http://www.bernarda.hr/pdf/Medivital.pdf
Bernarda u Pušćinama radi antidekubitalne madrace. Najbolje je da nazovete ili da netko od obitelji ode tamo, mislim da bi se trebali javiti direktno gđi Bernardi, vjerujem da će pomoći.
Printable View
http://www.bernarda.hr/pdf/Medivital.pdf
Bernarda u Pušćinama radi antidekubitalne madrace. Najbolje je da nazovete ili da netko od obitelji ode tamo, mislim da bi se trebali javiti direktno gđi Bernardi, vjerujem da će pomoći.
i na njega flomasterom napiši njegovo ime, uzet će mu i njega. :oklagija:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim, mislim, mislim puno na njega..... :heart:
Ma kud ce joj duša (sestri)!?!! Strasno!!
Saljemo vam puse :heart:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radije necu bogohuliti. Zlocesta je. Boze dragi..... uh.... Lovro pusa velika. Pobijedi ovo sve i pocupaj casnu kad ojacas ♡
Muma <3
kako tvoj muž ide kroz ovo sve? muškarci se znaju često povući u sebe u takvim situacijama.
dali radi ili je na bolovanju? dali ti je podrška?
mislimo na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde super, hvala vam, naći ćemo mi taj madrac! A za časnu nemam riječi, od prvog dana. Ima ih svakakvih gore, a one ne znaju da nam svaka sitnica puno znači. Ima i dragih sestra, ali ne odrađuju baš posao kako treba (kad dođem iza 12h a na njemu posušena slina, sljepljene okice...). Ali jednu posebno volimo, zove lavića "pajdo" :-)
Muž je jadan sam, radi, pola radnog vremena ne funkcionira, izbjegava biti u stanu a nema volje za kave s frendovima... vidimo se za vikend...i onda mu ponovno treba 2 dana da profunkcionira na poslu. Ali ima veliku podršku na poslu, jako veliku, ima praktički otvorene ruke - može otići bilo kad zatreba. A nas dvoje, držimo se zajedno :love2:
Držite se zajedno :love2:
želim vam od sveg srca da vas mali "pajdo" namuči kad uđe u pubertet.
Nek vas čuva Bog
Uh! Sad bi svašta napisala za tu zločestu sestru,ali bolje da šutim,grrrrrrrrrr!
Pusa hrabrom "pajdi" :-),hrabroj mami i hrabrom tati! Grlim vas jako!
~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenoga
Ja sam blizu Pušćina (Bernarde) pa ako bude trebalo otići od njih možete mi se slobodno javiti :)
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
mali pajdo :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pajdo :heart:
:heart:
drži se, pajdo! :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
muma :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ste nam u mislima........
Samo hrabro u svaki novi dan!
Mislim na vas, pusa princu pajdi, stalno mi je u mislima hrabrica malena.
Muma, čuvaj sebe i čuvaj muža, budite stijena jedno drugome, prođoh to sa 5 djetetovih operacija.
Grlim vas :ghug:
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Lovro, pajdo maleni, bori se!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, svaka vam čast :naklon:
:heart: i cijeli svemir vibrica!!
Hajdmo dalje za malenoga
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragom pajdi bezbroj vibri...da bude bolje i da pobijedi sve nevolje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~:heart::heart::heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako ti još možemo pomoći?
Muma ako treba kakva pomoc, javi!!
Za malog pajdu bezbroj vibrica :heart:
Za Lovru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Za malog pajdu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` za dobre vijesti! !!!!!! He he pajdo bas slatko!!! Ja sam u splitu pa mogu dočekati s braća! !!
Pratim svaki dan novosti o Lovri i cesto, cesto mislim na vas.
I na Lovru, i tebe Muma i na tvog muza.
Zelim vam puno snage za dalje......
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog Lovru!!!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i isto toliko pusa Lovri i hrabrim roditeljima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog pajdu :love:
Pričala sam s anesteziologicom danas. Kod njega, s obzirom na stanje, postoji nekakav rizik kod anestezije, ali trenutno se borimo da preživi, tako da je to onda zanemarujuće s obzirom na situaciju. I dalje je stabilan, a to je najvažnije sad do stavljanja kanile. Bilo bi odlično da ostane i dalje bez temperature. Ne znamo kad će u salu, jer nije hitan. Nadam se idući tjedan.
Samo vi vibrajte drage tete, tako nam najbolje pomažete :heart: Ljubimo vas!