za malog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za mamu i tatu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za malog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za mamu i tatu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malog borca i hrabru obitelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
:za malu obitelj i naročito hrabrog Lovru...borac naš mali...čupavi hehe
danas neka bude još bolji dan za hrabrog Lovru![]()
neka svaki dan bude korak naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Lovru![]()
Velikaza princa Lovru!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo ljepoto malena !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Krenule mi sad i suze radosnice
Stvarno je pravi mali bezubi borac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srećica malena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo hrabrice naša![]()
Baš je divno čitati lijepe vijesti o našem prekrasnom lavu
Lovrobori se srce mamino, evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još puuuno lijepih vijesti!
Grlimo vas i ljubimo Mila i ja![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lovro, mislimo na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas sam potpisala papire za kanilu.Nadam se da bi moj lav odobrio našu odluku. Jedino što se dalje nadam jest da će moći malo disati i sam s kanilom, bez respiratora, pa ćemo se time imati i prilike ponovno nositi
![]()
a kako nam je misic bio danas? puse mu šaljemo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Obučen i dalje, čak mu je tlak bio 107 kroz neštoAli mu je danas sestra (i to časna sestra koja radi gore) uzela mali antidekubitalni madrac, a on je jedini bebo koji ne može ni ručicu pomaknuti. Prošli put je nakon 6 dana dobio dekubituse. Čak mi nije htjela ni dati tupfere da mu usta malo očistim, a strašno slini. Kupit ću ja njemu vlastiti antidekubitalni madrac...samo mi recite gdje
![]()
Muma imas u Meblu. A SimBex daje cak i u najam. Za cjenu nemam pojma.
http://www.bernarda.hr/pdf/Medivital.pdf
Bernarda u Pušćinama radi antidekubitalne madrace. Najbolje je da nazovete ili da netko od obitelji ode tamo, mislim da bi se trebali javiti direktno gđi Bernardi, vjerujem da će pomoći.
i na njega flomasterom napiši njegovo ime, uzet će mu i njega.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim, mislim, mislim puno na njega.....![]()
Ma kud ce joj duša (sestri)!?!! Strasno!!
Saljemo vam puse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radije necu bogohuliti. Zlocesta je. Boze dragi..... uh.... Lovro pusa velika. Pobijedi ovo sve i pocupaj casnu kad ojacas ♡
Muma <3
kako tvoj muž ide kroz ovo sve? muškarci se znaju često povući u sebe u takvim situacijama.
dali radi ili je na bolovanju? dali ti je podrška?
mislimo na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde super, hvala vam, naći ćemo mi taj madrac! A za časnu nemam riječi, od prvog dana. Ima ih svakakvih gore, a one ne znaju da nam svaka sitnica puno znači. Ima i dragih sestra, ali ne odrađuju baš posao kako treba (kad dođem iza 12h a na njemu posušena slina, sljepljene okice...). Ali jednu posebno volimo, zove lavića "pajdo"
Muž je jadan sam, radi, pola radnog vremena ne funkcionira, izbjegava biti u stanu a nema volje za kave s frendovima... vidimo se za vikend...i onda mu ponovno treba 2 dana da profunkcionira na poslu. Ali ima veliku podršku na poslu, jako veliku, ima praktički otvorene ruke - može otići bilo kad zatreba. A nas dvoje, držimo se zajedno![]()
Držite se zajedno![]()
želim vam od sveg srca da vas mali "pajdo" namuči kad uđe u pubertet.
Nek vas čuva Bog
Uh! Sad bi svašta napisala za tu zločestu sestru,ali bolje da šutim,grrrrrrrrrr!
Pusa hrabrom "pajdi",hrabroj mami i hrabrom tati! Grlim vas jako!
~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenoga
Ja sam blizu Pušćina (Bernarde) pa ako bude trebalo otići od njih možete mi se slobodno javiti![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
mali pajdo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drži se, pajdo!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
muma![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ste nam u mislima........
Samo hrabro u svaki novi dan!
Mislim na vas, pusa princu pajdi, stalno mi je u mislima hrabrica malena.
Muma, čuvaj sebe i čuvaj muža, budite stijena jedno drugome, prođoh to sa 5 djetetovih operacija.
Grlim vas![]()