Vaka, čestitam i ovdje :-) A baš smo te u subotu spominjale na Bundeku.
Napiši molim te, koliko si imala folikula, odnosno j.s.?
Printable View
Vaka, čestitam i ovdje :-) A baš smo te u subotu spominjale na Bundeku.
Napiši molim te, koliko si imala folikula, odnosno j.s.?
Cestitke Vaka i od mene,i mazi trbuseka:-D:-D
Ooooooo, nastavlja se niz trudničica u ovom klubu! :-D
Vaka .....čestitke od srca i ~~~~~~~~~~~za dalje! :heart:
Kokice .... :bye:
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2http://forum.roda.hr/../../images/smilies/yay.gif
mikulica- trudnicahttp://forum.roda.hr/../../images/smilies/yay.gif
vaka - trudnicahttp://forum.roda.hr/../../images/smilies/yay.gif
m arta - - AIH - 13.04.-KBC Osijek -
tiki_a - travanjska menopurka
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
glacova....
Sela - prirodnjak
Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
Same trudnice na top listi...daj boze da se niz nastavi..:mrgreen::klap:
Vaaaaakaaaaa jeeeeeeeeeee Č E S T I T A M , koje ugodno iznenađenje :-D :bouncing: :-D.Pa konačno nam se klub pošteno otvorio :-D
Sela jedva čekam što ćeš nam sutra reči.
Aktivno društvo :heart:
lilium, Jill, ninatz, MonaLisa, bebomanka, Maya ZG, sekica...:heart:
cure cestitam.....ja u svibnju idem u cito na dogovor pa jos odlucujem MB ili CITO (kad i tako vise nemam js za bacanje) - spotinzi, fsh visok...bas krenula u postupke, a godine krenule kontra mene :(
Iako ste vidim, manje vise zakljucile temu u vezi spottinga, mare41 me naprosto "prisilila" da dodjem u vas klub (kojeg nadasve postujem i cijenim, ali kojeg sam mislila jos barem malo zaobici) te se prijavim u podklub spottingasica, kojem valjda vec i po godinama (37) pripadam. Istina je, medjutim, da mene muci spotting od kada pamtim, slicno kao tacu70, pa ga bas i ne pripisujem samo godinama. U svakom slucaju i moje iskustvo sa spottingom je bogato pa vam se u buduce mogu pridruziti na tu temu, ako razgovor na to ponovo nanese... :-)
Aurora*, samo ti nama naiđi, evo nadovezujem se na moj spotting iz ovog ciklusa-inače sam rani ovulator, a sad već 15. dan nema nikakve naznake O, što jednostavno potvrđuje sve gore napisano o spottingu.
Vaka, čestitam :-D!!!
Čestitam našim trudnicama, konačno je krenulo i u klubu :heart:!
Ja sam jučer s nalazom AMH (očekivano lošim) otišla svom dr., i njegovo je mišljenje da postupci s vlastitim stanicama više nemaju nekih izgleda niti smisla. Dogovorili smo još jedan, oproštajni postupak, i to je to.
Svima big :-*
Vikki, :love2: nadam se da ćeš se i ti odlučiti za izlet u Prag!
Kad planiraš taj sljedeći pokušaj na VV? Skoncentrirat ćemo se svi i jako jako vibrati!
Vikki so sorry..i ja se tako bojim tih rijeci i nalaza,a neminovno ce doci...Drzim fige za taj(mozda ipak ne zadnji)pokusaj..:love2:
Sela, držim fige za folikulić u ponedjeljak!!! Čisti prirodni, bez klomifena?
Ne znam jesi li vidjela, pijemo kavu 29.4.- jel ti to paše?
imaš i pp :-)
vikki :love2: ... pa meni to izgleda nestvarno...
Sela, danas je folikulometrija?
Da,Tiki_a bila sam ujutro na ultrazvuku,malo sam cekala duze,nije bilo glavnog i odgovornog,pa je nastao krkljanac..sve je radila dr.D.Na mom lijevom jajniku krasan folikulic od 15 mm,rekla dr.D.:"jao,vidi sto je lijep!":-)(ljubim je u celo:-)) Jedino mi endo tanusan jos,svega 5,2,ali veli ona,bit ce to u redu...Stoperica sutra(pitala sam za Ovitrelle jel ide pola injekcije ili cijela,vele-cijela)u 22,a u ponedjeljak aspiracija:-D..Svi moji AuroraBlu postupci su bili cisti prirodnjaci bez klomifena..nula bodova.Ne znam kako i zasto,kod mene se islo totalno na uslove majcice prirode:-o A sto se kafenisanja tice,nesto gore ne da i ne da,jezi ga,29.ocekujem transfer pa cu se uvalit u horizontalu i uzivat u ljubavi sa Apaurinom,Andolom,Utrogestanom i ostalim pomocnim sredstvima:zaljubljen: No do tad ima dosta,da se ne ureknem,pljuc,pljuc
drage trudilice vidim jako ste napunile listu trudnica i samo neka se tako nastavi!!
vikki dabogda ti se onda zalomilo u ovom pokušaju!!!!!!!!!!!
pusa svima i imajte lipu kavicu!
vikki :heart: ~~~~~~~~~~~~~ za oproštajni da bude kao rikikikin, iz sve snage.
Ja vjerujem u cuda pa i kod vikki i sve nas koje smo na granici...
Vikki ~~~~~~~~~~~~ iz sve snage :heart:
Shanti, ima nas još, al "ne odustajem, jedino s njom, sebe vidim", i "nebo strpljive voli" (bar zasad:-)), vikki i ja ćemo večeras to pjevati
svima:heart:
cure lijepo se provedite i napunite pozitivom na koncertu... ja bi sigurno cmoljila
vikki važno je da si donijela odluku i to je to :zaljubljen: sretno u svemu
i svima ostalima naravno sretno
Vikki, ja se jos uvijek nadam da nece biti bas tako iako mislim da smo sve mi barem podsvjesno spremne na isti scenarij.Mozda bi bilo dobro potraziti doktora s kojim se mogu dogovoriti prirodnjaci.Kako god, uzivajte na koncertu, bas vam zavidim.
Hvala, cure :heart: Nije to ništa novo, doktor već dvije godine upozorava na to kako mi je vrijeme praktički isteklo, no sad je dobio crno na bijelo (nije ugodno čuti da te ne žele jer ne očekuju rezultate od tebe, no mislim da je u pravu i drago mi je što je iskren). Nije trudnoća nemoguća, uvijek se može zalomiti pristojna stanica i spontana trudnoća, i to bi i ne bi bilo čudo, tj. šanse su vrlo male, ali postoje. Stvar je u tome što su šanse podjednake i u kućnoj radinosti i IVF-om; u državnoj klinici ne mogu ići svaki ciklus, a može me spasiti samo broj pokušaja, niš mi ne vrijedi otići triput godišnje. Mogu ići privatno iz mjeseca u mjesec, no ako usporedim uloženo (financije) i šanse (moguću trudnoću), onda su veće šanse i manje ćemo vremena, novaca i živaca potrošiti odemo li na donaciju. MM nije oduševljen, ipak smo već malkice stari i umorni, on nije ni najzdraviji, i iako bi za mene to učinio, mene obeshrabruje njegovo, dosad ipak neizrečeno, postavljanje granica kad je riječ o tome što je spreman učiniti da bi dobio dijete sa mnom.
Mare, nadam se da ti je sinoć bilo savršeno kao i meni (malo sam ostala bez glasa, Gibo je moja velika i stara ljubav :heart:).
Cure drage, hvala na brizi, i želim vam svima više sreće nego što sam je ja dosad imala. Svakako vas pratim i dalje i navijam :-*
vikki, draga, šta reći, osim budi tu s nama....i Gibo me (u anovulatornom ciklusu) morao podsjetiti na neplodnost kad je rekao: ajte doma napraviti dicu...
cure drage:heart:
vikki nadam se da će zadnji IVF ipak biti onaj sretan. A ako i ne bude, velika je stvar da imate šanse u kućnoj radinosti pa se makar možeš utješiti da bi ti došlo na isto - doma ili u prirodnjaci koji donose dosta bezvoljnosti kad ne uspijevaju, a biti stalno u akciji...ja sam u tom filmu i već mi je pomalo dosta. Vjerujem da ćete na kraju ipak uspjeti jer još ste jedno pristojno vrijeme u igri!
Sela bravo za folikulić, bravo za pohvalne riječi dr. D., uspješan lov na js u ponedjeljak ti želim!
Ja sam danas na suprefactu, sutra 4 menopura...a u mojoj klinici još ne znaju da sam u postupku...ups... Nisam ih dobola na tel., poslat ću mail za svaki slučaj.
Tiki_a, znaci dosao red i na tvoj pravi stimulirani IVF.Cvrsto drzim palceve da bude onaj dugo ocekivani pogodak u sridu.
Ajme Tiki_a,krenula si sa stimulacijom?Suuper.Toliko ti srece u postupku zelim.Krenulo nesto sa trudnocicama s proljecem pa bi bio red da se to uredno nastavi po mogucnosti s tobom..:klap:
Hvala taca70 :heart, hvala Sela :heart:
Sela, kako to da u klinici nisi odmah krenula sa stimuliranim postupcima već s prirodnim? Možda si već napisala, ako jesi zaboravih. Ja sam sama zamolila za prirodnjake, prof. nije imao ništa protiv...Sada više nisam sigurna da li mi je to bio dobar potez bez obzira na 7 transfera iz prirodnog ciklusa...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Tiki_a, kao sto Sela kaze
Kad sam htjela u svoj prvi stimulirani zadesio me roto virus dobiven od nacaka od mog dragog od kojeg sam se dugo oporavljala(nesto sam i na gusteracu osjetljiva pa me i ona zezala),poremetio mi se i ciklus i prof preporucio mir dok se sve ne stabilizira,onda me nekako strah bilo udrit iznebuha s ljekovima,pa odlucila prvo u prirodni da vidim kako zapravo izgleda IVF(nisam znala kako ce gusteraca reagirat ako se nisam potpuno oporavila),pa onda drugi mjesec stimulirani ako bu trebalo...No tad me zadesio Uskrs,a ostalo znas...Sad sam vesela Petrovka,in the meantime u jos jednom prirodnjaku jer su me zivci poceli izdavat...:-o
Draga Vikki ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
& tiki_a ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
& sela ~~~~~~~~~~~ :heart:
Ostale koke ... :love2:
Vikki :heart:!
Sela, sreno danas na punkciji
tiki, puuuuuuuuuuuno sreće u ovom postupku
m arta, jel ima kakvih naznaka?
Draga Viki zbilja mi je žao,a i drago zbog tebe što tako pozitivno razmišljaš i sama sam takva.Isto mi se dogodilo isto mi je skoro dr. slično rekao iskreno.....i bilo mi je teško,bila sam koma,no sabrala sam se i rekla sebi što sad...tako je .....i treba nastaviti dalje živjeti i voljeti život....i nikad se ne zna.Moj dr. mi je predložio mogućnost još Prag....i ja sam srcem spremna i to probati pa šta dragi Bog da!
Pozdravljam te i budi dobro!
vikki :love2:
Vidim da ste mi skoro sve u nekoj akciji pa vam saljem pregrst vibrica i veliki hug :love:
Mare, dr je rekao da napravim test 28.04.
ja sam jučer već napravila i nema ništa.
ponovit ću 28.04. za svaki slučaj (tračak nade).