lidl
pa sam usput uzela taj grudnja
inače nosim 85B od lisce
ovaj ima puno veće košarice, mislim da ću morat vatu gurati u njih![]()
Uh, baš mi je žao što mi Lidl uopće nije blizu, a treba mi sportski grudnjak!
Namjerava li možda netko još ići danas pa da mi kupi?
Dogovorimo se sve na pp!
ja probala (izvadila iz kutije i zakopčala preko majice, nekima bilo smješno al moram probat) 75B inače nosim Liscu i Triumpf 75D i stane sve u 75B![]()
Cure, kakvih su boja ti sportski grudnjaci?
u lidlu uglavnom kupujemo slatkiše...i imaju odlične knedle sa šljivama!!!![]()
Evo ponavljam svoju molbu:
baš mi je žao što mi Lidl uopće nije blizu, a treba mi sportski grudnjak!
Namjerava li možda netko još ići danas pa da mi kupi?
Dogovorimo se sve na pp!
unatoč tome što sam Lidlov obožavatelj, mlinci iz Lidla su se pokazali ljepljivi![]()
To znači da će uskoro po toj cijeni biti svugdje.