Prva sezona Westworlda mi je genijalna, među najboljim serijama koje sam gledala. Za drugu se nikako nisam uspjela zagrijati, a treću nisam niti gledala.
Printable View
Prva sezona Westworlda mi je genijalna, među najboljim serijama koje sam gledala. Za drugu se nikako nisam uspjela zagrijati, a treću nisam niti gledala.
Mima meni je odlicna His dark materials, pogotovo druga sezona. Ako voli fantasy.
Dobro ja jako volim James McAvoya. I Ruth Wilson mi je odlicna.
Westworld druga i treca sezona mi uopce nisu trebale.
His Dark Materials je mojoj kćeri kultna serija :mrgreen: , to obožava svim srcem, prava pravcata fanica je, kao one šiperice iz Outlander fandoma.
(nadam se da neće početi biti šiperica Dafne Keen i Amira Wilsona :mrgreen: ).
Istina. Mali Charlie je kao star 4 godine u 4. sezoni, a jedva zna spojiti dvije riječi.
Možda je zapravo takve scene s tako malom djecom i teško snimati, nemam pojma. Ali da je čudno, je.
Ali na stranu to, meni je premalo scena s djecom, kao radnja se vrti oko mama, a djece skoro nikad u kadru. Fali mi malo koja scena kao iz Breedersa ;).
Gdje se nudi taj Breeders?
Mi smo gledali na popcornu. Mislim da ima na hbo
Pogledala sam seriju Ted Lasso, komediju o Amerikancu kojeg pozovu da bude trener u nogometnom klubu u Britaniji, iako tip nema blage veze o ovom našem nogometu, tamo je bio trener američkog. Al je dobar motivational speaker. Serija je feel good komedija i jako je slatka.
Ja samo feel good tjeram u zadnje vrijeme, dvoepizodna sadistička silovanja i sakaćenja.. fala lipa
Babylon Berlin, 2. sezona započela na Epic Drama
Ni ne znam sto je popcorn. :unsure: HBO nemam; trazit cu negdje dalje.
U 10 dana sam pogledala 5 sezona. Većinu na ekranu mobitela.
Srećom da mi je forum podsjetnik, pa znam koliko sam buljiti u ekran zadnjih 10 dana :)
Počela Stjuardesu. A i "Male laži"mi se čine zanimljivima...
Danas ptvi put čitam da je moguća 6. sezona Krune
Volim Mladog Morsa. :-P
muž gleda Stjuardesu, poručuje vam da je odlična :)
Ja bih je tako rado ali nemam klasican HBO.
O cemu se radi bar kratko?!
Stjuardesa koju glumi Penny iz TBBT a koja voli cugati i tulumariti se se probudi u hotelskoj sobi kraj frajera kojeg je upoznala dan prije jer joj je bio putnik u avionu, a koji je brutalno ubijen - a ona je bila tako mrtva od alkohola da nema blage veze što se dogodilo. Priča je solidna, a Penny se sasvim ok snašla.
a jel ikome Bob Odenkirk bio privlačan u ulozi Saula? :škartoc:
ono kad je rekao Skyler da Walt voli žene kao što voli i odvjetnike...only the best with just the right amount of dirty :lool: :škartoc:
još kad se kasnije/ranije ispostavilo (u Better call Saul) da ima i dušu... :drama:
Mračno lice žudnje sam slučajno upalila, očekujući limunadu koju neću nastaviti gledati. Meksička, kažu erotsko-trilerska drama. Kako idu nastavci tako i radnja odlazi u neočekivanom smjeru. Nije najbolja, ali je sasvim ok.
Svimbi pogledaj Better call Saul, odlicna je. Dramatski potpuno u rangu BB, samo malo manje grandiozna.
Ja pocela Magicians, nije lose za moju fantasy razbibrigu.
Prije toga sam pogledala Manifest, isto ok, zabavni, ali Josha Dallasa mi ide na zivce jos od Once upon a time. Toliko je sladunjav da boli.
Meni je manifest baš dobar . Mozda bude i treća sezona.
Magitians su mi fora, malo napreeniji fantasy. A i onaj momak što nestaje nije loš.
U jednom davno je princ izuzetno iritantan, ali kuka spašava stvar. On mi je bio beskrajno witty. Ne hilarious, nego baš ono, sarkazam, fino upakiran. Moram odgledat zadnju sezonu, to sam na preskokce s djecom
Mm gleda the politician. Fora mu je. Mene se nije baš dojmio. Malo mi je too much čitava priča
Pogledala sam Unorthodox, mislim u dva dana. Ne znam sto cu veceras.
Grace &Frankie. Jane Fonda i Martin Sheen, Lily Tomlin i Sam Waterson. Bračni parovi u kojima su muževi ljubavnici i u prvoj epizodi ostavljaju svoje žene kako bi nakon 20 godina mogli biti javno skupa.
Pogledala sam dvije epizode, fora je.
Ako već netko nije spomenuo, moje preporuke za Chance, u glavnoj ulozi Hugh Laurie (dr.House), neuropsihijatar koji se involvira u neki slučaj gubitka identiteta,nasilja, korupcije...
Drago mi je da ovdje svratim po preporuke, netko pohvalio De twaalf, dobra je, dugo već nisam sudsku seriju gledala...
Vida gdje si gledala Chance?
Gledam Noćnog upravitelja. Serija je upravo završila na RTL-u, ja malo kaskam. Pogledala sam prve 3 od 6 epizoda. Baš uživam. Ništa jako pametno, krimić, ali je dobra i režija i glumci. Još mi se sviđa i Tom Hiddelston u seriji. Ne treba mi više :)
Pobjeglo, htjela sam dodati da ne gledam Better call Saul, nego Your Honor :saint:
Izvrsno, bez obzira na nekritičko obožavanje Bryana Cranstona, objektivno odlična (nakon dvije odgledane epizode)
Probala sam gledati Jane the Virgin, ali ne ide. Odustala sam na polovici trece epizode. Nisam nikad pogledala niti jednu telenovelu pa mozda zbog toga nemamo vise-manje nikakvih dodirnih tocaka.
Pronasla sam Parenthood na Hulu i krenula ispocetka jer se nikako nisam mogla sjetiti gdje sam stala kad je M. bio oko sest mjeseci star. :lool:
Grijeh (It's a Sin) na HBO, od ekipe koja je napravila Years and Years, odlična serija. Samo 5 epizoda, volim takve serije. Možeš odbingeati, a da se ne ucrvaš
:)
Mi smo pratili Parenthood, jako redovito, ali mi je toliko pocela ici na zivce, da kad se sjetim, bas imam odbojnost. Najvise su mi Crosby i njegova žena, kako li se zvala, isli na zivce. Pa Amber isto.
Ja sam probala Discovery of Witches, jos sam i muza nagovorila da gledamo, nije to za nas.
Hvala Jurana za It's a sin. Pokusat cu.
Odgledala sam Nocnog upravitelja. Dobro mi je sjela.
Meni Breaking Bad nije nešto, ali ja imam problema s drogom općenito.... averziju nekakvu. Čim se oko droge vrti priča, ide mi na živce. Odgledala sam sve sezone, jer me muž natjerao. On je gledao sve 2x. Ista stvar i sa Narcos. :roll: