Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
Kod mene samo prizemno. Ostalo mi je jos samo par epizoda Workin' Moms (koje me i dalje nerviraju )

Nego, koji im je vrag s tom djecom? Cetverogodisnjaci koji govore od nula do tri rijeci i opcenito imaju oko dvije godine. Bas mi idu na zivce.
Da se “pohvalim”, odgledala sve 4 sezone u dahu i išla guglati stiže li peta.

Stvarno smiješno, isto su me užasno nervirale na početku, a neke stvari i do samog kraja, ali ih nisam mogla prestati gledati. Dosta su zabavne, u nekim trenucima je bilo “ma daj me nemoj s glupostima i banalnošću”, ali u nekim trenucima su mi bile baš genijalne. I tih par obrata koje ne očekuješ, pa te prikuju da samo klikćeš “next” jednu za drugom epizodom.

To s djecom koju vidiš samo kako mirno sjede u hranilici ili sjedalici i koja cijelu noć spavaju sama u drugoj sobi, od prvog dana do pune 4 godine, je stvarno annoying, mislim ono, pričamo o mamama male djece, a vidjeli smo 1.5 tantrum u 4 sezone, jedno razmazivanje špageta rukama i jednu scenu ustajanja noću... come on... al nakon nekog vremena se navikneš gledati mame čiju (malu) djecu uopće ne vidiš . Možda su to namjerno i napravili tako, ono vrišteće todlere i ustajanje po noći imaš i doma, ne moraš gledati na ekranu .

U svakom slučaju, zavoljela sam ih, i čekam 5. sezonu .

Što ću dalje, nemam pojma. Moram naći nešto što je u jednoj sezoni definitivno.