Stranica 31 od 51 PrviPrvi ... 21293031323341 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja bih rekla - doktor još uvijek radi TOČKA još se neće preseliti ZAREZ a ako hoće...onda ide dio koji meni nije jasan

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo info. Dok jos radi jos se nece preseliti a ako hoce vidjet cete novog doktora sa njim jer sam ja jucer pricala sa njim i direkno ga pitala dal ce otici. Tolko da znate
    jel ti rekao do kad ostaje?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Doktor ce jos jedno vrijeme raditi. Rekao je kad ce doci zamjena mora ga nauciti sta i kako se radi. Tako da cemo jos jedno vrijeme ici Alebicu. Kad zamjena dode to se jos nezna ni ko ni kad. Eto tolko o info koji ja znam.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Do 6mj sljedece godine ce biti gore a za dalje ni on nezna. Ja znam da je po nekima kao vec poceo raditi drugdje al je to laz.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kako to misliš, pa sigurno nije najavio odlazak a da se već nije drugdje uhljebio...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Argente bilo je razgovor prosle godine da bi iso ca al si nije nasao zamjenu. Kolko sam upucena znam da ce najaviti odlazak a po mom misljenju to nece biti tako brzo. I same znate da jako malo mladih doktora ostaje u hr.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne kužim ovu priču ak čovjek hoće ići, otići će !!! i naravno dati otkaz!!
    u tome ga ništ ne može spriječiti!!

on nešt kombinira..

Jako mi žao jer je moj doktor , nekom drugom će trebati godine dok se ne uhoda..

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

slažem se šiškice, godinama treba dok se taj novi ne uhoda. Ja došla na Vuk kad je Alebić bio mladi/neiskusni liječnik gore - da sam tad bila ove pameti ne bih nikada otišla k njemu nego čekala Lučingera i red od par mjesec (čitaj bar šest) i za postupak. Nije tad Alebić imao dovoljno utakmica u nogama........ U međuvremenu se ispraksao Alebić - otišao Lučinger i došla dr. Jukić - koja je opet ajmo reći "vježbala" nažalost to je tako! Uhodavanje nema................ uče na nama.. nažalost. No..... sad odlazi Alebić i to sigurno odlazi s Vuka i ne bih rekla da tek sljedeće godine antony, sorry! Ne najavljuje se odlazak godinu dana unaprijed.. no živi bili pa vidjeli. Ali da je šteta - šteta je..............

ali ne kužim komentar Sandre 1971 da Alebić nema nikog od biologa povesti za sobom..

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    Dugo nisam ovdje navratila, a sad evo dođoh i vidjeh vijesti o mogućem odlasku dr.A... Šteta, al mislim da od biologa nema koga odvesti, bez uvrede ali po rezultatima nakon punkcija ispada da zaista nema koga voditi sa sobom nek mu je sa srećom!
    stvarno se nadam Sandra da se šališ, pa već 3 godine gore rade i masu postupaka godišnje se na Vuku radi, valjda su naučile raditi sve tri!? iako su i one vježbale na nama pacijentima - tu nema dvojbe, ali valjda to tako ide!?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Alo cure,zene,majke...kakva je situacija kod doktora
    Ima li guzva I jel hoce sestre narucit odma il prebacuju koj mj kasnije,obzirom na guzvu?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

E pa to i mene zanima da li ima gužve? Da li je tko bio gore od kada su se vratili sa godišnjeg? Ja bi ovih dana trebala gore i sve se nadam da neće biti gužve s obzirom da su tek počeli raditi,

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Radi se normalno, guzve ocekivano nema obzirom da su se tek vratili s GO.
    Ako imate dogovoren postupak, idete, ne odlucuju sestre dal cete vi ic u postupak kad nazovete na 1dc.
    Sretno svima koji krecu!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Pitam jel imam neuspjeli 2.po redu aih iz 5.mj ,nakon kaj sam javila negativan nalaz doktor mi rekao da se vidimo na jesen U novom postupku...
    Sad mengu bi trebala sutra dobit pa bi ja odma ovaj ciklus gore(jos nije jesen)...nadam se da ce me primit...

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj venera82 prvotno napisa Vidi poruku
    E pa to i mene zanima da li ima gužve? Da li je tko bio gore od kada su se vratili sa godišnjeg? Ja bi ovih dana trebala gore i sve se nadam da neće biti gužve s obzirom da su tek počeli raditi,
    kad tebi pada da ides?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mirelis ja mislim da nema razloga da te ne prime.

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj venera82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas bila na dogovoru za fet...oko 11 i čekaona prazna

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zna li tko kad se odlučimo za fet jel se isto samo zove 1 dc pa se već taj ciklus može doći na fet ili treba nešto ranije na dogovor sa dr?

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li tko kad se odlučimo za fet jel se isto samo zove 1 dc pa se već taj ciklus može doći na fet ili treba nešto ranije na dogovor sa dr?
    Ja sam za prvi fet zvala prvi dan ciklusa...doktorica napravila pregled i rekla da ako hoću mogu postupak jedino što sam morala donijet drugu uputnicu jer je na mojoj pisalo kontrolni pregled

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

123beba, ne vjerujem da ces moci isti ciklus, kod tebe je ipak dosta proslo od zadnjeg postupka...
    Najbolje da doktora nazoves i direktno pitas.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Zene koje ste presle ivf I imate iskustva,da li ste uzimale bolovanje il isle radit?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Buduci imas pravo na bolovanje ja bih ti preporucila da ga iskoristis. Sto se samog mirovanja tice, to ovisi o stanju jajnika nakon punkcije.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure ja danas bila gore i dogovoren mi je postupak ovaj mjesec i uopce nikog nije bilo. Bila sam oko 10 i odma bila na redu.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mirelis ja uvijek dobijem bolovanje od dana punkcije. E sad ako hoces mozes na bo i ne moras. Al ja sam rekla da bi svaki put uzela bo jer meni tek sljedeci dan nakon punkcije nije dobro.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Cure ja danas bila gore i dogovoren mi je postupak ovaj mjesec i uopce nikog nije bilo. Bila sam oko 10 i odma bila na redu.
    znaci odma kreces ,neznam zakaj mene pere da me budu prebacili U sl.mj,abas sam si ovaj sve poslozila...
    U kakvom si postupku?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mislim da se nemas sta brinuti. Ako si bila dogovorila za ovaj mj onda ces ici. Eto ja sam trebala u 10 al sam danas nosila neke papire od dok. Vujica i rekao mi doci ovaj ciklus. Samo hrabro. Opet prirodnjak jer ne reagiram na stimulaciju. Dobit cu nesto menopura al jako malo. A ti u kakav postupak ces ici?

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja se spremam ovih dana gore na prvi dogovoreni ivf kod njih, svaki čas trebam dobiti pa me samo zanima jel ja taj dan dobijem sve lijekove, tek toliko da ne planiram taj dan nikake obilaske po gradu i da se znam organizirati za put doma jer koliko čitam da lijekovi ne smiju dugo biti izvan frižidera...i jel znate imaju li u svojoj ljekarnoj stalno tetraborat vaginaleta jer mi je sestra rekla da si ih moram pripremiti a u mojim gradskim ljekarnama ih nemaju?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kad dodjes na pregled 3. dc (ili 2. dc) ako kreces s postupkom odmah taj dan te piknu sestre, daju ti injekcije i objasne ti pikanje. Pitaj to za frizider sestre, mislim da nece biti nista lijekovima par sati ako nisu u frizideru. Tetraborat imaju dolje u ljekarni, sretno

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Hvalaaa

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ja bila na bolovanju od početka hormonske terapije pa do bete,nekih 4-5 tjedana,ali kao dok dobivaš hormonsku terapiju možeš slobodno raditi bez obzira da li je posao
    fizički ili ne.ja sam imala dosta jake glavobolje i mučnine pa nisam radila

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislim da se nemas sta brinuti. Ako si bila dogovorila za ovaj mj onda ces ici. Eto ja sam trebala u 10 al sam danas nosila neke papire od dok. Vujica i rekao mi doci ovaj ciklus. Samo hrabro. Opet prirodnjak jer ne reagiram na stimulaciju. Dobit cu nesto menopura al jako malo. A ti u kakav postupak ces ici?
    antony,taj postupak sa nešto menopura će ti računati pod prirodnjak ili pod stimulirani?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zuzy ide pod prirodni jer ce biti jako malo menopura.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure pozdrav ja sam sad dobila menstruaciju i trebam u postupak a nemam ni ovjeru od javnog biljeznika nhti uputnicu ,pa me zanima dal ja mogu u pon,samo doc pa naknadno to donjet sve???

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ovjera ti ne treba odma a mislim da uputnicu mozes donjeti dok ces ici na drugi pregled. Tako je imala jedna poznanica

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala puno na odgovoru!!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Alo zene...
    Znate da sam vam pisala kako se spremam na prvi ivf,I eto sutra sam trebala bit kod dr. na prvom pregledu al menge jos nema...
    Neznam kaj bi mislila,nikad mi jos nije kasnila,uvijek mi je redovna U minutu svaki 28dan...
    Od simptoma nista...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ajde ti sutra po testic

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hocu da odma ujutro...sva sam na iglama

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zuzy i ti si sad u postupku ili ces tek ici? Sta si dobila za lijekove?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ja sam bila jučer na VV i nije bilo gužve, nisam im se najavila, jer se ni meni menstruacija nije najavila, došla mi je tjedan dana ranije i postupak smo odgodili za sljedeći mjesec.

Antony34 u koji postupak ideš i šta koristiš od tableta, jesi dobila pikalice?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

venera, zasto ste odgodili postupak?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Venera kako to da ste pomakli postupak za sljedeci mj? Na klomicima sam i 4 dana po 1pikica menopura. Nadam se da ce biti u redu da necemo opet prekinuti sve kao u travnju.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mirelis jesi li napravila test?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zuzy i ti si sad u postupku ili ces tek ici? Sta si dobila za lijekove?
    Mi smo bili u srpnju u stimuliranom Ivf-u (gonali). Imamo još dva smrzlića.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Mirelis jesi li napravila test?
    jos ne ,sve se nekako bojim da opet ne ugledam -...,menge nema a ni kakvih simptoma osim lagane jutarnje glavobolje...

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Samo da napišem da mi je danas menga stigla i da sam u srijedu oko 10 na brdašcu našem dragom...i s obzirom da mi je prvi pregled na crveno jedva čekam da prođe

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mirelis ja cekam tvoj testic

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kadauna, ne šalim se, da su plaćene po učinku možda bi bilo bolje il bi bile kruha gladne...dovoljno je čuti i čitati ovdje neke postove pa da tako mislim, pogotovo što sam i sama bila u postupcima i od 6 postupaka u 4 postupka ih nisam ni vidjela...valjda ne znaju kako bi što objasnile... Ima cura koje su imale u nekoliko postupaka svaki put po 10-ak i više JS pa se oplodi 1 ili ni jedna... Prije je konkretno ta žena imala isto JS čak ih je po postupku imala do 17...uvijek su se oplodile sve, "samo" su radili dr.biolozi! I ne pričam o ženi mojih godina već zdravoj ženi od 30-ak god. Ali to je bilo prije Alebića i ove ekipe...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mirelis sta ima? Jesi napravila test ili je dosla vjestica?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Dobila mengu jutros..
    Sad zvala U bolnicu pa mi vele nema doktora????
    Zna ko kaj o tome?

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

A što se doktora tiče, ja zvala jučer i naručila se za sutra kod Alebića...tako da me sad ovo iznenadilo, ali jel ga nema danas ili su rekli da ga neće biti ovih dana?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dr nema u cetvrtak i petak, razlog ne znam. Al ne brinite, primit ce vas doktorica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •