laky, ja nisam sada u postupku ali dogovorila sam s dr-om da u 12. mjesecu idem po smrznute stanice, po tome zaključujem da neće prije Božića na godišnji. nadam se da će netko imati kompletnije informacije :-)
Printable View
laky, ja nisam sada u postupku ali dogovorila sam s dr-om da u 12. mjesecu idem po smrznute stanice, po tome zaključujem da neće prije Božića na godišnji. nadam se da će netko imati kompletnije informacije :-)
hello.ja jucer zaboravila pitati kad se dolazi na vadenje bete na vv?Jel se opet sestrama javim il kako to funkcionira jer me nije bilo godinu dana za betu.Nadam se da mi se nece desiti situacija od prosle godine.Da sam dobila mengu 2dana prije menge.Jel moram biti na taste?
Moja punkcija je danas određena. Imala sam 7 js. Oplodit ćemo 3. U četvrtak je et.
Samo smo nas dvije bile na punkciji. Danas nije bilo ni transfera ni inseminacije, ali zato za sutra sestre najavljuju veliku gužvu.
Hvala. Valjda će se oploditi. Sada je sve u Božjim rukama.
Joj Eva radujem se tvom rezultatu kao da je i moj! :)
Kažem ti ja....to je dobitna kombinacija :)))
Sretno!
Hvala ti draga moja. Kad je tvoja beta?
Uh 24-tog. Nemogu docekat.....opet se nadam a nis...
eva lijepi broj jajnih stanica, sretno na transferu
ja sam sutra gore 3 dc, sestre su najavile gužvu
Eva da li si pitala dr. u vezi ove nadopune zakona kad će se početi provoditi i u kojim slučajevima, vidim da su ti rekli da će ti oploditi 3 j.s.?
Nisam ga ništa pitala jer je odmah rekao da ćemo oploditi 3. Očito je da to još ne prakticiraju, jer je i cura koja je bila sa mnom još bolji kandidat. Njen muž ima jako slab spermiogram i radili su mu tesu.
Izgleda da ćemo morati čekati izbore.
Cure sutra idem na vv vadit amh hormon da li neka zna za koliko se dobiju nalazi i da li ih šalju poštom ili moram opet u Zg???hvala a vama trudnicama i trudilicama sretnooo
ja sam sad zvala vv za dogovor,pitala sam od kada idu na g.odmor,rekla mi je sestra od badnjaka,a kad se vračaju, pitala jeli je sad još uvijek postarom rekla mi je da če se raditi neke preinake i preuređivanje pa do kada če biti nezna se i kad če početi raditi isto se nezna, ali odgovorila da od kad su merkur više ništa nije isto, a i odmori netraju dugo
Pozdrav!
Jel zna neko u koji tramvaj trebam ići da bi od glavnog željezničkog kolodvora stigla do Kvaternikovog trga, dakle najbliže VV?
Dakle, kad izađem iz gl.ž.kolodvora, on mi stoji iza leđa i ja sjedam u tramvaj br . 4,to znam, ali koji? onaj koji ide lijevo ili desno?:unsure:
Onaj koji ide na desno. Trebalo bi na njemu pisati Dubec (ispod broja 4). Sretno
Daklem, vračam se na ovaj pdf :) idemo u nove pobjede nagodinu....
Onaj koji ide desno
Cure cestitam svima na prekrasnim betama,svima sretno tko ide na punkciju ili transfer...da dobijete puno js i da se oplode..I imam jedno pitanje da li znate tocno do kada rade postupke u 12 mjesecu vidim da kazu cure do 10.12. Pa vas molim tko bude prvi isao gore neka pita da znam da li da racunam na 12 mjesec ili ne...uglavnom sretnoooo svim curama
e hvala puno:-)
ja sam ti također trebala ponpvno u postupak u 12. ali me je doktor naručio da mu se javim iza 15.01. zbog godišnjeg. Najbolje nazovi za svaki slučaj sestre pa ih pitaj
može pomoć, dali koja od vas pije prije IVF-a andol 100, folnu kiselinu, vitamon c, matičnu mliječ...ili što drugo. Ja za prvi postupak nisam ništa pila, a čujem od mnogih cura da su one pile, pa me zanima kako se odlučiti i šta piti kako bi poboljšala sam postupak:-)
Ja ne bi pretjerivala s preparatima.. može biti kontra učinka..
Najbolje pitaj doktora ili doktoricu (ovisi kod koga si) ..Nemamo sve isti nalaz krvi i neke stvari mogu imati kontra učinak a nekima pomoći..
Najbolje se držati propisane terapije kad si u postupku i ne šokirati tijelo s previše kemije!!
Ja sam počela piti Prenetal vitamine onaj dan kad sam vadila betu i saznala da sam trudna.
Bok cure, danas sam imala transfer. Vraćena su mi 3 embrija.
Betu trebam vaditi 02.12.
Sezen:bye: