saraya, sanjam....bravo cure!
Bubekice, sve znaš...
žužy grlim...velika si ti cura!
saraya, sanjam....bravo cure!
Bubekice, sve znaš...
žužy grlim...velika si ti cura!
Strasna svaka cast,prava si koka nesilica
Sad nek bude jedan ali vrijedan
Bubekice,zelim ti da to sve bude kako treba!![]()
Saraya & Sanjam bravo cure, čestitam!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za 2 tjedna!
Bubekice
Žužy
Danas obavljen transfer, vraćena jedna po riječima dr. odlična 8.stanična mrvica![]()
Saraya mogu mislit da si se iznenadila ,čestitam!!!
Sto se tiče krvarenja imala sam ih i ja , tri puta trudna uvijek krvarila , bilo je tu i obilnih crvenih krvarenja oko 9dpt oko 11dpt i uvijek su mi Dr rekli da je to implantacija.... Nije lijepo vidjet krv ali tek Beta pokaze pravo stanje , zato dok Beta ne pokaze stanje nema predaje
Svima puno ~~~~~~~~~~~~
joj sad si me malo utješila..
a sad da vas malo iznerviram..zamislite moju socijalnu ginekologinju, kaže ona meni jučer kad sam išla po uputnicu za hcg; možeš prljati, ali ako ti krene krvarenje, prestani s terapijom i nemoj ni ići vaditi betu...nemaš razloga...dobro pa po protokolu znam da sam dužna javiti u bolnicu stanje bete...ali eto..moja dr.me savjetovala drugačije...dobro pa je nisam slušala![]()
Sad sam dosla doma i poslozila rijeci doktorice i tekst iz otpusnog pisma u glavi, napravljena je kiretaza i imam 2 pitanja:
1) kako da sad racunam 1dc za poceti piti duphaston?
2) koliko nakon kiretaze se ne moze u postupak?
Cestitam lijepim betama samo tako nastavite, bubekica znam odgovor na drugo pitanje, morala sam cekat 3 ciklusa iza kiretaze..
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu !!!!!!!!!nadam se da je ovaj postupak dobitan SRETNO!
strašna,koju si ti terapiju imala? i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum!!
saraya,sanjam čestitam na betama!!samo hrabro dalje!!
bubekice
loly i ostale betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s. cure super bete!! Cestitam!
Saraya,mogu samo zamisliti kakvo je iznenadjenje bilo!!
Bubi, to je vjerojatno bitna razlika. Meni su npr nakon induciranog sve postrugali, da sam krvarila 2 tjedna, pa mislim da mi je dr rekao 2 mjeseca "se pazit", kao da, uspjelo bi nam spontano. A inace ti je u biti ljustenje endometrija 1.dan ciklusa, e sad.....jesu tebi strugali, jel krvaris, jesu samo zarezivali, da li imas endometriozu? Svasta je tu bitno.... pa zovi dr!a ima i na forumu doktorica cini mi se...javi seeee!
Posljednje uređivanje od boogie woogie : 04.03.2014. at 17:58
Bubekica ne kuzim sta znaci tocno taj opis,smo sam doletila reci da se nadam da ce to sto si sad prosla ipak pomoci da dodjes do cilja..
Hvala draga! Jesi li onda dan histeroskopije racunala kao 1. dan ciklusa ili? Ja ne znam tocno sto bih s duphastonom, kojeg pijem 16-25dc (danas je 12dc).
Ako sam dobro skuzila onda ima sanse iduci ciklus u postupak.
Sutra cu zvati svoju socijalku, valjda ce znati, ako ne, javit cu se svojem mpo. U utorak idem po phd nalaz.
Arlena, kakav je tebi bio nalaz? Kako to da su to radili kiretazu u sklopu histero? Daj detalje, moze i na pp.
Hvala svima![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 04.03.2014. at 19:04
Ovo je pravi party ovdje!!! Kako je krenilo ove godine cemo srusiti sve rekorde, meni se cini, daj Boze, crna macka pu pu pu...
Svim curama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I neka samo ovako nastavi. Ljubim vas! Ohrabrujuce za sve nas!
Ma nemam sta kriti![]()
Dr. Je sumnjao na septum i poslao na histero,kao uvijet za postupak al nije bilo nicega. Srecom doktor koji mi je radio histero dosta se kuzi u mpo pa je sam odlucio uzeti uzorak za phd i jos mi je poslije objasnio da je bio na seminaru u njemackoj na kojem su radili sve (hsg,laparo,i histero) u sklopu dijagnostike neplodnosti,a ne kao sto su meni sve posebno. Nalaz je bio uredan. Histero mi je radjena mislim 8. dan ciklusa,tako da ne znam kako da ti to racunas ,ja imam uredne ovulacije pa je meni endometrij odgovarao fazi ciklusa.
Meni ne pise nis specijalno, samo da je napravljena kiretaza. Mozda cu znat vise kad dobim phd nalazHvala!
cure moje drage , od danas imam i ja na čuvanju jednog 7- staničnog borca!!!! beta 21.03 a do tada puno strpljenja!
svim friškim trudnicama šaljem čestitke
tužilicama
a svim ostalima kolektivne vibre!!!
saraya, Shadow2, sanjam, čestitam
Strašna, suzy.s, ljubilice, boogie vibram ~~~~~~~~~~~~~
dinamični neki dani!
bubekice, ja sam ti nakon kiretaže (kompletne, zbog polipa) prvi put imala pauzu 3 mj, a drugi put 2 mj
Kako volim kada me nem par dana i dočekaju me ovako divne vijesti...
Saraya, Sanjam, Shadow (svima ime počinje sa S, heheh) čestitam od srca, vibram za divne uzv, srceke i prelijepih 9 mjeseci
Strašna, suzy, loly, boogie, ljubilice, želim vam divne bete i još ljepše uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy, grlim jako
Bubekice, nadam se da će uroditi plodom ta kiretaža. Milim da je dovoljno, za tu intervenciju, odmoriti 1-2 ciklusa. Čuvam fige za dalju borbu![]()
ne znam koliko vas je vidjelo ovaj članak http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...te/732059.aspx
to će se dogoditi danas. bila parodija ili ne, degutantno je i strašno. ja sam poslala mailove gradu Crikvenici i TZG Crikvenice kao glavnim organizatorima i pozivam vas da napravite isto:
info@tzg-crikvenice.hr
selce@tzg-crikvenice.hr
info@crikvenica.hr
još jedan mail ums.selce@gmail.com
Frka,ja sam odmah ujutro vidjela...i došlo mi slabo.
Nema riječi, na kaj je ovaj narod spao...
Molim sve da reagiraju na "spaljivanje". Ovo je prestrasno![]()
Grozno, toga ima samo kod nas
Mi idemo na transfer 5.-ti dan, dakle u subotu
Nadam se da ce biti i koji eskimic. Znam samo da je radjen ICSI
Super ljubi,
Javila doktoru neg. betu,ovaj ciklus odmaramo a sljedeči idemo po smrzlića.
ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za eskimice!
zuzy jesi pricala s dr. o mogucnosti prirodnjak + smrzlic?
Sretno mila, mozda bumo skup gore!
Ajde cure nek nam sto brze prodje ovo cekanje pa da se malo poduplamo do Bozica
žužyžao mi je.. ali vidim da si ti borac...eskimići će biti dobitni!!!
svim curama u kojoj god ste fazi ~~~~~~~~~~~
uh a sutra druga betasmeđarim stalno ali oskudno...jel i to normalno?
Neznam jesam li ti vec cestitala na beti( malo mi je propuh u glavi ovih dana) svakako cestitam,i da ti trudnoca bude sta dosadnija
Je prestala sam krvarit istu vecer,imam jos neki iscjedak..kao neka sukrvica,ali ne stalno.
Ponovila betu danas 904
Inace imam cijelo vrijeme osjecaj da mi nesto curka doli,pa sam stalno na wc-u,i kad lezim malo bacim pogled u gace
Vrhunac je bio danas za ruckom,osjetim da mi curi,ne zelim ici na wc..pa sam i tad provirila malo u gace:
Muz me gleda bljedo,a ja njemu; aj muci sve je ok,nista ne curi..dobar tek![]()
Zuzy jako mi je zao
Drzim fige da sljedeci postupak bude dobitni!