Vikki ~~~~~~~~~~~~ iz sve snage![]()
Shanti, ima nas još, al "ne odustajem, jedino s njom, sebe vidim", i "nebo strpljive voli" (bar zasad), vikki i ja ćemo večeras to pjevati
svima![]()
cure lijepo se provedite i napunite pozitivom na koncertu... ja bi sigurno cmoljila
vikki važno je da si donijela odluku i to je tosretno u svemu
i svima ostalima naravno sretno
Vikki, ja se jos uvijek nadam da nece biti bas tako iako mislim da smo sve mi barem podsvjesno spremne na isti scenarij.Mozda bi bilo dobro potraziti doktora s kojim se mogu dogovoriti prirodnjaci.Kako god, uzivajte na koncertu, bas vam zavidim.
Hvala, cureNije to ništa novo, doktor već dvije godine upozorava na to kako mi je vrijeme praktički isteklo, no sad je dobio crno na bijelo (nije ugodno čuti da te ne žele jer ne očekuju rezultate od tebe, no mislim da je u pravu i drago mi je što je iskren). Nije trudnoća nemoguća, uvijek se može zalomiti pristojna stanica i spontana trudnoća, i to bi i ne bi bilo čudo, tj. šanse su vrlo male, ali postoje. Stvar je u tome što su šanse podjednake i u kućnoj radinosti i IVF-om; u državnoj klinici ne mogu ići svaki ciklus, a može me spasiti samo broj pokušaja, niš mi ne vrijedi otići triput godišnje. Mogu ići privatno iz mjeseca u mjesec, no ako usporedim uloženo (financije) i šanse (moguću trudnoću), onda su veće šanse i manje ćemo vremena, novaca i živaca potrošiti odemo li na donaciju. MM nije oduševljen, ipak smo već malkice stari i umorni, on nije ni najzdraviji, i iako bi za mene to učinio, mene obeshrabruje njegovo, dosad ipak neizrečeno, postavljanje granica kad je riječ o tome što je spreman učiniti da bi dobio dijete sa mnom.
Mare, nadam se da ti je sinoć bilo savršeno kao i meni (malo sam ostala bez glasa, Gibo je moja velika i stara ljubav).
Cure drage, hvala na brizi, i želim vam svima više sreće nego što sam je ja dosad imala. Svakako vas pratim i dalje i navijam![]()
vikki, draga, šta reći, osim budi tu s nama....i Gibo me (u anovulatornom ciklusu) morao podsjetiti na neplodnost kad je rekao: ajte doma napraviti dicu...
cure drage![]()
vikki nadam se da će zadnji IVF ipak biti onaj sretan. A ako i ne bude, velika je stvar da imate šanse u kućnoj radinosti pa se makar možeš utješiti da bi ti došlo na isto - doma ili u prirodnjaci koji donose dosta bezvoljnosti kad ne uspijevaju, a biti stalno u akciji...ja sam u tom filmu i već mi je pomalo dosta. Vjerujem da ćete na kraju ipak uspjeti jer još ste jedno pristojno vrijeme u igri!
Sela bravo za folikulić, bravo za pohvalne riječi dr. D., uspješan lov na js u ponedjeljak ti želim!
Ja sam danas na suprefactu, sutra 4 menopura...a u mojoj klinici još ne znaju da sam u postupku...ups... Nisam ih dobola na tel., poslat ću mail za svaki slučaj.
Tiki_a, znaci dosao red i na tvoj pravi stimulirani IVF.Cvrsto drzim palceve da bude onaj dugo ocekivani pogodak u sridu.
Ajme Tiki_a,krenula si sa stimulacijom?Suuper.Toliko ti srece u postupku zelim.Krenulo nesto sa trudnocicama s proljecem pa bi bio red da se to uredno nastavi po mogucnosti s tobom..![]()
Hvala taca70 :heart, hvala Sela
Sela, kako to da u klinici nisi odmah krenula sa stimuliranim postupcima već s prirodnim? Možda si već napisala, ako jesi zaboravih. Ja sam sama zamolila za prirodnjake, prof. nije imao ništa protiv...Sada više nisam sigurna da li mi je to bio dobar potez bez obzira na 7 transfera iz prirodnog ciklusa...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Tiki_a, kao sto Sela kaze
Kad sam htjela u svoj prvi stimulirani zadesio me roto virus dobiven od nacaka od mog dragog od kojeg sam se dugo oporavljala(nesto sam i na gusteracu osjetljiva pa me i ona zezala),poremetio mi se i ciklus i prof preporucio mir dok se sve ne stabilizira,onda me nekako strah bilo udrit iznebuha s ljekovima,pa odlucila prvo u prirodni da vidim kako zapravo izgleda IVF(nisam znala kako ce gusteraca reagirat ako se nisam potpuno oporavila),pa onda drugi mjesec stimulirani ako bu trebalo...No tad me zadesio Uskrs,a ostalo znas...Sad sam vesela Petrovka,in the meantime u jos jednom prirodnjaku jer su me zivci poceli izdavat...![]()
Draga Vikki ~~~~~~~~~~~~~
& tiki_a ~~~~~~~~~~~~~
& sela ~~~~~~~~~~~
Ostale koke ...![]()
Posljednje uređivanje od gričanka : 24.04.2010. at 23:34
Sela, sreno danas na punkciji
tiki, puuuuuuuuuuuno sreće u ovom postupku
m arta, jel ima kakvih naznaka?
Draga Viki zbilja mi je žao,a i drago zbog tebe što tako pozitivno razmišljaš i sama sam takva.Isto mi se dogodilo isto mi je skoro dr. slično rekao iskreno.....i bilo mi je teško,bila sam koma,no sabrala sam se i rekla sebi što sad...tako je .....i treba nastaviti dalje živjeti i voljeti život....i nikad se ne zna.Moj dr. mi je predložio mogućnost još Prag....i ja sam srcem spremna i to probati pa šta dragi Bog da!
Pozdravljam te i budi dobro!
vikki
Vidim da ste mi skoro sve u nekoj akciji pa vam saljem pregrst vibrica i veliki hug![]()
Mare, dr je rekao da napravim test 28.04.
ja sam jučer već napravila i nema ništa.
ponovit ću 28.04. za svaki slučaj (tračak nade).
Venera3, jesi bila u postupku ovaj mj?
Sela, cekamo izvjestaj s punkcije.
vikki,tik_a, sela milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem za vas.
Dobrojutro,komadi!Oprostite sto nisam odmah javljala,ali tako je bio divan jucer dan:provela sam ga u nekoj euforiji,hodala po svijetu kao da sam ,kako se ono kaze,Zagreb osvojila,pila kavice,bas uzivala....Punkcija bolila,bila sam jako napeta i nisam si mogla pomoc..Popila tylenol prije od kojeg se kakti spava i opusta a ujedno je protiv bolova:ma ziva smijurija,nist,nist,nikakav efektAli zaista sam bila sretna neposredno nakon jer nasli su jajnu stanicu..nekako sam vjerovala da budu,da me nece moje tijelo iznevjerit..
Pa sad kako bog da..Jucer sam pila utrogestane,od danas ih moram vaginalno,al eto zaboravih pitat,zasto ih ne bi pila stalno?Nemam nikakvih nuspojava od njih i puno mi je prakticnije i jednostavnije..Sad jurim opet na kavu u grad,poslije po nalaze briseva na Zvijezdu i mozda Rebro ako stignem..pozzzzzzz
Sela, glavno da imaš jajnu stanicu! Nek ti je ovo zadnja punkcija!![]()
Molim pomoć! Gdje u Zagrebu mogu napraviti ASA test i test na autoimuna antitijela?
Evo ja sam se narucila kod dr.R radi dogovora za IVF u iduci utorak pa cu vidjeti da to obavimo na ljeto a Mb me ceka opet u 12mj.
Sela, ~~~~~ da js bude poslusna i sve svoje obaveze savjesno odradi.
Sela, super za stanicu!
Venera, što znači da nije bilo uvjeta?
Glacova, svi se ti testovi rade na Rebru (ne znam ima li nešto što njihov labos ne radi), no ne znam što ti je test na autoimuna tijela, je l' baš tako piše? Da nije ANA ili ACA?
Rozalija, želim ti mirnu trudnoću do kraja.
Curke moje, bigsvima!
Da, naravno da se pije kava, ko izda pi..., prognoza je 22 stupnja, ja sam za negdje vani (Arh. muzej).
Posljednje uređivanje od mare41 : 27.04.2010. at 10:59
Dobra ideja, tamo je lijepo i romantično....![]()
Thx Vikki! Zvala sam ja Rebro,ali nemaju pojma što je to kad sam ih pitala!
I za ASA i za ovo drugo.
Doktor je baš tako napisao:uradite i autoimuna antitijela.
Bojim se da ću morati otići gore onak na sljepo pa što bude bude!
Ne bih se čudila da doktor ne zna kako napisati, jer autoimuna antitijela, mislim, ne postoje kao kategorija, tj. jedinstven nalaz, postoje antinuklearna, antikardiolipinska, antifosfolipidna, antispermalna i dr. antitijela, dakle mora specificirati koja traži, pretpostavljam.
Pozdrav veselom klubu
ASA , ANCA to su skračenice za antitijela povezana sa imunologijom.
Točno se moraju imenovati koja sva antitijela želi da se izvade jer ima poprilično.
m arta, ima li novosti?
Sela, čekamo i tvoje vijesti
Sela je zaboravila napisat da se njena stanica lijepo oplodila i da je u četvrtak transfer![]()
Sela bravo, bravo, bravo!!!
taca70 sviđa mi se tvoj plan~~~
m arta žao mi je....mora se ponovo~~~
tiki, gdje je m arta napisala neg. rezultat?
Sela, šaljem ~~~~~~~~za happy četvrtak
tiki~~~~~~~~i tebi za 1. menopurski uzv
Aurora, što je s tvojim UZV-om?
Ništa ovaj mjesec, biolog je tu do preksutra, a meni bi sve to padalo baš ovih dana... punkcija bi još i stigla, ali transfer ne. Danas smo zamrznuli sjeme, pa ću možda prirodni idući mjesec (očekivana m. 14.5. dakle, krajem 5.mj.) - jedino, tada mi neće biti Tomića i sve će raditi Kuna, hm...
danas sam ponovila test ujutro i ipak je negativan.
04.05. idem kod dr pa ću vidjeti šta i kako dalje.
nekako sam se ovaj put najmanje razočarala, ustvari nisam baš ni očekivala pozitivan rezultat, već sam i planiranjima i kombinacijama za dalje.![]()
AuroraBlue, žao mi je. Ne znam jel tih biologa inače nema, ili ih ne smiju zaposliti više od jednog po bolnici. bar je kod nas tako.
glacova, pitaj rokas sa foruma hr.(ovdje je kriistiina) za te uputnice. njen gin je njoj rekao da nema problema da će joj sve napisati što su tražili u N.S.
m arta, šanse su puno veće s ivf-om, nadam se da će to biti tvoj sljedeći postupak i da će biti pun pogodak!