Ajme ajme koliko lijepih vijesti :klap:
Tamagoči čestitam na malenoj velikoj bebici, prava cura!!! Jedva čekam fotkice, nadam se da se dobro oporavljaš :heart:
Bzarice :zaljubljen:
Osijek :klap:
a72 čekamo :mrgreen:
Printable View
Ajme ajme koliko lijepih vijesti :klap:
Tamagoči čestitam na malenoj velikoj bebici, prava cura!!! Jedva čekam fotkice, nadam se da se dobro oporavljaš :heart:
Bzarice :zaljubljen:
Osijek :klap:
a72 čekamo :mrgreen:
tamagoči čestitam ti od srca na Ivi :zaljubljen: to će biti neka medena mezimica svima u kući
tibi držim fige za sutra :klap:
bzara divnoooooooooooooo :-D
knedla mi je u grlu od sriće , iden ća da ne natopin tipkovnicu :-)
Najljepša tema danas na forumu!! Sve sretne vijesti.Samo neka tako bude stalno.
Svima veeelike čestitke!:klap:
drage moje, hvala vam svima što ste mislili na nas! :love:
ovo mi je bio stvarno jedan od najgorih pregleda (bolje rečeno čekanja pregleda)! a mogu vam reći da sam vidjela na licu prof. da ni njoj nije svejedno i odahnula je i ona kad je vidjela da je sve ok!
za tjedan dana moram opet na pregled, makar sam u ovom periodu u 2.trudnoći već saznala da se ponovno pojavio hydrops!
uglavnom, naša mala curica je odlično! imamo 850 g, i kaže prof. savršena je! svi organi skladni, ma sve super! :zaljubljen:
ne mogu vam opisati koliko sam odahnula kad sam čula!
tamagoči draga čestitam ti i ovdje od srca na maloj ljepotici, jedva čekam slikice! :zaljubljen:
puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Boxicu i sutrašnji pregled!
i naravno puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Tibi!
drage moje, idem se sad istušurati i u horizontalu! baš sam krepana!
svima vam šaljem veeelike puse!
za bzaru, za tamagochi i ivu, za osijek :-) predivan dan na pdf-u, prekrasno cure
navodno postoji rodin doppler (za cuti otkucaje doma) ... ne znam zna li koja od vas za to
znate li kako se moze do njega? zivci su mi ... nemam vise zivaca i posudila bih ga, pomagajte
Kejt!Neki dan sam ovaj post čitala pa ti može pomoći. Sretno!
sandra23
http://forum.roda.../images/statusicon/user-offline.png
Datum pristupanjaJun 2006Postovi883
http://forum.roda.../images/icons/icon1.gif
javljam da je mm vratio uzv jučer,pa je slobodan dalje za korištenje http://forum.roda.../images/smilies/smile.gif
Evo i meni ste u sitan sat naterale suze na oci sa ovim lepim vestima :heart:
Kejt, postoji rodin koji ide na posudbu. Zadnja informacija je da je u Rodi, nazovi tamo. http://forum.roda.hr/threads/21255-k...osti?p=1619172 Sretno.:heart:
tibi ljube da nam se vratiš sa dobrim vijestima i određenim datumom :kiss:
boxica da sve bude najnajnajbolje na pregledu :kiss:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=mandy;1641794]tibi da nam se vratiš sa dobrim vijestima i određenim datumom :kiss:
QUOTE]
ovo potpisujem!!
bzara :-D za Niu!!!
Kejt ~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji pregled! a kaj ima nekih problema kad nosiš neke nove nalaze? nadam se da nema i da je sve to predostrožnosti radi...ideš opet u Petrovu?
osijek sad samo lijepo uživaj doma i mazi podstanara!!!
koksy što je bilo s tobom jučer na pregledu?
ja imam pregled u 5 popodne i trenutno sam ok, primit će me nervoza kad budem pred ordinacijom...nadam se da je sve ok...mislite na mene!
Boxica, Kejt za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Tibi za dogovor, da više padne taj dogovor miša mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Bzara baš mi je drago za Niu vidiš da će to sve biti super i za ne tako dugo vremena ćemo mi njene slikice gledati!
curkeeeeee dogovor je pao :-D :-D
prvi termin u 9. mjesecu sam u postupku, sve nalaze imam jedino mi fale od hormona i ako je sve ok to je to, trebam se u 9. javiti par dana prije m radi protokola...
joj baš sam sretna i doktor mi je skroz simpa :-D
e sad preko ljeta se nadam prirodnom čudu, koristim trakice (ekonomično :mrgreen: ), a ako ne uspije imamo plan za dalje, jupppiiiiiii :dancingfever:
joooooj super tibi, baš mi je drago :-D , je da se mi svi nadamo da će ljeto, more , sunce i prirodni pripravci učiniti svoje, ali što je sigurno-sigurno je; možeš se opustiti i uživati u romantici kad znaš da te termin čeka :-D uf pao mi je kamen sa srca :klap:
još čekamo kejt i boxicu ;-) samo dobre vijesti primamo
bzara ima li koja sličica sa uzv da vidimo malo tu ljepoticu :zaljubljen:, bambus isto vridi za frajera
a72 ima li kakvih naznaka ?
hvala, cure
tibi, bas mi je drago za tebe, ugodno i produktivno ljeto zelim ;-)
moja bebica je dobro :-)
Tibi juuuuuuuupiiiiiiiiiiiiii!!!!!tvom plusiću ćemo se sljedećem veseliti!!!sve će biti sad baš kako treba, samo se draga opusti i uživaj,evo dolazi i tvoje vrime napokon :heart:
boxica javi nam dobre vijesti!
Bzara super vam ide, brzo će sve to proći i za tren ćeš svoju curu napokon imati u rukama, ljubim vas puno obje :*
Kejt čuvaj svoju bebicu i uživaj..
Tamagoči čestitam ti na bebici i čim prije stavi slike!
Bambus kako si nam ti?kako podnosiš vrućine?
kejt odeš u rodino gnijezdo i tamo posudiš,ostaviš svoje podatke i vratiš kad više ne trebaš.mene je spasilo pred kraj.držim fige!
Tibi eto vidiš ipak je sve po planu, u jesen u postupak baš kako si i htjela kad prođu godišnji...
jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!:-D:-D a možda i dogodi se čudo...:dancingfever:
Kejt super da je sve ok!!
osijek jel sutra ponavljaš betu? ako da onda ~~~~~~~~~~~~
višnja drago mi je da si se javila i nadam se da si i ti sredila neke stvari sama sa sobom!
a kad primate samo dobre vijesti onda ću vam i ja reći da je sve ok!! veliki smo i mahali smo mami i tati!!:zaljubljen:
velika pusa svima
Sve same dobre vijesti, tako vas je lijepo čitati :)
Cure nisam se javila par dana, mama mi dosla (preko bare) pa sve sto uz to ide...joj kakvih smo stvarcica dobili :)
U pon.bila na ctg, sve uredno ,a sutra mi je termin i opet nactg ,i pregled . Jos nema nekih vecih promjena, pomalo nesto se desava ali nista konkretno. Ja se nadam do srijede da krene ,jedva cekam a i pomalo me frka...javicu se opet!
predivnih li vijesti na ovom pdf, cestitam cure i samo tako nastavite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi draga moja, suze su mi krenule na oči od sreće! :-D
bit će to prekrasna jesen za tebe i divno proljeće kad će mala mrvica doći na svijet! makar možda ona dođe svojoj mami i malo ranije pa napravi ljeto za pamćenje! :yes:
Boxa jeeeeeeeeeee za tvoje malo zlato! :zaljubljen:
Kejt jeeeeeeeeeee za tvoju mrvicu! :zaljubljen:
kako mi je drago što tako lijepe vijesti ovaj tjedan dolaze samo!
mandy, draga nemam nikakvih sličica, jer sad idem u bolnicu a tamo ništa ne dobijem nazad! imam jedan filmić od prije mjesec dana, ali to ne znam staviti na net! poslije idućeg tjedna rekla je da ćemo se viđati opuštenije pa čim budem imala kakvu lijepu sličku ja ju stavljam!
višnja tako mi je drago da si nam se javila! što ima kod tebe? kako je maxić? koko ga puno pozdravlja i šalje jedan vau!;-)
Rozice, i ja jedva čekam da dobijem svoje dijete konačno nakon toliko godina u ruke! stalno ste mi ti i Špiro u mislima i dajete mi snagu za dalje! pokušavam koliko mogu uživati u ovim danima, jer ne želim jednog dana tamo za 5-10 godina pamtiti ovih devet mjeseci kao nešto stresno! nekad uspijem više nekad manje, ali dosta dobro mi ide!
osijek kako se osjećaš? jel imaš kakvih trudničkih simptoma?
svima šaljem veeeeeeeliku pusu, idem sada malo raditi!
Napiren stomak, povremeni lagani grčevi, (.)(.) na kojima bi pozavidila pamela anderson, a ostalo više manje kao i inače sve ok.Citiraj:
osijek kako se osjećaš? jel imaš kakvih trudničkih simptoma?
sutra beta ponovo da vidimo jel dobro raste i jedva čekam prvi uzv, kad ja to vidim na ekranu onda sam ja sigurna da je to tu.
ahhhaahhhaaa :lol: :lol: što ti kaže mužić?
Još malo za sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Jedva čekam tvoj uzv da vidimo jesu dvije ili jedna mrvica :love:
joj curke moje baš sam sretna što ovih dana imamo samo lijepih vijesti, neka tako i nastavi do kraja pa da sve konačno zagrlimo svoju dječicu :heart:
[QUOTE=osijek;1642719]... (.)(.) na kojima bi pozavidila pamela anderson...
[QUOTE]
meni u ovoj trudnoći počele rasti tek u 10 tjednu (sad sam u 12 tt) pa MM stalno ispipava koliko su narasle...:lol::lol::lol:
i još dobrih vijesti: dobila sam nalaz double testa i sve je ok!!!:-D
osijek kad će beta??
big kiss to everyone!!
A ništ kad nema još pristupa, usput kada ste vi prvi puta radili nešto po pitanju bračnih dužnosti nakon et?!:roll: Ja znam da sam zadnji put čekala blagoslov dr., a kad sam pitala rekla mi je samo pa da, da smijete! Da sam znala ne bi ni ćekala.:mrgreen: Pucaju me svi ti hormoni pa sam sva luda!:oops:Citiraj:
ahhhaahhhaaa http://forum.roda.../images/smilies/rotfl.gif http://forum.roda.../images/smilies/rotfl.gif što ti kaže mužić?
Boxica beta je sutra!
osijek ja ti ne mogu dati dobar savjet oko toga jer je kod nas nakon et bila zaključana pipa do kraja :roll:
a to kako peru hormoni na početku, mi je skroz poznato :-P
pitaj ti doktoricu na uzv-u, pa ako da zeleno svijetlo navali :mrgreen:
boxica mora si mužić to malo premjeriti, joj svi su isti po tom pitanju :lol:
A preživjet ćemo to kao i sve ostalo!
Roza groza pun ti je mailbox, a pokušavam ti poslati PP!
Uh, moj mailbox, idem sad ispraznit pa pošalji :* I mali savjet za ozbilje, nemoj fermat bračne dužnosti u trudnoči, bez obzira koliko te prali hormoni, bolje se strpit 9 mjeseci, preživi se, vidi mene! (lupala glavom od zid dok nisam rodila ha ha ha)
Mene opile sve ove dobre vijesti na našem pdf-u!!! Ovo je divno, predivno rekla sam vam ja proljetno ludilo učinilo svoje :-D
Tibi draga, sljedeče prolječe kupovat češ kolica iz potrebe, i savjetujem quinny :lol: Prekrasne vijesti!!
Cure ljubim vas sve, prekrasni su dani počeli na našem pdf-u, nek tako i ostane :klap:
Rozić već sam se ja odlučila za quinny ako bude jedna beba, odnosno McLaren ako budu dvije :lol:
Vidiš dokle je to otišlo da sam ja već sve živo isplanirala, samo da još malo čudo/a stigne/u. Bili smo neki dan u Sloveniji pa navratili u Brežice u baby dućan i ispregledali svu opremu koja nam treba i svu onu malu predivnu robicu :roll:. Nekad si mislim ajme kako smo ludi, a onda opet s druge strane mi je to sasvim normalno i daje neki vjetar u leđa...
Šaljem velike puse tebi i tvom bebolincu. Tako mi je lijep ovaj tvoj avatar gdje se on nama smješka. Predivni naš Špiro :zaljubljen:
Osijek za pravilno duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
bzara zaboravila sam ti reći da si prekrasna trudnica i onaj tvoj Kokić je pravi pozer
Drage moje svima šaljem veliki zagrljaj :love:
...joj jedva čekam da nam tamagoči pokaže svoju ljepoticu
Evo da kažem i ovdje beta 1885!
Tibi, samo ti gledaj i kupuj, trebat će ti! :*
I da, stvarno daje vjetar u leđa, mene šoping za Špira izvukao iz nekih kriznih momenata, zato go for it girl!
osijek pa to je divno! :-D ma bravo za veliku betu! ja isto jedva čekam tvoj UZV, imam baš neki feeling da su dvije bebice! ajme jedva čekam! :klap:
Tibi draga moja, samo ti gledaj, kupuj, nećeš se ni okrenuti doći će jesen, a onda za čas proleti tih 9 mjeseci i evo tvojih bebica tebi u ruke! :zaljubljen:
samo treba tako, to stvarno daje vjetar u leđa! ja u prve dvije trudnoće nisam baš bila od nekog gušta za kupovanje (makar stvarno dosta stvari imamo od Zare jer sam taman prije bolnice išla u shoping, ali tako prek volje), zato sada guštam i stalno gledam kombiniram! platnene koje sam joj kupila stalno vadim gledam, raskopčavam, zakopčavam...
zato draga samo vi uživajte u tome, kad dođu te male štruce biti će to divna, s puno ljubavi skompletirana mala dječica! kad ih mama obuće u onu prekrasnu haljinicu! :zaljubljen:
Rozice, divni dani, i samo takve primamo na ovaj naš PDF jel tako? nema više suza za nas samo osmijeh nas i naših bebica!
svima šaljem veeeeelike puse od nas dvije!