Stranica 31 od 126 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovaj je tjedan stavljala bas lake treninge..

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam danas napravila jrc#4 i zwow#5, osjećam zamor od ovih 20 km od jučer i prekjučer, noge su mi teeeške. sutra radni rest day.
    Bilo bi dobro trčati svaki drugi dan, tj. napraviti pauzu od barem jednog dana između trčanja, baš zbog umora, a s obzirom i na druge treninge.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    A onda navecer imam dejt s muzem, kino i poslije u stan bez djece
    Zavidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ja bi!!!!!!!!!!
    Za recept obavezno probam kad kupim ricottu. Ja sam večeras opet one koje sam ti linkala

Al smo bar danas imali dejt po Sljemenu
    13,5 km sveukupno. Uživali i umorili se pošteno.
    Da se pohvalim da sam odolila štrudlama iz puntijarke. Jedva jedvice, ali jesam

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, super za Sljeme? Jel ima blata?

Jutros sam napravila body crush 9 upper body. I jos onaj KB od jucer. Ruke mi otpadaju. Idem pod tus i pojesti zasluzeni kruh za dorucak

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, nemoj nikad vise napisati da nisi pojela strudlu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

došla sam se pohvalit da vježbam 16 dana za redom, samo sam jednom preskočila kad je bio prvi dan menge :D

prebacila sam vježbanje sa popodneva na jutro, kad B. spava malo duže, stignem odvježbat, otuširat se i odmorit dok se ona probudi. popodne je sve pod pritiskom.
    izmjenjujem dvije poznate Jillian, yogu i 30ds, a ubacit ću ovih dana i Ripped in 30, za promjenu.

al jedem sve. jučer sam bila na druženju žderačini i dala si oduška sa frendicinim najboljim baklavama na svijetu, onim turskim koje izgledaju ko ćevapi, mmmmm

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

betty i ja zavidim na dejtu

jucer sam pravila kolace, danas imamo slavlje za obitelj - maza danas puni 8. god
    kako je bio bolestan slavlje za njegove prijatelje smo odgodili za iduci vikend.
    tako da za mene nije bilo vjezbanja ni jucer a necu ni danas stic.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovaj sam tjedan vjezbala u 21 30 jer je MM bio nocna pa ovo malo vremena sto smo se vidjeli nisam htjela uzurpirati vjezbanjem Al kasno mi je to. Najbolje mi je oko dnevnika. Tako cu danas. Ostao mi je jos W6, a onda od utorka w7 i w8. Jedva sam ovo, kako cu dalje, ne znam.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tangerina, ovo je stvarno odlicno!

Mb, sretan veliki osmi malom ljepotanu

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

anci
    i ja sam bas uzivala na kavici
    anci divno izgleda! ko curetak!

bolesnima ~~~~~~~~~~~~~

ja bila na putu, ajde, puno setala
    pa sad imam sestru s obitelji na spavanju, nadam se veceras nastavku vjezbanja i discipliniranijem ritmu

mb, sretan rodjendan frajeru

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tang, bravo! Mislum da si se vec navukla
    MB sretan rodjendan velikom decku!

Jutros KB 5, meni prilicno lagan, mozda sam trebala 2 runde. Al sad vec moramo po djecu pa je kasno.
    Zasto Z nije stavila taj benchmark?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Betty, pa sto si dosad radila?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tang
    MB sretan 8. maleckom!!!!!!

Betty, eno bench je vanka al ga ja neću radit danas jer su mi noge ko dva stupa umorne....ali pistolsi će mi pokvarit dojam jer ću raditi modificirane. Da li ću ikad napravit pravi pistol?!?! A da se i trudim mogla bih se i žalit, ovako
    Anci, jedna strana Sjemena je super (Bikćevićeva, 18-ica) dok je istočna koma. Htjeli smo Leustekom dole ali gornji dio je potpuno zaleđen pa smo se okrenuli na Runolist. Donji dio Leusteka od Šumarevog groba je na nekim mjestima jako blatnjav, ali da se preživit ako nisi u tenisicama za trčanje

Anci, moram izmislit keto varijantu štrudle

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja se pomirila da nemam uvjete za vjezbat doma preko tjedna.dok poobavljamo sve obveze nakon posla, djecje aktivnosti pa nesto kupit od hrane ili do ljekarne uvijek nesto, onda mi glupo to tako malo vremena ne bavit se s djecom.
    A doma smo jako malo stalno djiramo landramo uokolo i zaspem s njima

Al evo uspjela sam ovaj tjedan:trcanje moja tura 5km, penjanje po stijenama kasni vecernji termin i danas klizanje s kceri na Salati.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.01.2015. at 13:53

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kad malo odrastu i muz bude manje radio a vise bio doma onda mozda probam te kucne treninge iako muslim da nisam tip za to. Ili na zrak solo ili u zatvorenom al u grupi.
    nadam se da nas na forum primate bez obzira na vrstu sporta kojim se bavimo.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Betty, pa sto si dosad radila?
    Spavala i pravila onaj tiramisu od neki dan, jer su gosti tad otkazali, tek danas dolaze.
    Benchmark izgleda ubitacno!
    Aj nek neko proba (a da nije sasa, jer ce ona rec da je to p.dim ) i nek javi. Ja ko danci, kvadri me rasturaju. Mozda ga sutra popodne napravim.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Koja ljepota napokon trčati vani. Još je i jako sunčano.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam pogledala benchmark. Sutra ga radim. Mislim da je supertezak!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Steta da je danas kasno stavila bencmark. Dotad sam vec napravila BC #9 i KB #5 pa nema sanse. A danas sam bas nekako bila raspolozena za vjezbanje i nisam morala zuriti. Ja ne vjerujem da cu ga sutra jer mi je ponedjeljak koma.

Betty, aj dobro :D
    Sto ste gledali u kinu? Nije Medo Paddington?
    Ja bih tako rado s muzem u kino. Strpit cu se do ljeta :D

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lili, meni su zato odlicni ovi kratki i intenzivni treninzi. Recimo, oba danasnja traju po cca 12 minuta. Ja sam imala vremena pa sam napravila jedan za drugim i osjecala sam se bas dobro pa mi je bilo ok.
    Cesto nakon jednog Zuzi treninga nemam snage za drugi.
    A 12 min mogu skoro uvijek ubaciti. Makar od 6:15-6:30.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jeste vidjele novi cardio shred? izgleda mi odličan!
    ako stignem, probam danas. a sutra benchmark. a danas sam mislila preskočiti. jutros sam radila jogu i ostatak dana sam mislila restati.

i Zuzi ima excersise library!
    svašta nešto radi.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cure hvala na cestitkama

ovaj novi CS preskacem jer vidim da ima vise vjezbi sa ktbl kojeg nemam ali mogla bi onaj benchmark, ne izgleda mi lagano na prvu

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Yay Anci!!!!!!!! Sviđa mi se jako!!!! Jedino nemam pojma što je double under ali ostalo mi je mrak! Sutra ujutro

Danas je bio benchmark. Eto, samo ću reći da mi fali smile :upucatćuse:
    Vrime 25:52. Užas. A radila surrender squat... Jest da sam još u komi, ali ipak vrime je loše, al kad bolje nije išlo nikako. A šta sad, imam puno mjesta za napredak, bude starkelja pomalo
    Našla sam super upute za pistol od Saše pa ću i to malo pronjuškat....

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja nekako očekujem da će moje vrijeme biti oko 45min i uopće mi nije bed zbog toga
    trenutno sam u fazi da ću biti ponosna ako napravim sve 4 runde, bez obzira na vrijeme
    meni su oni Everest climbers ubitačni

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, meni su zato odlicni ovi kratki i intenzivni treninzi. Recimo, oba danasnja traju po cca 12 minuta. Ja sam imala vremena pa sam napravila jedan za drugim i osjecala sam se bas dobro pa mi je bilo ok.
    Cesto nakon jednog Zuzi treninga nemam snage za drugi.
    A 12 min mogu skoro uvijek ubaciti. Makar od 6:15-6:30.
    Anči ma možda mi treba da se ušemim i da odmah pri ruci imam te treninge a ne kao prošli put: traži, downloadaj pa torenti i čudesa prošlo par sati i ošla moja volja završila u krevetu na spavancu.
    Djeca se znaju fino zaigrat a toliko vremena se stvarno može uhvatit pogotovo ako mogu otići na trčanje 45 min ili na penjanje na 2 sata

Jako sma happy sad zbog ovog tečaja penjanja, uživaaam!!! idem opet sutra.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Yay Anci!!!!!!!! Sviđa mi se jako!!!! Jedino nemam pojma što je double under ali ostalo mi je mrak! Sutra ujutro

Danas je bio benchmark. Eto, samo ću reći da mi fali smile :upucatćuse:
    Vrime 25:52. Užas. A radila surrender squat... Jest da sam još u komi, ali ipak vrime je loše, al kad bolje nije išlo nikako. A šta sad, imam puno mjesta za napredak, bude starkelja pomalo
    .
    bravo, danci! poznavajući tebe, pazila si na formu i zato je ovaj rezultat i činjenica da si napravila 4 runde genijalan!

nemoj čitati sasine postove danas.
    ajmo okladu, napravit će za 19 minuta

double under ti je jump rope: skačeš normalno dva puta i treći put bi trebala vijaču dva puta okrenuti. kad nemaš vijaču, onda skačeš dva puta normalno i treći put malo više u zrak i nastojiš rukama vrtiti imaginarnu vijaču :D dva kruga.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo me. napravila sam ga. 22:30, brza sam za minutu od zuzi :kompetitivna:. jako je težak, podsjeća na onaj do not throw up ili i made it without vomitting. no ovaj je teži. ja sam mislila čak raditi neki mini nakon toga, ali shvatila sam da nema smisla i da bih se radije ubila nego još skakutala. jeza me lovi što je više puta napomenula da ćemo ovaj raditi svaki mjesec.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

razočarala si me sasa

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    razočarala si me sasa

Aj bila je dezurna

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sasa

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bravo sasa

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

stala je kisa pa sam odlucila da ipak odem trcat danas pa cu benchmark neki drugi dan...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB sa malim zakašnjenjem sretan rođendan mazi ...
    Danci probala sam P90. Danas sam odradila A sweat. Sviđa mi se i Tony i taj wo. S obzirom da nisam redovan vjezbac taman je. Probati ću redovnije raditi taj program. Super promjena .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la hvala draga

otrcala 5km, pace 7

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prošli tjedan 3dana nordijsko i 3dana 6w6p
    I naravno dan kad sam bila najviše doma (subota) nisam stigla vježbati a takoreći se nisam makla iz kuće osim jutarnjeg placa

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Napravila sam benchmark, vrijeme je katastrofa, 39'20. Modificirala pistole, radila surrender. Sasa, svaka ti cast, znam da ti radis prave pistole. Danci i tebi, brza si od mene skoro 15min!
    Ne zelim ovo ponoviti vise nikad a znam da nas za mjesec dana opet ceka. Sto put sam htjela odustat, jos su me i djeca prekidala svojim kakanjem, pitanjima i slicno. Doslo mi da dreknem na njih svaki put
    I jos uvjek me rame boli!
    Sad me i koljena rasturaju. Mislim da cu sutra na sve 4 hodati

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

betty draga
    Iskreno, i meni je malo muka od same pomisli na ponavljanje, ali sjetim se IWRS-a i znam da će biti bolje
    I njega sam prvi put radila cijelu vjećnost, mislim nekih 45 min, ali sam kasnije svaki put rušila vrijeme. Možemo mi to!
    btw. za pistolse ima i Zuzka neki workout. Probam pa javim je li čemu, samo da mi se noge odmore od ovih tortura.

j-la, baš se veselim da ti se P90 svidio odličan je to program, ja ga znam s vremena na vrijeme ubacit

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

betty skoro 40 min?! uf, onda to moram neki dan kad imam dosta vremena
    ja pistolse ne mogu i nema sanse da cu ikad moc, mislim ja ne mogu do pola u cucanj s jednom nogom u zraku, no way, pokusavala vise
    puta i ne ide

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Danci, iskreno, ja sam presretna da sam napravila 4 runde, jer sam vec na prvoj pocela planirat kako cu nakon trece stati. Mozda bih bila brza da nisam sama s klincima, strasno kako me zivciraju dok vjezbam
    Vrijeme je idealno za napredovanje

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

juj ja nisam mogla ipak ostat samo na jednom tako da sam napravila i novi cardioshred i super je. nije ni blizu ovom benchmarku iako na kraju kad sam radila sumo squats sa 12 kila bilo mi je jako tesko. ja betty kad ih je 20 u komadu, pistolsa mislim, stavim kraj sebe stolac pa se povremeno pripomognem kod podizanja jer ne mogu 20 u redu... gubim ravnotežu..
    meni je ovaj benchmark teži od IWRS iako IWRS dulje traje i ima 10 rundi, ali sve su vježbe po 10 ponavljanja, i to mi je lakše nego naštancati 30 jumping lungesa..

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mb, nemoj da ti ja budem referenca, ja sam spora. Al racunaj da je oko pola sata

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni su najgori od svega everesti, njih sam lomila po 30, pa par sekindi pauze. Jump lugnes ne mogu vise od 10 u komadu bez pauze, moram protrest noge
    A i surrender je uzasno tezak u 4.oj rundi

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sasa, ti nisi normalna

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hocu reci, radit jos nesto nakon ovoga...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

IWRS je puno lakši, ali kad sam ga radila 1. put mislila sam da ću ostat na podu, ono, da će mi srce otkazat. Pa sam narasla. Tako i ovo, narasti ćemo

sasa stvarno, nakon ovog i CS.....ludica! Bilo kako bilo, pripomoć ili bez za pistolse, svaka ti čast!
    betty misliš da meni nije palo na pamet odustat sama sam sebe "lijepo" nazivala jer sam to baš jutros morala radit
    I da, djeca su i meni velika greda kad radim nešto na vrijeme, iznerviram se samo kad krenu prema meni, a nisu me ni dotakli, a kamoli kad me pitaju nešto ili mole za ovo-ono..... više puta sam se pitala zašto im se uvijek, ali baš uvijek pije mlijeko kad ja vježbam

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mojima se uvijek, al bas uvijek kaka
    Posljednje uređivanje od betty blue : 19.01.2015. at 21:00

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure, stvarno ste super! Betty, napravila si sve cetiri runde! Eeeej!
    Kakvo katastrofa vrijeme, ne budali!
    Kad se sjetim onog swimming i don't throw up... Majko moja. Nijedan nisam napravila iz prvog pokusaja. Za throw up se sjecam da sam napravila tri runde, tek poslije cetiri. A swimming sam isto radila do 15, ide, cini mi se od 20-11 ili tako nekako.

Vidjela sam vjezbe i to je fakat tesko. Mrzim comp.burpije i jump lungese. A 20 pistola zaredom... Pa mc. Ne znam sto ce mi biti gore

Danas sam premorena i bome smo se kasno vratili doma i nisam niti htjela vjezbati. Jutros je bila joga, a htjela sam pauzu od vecernjeg vjezbanja. Da u miru perem sudje i da s djecom pogledam neku seriju prije spavanja.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ...i dalje VJEŽBAČICE :)

E da... Bili smo neki dan u decathlonu i tamo ima puno i sprava i utega i svakakvih sportskih rekvizita koje mozes slobodno isprobavati. Ja sam umrla od smijeha kad sam vidjela svoju djecu sto rade.
    Mladja je zgrabila neku slatku malu girju od 4 kg i radila figure 8 sqats i swingove
    Nisam ni znala da zna sve to.
    Pa su isprobale apsolutno sve, sobne bicikle, trampolin, utege, lopte, boks rukavice i vrecu, vijace... :D
    Ima cak i ona joga kocka
    Posljednje uređivanje od Anci : 19.01.2015. at 22:14

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anci, koliko kosta joga kocka?
    Bas su ti slatke cure

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno