ja sam danas opet otrčala 10K, malo slabiji pejs, 5.40. i napravila sam ovaj kbell, garantirano je lagan, ja sam ga radila po trčanju.
Printable View
ja sam danas opet otrčala 10K, malo slabiji pejs, 5.40. i napravila sam ovaj kbell, garantirano je lagan, ja sam ga radila po trčanju.
moguce, meni je bilo ful tesko kad mi se malo ispuhala...a provaj da ti hvat bude sto siri pa bi trebalo bit lakse...
stigla mi nova "igracka" - sipka sa utezima (sve skupa 20kg), a MM si narucio ab slingove pa cu se "poigrat" s to dvoje veceras....
brigdes radim sa nogama u TRX-u, teze mi je nego na lopti....
Ja znam noge staviti na kauc :mrgreen:
Sasa, odlicno! Meni je taj pejs super!
Danas friday fight 2 i trbusnjaci iz insanitya. Malo mi je falilo daha jer me grlo bolucka al sad se bolje osjecam i drago mi je da sam se natjerala otic!
Betty kako si ti?
skulirana hvala za komentar, moguće da mi je lopta previše ispuhala...
betty, cijelo vrijeme mislim kako samo nešto krivo napisala u vezi s propolisom, i sad skužim da sam napisala da ga ima u prirodnoj, umjesto u biljnoj ljekarni!
Večeras na Ancinu preporuku KW4 (swing i around the world sa 12kg a ostalo sa 8kg), samo ću reći beginner my ass :oklagija: 3 runde 26'16''.
Nakon toga KW5 (press sa 8kg, sve ostalo sa 12-icom) - 8'32''.
Sutra bi moj active rest trebalo biti Sljeme :zaljubljen:
PS. betty, našla sam recept za mljac palačinke (Snickerdoodle Crepes) i odmah isprobala kao PWO. Dodala samo malo wheya s okusom vanilije u smjesu. Stvarno su dobre :njam:
ccccc, i onda me pitaju di mi je six pack.....pa na sigurnom pod mekanim i toplim jastukom palačinki!!! 8-)
Danci sta si recept dala Betty, nije li za palacinka resor zaduzena Anci :lool:
e da zaboravih reci Optimisticna cekamo te, javi se jos koji put.
kod mene danas rest. neugodno mi napisati ali moja ljepojka (7) mi cijeli tjedan neda spavati. koma.
da, ali njena je zdrava varijanta s nečim pirovim (brašnom ili nečim drugim, ne sjećam se, nisam uspjela naći za kupiti) :)
Ja sam večeras krenula napraviti ovo: http://www.lovingfit.com/exercises-w...usion-workout/ učinilo mi se fora, ali sam odustala nakon petog jumping lungesa. Em mi je preteško, em sam se deprimirala gledajući nered oko sebe i računajući koliko trening ntraje, pa sam ipak odlučila pospremati.
Sasa, trčiš li po nekom programu ili kako ti dođe? Planiraš polumaraton? Ti, Anci i ostale trkačice, bi li išao tko na ovo: http://www.run-trek.hr/novosti/zagre...inter-classic/ Pet cestovnih utrka na 5 km ulicama grada, svaki mjesec po jedna i svaki put druga lokacija. Broj trkača je ograničen na 500.
Inače sinoć sam i ja 10 km (pejs neću spominjati nakon sase :škartoc: recimo da se štedim :D).
I MB, betty, pratim vas, i mene primilo grlo od maloga (treći put ove zime) i baš sam vas čitala na mobu kad sam bila u ljekarni i kupila propolis, nadam se da će bar malo pomoći, mrzim stalne pauze. Sinoć mi je bilo super nakon trčanja, sinusi i dišni sustav cijeli fino se pročistili.
Ima pirovog brasna u dmu i biobio. Ja ne volim bas palacinke, al moji klinci kazu da su stoputa bolje!
Nemam nikakav program, ali planiram polumaraton, mislim poceti trcati po programu kojih 12 tjedana prije trke!!
Jučer sam bila preumorna za ista pa sam pauzirala. I danas se nazirao takav kraj dana, al sam se ipak natjerala na cardio2. I sad mi je bas drago.
Bolesni i njihovi njegovatelji, drzite se. Jos malo pa ce proljece :)
Danci, bravo i za super treninge i palacinke :lool:
Ja ne znam sto je u tim palacinkama da ih toliko volim. Oduvijek. Ne razmisljam o odricanju nikako :mrgreen:
I danas sam pojela jednu u gradu. Djeca htjela, a ja ih ne mogu gledati kako jedu. Nisam radila danasnji trening jer smo isli u kazaliste pogledati mjuzikl , super nam je bilo!
Brasno koristim pirovo! Bemu misa, danci! Donijet cu ti na kavu sljedeci tjedan! :lool:
I djeci je jako fino, ni ne pitaju vise za bijele palacinke.
Vikki, ove utrke izgledaju bas dobro .
pa sjećaš se Anci da sam ga tražila i nisam našla pa smo ga skupa išle tražit, ali svejedno ga nije bilo...tako par tjedana :lol:
možemo opet pokušat :mrgreen:
Danci, i ja sam nasla jedan zanimliv rec za palacinke i mislim da isprobat ovih dana http://www.djfoodie.com/All-Purpose-Crepes
Imam ricotte, al moram po jaja :)
Mene prosla prehlada gotovo skroz, al su ne jucer bila strasno ukocila ledja na jednoj strani. Vjerojatno od spavanja na grani, jer ja i dvoje djece se stiscemo na pola kreveta, a pola zjapi prazno. Ko da s dojencetom spavam, a ne s povecim klincima, majkemi. Jos se bude cim se maknem od njih, nevjerojatno.
Jucer smo i imali goste do kasno pa je to bio drugi dan nevjezbanja. Zato sam jutros puno bolje i odradila JRC 4, meni je bio challenging, al izvediv.
To bi bilo sve od mene danas jer sad jurim po potrepstine za homemade costume, moj sin je pozelio biti ni manje ni vise nego zeko iz rabbids crtica :drama:
A onda navecer imam dejt s muzem, kino i poslije u stan bez djece :mrgreen:
ja sam danas napravila jrc#4 i zwow#5, osjećam zamor od ovih 20 km od jučer i prekjučer, noge su mi teeeške. sutra radni rest day.
Betty, zavidim ;)
Ja sam jutros novi KB #5 i bilo mi je malo pa sam isla trcati. Nije mi se radio neki body crush, a fakat nisam dugo trcala. To se i vidjelo :lool: jer su me prva dva km jako boljele potkoljenice pa sam morala hodati jer je bilo bas tesko. Nakon 2 km je bilo dobro.
Ukupno sam trcala 5.
Odoh praviti gavune :mljac: i orade.
Palacinke svakako pogledam.
Sasa, nije ni cudo da osjecas zamor. 20 km je prilicna brojka za dva dana.
Meni je zwow 5 bas dobar. Nije uopce tezak, taman za ubaciti uz nesto.
Ovaj je tjedan stavljala bas lake treninge..
Zavidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja bi!!!!!!!!!!
Za recept obavezno probam kad kupim ricottu. Ja sam večeras opet one koje sam ti linkala :oops:
Al smo bar danas imali dejt po Sljemenu :mrgreen:
13,5 km sveukupno. Uživali i umorili se pošteno.
Da se pohvalim da sam odolila štrudlama iz puntijarke. Jedva jedvice, ali jesam :mrgreen:
Danci, super za Sljeme? Jel ima blata?
Jutros sam napravila body crush 9 upper body. I jos onaj KB od jucer. Ruke mi otpadaju. Idem pod tus i pojesti zasluzeni kruh za dorucak :)
Danci, nemoj nikad vise napisati da nisi pojela strudlu :oklagija:
došla sam se pohvalit da vježbam 16 dana za redom, samo sam jednom preskočila kad je bio prvi dan menge :D
prebacila sam vježbanje sa popodneva na jutro, kad B. spava malo duže, stignem odvježbat, otuširat se i odmorit dok se ona probudi. popodne je sve pod pritiskom.
izmjenjujem dvije poznate Jillian, yogu i 30ds, a ubacit ću ovih dana i Ripped in 30, za promjenu.
al jedem sve. jučer sam bila na druženju žderačini i dala si oduška sa frendicinim najboljim baklavama na svijetu, onim turskim koje izgledaju ko ćevapi, mmmmm
betty i ja zavidim na dejtu :)
jucer sam pravila kolace, danas imamo slavlje za obitelj - maza danas puni 8. god :)
kako je bio bolestan slavlje za njegove prijatelje smo odgodili za iduci vikend.
tako da za mene nije bilo vjezbanja ni jucer a necu ni danas stic.
Ovaj sam tjedan vjezbala u 21 30 jer je MM bio nocna pa ovo malo vremena sto smo se vidjeli nisam htjela uzurpirati vjezbanjem :) Al kasno mi je to. Najbolje mi je oko dnevnika. Tako cu danas. Ostao mi je jos W6, a onda od utorka w7 i w8. Jedva sam ovo, kako cu dalje, ne znam.
Tangerina, ovo je stvarno odlicno! :)
Mb, sretan veliki osmi malom ljepotanu :heart:
anci :heart:
i ja sam bas uzivala na kavici
anci divno izgleda! ko curetak!
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~
ja bila na putu, ajde, puno setala
pa sad imam sestru s obitelji na spavanju, nadam se veceras nastavku vjezbanja i discipliniranijem ritmu
mb, sretan rodjendan frajeru :heart:
Tang, bravo! Mislum da si se vec navukla :)
MB sretan rodjendan velikom decku!
Jutros KB 5, meni prilicno lagan, mozda sam trebala 2 runde. Al sad vec moramo po djecu pa je kasno.
Zasto Z nije stavila taj benchmark?
Betty, pa sto si dosad radila? :mrgreen:
tang :klap:
MB sretan 8. maleckom!!!!!!
Betty, eno bench je vanka al ga ja neću radit danas jer su mi noge ko dva stupa umorne....ali pistolsi će mi pokvarit dojam jer ću raditi modificirane. Da li ću ikad napravit pravi pistol?!?! A da se i trudim mogla bih se i žalit, ovako :škartoc:
Anci, jedna strana Sjemena je super (Bikćevićeva, 18-ica) dok je istočna koma. Htjeli smo Leustekom dole ali gornji dio je potpuno zaleđen pa smo se okrenuli na Runolist. Donji dio Leusteka od Šumarevog groba je na nekim mjestima jako blatnjav, ali da se preživit ako nisi u tenisicama za trčanje ;)
Anci, moram izmislit keto varijantu štrudle :lol:
Ja se pomirila da nemam uvjete za vjezbat doma preko tjedna.dok poobavljamo sve obveze nakon posla, djecje aktivnosti pa nesto kupit od hrane ili do ljekarne uvijek nesto, onda mi glupo to tako malo vremena ne bavit se s djecom.
A doma smo jako malo stalno djiramo landramo uokolo i zaspem s njima
Al evo uspjela sam ovaj tjedan:trcanje moja tura 5km, penjanje po stijenama kasni vecernji termin i danas klizanje s kceri na Salati.
Kad malo odrastu i muz bude manje radio a vise bio doma onda mozda probam te kucne treninge iako muslim da nisam tip za to. Ili na zrak solo ili u zatvorenom al u grupi.
nadam se da nas na forum primate bez obzira na vrstu sporta kojim se bavimo.
Spavala i pravila onaj tiramisu od neki dan, jer su gosti tad otkazali, tek danas dolaze.
Benchmark izgleda ubitacno!
Aj nek neko proba (a da nije sasa, jer ce ona rec da je to p.dim :mrgreen: ) i nek javi. Ja ko danci, kvadri me rasturaju. Mozda ga sutra popodne napravim.
Koja ljepota napokon trčati vani. Još je i jako sunčano. :-)
Sad sam pogledala benchmark. Sutra ga radim. Mislim da je supertezak!
Steta da je danas kasno stavila bencmark. Dotad sam vec napravila BC #9 i KB #5 pa nema sanse. A danas sam bas nekako bila raspolozena za vjezbanje i nisam morala zuriti. Ja ne vjerujem da cu ga sutra jer mi je ponedjeljak koma.
Betty, aj dobro :D
Sto ste gledali u kinu? Nije Medo Paddington? :mrgreen:
Ja bih tako rado s muzem u kino. Strpit cu se do ljeta :D
Lili, meni su zato odlicni ovi kratki i intenzivni treninzi. Recimo, oba danasnja traju po cca 12 minuta. Ja sam imala vremena pa sam napravila jedan za drugim i osjecala sam se bas dobro pa mi je bilo ok.
Cesto nakon jednog Zuzi treninga nemam snage za drugi.
A 12 min mogu skoro uvijek ubaciti. Makar od 6:15-6:30.