Meni ne pise nis specijalno, samo da je napravljena kiretaza. Mozda cu znat vise kad dobim phd nalaz ;-) Hvala!
Printable View
Meni ne pise nis specijalno, samo da je napravljena kiretaza. Mozda cu znat vise kad dobim phd nalaz ;-) Hvala!
cure moje drage , od danas imam i ja na čuvanju jednog 7- staničnog borca!!!! beta 21.03 a do tada puno strpljenja!
svim friškim trudnicama šaljem čestitke
tužilicama:love2::love2:
a svim ostalima kolektivne vibre!!!
saraya, Shadow2, sanjam, čestitam :-D
Strašna, suzy.s, ljubilice, boogie vibram ~~~~~~~~~~~~~
dinamični neki dani!
bubekice, ja sam ti nakon kiretaže (kompletne, zbog polipa) prvi put imala pauzu 3 mj, a drugi put 2 mj
Kako volim kada me nem par dana i dočekaju me ovako divne vijesti...
Saraya, Sanjam, Shadow (svima ime počinje sa S, heheh) čestitam od srca, vibram za divne uzv, srceke i prelijepih 9 mjeseci :)
Strašna, suzy, loly, boogie, ljubilice, želim vam divne bete i još ljepše uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy, grlim jako :love2:
Bubekice, nadam se da će uroditi plodom ta kiretaža. Milim da je dovoljno, za tu intervenciju, odmoriti 1-2 ciklusa. Čuvam fige za dalju borbu :*
ne znam koliko vas je vidjelo ovaj članak http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...te/732059.aspx
to će se dogoditi danas. bila parodija ili ne, degutantno je i strašno. ja sam poslala mailove gradu Crikvenici i TZG Crikvenice kao glavnim organizatorima i pozivam vas da napravite isto:
info@tzg-crikvenice.hr
selce@tzg-crikvenice.hr
info@crikvenica.hr
još jedan mail ums.selce@gmail.com
Frka,ja sam odmah ujutro vidjela...i došlo mi slabo.
Nema riječi, na kaj je ovaj narod spao...
Molim sve da reagiraju na "spaljivanje". Ovo je prestrasno :(
Grozno, toga ima samo kod nas :-(
Mi idemo na transfer 5.-ti dan, dakle u subotu
Nadam se da ce biti i koji eskimic. Znam samo da je radjen ICSI
Super ljubi,:-D
Javila doktoru neg. betu,ovaj ciklus odmaramo a sljedeči idemo po smrzlića.
ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za eskimice!
zuzy jesi pricala s dr. o mogucnosti prirodnjak + smrzlic?
žužy :love2:
Malo odmora pa po smrzlića!
Sretno mila, mozda bumo skup gore!
:rock:
žužy :love2:
Ajde cure nek nam sto brze prodje ovo cekanje pa da se malo poduplamo do Bozica
Katastrofa! Jutros sam odmah slala mail!
Sanjam i saraya cestitam cure na betama :-):-):-)
Shadow kako si ti jel prestalo krvarenje
žužy:love2: žao mi je.. ali vidim da si ti borac...eskimići će biti dobitni!!!
svim curama u kojoj god ste fazi ~~~~~~~~~~~:fige:
uh a sutra druga beta:scared: smeđarim stalno ali oskudno...jel i to normalno?
Neznam jesam li ti vec cestitala na beti( malo mi je propuh u glavi ovih dana) svakako cestitam :-D,i da ti trudnoca bude sta dosadnija:-)
Je prestala sam krvarit istu vecer,imam jos neki iscjedak..kao neka sukrvica,ali ne stalno.
Ponovila betu danas 904:-D
Inace imam cijelo vrijeme osjecaj da mi nesto curka doli,pa sam stalno na wc-u,i kad lezim malo bacim pogled u gace
Vrhunac je bio danas za ruckom,osjetim da mi curi,ne zelim ici na wc..pa sam i tad provirila malo u gace:
Muz me gleda bljedo,a ja njemu; aj muci sve je ok,nista ne curi..dobar tek;):lol:
Zuzy jako mi je zao:cry:
Drzim fige da sljedeci postupak bude dobitni!
Jel gledate Hrvatska uzivo? sta kazete?
Zuzy zao mi je zelim ti puno srece iduci mjesec sa eskimcicem. Shadow hvala ti na lijepim zeljama sto i ja svakako zelim i tebi i drugim curama.A sto se gaca tice sve smo iste ne izlazimo iz njih ,evo ja hvala Bogu ne krvarim ali stalno nesto istrazujem po gacama (sve su krivi prijasnji postupci i ruzna iskustva).
curke evo i ja docekala vjestici i napokon krecemo u prvi postupak..e sad ja sam mengu dobila danas u 15h i sad me zanima jel to 1dc trebam na brdo 3dc?? :)
Da, danas je 1dc, nazovi sutra sestre, u petak si gore.
hehe..svaka cast brza si..hvalaaaa.. :klap:
Sanjam, Shadow, Saraya....bravo i cestitam
Strasna,suzy,loly,boogie, ljubilice...za velike beturine
Žužy ...da sljedeci put rezultat bute velika beta
I svim ostalim cekalicama, pikalicama zelim puno srece~~~~~~~~~~~~
Ja veceras smixala prvi koktel menopur samostalno...u utorak bi trebao biti prvi uzv...valjda ce biti nesto :)
Samo brzinski pozdrav svima...
i puno ~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve sto vam treba! :heart::heart::heart::heart:
Žužy - da FET bude dobitan!!! I tebi i meni! :pivo:
Ljubilice - uživaj doma! Navijam za 4 blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Ja ludim - prvi put otkad mjerim BT a to je 30 mjeseci, ne znam kad mi je bila O niti kad će otprilike stići M. A bitno mi je - jer slijedeći ciklus imam dogovoren FET, a na poslu neki bitan događaj pa da se mogu organizirati...