katka22 prvotno napisa
Ja se tek vracam na posao za 2 tjedna i nakon skoro 3 mjesseca doma bas se veselim. Nadam se da cu ostati do kraja. Ukoliko dodjes blizu termina imas jako puno vremena. 9 tjedana mozda zvuci manje od dva mjeseca (to je tesko tjesenje), ali stvarno mislim da cete stici sve navedeno. Ne brigaj puno nego misli o tome kako je bebi dovoljan sam krevetic i ti u pocetku, a sve ostalo ces lako, nek odradjuju drugi.
Pokusavam smisliti kako bi uopce funkcionirala bez kosare? To mi uopce nije bila opcija. Pa u cemu vozite bebu u recimo setnji od sat vremena ili vise, u AS? Jel to uopce ok da je beba dugo u samo tom polozaju koliko god mala bila? Nekako mi se cini da je AS ipak za auto i voznju, za kolica mozda za brzinsku voznju tipa do ducana i sl. a ne kao pravilo. Ja zamisljam da cemo iskljucivo kosaru koristiti bar do 4. mj na kolicima, imat cemo kasnoproljetnu bebu kojoj je sigurno udobnije u kosari nego u AS, o znojenju ljeti da ne pricam. Ne znam, tako ja mislim, a opet, mozda sam totalno u krivu...
Mi smo i dalje ok. Moj Borna (pokusavam se naviknuti na izabrano ime-ako ostane) i ja imali smo pregled neki dan na 14tt, zadnji vaginalni. Sva mjerenja su super, tocno u dan, vidjeli smo cak i pišu sto s obzirom na nifty nije bilo iznenadjenje, ali me iznenadilo da se vidi tako rano. Kaze moja dr da je pravi mali divljak, cijelo vrijeme se vrtio i skrivao od uzv, mahao rukama i nogama, nismo uspjeli napraviti ni jednu fotku. Moguce da ga je zivcirala sonda...kako oni uopce dozivljavaju taj uzv, znate li ista o tome? Srecom, ovo je bio zadnji.