Cure ja danas bila gore i dogovoren mi je postupak ovaj mjesec i uopce nikog nije bilo. Bila sam oko 10 i odma bila na redu.
Printable View
Cure ja danas bila gore i dogovoren mi je postupak ovaj mjesec i uopce nikog nije bilo. Bila sam oko 10 i odma bila na redu.
Mirelis ja uvijek dobijem bolovanje od dana punkcije. E sad ako hoces mozes na bo i ne moras. Al ja sam rekla da bi svaki put uzela bo jer meni tek sljedeci dan nakon punkcije nije dobro.
Mislim da se nemas sta brinuti. Ako si bila dogovorila za ovaj mj onda ces ici. Eto ja sam trebala u 10 al sam danas nosila neke papire od dok. Vujica i rekao mi doci ovaj ciklus. Samo hrabro. Opet prirodnjak jer ne reagiram na stimulaciju. Dobit cu nesto menopura al jako malo. A ti u kakav postupak ces ici?
Ja se spremam ovih dana gore na prvi dogovoreni ivf kod njih, svaki čas trebam dobiti :) pa me samo zanima jel ja taj dan dobijem sve lijekove, tek toliko da ne planiram taj dan nikake obilaske po gradu i da se znam organizirati za put doma jer koliko čitam da lijekovi ne smiju dugo biti izvan frižidera...i jel znate imaju li u svojoj ljekarnoj stalno tetraborat vaginaleta jer mi je sestra rekla da si ih moram pripremiti a u mojim gradskim ljekarnama ih nemaju?
Kad dodjes na pregled 3. dc (ili 2. dc) ako kreces s postupkom odmah taj dan te piknu sestre, daju ti injekcije i objasne ti pikanje. Pitaj to za frizider sestre, mislim da nece biti nista lijekovima par sati ako nisu u frizideru. Tetraborat imaju dolje u ljekarni, sretno;)
Hvalaaa :)
ja bila na bolovanju od početka hormonske terapije pa do bete,nekih 4-5 tjedana,ali kao dok dobivaš hormonsku terapiju možeš slobodno raditi bez obzira da li je posao
fizički ili ne.ja sam imala dosta jake glavobolje i mučnine pa nisam radila
Zuzy ide pod prirodni jer ce biti jako malo menopura.
Cure pozdrav ja sam sad dobila menstruaciju i trebam u postupak a nemam ni ovjeru od javnog biljeznika nhti uputnicu ,pa me zanima dal ja mogu u pon,samo doc pa naknadno to donjet sve???
Ovjera ti ne treba odma a mislim da uputnicu mozes donjeti dok ces ici na drugi pregled. Tako je imala jedna poznanica
Hvala puno na odgovoru!!
Alo zene...
Znate da sam vam pisala kako se spremam na prvi ivf,I eto sutra sam trebala bit kod dr. na prvom pregledu al menge jos nema...
Neznam kaj bi mislila,nikad mi jos nije kasnila,uvijek mi je redovna U minutu svaki 28dan...
Od simptoma nista...
Ajde ti sutra po testic :-)
Hocu da odma ujutro...sva sam na iglama
Zuzy i ti si sad u postupku ili ces tek ici? Sta si dobila za lijekove?
ja sam bila jučer na VV i nije bilo gužve, nisam im se najavila, jer se ni meni menstruacija nije najavila, došla mi je tjedan dana ranije i postupak smo odgodili za sljedeći mjesec.
Antony34 u koji postupak ideš i šta koristiš od tableta, jesi dobila pikalice?
venera, zasto ste odgodili postupak?
Venera kako to da ste pomakli postupak za sljedeci mj? Na klomicima sam i 4 dana po 1pikica menopura. Nadam se da ce biti u redu da necemo opet prekinuti sve kao u travnju.
Mirelis jesi li napravila test?
Samo da napišem da mi je danas menga stigla i da sam u srijedu oko 10 na brdašcu našem dragom...i s obzirom da mi je prvi pregled na crveno :) jedva čekam da prođe :)
mirelis ja cekam tvoj testic :cekam:
Kadauna, ne šalim se, da su plaćene po učinku možda bi bilo bolje il bi bile kruha gladne...dovoljno je čuti i čitati ovdje neke postove pa da tako mislim, pogotovo što sam i sama bila u postupcima i od 6 postupaka u 4 postupka ih nisam ni vidjela...valjda ne znaju kako bi što objasnile... Ima cura koje su imale u nekoliko postupaka svaki put po 10-ak i više JS pa se oplodi 1 ili ni jedna... Prije je konkretno ta žena imala isto JS čak ih je po postupku imala do 17...uvijek su se oplodile sve, "samo" su radili dr.biolozi! I ne pričam o ženi mojih godina već zdravoj ženi od 30-ak god. Ali to je bilo prije Alebića i ove ekipe...
Mirelis sta ima? Jesi napravila test ili je dosla vjestica?
Dobila mengu jutros..
Sad zvala U bolnicu pa mi vele nema doktora????
Zna ko kaj o tome?
:(
A što se doktora tiče, ja zvala jučer i naručila se za sutra kod Alebića...tako da me sad ovo iznenadilo, ali jel ga nema danas ili su rekli da ga neće biti ovih dana?
Dr nema u cetvrtak i petak, razlog ne znam. Al ne brinite, primit ce vas doktorica.
Pozdrav curke! Samo da vam prijavim da sam danas bila na brdu, dr. je radio, mislim da je bio sam jer je bila velika guzva a nisam vidjela doktoricu.. Krenuli smo po zadnjeg eskimica!
mirelis žao mi je na -, ali idemo dalje......
antony nadam se da će ovaj postupak biti uspješan, sretno!
bubekica, antony - ja sam planirala na IVF ići u 10 mj, ali sam odjednom odlučila u 9 mjesec (ne znam ni ja zašto), onda mi je menga uranila i sve mi je to nekako bilo na brzinu, možda čak mogu reći da sam bila i nespremna, ali ipak sam otišla na pregled na VV, onda smo ja i mm odlučili ipak ići u 10 mj. kako smo bili i planirali, inače je sve ok. sada čekam 10 mj odnosno kraj 9 mjeseca kada bi trebala dobiti mengu.
zdravka nadam se da je i dobitni, jedan ali vrijedan, sretno!
Ma znam da ce me primit I ona ,Ali nekako nisam navikla na nju
Kod nje je sve nabrzinu I hladnim tonom...
Narucila me sestra oko deset I rekla mi uputnicu za pregled da donesem
Hoce me htjet odma ubacit U postupak.,a ja I tako pripremila uputnicu D1..
hvala venera82! i ja se nadam... Jutros sam se probudila prehlađena, nadam se da ću ozdraviti do sljedećeg četvrtka jer bojim se da će me dr.poslati kući ako me vidi ovakvu...
Evo ja ujutro na kliniku..,jel bio ko danas ,ima li guzve?
Mirelis, ja sam bila jučer, naručena oko 10h...i došla na red prije 11...nije bila prevelika gužva.
Mi trebali ovaj mjesec u postupak, ali naravno, opet ništa... kaže doktor da mi je endometrij 6mm a kao za 3DC bi trebao biti skroz tanak...pa ovaj ciklus nije pogodan za kretanje u postupak...morala sam kupiti kontracepcijske tablete Lindynette da mi se kao u mjesec dana izregulira to nešto pa se javiti sljedeći ciklus i opet doći 3.dan... nisam ni znala da me to može zeznuti.
ja čekam 10.mj za 2.ivf/icsi,u 7. mjesecu imala 1.neuspijeli ivf.budući da nije bilo doktorice doktor mi rekao da dođem u 10.mj. pa da krenem sa sljedećim postupkom.
e sad svi koji imaju iskustva sa ivf-om kažu da im nije jasno kako već tako brzo idem na sljedeći postupak,kao treba napraviti pauzu bar 5 mjeseci.
Antonija15 ja sam bila u sestom mj i evo me natrag gore. Kad sam imala stimulirani onda sam morala imati pauzu od tri mj. A sad idem u prirodni i ne mora se tako duze cekati. Ja sam u roku od 11mj bila na pet postupaka. I meni su rekli kao da im je cudno sto to ide tako brzo jedan postupak za drugim, al sam misljenja da ipak doktori znaju dal se moze tako ili ne.
antony34,i ja si mislim valjda doktori najbolje znaju,ja sam imala stimulirani isto.ali čitavo vrijeme svi kažu čekaj da se malo tijelo oporavi
ipak si puna hormona.naravno ja ću otiči u 10. gore pa neka doktorica odluči