jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!a možda i dogodi se čudo...
Kejt super da je sve ok!!
osijek jel sutra ponavljaš betu? ako da onda ~~~~~~~~~~~~
višnja drago mi je da si se javila i nadam se da si i ti sredila neke stvari sama sa sobom!
a kad primate samo dobre vijesti onda ću vam i ja reći da je sve ok!! veliki smo i mahali smo mami i tati!!![]()
velika pusa svima

svima, posebno trbusastim mamama 

Ja znam da sam zadnji put čekala blagoslov dr., a kad sam pitala rekla mi je samo pa da, da smijete! Da sam znala ne bi ni ćekala.
Pucaju me svi ti hormoni pa sam sva luda!

, znam taj osjećaj kad godinama čekaš bebu, nakon godina muke po klinikama konačno ostaneš trudna i onda odjednom sve nestane 
; sad samo s MM pričam o tome i mogu ti reći da mi ponekad fali rame za plakanje jer ne želim non-stop ni s njim plakati i opterećivati ga uz svakodnevne životne probleme; uglavnom i mi smo u planovima, s jedne strane je gadno nakon svega što smo prošli, s druge lakše jer već imamo dicu, ali treba stisniti zube i boriti se i pokušavati jer jednostavno ne postoji drugi način... na ovom furumu mi je lakše jer svi dijelimo iste osjećaje i razumimo se , nitko nikome neće zamjeriti ako ima loš dan i baš mu je crnjak i sve se bodrimo i potpomažemo; puno je lakše prolaziti kroz ovako teške životne situacije uz ljude koji su prošli isto i znaju prepoznati osjećaje ( hvala vam curke) ; pridruži nam se, sigurno će ti biti lakše i brže će ti proći vrime čekanja do slijedećeg postupka ili prirodne T ( zašto ne ? )
, joooj jedva čekam godišnjiiiiiii