Incika, čestitam!!! beta ti je suuppperrr!!!
da li si radila test, i ako jesi koji dan nakon transfera ti je bio pozitivan???
Incika, čestitam!!! beta ti je suuppperrr!!!
da li si radila test, i ako jesi koji dan nakon transfera ti je bio pozitivan???
Wow, koja lijepa beta! Čestitam Incika!
Moguće da ih je više...ali i ne mora biti...držim fige da bude onako kak si sama želiš.
cure vi koje idete na vv,u četvrtak sam naručena da vadim amh hormon,pa me zanima gdje je labops u bolnici i gdje se parkiratev kad idete gore!?hvalaaaa
hey cure.samo da se pohvalim za sada.Vracena su mi 2embrija.I to je lijpi pocetak s obzirom kako sam imala lose misli do punkcije.29.11. je vadenje bete,pa cemo vidjeti.
drzite fige
Incika, prekrasna beta! mogli bi biti duplići ali ne mora značiti.
Tigrica84, bravo za transfer, navijamo da se malci čvrsto uhvate!
eva133, sretno sutra na punkciji!
ružo82, držim fige na rukama i nogama za lijepu betu!
vailana, laboratorij je na 2. katu, kad uđeš u čekaonu skreneš lijevo, mislim da su druga vrata. ja sam se uvijek javljala našim sestrama na gini ali ako nisi inače pacijent na VV pretpostavljam da se trebaš javiti na stakleni šalter koji je preko puta laboratorija. a za parkiranje - ili garaža na Kvatriću ili ulica Zeleni dol ali u toj ulici je uvijek pretrpano (ne plaća se).
Incika čestitam na odličnoj beti.
vidim da ima opet - hvala Bogu ili svemiru - dosta pozitivnih beta na Vuku.......................... Cure, sretno!!
Richy hvala![]()
Incika, čestitam na lijepoj beti!
Svim ostalim curama~~~~~~~~~~~~~~~~da čim prije dočekate svoju pozitivnu betu!
baš mi je drago kada vidim pozitivne bete....a ja nikako da uđem u postupak....stalno imam cistu na desnom jajniku...pukne pa se opet pojavi...skinuo me sa kontracepcijskih....i ne znam šta dalje....već peti ciklus ništa....da li je imao tko ovakvih problema?
dr mi ništa nije rekao,osim što će me pratiti....ne daje mi objašnjenje zašto imam cistu...sve ostalo je ok i hormoni su ok...ne znam šta dalje....
zaboravila sam napisati da sam u kb osijeku...a vas redovito pratim jer bi isla na vv,a vidim da ću vam se prije pridružiti...jer ovdje me samo odbijaju od postupka...
Bok svima. Nova sam na forumu ali vas već dugo pratim.
Inače sam pacijent dr. Alebića i iz anas je neuspjeli IVF. Sada sam na čekanju do sredine prvog mjeseca pa slijedi dogovor što dalje.
e da zaboravila sam pitati dali se stimulacija klomifenom ubraja u oni 6 pokušaja
Cure imam molbu ako netko tko je gore sad u postupku pita kad je gore zimski godišnji odmor.Hvala
laky, ja nisam sada u postupku ali dogovorila sam s dr-om da u 12. mjesecu idem po smrznute stanice, po tome zaključujem da neće prije Božića na godišnji. nadam se da će netko imati kompletnije informacije![]()
hello.ja jucer zaboravila pitati kad se dolazi na vadenje bete na vv?Jel se opet sestrama javim il kako to funkcionira jer me nije bilo godinu dana za betu.Nadam se da mi se nece desiti situacija od prosle godine.Da sam dobila mengu 2dana prije menge.Jel moram biti na taste?
Moja punkcija je danas određena. Imala sam 7 js. Oplodit ćemo 3. U četvrtak je et.
Samo smo nas dvije bile na punkciji. Danas nije bilo ni transfera ni inseminacije, ali zato za sutra sestre najavljuju veliku gužvu.
Joj Eva radujem se tvom rezultatu kao da je i moj!
Kažem ti ja....to je dobitna kombinacija))
Sretno!
eva lijepi broj jajnih stanica, sretno na transferu
ja sam sutra gore 3 dc, sestre su najavile gužvu
Eva da li si pitala dr. u vezi ove nadopune zakona kad će se početi provoditi i u kojim slučajevima, vidim da su ti rekli da će ti oploditi 3 j.s.?
Nisam ga ništa pitala jer je odmah rekao da ćemo oploditi 3. Očito je da to još ne prakticiraju, jer je i cura koja je bila sa mnom još bolji kandidat. Njen muž ima jako slab spermiogram i radili su mu tesu.
Izgleda da ćemo morati čekati izbore.
Cure sutra idem na vv vadit amh hormon da li neka zna za koliko se dobiju nalazi i da li ih šalju poštom ili moram opet u Zg???hvala a vama trudnicama i trudilicama sretnooo
ja sam sad zvala vv za dogovor,pitala sam od kada idu na g.odmor,rekla mi je sestra od badnjaka,a kad se vračaju, pitala jeli je sad još uvijek postarom rekla mi je da če se raditi neke preinake i preuređivanje pa do kada če biti nezna se i kad če početi raditi isto se nezna, ali odgovorila da od kad su merkur više ništa nije isto, a i odmori netraju dugo
Pozdrav!
Jel zna neko u koji tramvaj trebam ići da bi od glavnog željezničkog kolodvora stigla do Kvaternikovog trga, dakle najbliže VV?
Dakle, kad izađem iz gl.ž.kolodvora, on mi stoji iza leđa i ja sjedam u tramvaj br . 4,to znam, ali koji? onaj koji ide lijevo ili desno?![]()
Onaj koji ide na desno. Trebalo bi na njemu pisati Dubec (ispod broja 4). Sretno
Daklem, vračam se na ovaj pdfidemo u nove pobjede nagodinu....
Cure cestitam svima na prekrasnim betama,svima sretno tko ide na punkciju ili transfer...da dobijete puno js i da se oplode..I imam jedno pitanje da li znate tocno do kada rade postupke u 12 mjesecu vidim da kazu cure do 10.12. Pa vas molim tko bude prvi isao gore neka pita da znam da li da racunam na 12 mjesec ili ne...uglavnom sretnoooo svim curama