Isto mi vrag ne da mira, odoh bar 15min odvjezbati.
Printable View
Isto mi vrag ne da mira, odoh bar 15min odvjezbati.
Evo me :-)
Kava ujutro se pretvorila u branch, ručak u cjelopopodnevo jedenje - sita sam, to je sigurno. Nema vrtoglavica, vremenu usprkos.
Zhang ima potpuno pravo i sutra ujutro odmah tražim "personalizirani prgram" prehrane - kao što reče, platila jesam pa bi i smršavila, pa mislim da mora postojat neki raspored da bude vuk sit a koza cijela. Pogotovo što nisam namjeravala tako puno gubiti - imam još 3-4 tjedna programa gdje bih htjela izgubiti još dvije-tri kile, i to je to. Na zadnjem treningu u petak sam se dogovorila da uzmem i heldgu i quinoju za ručak, a frizer sam napunila mahunama, mladim grahom, brokulom...
Bit ću ja dobro.
Sad čekam da vidim što je trener namjenio za idući tjedan (kao što LIli reče treniramo u istom klubu), pa ću napravit raspored.
Mišići su se fino opustili, klizim po foam rolleru cijelo popodne (uz peglanje).
J-la, ovaj tvoj sunnylend je super! I ja bi!
Flopi, i ja sam bila u upitnicima sa brojem 35, pa sam išla pažljivo iščitavati postove:lol:
Što se pejsa tiče, moj je 6:05 lagani- za njega zaista mogu reći da uvijek uživam.
Hoće još netko gledati Dirty dance, ili sam jedina romatičarka ?
Flopi najvjerojarnije je do baterije. GPS trosi puno.
Kjb, sinoc sam sama gledala Sumrak :lol: to mi je dosta romantike za jedan vikend.
P.s. e da je bit vampir. Em imas para, em besmrtna, em brza i fit...
50 mountain climbersa
100 trbusnjaka
100 butt liftsa
50 cucnjeva s girjom
50 swingova
50 vjezbi za bicepse
50 vjezbi za tricepse
50 vjezbi za ramena
50 iskoraka s bucicama
Plank
Nije senzacija ali dobro mi je doslo.
Minimalist, zasto ne radis neki od gotovih programa? Jel postoji neki razlog?
Zhang, preko tjedna radim po Kaylinom programu, a ovako kad me ulovi zelja za vjezbanjem mimo rasporeda, improviziram.
Prijavljujem kazaliste. Noge malo osjetim od jucer ali za sutra sam spremna. Dok smo cekali popili smo kofi u torte i to i naručili cheesecake, jerbo ga nisam probala a svi trube o njihovom. Mm i ja popola, pojela sam i manje od toga, za 5min mi je cuka pocela raditi a glava me boljeti. Prva stvar sa rafiniranim bjelim secerom u 3 tjedna. Necu vise eksperimentirati jer nemam vise pojma zasto imam takvu reakciju na malu kolicinu secera.
Ajme ja sam te vampire vise puta pokusala gledat, ne ide pa ne ide :drama:
A knjige sam sve procitala :škartoc:
Zato Prljavi ples obozavam!
Kris, ja se jutros izvagala, nakon 7 dana vaga ni makac :lool:
Znaci jela-ne jela isto mi je :lool:
Nisam spremila nista za dorucak pa improviziram: salata od rikule, mozzarela i prsut, to sam jedino nasla u hladnjaku :mrgreen: valjda ce bit ok.
Vampire nisam gledala, niti sam imala želju. Al zato Prljavi ples :heart:.
MB super doručak :njam:, pršut i mozzarela!
Sad će proljeće pa će krenuti to s kilama, bar se i ja tome nadam :-).
Ja sam se danas loše organizovala za obroke, skrpat ću se nekako.
Skinula sam myfitnesspall, opet. Imala sam ga i ranije, pa su me opet podsjetile na njega Zhang i Kaae na drugoj temi. Nadam se da ću sada biti ažurnija.
Kjb drago mi je da si poslušala tijelo, a i našu Zhang.
ja sam lijena za taj fitness pal, pokusavala vise puta.
sretan ti rodjendan draga moja :kiss:
Jutro cure!
Tako sam živčana jučer i danas, teški pms. I još kiša.....
Jutros MMA speed+ core kinetics.
MB, poznato mi to s vagom...
J-la, draga naša i ovdje da ti poželim sve naj, uživaj u svom danu! :*
j-la sretan rodjendan.
i na tako vazan dan se ne aktivira takva zlocestoca od fitenss pal, pa kako ces sad ubiljeziti komad torte, vina, sira............
MB pa ja sam takav rucak uzela cijlano, doduse kod mene je umjesto prsuta biftek ;)
Sretan rođendan i ovdje, j-la!
bravo za sve aktivne, ja se nemam čim pohvaliti, osim što sam nešto malo spremala po kući, uglavnom sam cijeli vikend čitala. Uzela knjigu od skoro 800 stranica pa ne stižem ništa drugo puno... ali uživam.
ivana s :love:
i ja sam jutros zivcana, sve nesto navrat-nanos mi bilo.
J-la sretaaaaaan!
Spajka umirem na komentar o myfitnesspalu
Angie meni je tvoj vikend baš po guštu, samo se moram micat od ukućana jer znaju što znači debela knjiga i ja:-)
MB, Kris - vaga zločestoća. Summer je svojoj čak i prašinu makla jer je bila dobra :-)
Ivana, hug. Bit će bolje.
A sad idem napravit jedan izvještaj koji mi visi nad glavom
jutro!
j-la sretan rođendan!
i kod nas pljusak svih pljuskova. toliko o mojoj kabanici od 4kn :lol:
odradit ću što imam u uredu pa ću navalit na kaylu, nema druge.
Garmin proradio, jutros sam to prvo išla pročačkati
nema pojma što je bilo, mislim da je bio podešen na kućno, tj.bez gps-a!
hvala curke!
danas odmor, bole me ramena od Zuzi u subotu i noge od trčanja jučer
što se tiče nerovoze, meni su jučer I prekjučer I dan prije prekjučer :škartoc: bili na vrhuncu
a nije pms
promjena vremena, ja sam vremenjak pravi...
j-la sretan ti tvoj dan :heart:
dobro veli spajalica, đe ćeš danas jadna brojati...
ja sam djecu otposlala u institucije
posla preko glave, a pijem drugu kavu:sekiramse:
I slušam "debelu devojku" od električnog orgazma :mrgreen:
što volim mir...
j-la, sretan rockas, isti smo znak ;) :heart:
Hvala cure :-* :heart:
Danas neću unositi, već će me jadan večeras pitati jesam li šta jela :lool:.
Valja mi danas pojesti kolač na poslu, red je, pa i večeras kući kad mi dođu gosti. I to je red :mrgreen:.
Od sutra ću unositi u mfp i nastavit vježbat.
Mama mi je smiješna, kuka ovih dana da mora smršat. Po njenom ništa ne jede, a da je u depresiji jer je preživjela ono prošle godine. Kažem ja njoj, nisi ti u depresiji već godinu dana slaviš život, i to su pravo počeli slavit. Prvo je večerica s vinom bila subotom, sad su to proširili na petak i nedjelju. Vidjela juče aplikaciju i prvo mi je bocu vina donijela da vidi koliko ima kalorija :lol:.
Bio :)
j-la ja sam razocarana tim cudom od aplikacije. najbolji mi je dio skeniranje. to me zabavlja, kao i moje klince, al kako ne jedem vise bobi ribice (OK i kolu ne konzumiram u kolicinama kako sam jedan period), jadna sam navecer jer mi se ne jede, a fali mi kalorija. pa ti vidi vraga.
sve u svemu ja sam zakljucila da se moram vratiti junku :lool: pa ti reci da je to normalna aplikacija :lool:
Optimist j-la vodenjačice :heart:
kao ja :mrgreen:
Znaci od tuda neka tajna veza...:heart: :)
Skeniranje je i meni najdraži dio, najteži mi je onaj gdje moraš u milion opisa hljeba naći onaj koji baš ti jedeš. Juče sam uzela nekakav sa zrnevljem u jednom marketu (njihova pekara), odokativno sam stavila da jedna kriška ima 120 kalorija :lool:.
I mislim da će mi biti problem ukucat filovanu papriku :lool:.
ola cure
ja sam restala par dana i bas mi je nekako pasalo, stislo me je na svim poljima, poslovno i privatno
odmarala sam se za vikend, gledala serije, slagala puzzle sa sinom, slusala glazbu, citala, druzila se s prijateljicama
jucer sam odradila stronger warrior, 35 min, i to mi je bio gust
sad zalet za novi tjedan, s tim da je kraci jer u petak idem na snjezni vikend i bas se veselim
J-la, sretan ročkas :zaljubljen:
summer, neka si restala i uživala
ja sad gledam ovaj zwow12 što me čeka i ne znam kako ću ove pistolse
nema šanse da ih više mogu napraviti više od 1-2
Radi surrender squat umjesto njih
ja sam radila half pistols, kao u onom Tatinom. spuštam se koliko mogu, nema tog skoka između, ali izmjenjujem noge
to sam radila u subotu, a danas me jako boli guza i stražnja loža, tako da za mene dovoljno dobro
jučer sam radila zwow 13, on mi je bio baš dobar, prva runda izgleda "pa nije strašno" a zadnje dvije jedva :)
sad me čeka zwow 14, njega sam davno već radila. imam psihički problem s treninzima koji traju duže od 14 minuta :lool: