Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Moze mi doci patronazna vaditi krv, to me dodje 100 kn. Pretpostavljam da bi mi vitamine trebali provjeriti, jer su mi hormone stitnjace nadzirali cijelo vrijeme prije postupka IVF.

Ne znam kad ide ono drugo vadjenje krvi za krvnu grupu i rh, u kojem tjednu?
    Mogla bi spojiti vadjenje toga s jos necim, jer ce mi tad doci patronazna.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marla-s prvotno napisa Vidi poruku
    Moze mi doci patronazna vaditi krv, to me dodje 100 kn. Pretpostavljam da bi mi vitamine trebali provjeriti, jer su mi hormone stitnjace nadzirali cijelo vrijeme prije postupka IVF.

Ne znam kad ide ono drugo vadjenje krvi za krvnu grupu i rh, u kojem tjednu?
    Mogla bi spojiti vadjenje toga s jos necim, jer ce mi tad doci patronazna.
    Zar se to dva puta vadi? Mislim, krvna grupa je nepromjenjiva. To stvarno ne kuzim zasto forsiraju. Ja sam sve takodjer 2 mjeseca prije postupka izvadila, pa sam to opet morala ponavljati. To mi je nebuloza zaista...
    Vidis, to nisam znala da se dva put vadi i nitko mi nije spomenuo do sad. Ja sam sve to poobavljala sad prije par tjedana i mislila sam da sam mirna. Jos mi eventualno ostaje OGTT, u prvoj trudnoci (doduse, prije 13 god) to nisam radila. Kad se to radi?
    Posljednje uređivanje od katka22 : 19.11.2018. at 16:53

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar se to dva puta vadi? Mislim, krvna grupa je nepromjenjiva. To stvarno ne kuzim zasto forsiraju. Ja sam sve takodjer 2 mjeseca prije postupka izvadila, pa sam to opet morala ponavljati. To mi je nebuloza zaista...
    Vidis, to nisam znala da se dva put vadi i nitko mi nije spomenuo do sad. Ja sam sve to poobavljala sad prije par tjedana i mislila sam da sam mirna. Jos mi eventualno ostaje OGTT, u prvoj trudnoci (doduse, prije 13 god) to nisam radila. Kad se to radi?
    Ogtt bi se trebao raditi od 24 do 28tt trudnicama kojima je guk na tašte kod onog prvog vađenja iznosio više od 5.1. Al imam dojam da kod nas šalju svih.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Ogtt bi se trebao raditi od 24 do 28tt trudnicama kojima je guk na tašte kod onog prvog vađenja iznosio više od 5.1. Al imam dojam da kod nas šalju svih.

Istina sve salju. Jedino ako je guk nataste kod prvog vadjenja onda se ide prije na ogtt, oko 20 do 22 tt.
    Meni je bio 5.3 ili 5.2 zaboravila sam pa sam na ogtt isla u 22 tt i savreno ok sva tri vadjenja.
    Ne znam sto se dogodilo s tim prvim guk...bit ce od stresa i nespavanja!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Istina sve salju. Jedino ako je guk nataste kod prvog vadjenja onda se ide prije na ogtt, oko 20 do 22 tt.
    Meni je bio 5.3 ili 5.2 zaboravila sam pa sam na ogtt isla u 22 tt i savreno ok sva tri vadjenja.
    Ne znam sto se dogodilo s tim prvim guk...bit ce od stresa i nespavanja!!!
    Moj guk na prvom vađenju bio 5.6. Nije me slao ništa ranije na ogtt.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj eryngium prvotno napisa Vidi poruku
    Moj guk na prvom vađenju bio 5.6. Nije me slao ništa ranije na ogtt.

Ne znam, bit ce da je to bilo onda sigurno davno ili?
    Sad su nova pravila i jos su rigorozniji :/

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Libra prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, bit ce da je to bilo onda sigurno davno ili?
    Sad su nova pravila i jos su rigorozniji :/
    Prije tri godine i sada, sve isto. I krvnu grupu i rh faktor vadila samo jednom, nitko ne spominje drugo vađenje. Bit će da je to kao i sve ostalo, zavisi tko te vodi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •