vertex prvotno napisa
Ovako...kako oba topica imaju enorman broj stranica, ova rasprava neće dati nikakav zaključak, jer ja to neću prelistavati da bih našla primjere, a sumnjam da ćete i vi.
Uostalom, kory je sama rekla da nije isto reći "vjernice nisu dobrodošle" ili "ne osjećam se dobrodošlo", pa se pozivam na tu tehnikaliju i na svoju prvu reakciju (na koryn post) u kojem se vidi da govorim isključivo o svom doživljaju. Naravno, ako imam takav doživljaj, jasno da mislim da tako i jest, ali eto :D
jennifer, nisam mislila na ignoriranje osobe u potpunosti, nego na mogućnost da se ne ulazi u širu i dublju raspravu ako ona nije interesantna ostalim sudionicima. Pa i da se napiše: "gledaj, to mi stvarno nije interesantno", i to mi je u redu. Nije mi u redu da se piše forumašima da bi stvarno trebali ostaviti topik u miru, i da ih se proglašava bezobraznima kad to nisu (a po mojem sudu, ovdje uglavnom nisu bili)
Meni je ovdje bilo puno vrlo logičnih i umjesnih komentara vjernica koji su dočekani na nož, i zato reagiram i ograđujem se (dakle, sebe radi i poradi časti mog forumskog nicka :lool: ). Ali kako sam rekla, neću dalje ići u dokazivanje, cvijeta je rekla da ne treba znanstveno dokazivati, a ja slušam kad cijeta govori.