Optimistična dahće, prokljeti paralelni čučnjevi i pistolsi i čučnjevi uopće, i čustolsi i pičnjevi i oni između. Ne znam kako ću ujutro na wc. Očito sam i ja krenula na taj izazov. Sad dakle par dana ti "pičnjevi" paralelni 3x20 - no?
Printable View
Optimistična dahće, prokljeti paralelni čučnjevi i pistolsi i čučnjevi uopće, i čustolsi i pičnjevi i oni između. Ne znam kako ću ujutro na wc. Očito sam i ja krenula na taj izazov. Sad dakle par dana ti "pičnjevi" paralelni 3x20 - no?
[QUOTE=kavofob;2482055]I mene ste uspjeli navući. Pa nije ti to ništa strašno, ne moraš po redu, možeš i nešto drugo ubaciti... :-P A meni treba reeeed.Citiraj:
Summer, ja se sramim... ali bojim se da je neizlječivo. Kad jednom kreneš varati, gotovo, uđe ti u naviku :mrgreen:
Mislim da sam zeznula koljena još davno dok sam igrala stolni tenis. Pa sam nekad zabušavala sa zagrijavanjem, sad kad se sjetim vjerojatno i loši čučnjevi između ostalog. Čim naglo čučnem i ne pazim, zaboli me. Zato mi je super Insanity s dugim zagrijavanjem i istezanjem na početku, stvarno sam pazila kako sve vježbe radim. I onda se prije koji tjedan zaboravim i čučnem naglo pred malenog i sve mi nešto popuca. :(Citiraj:
Evey, kaj je s koljenima, to sam propustila. A da, čučnjevi su dobri za prkno :mrgreen: Optimistična je živi dokaz ;)
Sad je OK, prošlo je.
Optimistična :lol:
ako si odradila danas 3 x 20 paralelnih, sutra dodaš 3 x 15 uskih :mrgreen:
larmama, s ovakvim izjavama se najlakše zakačiš... pogle sasu kakve treninge radi, a ona ne voli vježbati :lol:
Evey, uf, ja stalno zapostavljam zagrijavanje i istezanje... dok mi ne dođe na naplatu. Sad će mi savjest proraditi pa budem pazila neko vrijeme...
čekček-ček malo
uz ovih 60 pičnjeva još sutra 45 čustolsa?! :hand:
bit će par dana samo ti paralelni- možda dodam još jednu seriju od 20. Jer sam se iznenadila. Nisam imala pojma da je duboki čučanj toliko opakiji od običnog. Još kad ga moraš zadržati dolje sec-dvije.... A i trbušnjaci rade. Pitanje.... šta se radi s rukama, di su vam? Onako napred mi je čudno (a i lakše je kad mašem s njima) :lol: Dal moraju baš po pistols pravilniku biti onako napred?
Je, ali 3x15 čustolsa :lol: je mnogo lakše od 3x20 pičnjeva, to ti dođe kao odmor :P
Ma, šalim se, radi svojim tempom... tutorial kaže kad uspiješ 3x20 paralelnih onda možeš na uske, ne moraš ove ponavljat... ja jesam jer sam imala dojam da su mi kvadricepsi kilavi pa da malo ubrzam jačanje.
pa ti zapravo onda lebdiš 8-)
imam pitanje za one koje idu na posao biciklom :-) Jeste možda kupovale one potkošulje, majice ... od materijala koji propuštaju znoj. Ja bi si nešto od toga kupila pa mi treba preporuka.
MM ima jednu za planinarenje i kaže da mu je odlična.
da, da mislila sam na te te dry fit. Jel imaju negdje jeftine, a dobre 8-)
Što se tiče presvlačenja to mi je o.k. jer se i inače presvlačim, samo iz pamučnih majica.
Ja sam kupovala jos prije par godina u intersportu,ona njihova etirel marka,za male novce,nekih 40ak kn,cini mi se. A super su,nema razlike između onih precijenjenih od nikea po 200 kn.
Kavofob, koliko ti uopće imaš sada kg?
hvala aries :-)
kupi za planinarenje, jer za biciklizam imaju džep na leđima koji ti vjerojatno ne treba ako se voziš po gradu. Ja sam isto uzela u intersportu, imam raznih, od mckinley do salomon - i moram reći da mi je salomon naj naj.
Ja ih furam na biciklu samo kad je vani 39, inače nemam baš potrebe. Ono svaki dan ista ruta, ne znoji se tijelo naviklo je na tu udaljenost. Gledam da sam lakše obučena, da mi je malo prohladno kad krećem i onda bude taman za vrijeme vožnje, i to je to.
anchie, kako tebi idu korekcije? primjećuješ li kakve pomake?
Pitanje za sve cure; koji vam je cilj, u fizičkom/pojavnom smislu?
Moj je izgled s avatara, dajem si 2 godine vremena...
ja ne bi takve mišiće, ja bi ono što se zove vretenasto...
i a, recimo jučer vježbam u topiću i pogledam se u ogledalo i ne izgleda to tako loše ali kad sam se sagnula istegnit navoralo mi se nekoliko šlaufofa. To želim da nestane.
Nego jesam ja preskočila, jeste vi negdje stavile linkove za čučneve koji su koji?! Moram pojačati vježbe za prkno kako optimistična kaže :).
Moj cilj više nije smanjenje kilograma, jer realno nemam puno viška. Sad imam 61 kg. Bila bi zadovoljna da dođem na 58 kg, ali nemam snage niti volje držati se nekih striktnih pravila prehrane. U principu sam na LCHF, ali jedem voće i dosta mlječnog i zapravo se ne zamaram s prehranom. Ako želim pojesti nešto non lchf - pojedem, guštam.
Najveći problem su mi noge, koje su za moju percepciju predebele. I to samo u gornjem dijelu (guza mi je OK, potkoljenice isto). Htjela bi da mi noge smršave, ali još nisam našla način kako da ih ciljano stešem.
Stoga nastavljam s vježbanjem, a glavni cilj mi je da budem u što boljoj formi. Više nisam toliko orijentirana na kilograme, niti na izgled već na ono što mogu i ono što ne mogu. Super mi je što mogu napraviti 100 sklekova (u serijama po 15 ili čak više komada). Veselim me što moju standardnu rutu od 3,5 km otrčim bez problema, a po potrebi mogu trčati i puno više (max 15 km).
A izgled? Pa i to će se valjda poboljšati s vremenom...
Kosjenka, ajd linkni neku fotku pliz... tijelo koje ti je naj
Ovo je link na tutorial za pistolse, u njemu imaš opisane čučnjeve. Moram reći da su ovi polučučnjevi (do stolice) rasturajući za gluteuse, a i svi prije njih su učinkoviti.
ja sam na pragu 40-te
a najviše me veseli što nikad prije nisam bila u ovakvoj formi! kad pogledam unazad, iza mene su godine odlaženja na potpomognutu oplodnju i kljukanje hormonima, 3 trudnoće u kojima sam dobivala po 20 kg, porod mrtvog djeteta nakon kojeg sam mjesecima bila u valjda nekom nesvjesnom stanju i nisam na sebe pazila niti malo, a pošteno sam vježbala prije 12 godina.
sad sam zadovoljna sa sobom, a vidim da mogu još bolje! (svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem) :storma:
Kavofob odlicno, cini mi se po opisima da si mi ti najslicnija visinom i gradjom. Ja sam sebi sa 67 odlicno izgledala, mada je drukcije to kada imas 21 god i nijedan porod iza sebe.
Meni je cilj spustiti se ispod 70 i da to bude cvrsto. A ne kada stojim trbuh ravan, a kada sjednem, pet slaufa se stvori. I da mi ne treskaju bedra u jeans sorcu :mrgreen: i da mi se grudi smanje za barem dva broja :mrgreen:
Trazim li previse s obzirom da se priblizavam tridesetoj i imam dvoje djece iza sebe??
Mamica se priblizava 30-oj? Piletina :mrgreen:
Roza, sad bih te zagrlila :love:
Nevjerojatna si!
Jučer sam se nakon dugo vremena pošteno oznojila sa BR c3. Inače cilj mi je da budem zadovoljna izgledom, jesam i sad koliko-toliko ali još neki detalji me smetaju. 2 kg bi rado spustila na vagi ali ne ide nikako. 4 tjedna sam se držala strogo lchf-a i na vagi bez pomaka, premda u ogledalu vidim pomake. Sad sam na opuštenijoj varijanti prehrane ali većinom se pridržavam, ubacim nešto voća jedino.
Dajte cure koje iskustvo ako ima vezano za taj "nadomak" cilju status.... Ima li ijedna da je trenutno potpuno zadovoljna izgledom i kilažom ili je to ipak čista utopija :mrgreen:
mamice, još si jako mlada, naravno da ne očekuješ previše i da ćeš sve realizirati :-)
Optimistična, i ja i rado vidjela slike ako nije problem...
*Mamica* naravno da možeš postići taj cilj, jako si mlada, to puno znači. Ja sam do prije par godina bez problema varirala na vagi 2-3 kg gore-dolje, dovoljno da par dana manje jedem, a otkako sam prešla 30-tu kao da su se zabetonirale i ne mrdaju :roll:
Samo po godinama, moja Anči, samo po godinama. Što bi rekao Gibonni, "život me umorio" :mrgreen:
A sada ozbiljno, nisu te tridesete baš tako jednostavne. Ipak starimo, planiram još jedno ili dvoje djece (ovisno kakvi mi živci budu :mrgreen:), a u zadnjih par godina prošla sam slično što i Roza, izuzev MPO. Drastični psihofizički šokovi su veliki atak na cjelokupno zdravlje i izgled, ipak to ostavi traga. Čini mi se da mi je ovo zadnji vlak za hvatanje dobre forme, dobrih životnih navika, čvrstog trbuha i bedara :mrgreen:
Lakše je bilo nekada vratiti se u formu i skinuti koju kilicu viška. Što smo stariji i u lošijem stanju, teže je se vratiti, zato mi se ponekad ovo moje čini kao teška utopija.
optimistična, daj i meni šibni sličke :yes:
meni je cilj jos koji kg dolje, misica vise ne bih nigdje, ja nikako ne bih ovaj stomak s kavofobinog avatara
(ja bi takav na muskom mi partneru :mrgreen:)
i da se, jos dok moze, sve skupa drzi na mjestu, da bude cvrsto, a ne mlohavo, lelujavo
radije bih bila mrvicu punackija, a cvrsta, nego skinny fat
doduse, od 13. godine vise nikad nisam bila skinny pa se toga ne moram bojati :mrgreen:
i cilj mi je dobra forma, da mogu zurit sa sastanka na sastanak, uz-niz skale a da ne izgledam na cilju ko da mi triba cpr
da mogu cucnut, rastegnut se, a da ne krcka sve
da se osjecam zdravo i energicno
stvarno mislim da ce vjezbanje ostati sastavni dio svakodnevnog zivota, nesto sto najnormalnije cinim za sebe
ja sam zadovoljna kilazom i izgledom. mislim, neb se bunila da mogu bit 20 cm viša i raskosnija, ali šta je tu je. dugoročnim vježbanjem želim se još osnažiti i još bolje definirati mišiće. meni zuzka izgleda predobro, osim cica. moje su mi ok.
danas rest day jer je mala kurila cijelu noć, a solo sam s njima. tako da prebacujem sa sutra na danas.idući sam tjedan na kongresu 3 dana i u velikoj sam dilemi da li me nošenje utega i vježbanje čini kompulzivnom ludačom ili fenomenalnom vježbačicom..što vi mislite?
Mene bi veselilo već da me ova novostvorena želja za vježbanjem (prvi put u mojih skoooro pa 40 godina) ne pusti.
A onak "neskromno", rado bi..
10 kg skinula ne bi li se osjećala koliko-toliko dobro u svojoj koži.
i istu ful zategnula.
nabacila kondiciju da mogu slijedit dječicu i njihov tempo i u narednim godinama.
Sad me vuče (od kad sam s vama) brže bolje jače i više. Prije je bio cilj samo maknuti salo i stati u traperice bez da išta ispada van.Ali to se može i dijetom. Htijela sam formu. A da bi bilo krasno biti definiranog tijela, bilo bi ne divno nego super. Kao sa kavafobinog avatara, sasini trbušnjaci itd. Ali realistična sam i ko zna di ću završiti. Ja samo znam da mi je odlično nakon što odvježbam, kad skinem mokru majicu, točka na i završenog dana. A znala sam da je to što radim dobro i da sam postigla nešto, nakon što mi je muž rekao:" Meni je slabo dok te gledam." To mi je bio poticaj samo takav. Radim nešto što on ne bi mogao, htio jer zahtjeva vrijeme i znoja i malo boli, a ja to radim!!! Vau.
Ovako bih i ja.
Mada, vukla sam ja svojedobno i utege (svejedno mi je bilo, avion ih vozi :D) pa vjezbala u sobi prije sastanaka.
Sad ne bih vukla utege, ali bih vjezbala u sobi neki bodyweight. Zasto ne?
Mamica :love:
Summer :lol: na nebojazan :mrgreen:
Meni su super zuzka i tatianna. Jedino kao sasa, smijesne su mi takve cice na zuzkinu malom tijelu.
Potpisujem summer vezano za vjezbanje kao lifestyle.